< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 80 beoordelingen
 • 9 10-10-18

  Marry

  Een prachtige reis over een eiland dat nog door weinig toeristen wordt bezocht. Wel moet men als reiziger over voldoende reiservaring beschikken.

 • 8 10-10-18

  Els

  Ik heb erg genoten van Sulawesi, de reis was zeer afwisselend! De reis was actief, met genoeg wandelmogelijkheden, maar ook ruimte om te zwemmen en snorkelen. Prachtige natuur en vriendelijke mensen!

 • 8 10-10-18

  Jurgen

  Leuke afwisselende reis in een gebied waar toerisme net wat minder gangbaar is.

 • 8 10-10-18

  Jan

  Prachtige reis met alleen hoogte punten.

 • 9 10-10-18

  John

  Een mooie afwisselende reis. Een verrassend Sulawesi

 • 8 12-10-17

  Paul

  Erg mooie afwisselende reis met fijne opbouw. Geen echte hoogtepunten, maar elke dag wel wat moois te zien.

 • 9 12-10-17

  Kik

  Geweldig mooie afwisselende reis met een goede reisbegeleider

 • 7 12-10-17

  Pauli

  Goede reis in comfortabele bus. Soms wel erg lange reisdagen. Zowel mooie als interessante excursies gemaakt.

 • 8 12-10-17

  Thea

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 12-10-17

  Joop

  Een mooie reis met voldoende afwisseling. Voor mensen die niet kunnen of willen snorkelen of duiken valt er wel veel van het programma weg. Zelf vond ik het snorkelen vooral op Bunaken geweldig. Voor degenen die niet deelnemen aan de driedaagse trekking in Torajaland, zijn er voldoende alternatieven. Wij hebben met een groepje van 5 een mooie 1-daagse wandeling gemaakt en een dagtocht met een minibus naar bezienswaardige plaatsen als Londa, Tampangallo en Rante Bori.

 • 7 12-10-17

  Fons

  Sulawesi reis is interessant voor natuur liefhebbers. De onderwaterwereld is bijzonder mooi, vooral in Bunaken. Ook Toraya land is eenmalig. Om er te reizen zijn lange reisdagen nodig in overigens een comfortabele bus, met een prima chauffeur en fijne lokale gids. Het minpunt van de lange reisdagen was de matige verzorging onderweg en soms het gebrekkige verblijf bij aankomst.

 • 8 12-10-17

  Harm

  Prachtige gevarieerde reis, van inspanning naar ontspanning

 • 8 12-10-17

  Maria

  Mooie afwisselende reis.

 • 8 14-10-16

  Henk

  Een bijzondere reis met veel verschillende items. Mensen en hun leefwijze, woonwijze, rituelen (huwelijk, overlijden, dood). Natuur in diverse gedaantes (jungle, koraalriffen, gebergtes, bloemen, vogels). Landbouw en veeteelt (rijstvelden, plantages, visvangst).

 • 9 14-10-16

  Henk

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 14-10-16

  Fea

  De reis is wel heel bijzonder door de directe confrontatie met een bevolkingsstam (Toradja) die zich kenmerkt door o.a. een speciale architectuur en een heel bijzonder, ruim een week durend begrafenisritueel. En dat is geen tourist trap! De reis biedt bovendien een aantal pittige wandelingen die je het landschap heel fysiek doet ervaren in al zijn pracht en afwisseling. De accomodaties zijn echter bijzonder eenvoudig, maar er is onderweg dan ook niets anders. Ook zijn de reisdagen vrij lang, oncomfortabel en de maaltijden vielen bar tegen op een enkele uitzondering na.

 • 8 14-10-16

  Sjoerd

  Een gevarieerde reis door een arm, niet toeristisch deel van Indonesië. Een mix van spartaans verblijf en comfortabel relaxen. Veel lange oncomfortabele reisdagen. Mooie en interessante pittige wandelingen. Warm tot zeer warm.

 • 10 14-10-16

  José

  Het was een prachtige reis waarin ik kennis heb gemaakt met de erg vriendelijke bevolking en diens rituelen. Door de slechte wegen kunnen de reisdagen lang zijn, maar Sulawesi timmert goed aan de weg. Ik heb heerlijk gesnorkeld en bijzondere dieren gezien (boven en onder water). De reisbegeleidster was ontzettend goed, heel enthousiast en wist overal een oplossing voor. Kei bedankt Brenda!

 • 8 14-10-16

  D.c.

  leuke interessante reis , goed georganiseerd , veel interessante aspecten van Sulawesi beleefd.

 • 9 14-10-16

  Astrid

  Sulawesi is een heel mooi eiland, die niet door het massatoerisme is ontdekt. Dit maakt de reis een beetje avontuurlijk door mindere infrastructuur (weinig asfalt) en verblijf in (meestal) eenvoudige maar prima hotels/guesthouses. Mooie reisroute van zuid naar noord: natuur, cultuur en eindigend aan de kust (heerlijk snorkelen). Het vervoer( twee busjes) en de chauffeurs waren uitstekend. Onze reisleidster Brenda was altijd enthousiast, wist veel over Sulawesi en Indonesië in het algemeen (sprak ook de taal) en regelde alles perfect. Ook was het een gezellige groep, kortom, een geweldige reis!

Rondreis Sulawesi

Eeuwenoude rituelen en prachtige eilanden

image
25 dagen vanaf € 2.598
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Kerstreizen actie
Profiteer van kortingen tot wel €300,-

Breng jij de kerstvakantie ook veel liever aan de andere kant van de wereld door? Dan hebben wij speciaal voor jou een aantal reizen geselecteerd waarbij je kunt profiteren van kortingen tot wel €300,-!