< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,6
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,0
8.2 71 beoordelingen
  • 9 12-10-17

    Kik Dankers

    Geweldig mooie afwisselende reis met een goede reisbegeleider

  • 8 12-10-17

    Thea Wijers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-10-17

    Harm Watzema

    Prachtige gevarieerde reis, van inspanning naar ontspanning

  • 8 12-10-17

    Maria Van Den Hoogen

    Mooie afwisselende reis.

  • 8 14-10-16

    Henk Uneken

    Een bijzondere reis met veel verschillende items. Mensen en hun leefwijze, woonwijze, rituelen (huwelijk, overlijden, dood). Natuur in diverse gedaantes (jungle, koraalriffen, gebergtes, bloemen, vogels). Landbouw en veeteelt (rijstvelden, plantages, visvangst).

  • 9 14-10-16

    Henk De Cock

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 14-10-16

    Fea Boegborn

    De reis is wel heel bijzonder door de directe confrontatie met een bevolkingsstam (Toradja) die zich kenmerkt door o.a. een speciale architectuur en een heel bijzonder, ruim een week durend begrafenisritueel. En dat is geen tourist trap! De reis biedt bovendien een aantal pittige wandelingen die je het landschap heel fysiek doet ervaren in al zijn pracht en afwisseling. De accomodaties zijn echter bijzonder eenvoudig, maar er is onderweg dan ook niets anders. Ook zijn de reisdagen vrij lang, oncomfortabel en de maaltijden vielen bar tegen op een enkele uitzondering na.

  • 8 14-10-16

    Sjoerd Postma

    Een gevarieerde reis door een arm, niet toeristisch deel van Indonesië. Een mix van spartaans verblijf en comfortabel relaxen. Veel lange oncomfortabele reisdagen. Mooie en interessante pittige wandelingen. Warm tot zeer warm.

  • 10 14-10-16

    José De Bont

    Het was een prachtige reis waarin ik kennis heb gemaakt met de erg vriendelijke bevolking en diens rituelen. Door de slechte wegen kunnen de reisdagen lang zijn, maar Sulawesi timmert goed aan de weg. Ik heb heerlijk gesnorkeld en bijzondere dieren gezien (boven en onder water). De reisbegeleidster was ontzettend goed, heel enthousiast en wist overal een oplossing voor. Kei bedankt Brenda!

  • 8 14-10-16

    D.c. Van Den Bos

    leuke interessante reis , goed georganiseerd , veel interessante aspecten van Sulawesi beleefd.

  • 9 14-10-16

    Astrid Zoontjes

    Sulawesi is een heel mooi eiland, die niet door het massatoerisme is ontdekt. Dit maakt de reis een beetje avontuurlijk door mindere infrastructuur (weinig asfalt) en verblijf in (meestal) eenvoudige maar prima hotels/guesthouses. Mooie reisroute van zuid naar noord: natuur, cultuur en eindigend aan de kust (heerlijk snorkelen). Het vervoer( twee busjes) en de chauffeurs waren uitstekend. Onze reisleidster Brenda was altijd enthousiast, wist veel over Sulawesi en Indonesië in het algemeen (sprak ook de taal) en regelde alles perfect. Ook was het een gezellige groep, kortom, een geweldige reis!

  • 9 14-10-16

    Maik Oomen

    Het was een prima opzet van de reis. Lekker druk beginnen in Makassar omhoog reizende naar de Togianeilanden en de Bunaken in rust te eindigen

  • 9 14-10-16

    Karin

    Een prachtige en complete reis door het niet toeristische Sulawesi, zeer goed begeleid door Brenda en de 2 chauffeurs Adjo en Boy. De weelderige natuur, de vriendelijke bevolking, de bijzondere gebruiken in Torajaland, de super mooie snorkelplekken, het heerlijke eten: dit alles zorgde voor een onvergetelijke en avontuurlijke reis. De trekking is een echte aanrader!

  • 9 22-07-16

    Titia Struik

    Het was een geweldig reis, met een bijzonder leuke groep mensen in een prachtig land met hele vriendelijke mensen en een geweldig mooie natuur. Ik heb volop genoten van het mooie weer en het heerlijke eten. Met name ook de picknicks waren heel bijzonder en verrassend.

  • 9 22-07-16

    Tanja Van Dalen

    Deze reis is een bijzondere reis naar een zeer authentiek Sulawesi waarin je volledig ondergedompeld wordt in de Indonesische cultuur en je het alledaagse leven van dichtbij meemaakt. Deze reis is totaal niet toeristisch met een maximum aan bijzondere ervaringen en zeer afwisselend. Het is een pittige reis vanwege de lange reisdagen, de trekkings en het minimale comfort.

  • 9 22-07-16

    Hans Woude

    Geweldige en afwisselende reis. Goede logistiek, alles klopte

  • 8 22-07-16

    Anja Zwijnenburg

    Het was een super reis met vele hoogte punten, alleen 1 punt op dag 11 logeer je in het Victory hotel in Tentena. Het is een eenvoudig hotel waar je voor een klein bedrag een upgrade kan krijgen, je hebt dan een kamer met een heerlijke warme douche, waar je na al die tijd toch wel heel erg van kan genieten.

  • 8 22-07-16

    Martin Van Der Eijk

    Onze reis door Sulawesi was een prachtige ervaring. Van de indrukwekkende begrafenisrituelen van de Toraja tot de kleurrijke onderwaterwereld rond de Togean eilanden, iedere dag viel er wel iets nieuws te ontdekken.

  • 9 17-10-15

    Paul Van Leeuwen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 17-10-15

    Peter Spoorenberg

    mooie reis zeer goede reisbegeleiding

Rondreis Indonesië - Sulawesi

Kruiden- en koningseilanden

image
25 dagen vanaf € 2.698
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.