< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,9
Overnachtingen 7,3
Reisroute 8,0
8.2 391 beoordelingen
  • 9 17-07-17

    Stefan Baumgartner

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 17-07-17

    Daniel Ristjouw

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-06-17

    Ineke Kaandorp

    Een hele fijne en afwisselende reis, heel basic. Veel gezien en beleefd, alleen de accommodaties waren niet altijd even schoon.

  • 9 22-06-17

    Anja De Groot

    Een heerlijke belevenis van begin tot eind!

  • 8 22-06-17

    Rob Van Galen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-06-17

    Karine Soete

    Zeer afwisselende reis: snorkelen tussen koraal en kleurige visjes, wandelen in een prachtige natuur, contact met de lokale bevolking en lokale marktjes bezoeken. Accommodatie van absoluut basic tot luxueus. En een gedreven reisbegeleidster die Indonesië beter kent dan menig Indonesiër.

  • 8 22-06-17

    Cees Ruijter

    Een reis (belevenis!) met vele gezichten. Mooie natuur, veel groen, veel dorpjes met vele markten en mensen waarin je heerlijk kan dwalen tussen dieren, groente, kleding noem het maar en je het er vinden. Verschil in landschappen, water, bergen en rijstvelden.

  • 7 22-06-17

    Liesbeth Ruisch

    Leuke afwisselende reis, waarbij je veel indrukken opdoet van de verschillende eilanden.

  • 8 22-06-17

    Marion Vorrink

    Avontuurlijke reis dicht bij de bevolking!

  • 8 01-06-17

    Marga Bekooij

    Hotel kencana. Voor alles betalen. Geen compliment water. Lokatie staat niet echt in verhouding met wat je krijgt als je voor alles moet betalen verwacht je dat er meer in het onderhoudt wordt gestoken. Zo ook in laatste hotel op Gili Meno. Geen zoetwater zwembad terwijl er genoeg hotels zijn die dit wel hebben en ook betere service geven. Meer foto stops door reisleider zelf had ik fijn gevonden. Roepen STOP als je iets ziet is toch lastig. Tis te doen als je kortademig bent, alleen moet men dan goed op de achterblijvers letten. Boot 3 dagen naar Komodo eiland, mag van mij 1 dag korter.

  • 9 01-06-17

    Dinie Schuitema

    Een fantastische reis met een uitstekende reisleider, Antonius. Wij hebben gekozen voor de rondreis Indonesië 'De Kleine Sunda Eilanden'.

  • 9 01-06-17

    Martijn Adriaanse

    Het is een schitterende en gevariëerde reis, waarbij je echt kennis maakt met het land.

  • 8 01-06-17

    Bertin Mol

    Een super mooie reis gehad. Alleen was de boot waar wij 3 dagen op verbleven naast het ongedierte niet al te schoon .

  • 8 01-06-17

    Karin Van Rijn

    Het is ons goed bevallen. Op een paar kleine dingen na was het een mooie reis .we zaten na mij menig teveel en lang in de bus en miste daarom het contact met de bevolking. Maar al met al een mooie ervaring en de reisleiding was top.

  • 7 01-06-17

    Annemieke Van Meelis

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-05-17

    Wim Wegewijs

    Ik heb van de 1e tot de laatste dag genoten het was voor mij een super reis.

  • 9 11-05-17

    Nanda Brandenburg

    Een hele fijne reis; mooie eilanden, vooral Flores, af en toe lange dagen maar dit komt omdat de wegen in slechte conditie zijn en daarom maar hoogstens 25 km per uur te rijden is!! Maar er is altijd wat te zien dus geen probleem. Verschillende keren werd er speciaal een maaltijd voor ons gemaakt, erg lekker. Veel afwisseling; bossen, bergen, zee en af en toe een dorp of strand. Veel natuur. Komodo en Rinca eilanden zijn indrukwekkend. De boottocht er naar toe bijzonder maar wel heel erg eenvoudig. Ik kan de reis aanraden.

  • 9 11-05-17

    Ed Bailey

    Overall very good apart from a few long days travel by bus

  • 9 11-05-17

    Gemma Testerink

    Heel mooi! Schitterende natuur zowel boven- als onderwater. Vriendelijke mensen. Lekker eten. Prima overnachtingsplekken. Goede balans in het dagprogramma tussen rust en activiteit. En prima lokale gids die ons veel over de eilanden kon leren!

  • 7 11-05-17

    Richard Raemaekers

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Indonesië - Kleine Sunda eilanden

Dicht bij het traditionele leven

image
24 dagen vanaf € 2.248
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!