< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,9
Overnachtingen 7,3
Reisroute 8,0
8.2 372 beoordelingen
 • 9 11-05-17

  Wim Wegewijs

  Ik heb van de 1e tot de laatste dag genoten het was voor mij een super reis.

 • 9 11-05-17

  Nanda Brandenburg

  Een hele fijne reis; mooie eilanden, vooral Flores, af en toe lange dagen maar dit komt omdat de wegen in slechte conditie zijn en daarom maar hoogstens 25 km per uur te rijden is!! Maar er is altijd wat te zien dus geen probleem. Verschillende keren werd er speciaal een maaltijd voor ons gemaakt, erg lekker. Veel afwisseling; bossen, bergen, zee en af en toe een dorp of strand. Veel natuur. Komodo en Rinca eilanden zijn indrukwekkend. De boottocht er naar toe bijzonder maar wel heel erg eenvoudig. Ik kan de reis aanraden.

 • 7 11-05-17

  Richard Raemaekers

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 11-05-17

  Lida Van Der Horst

  De reis was geweldig. De super goede gids Martin en de gezellige groep maakten de reis tot een onvergetelijke ervaring. Ik heb heel veel gezien tussen en met de lokale bewoners. De natuur was prachtig!

 • 9 11-05-17

  Lidewij Van Wensveen

  Afwisselende reis, tussen sawa's, dan weer naar de zee, dan weer in een stadje. Ongelofelijk aardige mensen de Indonesiers, prachtige dieren zowel boven als onderwater en heerlijk eten. Voldoende rust tussendoor. Kortom een super ervaring voor al je zintuigen.

 • 9 11-05-17

  Michael Boylan

  Trip was excellent in terms of: 1) Fulfilling all diverse experiences identified in the itinerary, 2) Exceptional local guide (Martin) who combined knowledge of natural/cultural history and an obvious concern for welfare of participants, and 3) Excellent lodging and transportation--exceptional value for the money.

 • 8 11-05-17

  Renske De Jonge

  De reis naar de kleine Sunda eilanden is een mooie afwisselende reis, waarbij je de minder toeristische gebieden van Indonesië bezoekt. Je ziet veel mooie natuur, ziet hoe mensen leven en geniet van het heerlijke Indische eten!

 • 9 13-04-17

  Mattie Lenzen

  Een onvergetelijke reis met een centrale rol voor de prachtige natuur

 • 8 13-04-17

  Astrid Vanoppen

  Prachtige reis die beantwoordde aan de verwachtingen. Mooie natuur, met als hoogtepunt zeker het snorkelen tussen de reuzenmanta’s. Zeer goede en attentvolle lokale reisbegeleider. Door zijn kennis en enthousiasme konden we ten volle genieten van de streek en de gebruiken van de bevolking.

 • 9 13-04-17

  Rose Oldenburg

  De reis was super! Mooie natuur, goede accommodaties, heel afwisselend, actief, leuke groep, goede info van een fantastische Indonesische gids, gevarieerd!

 • 9 13-04-17

  Hans Van Der Kellen

  Fantastische reis en kwam overeen met de omschrijving die vooraf door Sawadee gegeven is. Heel erg tevreden over de lokale gids die heel erg goed instaat was om ons juist een extra inkijkje te geven in specifieke zaken van het land.

 • 8 13-04-17

  Guido Vanderelst

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 13-04-17

  Anny De Lange

  Afwisselend, veel gezien, goede indeling van de rustdagen! Goede begeleiding. Alleen de beklimming van de Rinjani, filevorming van Aziaten omhoog was geen succes.

 • 8 13-04-17

  Dick Boon

  Afwisselend, bijzonder en verrassend met diverse hoogtepunten

 • 9 13-04-17

  Susan Van Velzen

  Mooie gevarieerde reis. Vooral op Flores en Sumbawa nog weinig toerisme. Veel snorkel mogelijkheden. Onze Indonesische reisleider (Arie) was absoluut een meerwaarde door de grote hoeveelheid kennis van zijn land.

 • 9 13-04-17

  Frans Janssen

  Perfecte reis met heel veel variatie. Vulkanen, snorkelen met manta's en zeeschilpaden, komodovaranen, rijstvelden, boottocht, stranddagen en bergdorpjes. Dit alles met Arie als uitstekende lokale reisbegeleider.

 • 9 13-04-17

  Marjolijn Van Der Meij

  Een prachtige reis over mooie verschillende eilanden. Verwacht geen luxe accomodaties en overal warm water. Genieten op de eilanden door de vriendelijke bevolking en mooie natuur. De enkele dagen op de boot een erge leuke onderbreking met slapen onder de sterrenhemel, prachtige plekken gesnorkeld en de mantaroggen zijn fantastisch . Dit alles onder begeleiding van topgids Arie. Veel gehoord en gezien door hem.

 • 8 13-04-17

  Angelique De Cock

  Flores was wat ik ervan verwacht had, authentiek. Sumbawa juist veel moderner, hoewel ik dat niet verwacht had en Lombok blijft favoriet. Het was de 4e keer op Lombok en de 2e keer met Artana.

 • 8 13-04-17

  Eric Schoorl

  Zeer afwisselende reis met erg mooie momenten qua natuur, cultuur en reizen. Perfecte reisbegeleiding en afgestemde accomodaties , welke goed in de verhouding waren in verhouding met de plaatselijke normen en waarden. Indonesië , flores en lombok, hartelijke mensen .

 • 8 06-11-16

  Annette Saris

  Een rondreis door de Kleine Sunda eilanden is super. De diversiteit aan flora/fauna en de onderwaterwereld vond ik fascinerend uitbundig overweldigend. Het contact met de bevolking was ook zeer aangenaam, vriendelijk en oprecht. Behalve ons eigen groepje kwamen nauwelijks toeristen tegen. De Indonesische keuken is heerlijk!!! .

Rondreis Indonesië - Kleine Sunda eilanden

Dicht bij het traditionele leven

image
24 dagen vanaf € 2.298 € 2.198
Naar boven