< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,9
Overnachtingen 7,3
Reisroute 8,0
8.2 405 beoordelingen
  • 8 14-09-17

    Susan Van Leijsen

    De kleine sunda eilanden is een gevarieerde en erg mooie reis zonder massatoerisme. De reis bood een mooie afwisseling tussen tradities, cultuur en natuur van de verschillende eilanden. Onze lokale reisbegeleider was hier echt een aanwinst als brug met de lokale bevolking (die soms geen Engels spraken) en wist ons altijd naar de mooiste plekjes te begeleiden.

  • 8 14-09-17

    Edwin Brookman

    Prachtige reis, zeer genoten van het natuurschoon van Indonesië. Het was nog mooier dan verwacht ook mede dankzij Fian, onze reisleider. Hij speelde goed in op de behoefde van de groep en vertelde enthousiast over de culturen, geloven, gebruiken en natuur van zijn mooie land.

  • 9 14-09-17

    Petra Pekel

    Het was een erg gevarieerde reis met veel mooie accommodaties die wel varieerden in luxe. De bootreis was fantastisch en erg lekker eten aan boord. Leuke groep en een super reisleider Fian. Veel geleerd over de cultuur van Indonesië en een klein beetje over de taal. Mooie natuur. Het slapen in het traditionele dorp was ook een hele belevenis en het zien van het slachten van een varken en een kip. 's Avonds gezellig naar het bamboefluitconcert luisteren en nog een liedje mee zingen. Tip voor eventuele volgende reizigers: de mensen vinden het erg leuk om ook wat van Nederland te zien, dus neem wat foto's mee van thuis en je familie en je woonomgeving!

  • 8 14-09-17

    Marloes Wiersema

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-09-17

    Colette Couwenberg

    Fantastische reis door het nog onbekende deel van Indonesië. Ontzettende gastvrije en vriendelijke bevolking, mooie flora en fauna en de onderwater wereld is geweldig! Hotels waren op enkele na prima. Primitiever maar dat is inherent aan dit deel van Indonesië

  • 8 24-08-17

    Arja Steehouwer

    Fantastische reis door een minder bekend deel van Indonesie. Fysiek wel zwaar door het bijna dagelijks verplaatsen en de toch wel lange reisdagen.

  • 8 24-08-17

    Lianne Putters

    Een gevarieerde reis.

  • 8 24-08-17

    Jan Croes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-08-17

    Linda Garming

    Fantastische reis. Van het minder toeristische Flores naar de meer bekende bestemmingen op de kleine Sunda eilanden. Je moet echter niet bang zijn om lang in de bus te zitten, maar daarvoor krijg je veel terug. Grote afwisseling in landschappen en culturen tussen de verschillende eilanden en de mogelijkheid om de mooiste plekjes te bezoeken. Voor de overtocht op de boot van Flores, via Rinca en Komodo, naar Sumbawa zijn geen zeebenen nodig. Heerlijk genieten aan dek van het eten en de zonopkomst/ondergang. Op Pinkbeach na heb je de snorkel plekken eigenlijk voor jezelf. De laatste dagen ontspannen op de Gili Meno.

  • 8 24-08-17

    Hennie Hakkert-Franken

    Een reis met zeer veel afwisseling zoals verschillende eilanden met ieder een eigen natuur en cultuur.

  • 9 07-08-17

    Susanne Vroom

    Voor ons onze eerste grote verre reis. Wij vonden het fantastisch en hebben erg genoten van cultuur, natuur en avontuur! We hadden een geweldige gids en alles was goed geregeld. We hadden een groepsreis, maar hierin ook genoeg ruimte om zelfstandig iets te ondernemen.

  • 8 07-08-17

    Willem Kuijvenhoven

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-08-17

    Rob Sanders

    Ik vond het een super ervaring! De reis is door mij beleefd zoals beschreven in de brochure en op de manier als gehoopt.

  • 9 24-07-17

    Frank Roosenboom

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 24-07-17

    Joke Feenstra

    Deze reis naar de kleine Sunda eilanden was echt geweldig. Heel afwisselend en wat hebben we genoten van de prachtige natuur en de lieve mensen. Het toerisme op deze eilanden is nog beperkt en we voelden ons als welkome gasten in dit deel van Indonesië. De geweldige gids Vian zorgde ervoor dat we goed geïnformeerd werden over de plannen van de dag en de bijzonderheden van eilanden en hun bewoners. Hij maakte door zijn humor , inlevingsvermogen en enorme hulpvaardigheid deze reis uniek. Bijna alle overnachtingsplekken waren prima en op mooie plaatsen , maar de nachten op de boot en bij de plaatselijke bevolking waren heel bijzonder. De natuur is overweldigend , de fauna (zeeschildpadden , mantaroggen ,de gehele onderwaterwereld en de komodoveranen.) en de prachtige uitbundige flora.

  • 9 24-07-17

    Karin Van Grinsven

    Onze reis naar de Kleine Sunda eilanden was fantastisch. Mooie natuur, een hele vriendelijke bevolking en een geweldige reisleider. De mix van accomodaties was prima en de reisdagen waren goed te doen.

  • 9 24-07-17

    Annemarie Wammes

    Onze reis was indrukwekkend. De gids Fian was erg goed geïnformeerd en zeer punctueel, maar ook ontspannen. De activiteiten waren zeker de moeite waard en de accommodaties waren boven verwachting. We kregen echt een inkijkje in het leven van een Indonesisch gezin. Mijn man was jarig tijdens onze reis en Fian heeft daarvoor een taart en wat feestelijkheden geregeld. Heel onverwacht en erg leuk!

  • 8 24-07-17

    Simone Van Oosten

    Mooie, afwisselend reis.

  • 8 24-07-17

    Reyer De Gijt

    een reis met veel afwisseling op gebied van cultuur en natuur

  • 8 24-07-17

    Carla Van Wieringen

    Schitterende reis met een mooie afwisseling van activiteiten, zowel qua natuur als cultuur

Rondreis Indonesië - Kleine Sunda eilanden

Dicht bij het traditionele leven

image
24 dagen vanaf € 2.198
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 oktober 2017

  • Laat je inspireren door diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.