< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 6,8
Vervoer 7,5
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,4
7.6 8 beoordelingen
  • 8 26-11-16

    Lyda Van Veen

    Kalimantan is een puur land: weinig ontwikkeld qua toerisme en dat maakte de reis bijzonder. De bevolking is vriendelijk en gastvrij. Het programma is divers en heeft veel te bieden: jungle, boottocht en het verrukkelijke Derawan, waar je tussen reuzeschilpadden en mantaroggen zwemt. Een ultieme ervaring!

  • 7 26-11-16

    Ronnie Dankelman

    Z

  • 9 26-11-16

    Lidewij Van Wensveen

    Prachtige reis met vele boottochten. Tot de laatste 5 dagen hebben we geen enkele toerist gezien. De kalimantanezen (?) zijn super aardig en relaxed. Ik heb neusapen, wilde oerang oetangs prachtige vlinders gezien. Ik heb gesnorkeld tussen zee schildpadden, prikloze kwallen en mantra's. De Indonesische crew was geweldig, wat een leuke en lieve mensen.

  • 7 05-11-16

    Mariëlle Van Vlierberghe

    Mooie en afwisselende reis, met voor mij als persoonlijk hoogtepunt de orang oetans en snorkelen met de walvishaaien.

  • 8 05-11-16

    Inge Stikfort

    De popup reis Kalimantan bestaat uit geweldige ontmoetingen met orang oetangs, neusapen en geeft de kans op prachtige snorkelervaringen tussen de schildpadden, kwallen, en walvishaaien en dat in een omgeving met mooi koraal. De bevolking is vriendelijk en wil graag met je op de foto. Kalimantan is niet ingesteld op toerisme. Verwacht verder niet te veel (van de) jungle. De boottochten zijn fantastisch.

  • 7 05-11-16

    Roy Stokkingreef

    Het was een mooie reis door Kalimantan waar je nog weinig toeristen tegen komt. Veel natuur gezien in deze reis waarbij sommige dieren van erg dichtbij gezien konden worden.

  • 7 05-11-16

    Marion Huijbregts

    Mooie avontuurlijke reis. Vooral leuk dat het toerisme hier nog nauwelijks bekend is waardoor alles nog nieuw is en ontdekt moet worden. Voor zowel de bevolking als de toerist. Met name de orang oetans maken deze reis voor mij onvergetelijk, wat zijn dit indrukwekkende, inspirerende dieren en wat moeten wij ons inzetten voor het behoud van deze dieren!

  • 8 05-11-16

    Carla Devilee

    Hoewel minder het gevoel van in de jungle zijn dan verwacht was dit een superleuke reis met veel hoogtepunten! De 4-daagse boottocht was heerlijk, oerang oetang opvangcentrum was leuk, het verblijf in de jungle geweldig en eindigen op een eiland in leuke huisjes op palen in het water was een heerlijk! Als klap op de vuurpijl gezwommen met walvishaaien!!

Rondreis Kalimantan Pop-Up

Orang-oetans, regenwoud en longhouses

image
22 dagen vanaf € 3.398
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.