< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,9
Overnachtingen 7,3
Reisroute 8,0
8.2 383 beoordelingen
  • 8 22-06-17

    Cees Ruijter

    Een reis (belevenis!) met vele gezichten. Mooie natuur, veel groen, veel dorpjes met vele markten en mensen waarin je heerlijk kan dwalen tussen dieren, groente, kleding noem het maar en je het er vinden. Verschil in landschappen, water, bergen en rijstvelden.

  • 7 22-06-17

    Liesbeth Ruisch

    Leuke afwisselende reis, waarbij je veel indrukken opdoet van de verschillende eilanden.

  • 8 22-06-17

    Marion Vorrink

    Avontuurlijke reis dicht bij de bevolking!

  • 8 01-06-17

    Marga Bekooij

    Hotel kencana. Voor alles betalen. Geen compliment water. Lokatie staat niet echt in verhouding met wat je krijgt als je voor alles moet betalen verwacht je dat er meer in het onderhoudt wordt gestoken. Zo ook in laatste hotel op Gili Meno. Geen zoetwater zwembad terwijl er genoeg hotels zijn die dit wel hebben en ook betere service geven. Meer foto stops door reisleider zelf had ik fijn gevonden. Roepen STOP als je iets ziet is toch lastig. Tis te doen als je kortademig bent, alleen moet men dan goed op de achterblijvers letten. Boot 3 dagen naar Komodo eiland, mag van mij 1 dag korter.

  • 9 01-06-17

    Martijn Adriaanse

    Het is een schitterende en gevariëerde reis, waarbij je echt kennis maakt met het land.

  • 8 01-06-17

    Bertin Mol

    Een super mooie reis gehad. Alleen was de boot waar wij 3 dagen op verbleven naast het ongedierte niet al te schoon .

  • 8 01-06-17

    Karin Van Rijn

    Het is ons goed bevallen. Op een paar kleine dingen na was het een mooie reis .we zaten na mij menig teveel en lang in de bus en miste daarom het contact met de bevolking. Maar al met al een mooie ervaring en de reisleiding was top.

  • 9 11-05-17

    Wim Wegewijs

    Ik heb van de 1e tot de laatste dag genoten het was voor mij een super reis.

  • 9 11-05-17

    Nanda Brandenburg

    Een hele fijne reis; mooie eilanden, vooral Flores, af en toe lange dagen maar dit komt omdat de wegen in slechte conditie zijn en daarom maar hoogstens 25 km per uur te rijden is!! Maar er is altijd wat te zien dus geen probleem. Verschillende keren werd er speciaal een maaltijd voor ons gemaakt, erg lekker. Veel afwisseling; bossen, bergen, zee en af en toe een dorp of strand. Veel natuur. Komodo en Rinca eilanden zijn indrukwekkend. De boottocht er naar toe bijzonder maar wel heel erg eenvoudig. Ik kan de reis aanraden.

  • 9 11-05-17

    Ed Bailey

    Overall very good apart from a few long days travel by bus

  • 9 11-05-17

    Gemma Testerink

    Heel mooi! Schitterende natuur zowel boven- als onderwater. Vriendelijke mensen. Lekker eten. Prima overnachtingsplekken. Goede balans in het dagprogramma tussen rust en activiteit. En prima lokale gids die ons veel over de eilanden kon leren!

  • 7 11-05-17

    Richard Raemaekers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 11-05-17

    Lida Van Der Horst

    De reis was geweldig. De super goede gids Martin en de gezellige groep maakten de reis tot een onvergetelijke ervaring. Ik heb heel veel gezien tussen en met de lokale bewoners. De natuur was prachtig!

  • 9 11-05-17

    Lidewij Van Wensveen

    Afwisselende reis, tussen sawa's, dan weer naar de zee, dan weer in een stadje. Ongelofelijk aardige mensen de Indonesiers, prachtige dieren zowel boven als onderwater en heerlijk eten. Voldoende rust tussendoor. Kortom een super ervaring voor al je zintuigen.

  • 9 11-05-17

    Michael Boylan

    Trip was excellent in terms of: 1) Fulfilling all diverse experiences identified in the itinerary, 2) Exceptional local guide (Martin) who combined knowledge of natural/cultural history and an obvious concern for welfare of participants, and 3) Excellent lodging and transportation--exceptional value for the money.

  • 8 11-05-17

    Renske De Jonge

    De reis naar de kleine Sunda eilanden is een mooie afwisselende reis, waarbij je de minder toeristische gebieden van Indonesië bezoekt. Je ziet veel mooie natuur, ziet hoe mensen leven en geniet van het heerlijke Indische eten!

  • 9 13-04-17

    Mattie Lenzen

    Een onvergetelijke reis met een centrale rol voor de prachtige natuur

  • 8 13-04-17

    Astrid Vanoppen

    Prachtige reis die beantwoordde aan de verwachtingen. Mooie natuur, met als hoogtepunt zeker het snorkelen tussen de reuzenmanta’s. Zeer goede en attentvolle lokale reisbegeleider. Door zijn kennis en enthousiasme konden we ten volle genieten van de streek en de gebruiken van de bevolking.

  • 9 13-04-17

    Rose Oldenburg

    De reis was super! Mooie natuur, goede accommodaties, heel afwisselend, actief, leuke groep, goede info van een fantastische Indonesische gids, gevarieerd!

  • 9 13-04-17

    Hans Van Der Kellen

    Fantastische reis en kwam overeen met de omschrijving die vooraf door Sawadee gegeven is. Heel erg tevreden over de lokale gids die heel erg goed instaat was om ons juist een extra inkijkje te geven in specifieke zaken van het land.

Rondreis Indonesië - Kleine Sunda eilanden

Dicht bij het traditionele leven

image
24 dagen vanaf € 2.248
Naar boven
 

Maak kans op een Bever bon
ter waarde van € 250!

De zomer staat voor de deur.. De temperatuur stijgt, de vrije dagen komen eraan.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Bever cadeabon t.w.v. € 250!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!