< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.6 45 beoordelingen
 • 7 14-09-16

  Tanja Kee

  De reis was over het algemeen geweldig, mede dank zij onze engelstalige reisbegeleider Morris die uitstekend de nederlandse taal beheerst. We hebben mooie jungletochten gemaakt, en hebben onderweg een kijkje gekregen in het leven op Sumatra. Veel geleerd over gewoonten en tradities en het verbouwen van vele kruiden, rijst,palmolie,koffie, thee en cacao enz. Buiten de geplande activiteiten was er ook voldoende tijd om zelf iets te ondernemen bijv. een fietstocht, kanotocht en een snorkeltour want onder water is het ook zeker de moeite waard. Het enige wat ik jammer vond was dat we 7 volle dagen in de bus of auto hebben gezeten, dit is op te lossen door een binnenlandse vlucht van Medan naar Banda Aceh. Waardoor je wat langer op mooie locaties zou kunnen verblijven, doordat je extra dagen overhoud. En ik ben van mening dat er mooiere en of betere slaaplocaties hadden kunnen zijn. Ondanks dat het een reis was die op natuur gericht is hebben wij een aantal keren midden in de stad overnacht dit had ik graag anders gezien.

 • 7 14-09-16

  Christina Deleu

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 14-09-16

  Karel Kraan

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 14-09-16

  Els Hermsen

  Sumatra is een mooi groen natuureiland. De reis geeft een goede indruk over de Minangkabauw en de Batakcultuur. Mooie flora en fauna. Jammer dat de reisdagen zolang waren, ze waren zeer vermoeiend. Morris is een geweldige reisleider die Engels maar ook heel goed Nederlands spreekt. Is een extra vermelding waard. Veel verteld over de cultuur en bevolking veel laten zien en proeven. Over elke provincie heeft hij de verschillen over de bevolking verteld. Zeer enthousiast.

 • 8 14-09-16

  Peter Smidt

  Goede Reisleider, hoewel uit Indonesië sprak hij behoorlijk Nederlands. Mooie wandeltochten geweldige natuur.

 • 6 07-10-15

  Merlijn

  Een mooie rondreis, lekker eten en een ongetwijfeld een prachtige omgeving met schitterende vergezichten als er geen rookoverlast is. Geen topper of verschrikkelijke tegenvaller, maar een mooie reis uit de middenmoot. Voor mij had er nog wel wat meer cultuur in mogen zitten.

 • 7 07-10-15

  Marion Van Den Heuvel

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 07-10-15

  Brenda Wilschut

  Hele mooie groepsreis, ongelooflijk aardige en vriendelijke mensen.

 • 8 07-10-15

  Adri Bouwmeester

  De reis was prima, jammer van de rook van de bosbranden die dit jaar erg heftig waren, maar daar is niets aan te doen.

 • 7 07-10-15

  Carolien Flemming

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 07-10-15

  Nicole Jansen

  Het was een bijzondere rondreis.

 • 8 07-10-15

  Afke Vermeer

  Al is Sumatra wellicht niet het eerste Indonesische eiland waar je aan denkt, het is absoluut een topbeleving. Een reis met prachtige natuurwandelingen, afgewisseld met roezige en sfeervolle steden. Door jungle, langs rivieren, over rijstvelden en aan het strand. Een veelzijdige reis die meer dan het boeken waard is.

 • 7 16-09-15

  Ronny Uyttebroek

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 16-09-15

  Jan Aarts

  Een mooie rondreis met de tweede week de wandelingen in de jungle als hoogtepunt. De mensen zijn overal erg vrolijk en vriendelijk. Wel redelijk veel lange reisdagen.

 • 7 16-09-15

  Job Waterreus

  Een mooie reis met een goede kans om Orang-oetans in hun natuurlijke omgeving te zien.

 • 9 16-09-15

  Ronald De Witte

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 16-09-15

  Dyonne Forrer

  Een kort oordeel, dat is lastig! Sumatra is een supermooie eiland, we hebben enorm genoten. De mensen zijn er heel vriendelijk. Alles was goed geregeld qua vervoer etc. De hotels waren over het algemeen erg goed. Pulau weh was fantastisch!!! De jungletrekking was ook heel mooi, minder zwaar dan op de website staat aangegeven. Sawadee heeft alles tot in de puntjes geregeld.

 • 8 16-09-15

  Ronnie De Jong

  Een avontuurlijke rondreis. Zowel voor jong en oud met veel activiteiten.

 • 6 16-09-15

  Leo Hazeveld

  Mooie natuurwandelingen, helaas afgewisseld met (te) lange reisdagen. In het begin van de vakantie geen mooie uitzichten gehad door de smog en ook niet echt goed voor de gezondheid. Dit kwam doordat er dit jaar heftige bosbranden waren, maar daar is helaas niks aan te doen.

 • 9 16-09-15

  Corine Wijngaarde

  Supervakantie vol avontuur !

Rondreis Indonesië - Sumatra en Atjeh

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is ver te zoeken dus kun je vast wel iets gebruiken om je dag zonniger te maken. Wil je kans maken op een Bever cadeaukaart om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis?

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.