< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,9
Overnachtingen 7,3
Reisroute 8,0
8.2 405 beoordelingen
  • 9 07-08-17

    Susanne Vroom

    Voor ons onze eerste grote verre reis. Wij vonden het fantastisch en hebben erg genoten van cultuur, natuur en avontuur! We hadden een geweldige gids en alles was goed geregeld. We hadden een groepsreis, maar hierin ook genoeg ruimte om zelfstandig iets te ondernemen.

  • 8 07-08-17

    Willem Kuijvenhoven

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-08-17

    Rob Sanders

    Ik vond het een super ervaring! De reis is door mij beleefd zoals beschreven in de brochure en op de manier als gehoopt.

  • 9 24-07-17

    Frank Roosenboom

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 24-07-17

    Joke Feenstra

    Deze reis naar de kleine Sunda eilanden was echt geweldig. Heel afwisselend en wat hebben we genoten van de prachtige natuur en de lieve mensen. Het toerisme op deze eilanden is nog beperkt en we voelden ons als welkome gasten in dit deel van Indonesië. De geweldige gids Vian zorgde ervoor dat we goed geïnformeerd werden over de plannen van de dag en de bijzonderheden van eilanden en hun bewoners. Hij maakte door zijn humor , inlevingsvermogen en enorme hulpvaardigheid deze reis uniek. Bijna alle overnachtingsplekken waren prima en op mooie plaatsen , maar de nachten op de boot en bij de plaatselijke bevolking waren heel bijzonder. De natuur is overweldigend , de fauna (zeeschildpadden , mantaroggen ,de gehele onderwaterwereld en de komodoveranen.) en de prachtige uitbundige flora.

  • 9 24-07-17

    Karin Van Grinsven

    Onze reis naar de Kleine Sunda eilanden was fantastisch. Mooie natuur, een hele vriendelijke bevolking en een geweldige reisleider. De mix van accomodaties was prima en de reisdagen waren goed te doen.

  • 9 24-07-17

    Annemarie Wammes

    Onze reis was indrukwekkend. De gids Fian was erg goed geïnformeerd en zeer punctueel, maar ook ontspannen. De activiteiten waren zeker de moeite waard en de accommodaties waren boven verwachting. We kregen echt een inkijkje in het leven van een Indonesisch gezin. Mijn man was jarig tijdens onze reis en Fian heeft daarvoor een taart en wat feestelijkheden geregeld. Heel onverwacht en erg leuk!

  • 8 24-07-17

    Simone Van Oosten

    Mooie, afwisselend reis.

  • 8 24-07-17

    Reyer De Gijt

    een reis met veel afwisseling op gebied van cultuur en natuur

  • 8 24-07-17

    Carla Van Wieringen

    Schitterende reis met een mooie afwisseling van activiteiten, zowel qua natuur als cultuur

  • 9 24-07-17

    Paul Blom

    De reis was zeer avontuurlijk en gevarieerd. Er werd veel aandacht besteed aan cultuur en natuur. De bezoeken aan de Nationale Parken waren voor mij hoogtepunten, evenals de talloze momenten waarop gesnorkeld kon worden. De 3-daagse bootreis was voor mij het grootste hoogtepunt. Het transport was goed geregeld, de hotels waren op een paar uitzonderingen na van goede kwaliteit. Het succes van deze reis is mede bepaald door onze uitstekende gids Fian.

  • 7 24-07-17

    Helga Snel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 24-07-17

    Stefanie Meijer

    Afwisselend, indrukwekkend, authentiek, goed evenwicht reisdagen, activiteiten en rustmomenten, goed georganiseerd en goede reisleider

  • 9 24-07-17

    Linda Bellettini

    Weer een schitterende reis met Sawadee gemaakt. Olv onze fijne reisleider Fian en met fijne groepsgenoten hebben we het authentieke Indonesië ontdekt. Hoogtepunten: manta's en zeeschildpadden gespot tijdens het snorkelen, overnacht bij de locals in de bergen, de komodovaranen, relaxen in Labuan Bajo, nauwelijks andere toeristen tegengekomen, de prachtige natuur, het heerlijke eten, relaxen op Gili meno. Echt een aanrader, deze reis.

  • 9 17-07-17

    Stefan Baumgartner

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 17-07-17

    Daniel Ristjouw

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-06-17

    Ineke Kaandorp

    Een hele fijne en afwisselende reis, heel basic. Veel gezien en beleefd, alleen de accommodaties waren niet altijd even schoon.

  • 9 22-06-17

    Anja De Groot

    Een heerlijke belevenis van begin tot eind!

  • 8 22-06-17

    Rob Van Galen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-06-17

    Karine Soete

    Zeer afwisselende reis: snorkelen tussen koraal en kleurige visjes, wandelen in een prachtige natuur, contact met de lokale bevolking en lokale marktjes bezoeken. Accommodatie van absoluut basic tot luxueus. En een gedreven reisbegeleidster die Indonesië beter kent dan menig Indonesiër.

Rondreis Indonesië - Kleine Sunda eilanden

Dicht bij het traditionele leven

image
24 dagen vanaf € 2.298
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.