< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,2
Overnachtingen 9,1
Reisroute 8,5
8.4 139 beoordelingen
  • 8 08-10-17

    Sylvano Amesz

    Ik vond het het contact met de klantenservice erg prettig. Zij stonden mij goed te woord, namen de tijd en hadden antwoord op mijn vragen. De medewerkers wisten mij ook erg enthousiast te maken voor de reis naar Japan.

  • 9 08-10-17

    François Backer

    Concept is leuk, niks hoeft, maar mag wel. Veel vrijheid, soms ene plaats wat kort en andere plaats langer.

  • 8 08-10-17

    Chiel Albers

    Ik heb erg genoten van de reis. Vooral het feit dat je de optie had om met de reisleider (Floris) deel te nemen aan activiteiten of om een dagje zelf op pad te gaan vond ik erg plezierig.

  • 7 08-10-17

    Thea Van Boxtel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 08-10-17

    Een hele bijzondere reis van 2 weken naar Japan. Ondanks dat het een groepsreis is, heb je heel veel vrijheden om zelf erop uit te trekken. Dit was ook een vereiste voor mij maar bleek ook daadwerkelijk zo te zijn. In relatief kort tijdsbestek veel gezien dankzij de treinkaart die was inbegrepen. Super fijne manier om te reizen. Hotels waren uitstekend en centraal gelegen. Reisleider begeleidt de reis en is geen gids, dit was voor mij prima!

  • 10 08-10-17

    László Lepko

    Deze reis had combinatie van gezamenlijkheid en individuele inbreng die voor mij (en ik denk voor de meesten) zeer goed uitpakte. Ik heb gezien wat ik wilde zonder mij verloren te voelen. En we konden onze ervaringen van de dag met elkaar delen.

  • 8 14-07-17

    Eric Ruben

    Een fascinerend land, met prachtige oude tempels/kastelen en moderne gebouwen. Vooral de vriendelijkheid, beleefdheid en netheid van de Japanners viel enorm op.

  • 9 14-07-17

    Emmy Van De Pol

    Fantastisch om in Japan te reizen en in de grote steden te verblijven in mooie centraal gelegen hotels. Ook de railpas was fantastisch, daar hebben we ongelooflijk veel plezier van gehad. Goeie begeleiding en informatie van de reisleider. En wat zijn de Japanners service-gerichte mensen, lief en behulpzaam.

  • 10 14-07-17

    Tim Leemeijer

    De flexibiliteit van deze reis m.b.t. het zowel in groepsverband als zelfstandig ontdekkingen doen vind ik de grootste feature van deze reis. Het was een ronduit geweldige ervaring. Groot compliment verdient reisleider Leen. Hij was geweldig in de informatievoorziening ter plekke, maar ook zeer zorgzaam en altijd positief in wat de groep besloot mb.t. zelfstandig of met de groep erop uit.

  • 8 28-04-17

    Remco Ekkers

    overweldigend

  • 10 28-04-17

    Marian Schoonderwoerd

    Superreis!!! Wat een mooi land! Wybe is een fantastische reisbegeleider, zeer goed geïnformeerd, zeer veel aanvullende informatie en buitengewoon geestig. The king of cool. Top!

  • 8 28-04-17

    Carolyn Levisson

    Interessant, lekker snel & een echte hoogtepuntenreis.

  • 8 28-04-17

    Rob Verhoeven

    Prima, maar vermoeiende reis. Prettige reisleider en een gezellige groep.

  • 7 28-04-17

    Zohreh Abdiliayee

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-04-17

    Dick Korn

    Japan is een zeer bijzonder land. High-tech en oude tradities wisselen elkaar in hoog tempo af. Hygiëne en veiligheid staan er hoog in het vaandel, alsmede behulpzaamheid. Wat een punt van verbetering in Japan is: de beheersing van een buitenlandse taal. Zelfs jongeren hebben de grootst mogelijke moeite met het toepassen van de Engelse taal. Dat neemt niet weg dat Japan een prima vakantieland is.

  • 9 28-04-17

    Hans Van Roosmalen

    Fantastische reis, prachtig land. Zeer goede reisleider en een prettig gezelschap. Vooraf was de organisatie vanuit Sawadee matig: informatie tot laatste moment onjuist (verkeerd vliegveld voor de terugreis), app werkte niet goed, Eticket functioneerde niet.

  • 8 28-04-17

    Pauline Brokke

    Interessante reis; de formule waarbij je een groot deel van de reis individueel kan invullen is heel goed bevallen. Japan is een fantastisch land om als toerist doorheen te reizen, de Japanners zijn vriendelijk, hoffelijk, eerlijk en gastvrij.

  • 9 28-04-17

    Bettie Jongejan

    Een korte maar diverse kennismaking met het prachtige Japan, met een complete reisbegeleiding.

  • 7 22-04-17

    Joke Miedema

    De reis voldeed aan mijn wensen. Was niet bekend met Sawadee ook de formule van 'zelfstandig' vrije dagen invullen. Onze gids was nog nooit eerder in Japan geweest, hetgeen wel enigszins een nadeel was. Ondanks dit heeft zij het goed opgepakt.

  • 9 22-04-17

    Marjon De Vries

    Veel variatie, goede hotels, goed gesitueerde hotels, door het openbaar vervoer meer contact met lokale bewoners, goede reisbegeleiding met veel individuele vrijheid.

Rondreis Japan Hoogtepunten

Zeg konichiwa tegen Japan

image
14 dagen vanaf € 2.398
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.