< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.7 7 beoordelingen
 • 8 23-02-16

  Dominique Van Der Wijngaart

  Het is een hele mooie afwisselende rondreis door een overweldigende natuur, door rijstvelden, kennis maken met de vriendelijke bevolking die voor de verandering graag foto's van ons wilde maken. De locale gids heeft alles gedaan binnen zijn mogelijkheden om het de groep naar hun zin te maken, complimenten!

 • 9 23-02-16

  Ineke Frederik

  Boeiende en afwisselende rondreis in een prachtig landschap. Uitstekende gids die praktische problemen zowel voor de groep als voor individuen goed oploste.

 • 7 23-02-16

  Ilse Hommes

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 23-02-16

  Arnaud Van Kranenburg

  Een mooie rondreis door een schitterend land. De Bada vallei is een hoogtepunt van de reis, misschien nog wel mooier dan Tana Toraya. Wel wordt er in deze reis veel gereden met bussen om het hele land te laten zien. Het tempo ligt daarom behoorlijk hoog en niet alle onderdelen van de reis kunnen worden gedaan zoals beschreven.

 • 8 23-02-16

  Koert Korff

  De rondreis naar Sulawesi was fantastisch. Sulawesi is nog zeer ongerept, de natuur heeft nog de overhand, landbouw is extensief en industrie komt bijna niet voor. Veel leefomstandigheden zijn nog erg primitief, de wegen zijn slecht (langere reistijd dan aangegeven) en de accommodaties zijn sober. Het toerisme is duidelijk niet ingesteld op buitenlanders.

 • 8 23-02-16

  Monique Biemans

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 14-01-11

  Arnaud Van Kranenburg

  Een leuke reis, en zeker de moeite waard. Er worden veel verschillende stammen bezocht en het accent ligt hier ook heel sterk op. Toch zijn er ook momenten dat er aandacht is voor natuur.

Rondreis Indonesië - Sulawesi Eclips

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven