< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,9
Overnachtingen 7,3
Reisroute 8,0
8.1 336 beoordelingen
 • 8 18-09-16

  Corrie Wilgenhof

  Deze reis is een geweldige combinatie van cultuur en natuur en zelfs wat avontuur. Een hele goede reisbegeleider maakt het plaatje compleet.

 • 8 18-09-16

  Rita Van Den Abeele

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 04-09-16

  Miranda Kuik

  Een echte Sawadee reis. Een reisleider, Jim, die weet waar die het over heeft en je het land leert kennen zoals het echt is. Actief afgewisseld met rust een heerlijke combinatie en dat in een prachtige omgeving met lieve mensen.

 • 9 04-09-16

  Janneke Breman

  Gevarieerd programma, deskundige reisbegeleiding! Goede balans tussen actief en rust.

 • 8 04-09-16

  Joop Rohner

  Hele mooie reis met vele hoogte punten, prima reisbegeleider. Af en toe kleine aanpassing van het programma, wel alles gedaan, waardoor de reis in een betere volgorde verliep.

 • 9 04-09-16

  Robert Hessing

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 04-09-16

  Gert Diebels

  Een prachtige en goed georganiseerde reis waarin we veel kennis maakten met de lokale bevolking in vele leuke dorpjes.

 • 7 04-09-16

  Marco Leushuis

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 04-09-16

  Rob Van Smaalen

  Mooie afwisselende reis die je heel goed in contact brengt met de cultuur van het land. Juist omdat de reis niet alleen langs toeristische hoogtepunten gaat leer je het land en vooral de mensen heel goed kennen. Ook de hotels zijn in de sfeer van het land. Vaak op een schitterende plek, maar schoon en bescheiden in het comfort.

 • 8 04-09-16

  Peter Hectors

  Zeer afwisselend Zowel in activiteiten als in de aspecten natuur cultuur landschap steden en platteland Goede ervaren en sympathieke reisbegeleider

 • 7 04-09-16

  Enid Martina

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 04-09-16

  Bert Haneveld

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 28-08-16

  Jaap Dane

  De reis was zeer interessant en goed georganiseerd. De reisleider was over alles goed op de hoogte en had een zeer vriendelijke en behulpzame houding. Alles werd op tijd gedaan.

 • 7 28-08-16

  Aart Van Mouwrik

  De reis naar de kleine Sundu eilanden is een reis met veel busuren. De eilanden hebben allemaal een eigen karakter en dat maakt de reis afwisselend. Voor mij zouden er iets meer excursies in mogen. De bootreis is geweldig als ook de rondleiding op de rijstvelden. Onze groep had het geluk bij de oogst van de rijst te mogen zijn inclusief het ter plaatse dorsen van de rijst. De hotels waren van goede kwaliteit.

 • 9 28-08-16

  Maria Krijgsman

  Goed georganiseerd. Goed vervoer onderweg (Bus Boot). Een heel goede en deskundige reisleider.(Ari)

 • 8 28-08-16

  Jannie Dekker

  Reis was zoals in de beschrijving en zoals ik verwacht had.

 • 8 28-08-16

  Joke Dubbelman

  Het was een afwisselende reis met actie en rustmomenten. Dat was mooi afgewisseld en soms prettig om even 2 nachten ergens te overnachten. De accommodaties waren eenvoudig, maar verder prima, soms was het sanitair onder de maat. Onze reisleider Artana is een zeer betrokken en zorgzame man die de veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook de buschauffeurs waren zeer ervaren.

 • 8 28-08-16

  Jan Dane

  De natuur op de kleine Sunda eilanden is erg mooi. De hoogtepunten worden (nog) niet druk bezocht. Er zijn weinig toeristen. De wegen worden verbeterd maar soms moet je de bus uit omdat de gaten in de weg te diep zijn of omdat de weg te steil is. De mensen zijn erg vriendelijk. Hun huisjes worden steeds vaker vervangen door stenen huisjes. De bewoner heeft dan wel een paar jaar in het buitenland gewerkt om dit te kunnen betalen. De mensen vinden het leuk als je interesse toont bij hun werkzaamheden. De hotels waren erg eenvoudig, soms niet erg schoon. Het eten was vaak hetzelfde.

 • 8 28-08-16

  Ada Leenders

  Enigszins bezorgd of we onze engeltalige gids wel zouden kunnen volgen begonnen we onze reis! De zorg was ongegrond! Arie sprak duidelijk en ook een aardig woordje nederlands! Een reis met prachtige natuur, rijstvelden en authentieke dorpjes. De reis was zeer goed georganiseerd, alles klopte! De 3-daagse boottocht was geweldig, snorkelen, slapen onder de sterrehemel en lekker eten. De laatste dagen relaxen op een prachtig eilandje. Een mooi slot van een prima reis!

 • 10 28-08-16

  Jan Van Doren

  Onze reis was heel relaxt ondanks dat je soms vroeg op moest staan De groeps grootte was heel goed afgestemd voor deze reis Onze lokale gids vonden wij heel aardig, en zorgde voor een vlot verloop van de reis Het programma was zeer de moeite waard ,en werd door de gids als het nodig was aangepast Wij hebben in ieder geval ontzettend genoten.

Rondreis Indonesië - Kleine Sunda eilanden

Dicht bij het traditionele leven

image
24 dagen vanaf € 1.998
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!