< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 7,1
Overnachtingen 7,1
Reisroute 7,8
8.2 324 beoordelingen
  • 9 07-08-16

    Roy Van Welie

    Spontane mensen, fascinerende natuur, indrukwekkende vulkanen, prachtige onderwaterwereld, bijzondere ervaringen, mooie stranden, actie en ontspanning, zijn de ingrediënten van deze reis. Ik heb er enorm van genoten.

  • 7 07-08-16

    Anoniem

  • 8 07-08-16

    Nanouk Sabel

    Sawadee is wederom - van begin tot eind - een prettige reisorganisatie gebleken; mooie reisprogramma's, een overzichtelijke website, goede service en afhandeling bij de boeking en een top reisbegeleider

  • 9 07-08-16

    Felix Van Herpt

    een mooie afwisselende reis

  • 8 07-08-16

    Eddy Dokter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 24-07-16

    Maja Schaap

    Prima balans tussen activiteiten, rust- en reisdagen.

  • 7 24-07-16

    Gerda Op De Haar

    Vooral sportieve reis, weinig cultuur, veel van hetzelfde, wandelingen, boottochten en snorkelen. Komodo viel erg tegen.

  • 9 24-07-16

    Marjolein Pooyé

    Hou je van een avontuurlijke reis, een soepel reisschema, een zeer vriendelijke bevolking die graag contact met je maken, en trots willen laten zien hoe ze leven, helder water en prachtige koraalriffen.....dan een bezoek aan de Kleine Sunda- Eilanden een aarader! Sawadee heeft de reis dúsdanig gafaciliteerd dat je in alle opzichten hier mee kennis zal maken.

  • 8 24-07-16

    Maickel Van Herwijnen

    Een prima reis, zat goed in elkaar en was prima te doen. Persoonlijk hadden er iets meer bezienswaardigheden in mogen zitten tijdens de lange reis dagen. Dat breekt de reisdag een beetje en je krijgt nog eens iets mee an het land en cultuur. Het maakt op een lange reisdag niets meer uit of je nu om 18.00 uur of om 19.00 uur aan komt bij je hotel.

  • 7 24-07-16

    Ryan Berghuis

    prachtige reis door de minder toeristische gebieden van Indonesie.

  • 8 24-07-16

    Mark Klaassen

    Erg leuke en afwisselende reis. Wel ook zo nu en dan vermoeiende lange reisdagen, maar die waren zeker de moeite waard om weer bij de volgende verrassing aan te komen

  • 8 17-07-16

    Wynand Hertz

    Leuke reis met veel afwisseling. Rinjani is niet voor iedereen weggelegd. Daarom zou ik voor een andere klim kiezen voor een breder publiek. De toevoeging van Bali in deze reis is onnodig omdat daar genoeg reizen naar toe gaan.

  • 9 17-07-16

    Coby Vreugdenhil

    Een fantastische reis veelal door relatief ongerepte gebieden (Flores en Sumbawa) met een reisbegeleider (Theo) die het land door en door kent, waardoor we veel informatie kregen en het logistiek allemaal schijnbaar vanzelfsprekend verliep. Zeer vriendelijke mensen. Leuk was dat niet alleen de eilandbewoners voor ons maar wij ook voor hen een bezienswaardigheid waren.

  • 9 17-07-16

    Tonia Vermeersch

    goede organisatie, heel goede gids(Theo), niets over te klagen!

  • 9 17-07-16

    Dorien Opdam

    Mooie, afwisselende reis, prachtige natuur, actief en ontspannend, met zeer goede reisbegeleiding van Theo!

  • 8 17-07-16

    Ivo Bouwman

    Prachtige reis met super begeleiding van de reisleider!

  • 9 17-07-16

    Peter De Reus

    Heerlijke reis. Vol afwisseling. Van bergop wandelen onder een brandende zon tot snorkelen op een bountyeilandje met een vers visje zo van het vuur als lunch. Als decor prachtige en gevarieerde landschappen die de bustochten korter laten duren. Ieder eiland heeft weer iets bijzonders. De bewoners zijn vrolijk en vriendelijk. Prima eten. Excellente reisleider Theo. Niet voor strandtypes, wel voor iedereen die nieuwsgierig is naar het leven in een ander wereld en die dat niet hoeft te ondergaan in luxe.

  • 10 17-07-16

    Lidy Van Der Veen

    Een geweldige reis! Veel afwisseling. Flores is een prachtig eiland wat je moet beleven. Alles was goed geregeld. Hotels waren prima.

  • 7 05-06-16

    Eddie Dul

    Mooie reis, alles goed georganiseerd en een voortreffelijke reisleidster.

  • 8 05-06-16

    Daphne Riemersma

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Indonesië - Kleine Sunda eilanden

Dicht bij het traditionele leven

image
25 dagen vanaf € 1.998
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!