< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Katharina - Buginese schoener

  • image image
   4-sterren
  • image image
   eigen badkamer

  De Katharina is een traditioneel Indonesische Phinisi. Ze is gebouwd in 1995 in Kalimantan met het beste ijzer en hout. De totale lengte van de Katharina is 40 meter en biedt comfortabel, luxueuze accommodatie voor 12 gasten in 6 cabines die zich allemaal benedendeks bevinden. Alle cabines hebben een eigen privé badkamer, airconditioning en een kastruimte met een kluisje. Kapitein Iwan en zijn Indonesische bemanningsleden zullen er voor zorgen dat het verblijf op de Katharina onvergetelijk zal zijn.

  Het schip is voorzien van alle internationale veiligheids- en communicatie voorzieningen zoals SSB en VHF radio’s, reddingsvesten, reddingsvlotten, en satelliet telefoon. Ook is het schip voorzien van een uitgebreide EHBO tas, Defibrillator (AED) en zuurstofflessen.

 •  

  Swiss Belhotel - Sorong

  • image image
   wifi
  • image image
   zwembad
  Dit moderne hotel beschikt over een buitenzwembad, een eigen restaurant en gratis WiFi in alle ruimtes van de accommodatie. Voor het diner kun je terecht bij het Swiss Cafe, dat Indonesische en westerse gerechten serveert. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer, airconditioning, een flatscreen-tv en een zithoek.

Accommodatie algemeen

De Katharina biedt comfortabel, luxueuze accommodatie voor 12 gasten in 6 cabines die zich allemaal benedendeks bevinden. Alle cabines hebben een eigen privé badkamer, airconditioning en een kastruimte met een kluisje. Kapitein Iwan en zijn Indonesische bemanningsleden zullen er voor zorgen dat het verblijf op de Katharina onvergetelijk zal zijn.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Let op! In tegenstelling tot wat hierboven vermeld is, bestaat de kans dat je een kajuit deelt met een medereiziger van het andere geslacht. Wil je dit niet, dan kun je voor € 3998,- extra een éénpersoonskajuit boeken.

 Vervoer ter plaatse

De Katharina is een traditioneel Indonesische Phinisi. Ze is gebouwd in 1995 in Kalimantan met het beste ijzer en hout. De totale lengte van de Katharina is 40 meter. Het schip is voorzien van alle internationale veiligheids- en communicatie voorzieningen zoals SSB en VHF radio’s, reddingsvesten, reddingsvlotten, en satelliet telefoon. Ook is het schip voorzien van een uitgebreide EHBO tas, Defibrillator (AED) en zuurstofflessen. We hijsen de zeilen wanneer het kan, maar we varen voornamelijk op de motor, want anders is de kans klein dat we het hele programma niet kunnen uitvoeren.

Rondreis Indonesië - West-Papua

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven