< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 8,0
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,4
8.2 57 beoordelingen
  • 9 22-07-16

    Titia Struik

    Het was een geweldig reis, met een bijzonder leuke groep mensen in een prachtig land met hele vriendelijke mensen en een geweldig mooie natuur. Ik heb volop genoten van het mooie weer en het heerlijke eten. Met name ook de picknicks waren heel bijzonder en verrassend.

  • 9 22-07-16

    Tanja Van Dalen

    Deze reis is een bijzondere reis naar een zeer authentiek Sulawesi waarin je volledig ondergedompeld wordt in de Indonesische cultuur en je het alledaagse leven van dichtbij meemaakt. Deze reis is totaal niet toeristisch met een maximum aan bijzondere ervaringen en zeer afwisselend. Het is een pittige reis vanwege de lange reisdagen, de trekkings en het minimale comfort.

  • 9 22-07-16

    Hans Woude

    Geweldige en afwisselende reis. Goede logistiek, alles klopte

  • 8 22-07-16

    Martin Van Der Eijk

    Onze reis door Sulawesi was een prachtige ervaring. Van de indrukwekkende begrafenisrituelen van de Toraja tot de kleurrijke onderwaterwereld rond de Togean eilanden, iedere dag viel er wel iets nieuws te ontdekken.

  • 9 17-10-15

    Paul Van Leeuwen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 17-10-15

    Peter Spoorenberg

    mooie reis zeer goede reisbegeleiding

  • 8 17-10-15

    Benno Van Leem

    Het reisprogramma was perfect. Af en toe wat zwaar maar goed te doen. We hadden een goede reisleidster.

  • 9 17-10-15

    Carla Devilee

    Deze reis is weer een van de toppers in het programma van Sawadee. Totaal niet toeristisch eiland, heel afwisselend programma met veel hoogtepunten. En als klap op de vuurpijl Brenda als reisleidster. Haar inzet geeft een grote toegevoegde waarde aan de reis. Ik zou deze reis aan iedereen aanraden!

  • 8 17-10-15

    Jack Fellinga

    Een mooie en zeer gevarieerde rondreis door een onbekend deel van Indonesië. Het is wel een pittige reis door de warmte en soms lange reisdagen, maar op zich wel goed te doen. Het eten is zeer goed, we hebben regelmatig in Warungs gegeten. De verlenging op de Bunaken is een aanrader. Ik heb met snorkelen nog nooit zo veel vissen bij elkaar gezien.

  • 8 17-10-15

    Peter Geurts

    Interessante groepsreis door een mooi gebied, m.n. Toraja land, met zeer vriendelijke mensen. Wel diverse lange reisdagen, maar gelukkig aan het einde genoeg tijd om te relaxen.

  • 8 17-10-15

    Wil De Jager

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 17-10-15

    Richard Van Den Nobelen

    Er zitten een aantal, relatief saaie - maar ook onvermijdelijke - reisdagen in, anders was ik tot een hogere beoordeling gekomen

  • 8 17-10-15

    Peter Dijkshoorn

    Prachtige reis die nog niet door massa toerisme is aangetast. Goede dosering tussen reis en verblijf dagen. Eindigen op de Manado/Bunaken is goede keuze. De vlucht van Luwuk naar Manado via Makassar zonde van de dag.

  • 8 17-10-15

    Joke Dijkshoorn

    Sawadee geeft met deze groepsreis een goed beeld van Sulawesi. Onder de zeer goede begeleiding van Brenda wordt je meegenomen over nagenoeg het volledige eiland. De hoogte punten worden uitgebreid bezocht met prima lokale gidsen die goed Engels spreken. De accommodatie is vaak erg basic maar ook dat maakt deel uit van het kiezen voor een avontuurlijke reis. Geweldige belevenis/vakantie!

  • 8 24-07-15

    Emelie Drummen

    Deze rondreis door Indonesië voldeed helemaal aan mijn verwachtingen, dankzij de plaatselijke gidsen hebben we veel van de plaatselijke cultuur en natuur van zeer dichtbij kunnen meemaken. Een aantal dagen zeer primitief voor onze maatstaven maar dat gaf net de charme aan ons 'Sulawesi avontuur'.

  • 7 24-07-15

    Anja Wehrung

    De rondreis door Sulawesi was een afwisseling tussen mooie landschappen en interessante culturen.

  • 6 24-07-15

    Marc Bernaerts

    Een absoluut niet toeristische plaats waar tijd er niet toe doet, waar luxe onbereikbaar is, en waar je jezelf tegenkomt, met wat geluk zie je een school dolfijnen, superverse vis is er alom vertegenwoordigd , om naar te kijken en te consumeren. Lange reisdagen zijn soms slopend en last but not least, de westerse invloeden beginnen stilaan ook Sulawesi te bereiken ! Niet meer wachten is de boodschap.

  • 8 24-07-15

    Henriëtte Zuiderwijk

    Mooie authentieke bestemming, weinig toeristen. Zeer vriendelijke, hartelijke bevolking. Fijne lokale gidsen, die graag vertellen over hun land en tradities. Mooie natuur. Goede opbouw van de reis, veel afwisseling. Lange reisdagen over slechte wegen horen er bij. Bij deze reis moet je het nemen zoals het is en volop genieten! De gezellige relaxte groep, super reisbegeleider en chauffeur, waarmee ik op pad was, maakte het mede tot een avontuurlijke top vakantie naar Indonesië!

  • 9 24-07-15

    Enk Harteveld

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 24-07-15

    Judith De Heer

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Indonesië - Sulawesi

Kruiden- en koningseilanden

image
25 dagen vanaf € 2.698
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!