< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 6,8
Vervoer 7,5
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,4
7.8 17 beoordelingen
  • 8 11-11-17

    Marijke Van Doorn

    Mooie afwisselende en avontuurlijke reis door dit minder bekende deel van Indonesie. Geweldig om de orang oetans zo dicht bij te kunnen zien, gave wandelingen in de jungle, leuke overnachtingen op de boot en in de jungle (en goede afwisseling met betere hotels), fijne ontmoetingen met aardige Indonesische mensen, heerlijk eten en op het laatste lekker bijkomen en snorkelen op de Derawan eilanden.

  • 9 11-11-17

    Kees Bos

    Gevarieerde reis en prettige reisbegeleiders

  • 10 11-11-17

    Nicky Van Meer

    Heel afwisselende reis. Eigenlijk 4 in 1: orang utans, Mahakam, jungle en snorkelen

  • 8 26-11-16

    Lyda Van Veen

    Kalimantan is een puur land: weinig ontwikkeld qua toerisme en dat maakte de reis bijzonder. De bevolking is vriendelijk en gastvrij. Het programma is divers en heeft veel te bieden: jungle, boottocht en het verrukkelijke Derawan, waar je tussen reuzeschilpadden en mantaroggen zwemt. Een ultieme ervaring!

  • 7 26-11-16

    Ronnie Dankelman

    Z

  • 9 26-11-16

    Lidewij Van Wensveen

    Prachtige reis met vele boottochten. Tot de laatste 5 dagen hebben we geen enkele toerist gezien. De kalimantanezen (?) zijn super aardig en relaxed. Ik heb neusapen, wilde oerang oetangs prachtige vlinders gezien. Ik heb gesnorkeld tussen zee schildpadden, prikloze kwallen en mantra's. De Indonesische crew was geweldig, wat een leuke en lieve mensen.

  • 8 26-11-16

    Dory Marsman E/V Daamen

    Het was een enerverende afwisselende reis. De reis had wat actiever gekund.

  • 8 05-11-16

    Nicolaas Helderman

  • 7 05-11-16

    Mariëlle Van Vlierberghe

    Mooie en afwisselende reis, met voor mij als persoonlijk hoogtepunt de orang oetans en snorkelen met de walvishaaien.

  • 8 05-11-16

    Maria Van Den Hoogen

    Een mooie en gevarieerde reis, waar hier en daar nog wat aan gesleuteld moet worden.

  • 7 05-11-16

    Monique Kappert

    Ik geef de reis een 7,5. Mijn verwachtingen waren hoog, maar werden niet geheel waargemaakt. We hebben vooral minder dieren gezien dan aangegeven en erg weinig contact gehad met de lokale bevolking.

  • 8 05-11-16

    Inge Stikfort

    De popup reis Kalimantan bestaat uit geweldige ontmoetingen met orang oetangs, neusapen en geeft de kans op prachtige snorkelervaringen tussen de schildpadden, kwallen, en walvishaaien en dat in een omgeving met mooi koraal. De bevolking is vriendelijk en wil graag met je op de foto. Kalimantan is niet ingesteld op toerisme. Verwacht verder niet te veel (van de) jungle. De boottochten zijn fantastisch.

  • 7 05-11-16

    Roy Stokkingreef

    Het was een nieuwe reis waarbij ik best wel hoge verwachtingen had, die zijn gedeeltelijk wel voldaan. Het positieve was dat Kalimantan nog niet heel toeristisch is, dat je veel orang-oetangs te zien krijgt. Dat er een mooie boottocht van 4 dagen inzit en een leuke afsluiting op een eiland met veel te zien in de zee. Wat negatieve dingen waren dat je nergens echt diep in de jungle verblijft.

  • 7 05-11-16

    Roy Stokkingreef

    Het was een mooie reis door Kalimantan waar je nog weinig toeristen tegen komt. Veel natuur gezien in deze reis waarbij sommige dieren van erg dichtbij gezien konden worden.

  • 7 05-11-16

    Marion Huijbregts

    Mooie avontuurlijke reis. Vooral leuk dat het toerisme hier nog nauwelijks bekend is waardoor alles nog nieuw is en ontdekt moet worden. Voor zowel de bevolking als de toerist. Met name de orang oetans maken deze reis voor mij onvergetelijk, wat zijn dit indrukwekkende, inspirerende dieren en wat moeten wij ons inzetten voor het behoud van deze dieren!

  • 7 05-11-16

    Stefaan Vanhecke

    Reis met nog wat punten om verder aan te werken.Gids niet echt een gids maar onbekwaam en slecht voorbereid.

  • 8 05-11-16

    Carla Devilee

    Hoewel minder het gevoel van in de jungle zijn dan verwacht was dit een superleuke reis met veel hoogtepunten! De 4-daagse boottocht was heerlijk, oerang oetang opvangcentrum was leuk, het verblijf in de jungle geweldig en eindigen op een eiland in leuke huisjes op palen in het water was een heerlijk! Als klap op de vuurpijl gezwommen met walvishaaien!!

Rondreis Kalimantan Pop-Up

Binnenkort boekbaar.

image
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!