< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,2
Overnachtingen 9,1
Reisroute 8,5
8.4 133 beoordelingen
  • 8 14-07-17

    Eric Ruben

    Een fascinerend land, met prachtige oude tempels/kastelen en moderne gebouwen. Vooral de vriendelijkheid, beleefdheid en netheid van de Japanners viel enorm op.

  • 9 14-07-17

    Emmy Van De Pol

    Fantastisch om in Japan te reizen en in de grote steden te verblijven in mooie centraal gelegen hotels. Ook de railpas was fantastisch, daar hebben we ongelooflijk veel plezier van gehad. Goeie begeleiding en informatie van de reisleider. En wat zijn de Japanners service-gerichte mensen, lief en behulpzaam.

  • 10 14-07-17

    Tim Leemeijer

    De flexibiliteit van deze reis m.b.t. het zowel in groepsverband als zelfstandig ontdekkingen doen vind ik de grootste feature van deze reis. Het was een ronduit geweldige ervaring. Groot compliment verdient reisleider Leen. Hij was geweldig in de informatievoorziening ter plekke, maar ook zeer zorgzaam en altijd positief in wat de groep besloot mb.t. zelfstandig of met de groep erop uit.

  • 8 28-04-17

    Remco Ekkers

    overweldigend

  • 10 28-04-17

    Marian Schoonderwoerd

    Superreis!!! Wat een mooi land! Wybe is een fantastische reisbegeleider, zeer goed geïnformeerd, zeer veel aanvullende informatie en buitengewoon geestig. The king of cool. Top!

  • 8 28-04-17

    Carolyn Levisson

    Interessant, lekker snel & een echte hoogtepuntenreis.

  • 8 28-04-17

    Rob Verhoeven

    Prima, maar vermoeiende reis. Prettige reisleider en een gezellige groep.

  • 7 28-04-17

    Zohreh Abdiliayee

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-04-17

    Dick Korn

    Japan is een zeer bijzonder land. High-tech en oude tradities wisselen elkaar in hoog tempo af. Hygiëne en veiligheid staan er hoog in het vaandel, alsmede behulpzaamheid. Wat een punt van verbetering in Japan is: de beheersing van een buitenlandse taal. Zelfs jongeren hebben de grootst mogelijke moeite met het toepassen van de Engelse taal. Dat neemt niet weg dat Japan een prima vakantieland is.

  • 9 28-04-17

    Hans Van Roosmalen

    Fantastische reis, prachtig land. Zeer goede reisleider en een prettig gezelschap. Vooraf was de organisatie vanuit Sawadee matig: informatie tot laatste moment onjuist (verkeerd vliegveld voor de terugreis), app werkte niet goed, Eticket functioneerde niet.

  • 8 28-04-17

    Pauline Brokke

    Interessante reis; de formule waarbij je een groot deel van de reis individueel kan invullen is heel goed bevallen. Japan is een fantastisch land om als toerist doorheen te reizen, de Japanners zijn vriendelijk, hoffelijk, eerlijk en gastvrij.

  • 9 28-04-17

    Bettie Jongejan

    Een korte maar diverse kennismaking met het prachtige Japan, met een complete reisbegeleiding.

  • 7 22-04-17

    Joke Miedema

    De reis voldeed aan mijn wensen. Was niet bekend met Sawadee ook de formule van 'zelfstandig' vrije dagen invullen. Onze gids was nog nooit eerder in Japan geweest, hetgeen wel enigszins een nadeel was. Ondanks dit heeft zij het goed opgepakt.

  • 9 22-04-17

    Marjon De Vries

    Veel variatie, goede hotels, goed gesitueerde hotels, door het openbaar vervoer meer contact met lokale bewoners, goede reisbegeleiding met veel individuele vrijheid.

  • 9 22-04-17

    Coen Versluis

    Ik heb een heerlijke reis gehad, het was vaak wel heel veel reizen maar niet meer dan ik had verwacht. De vrijheid en unieke verblijven tijdens de reis was exact wat ik verwachtte.

  • 8 22-04-17

    Edo Van Kemseke

    Deze reis is bijzonder afwisselend en laat je alle facetten van Japan zien, van traditioneel tot modern Japan. Je hebt veel vrijheid om op eigen gelegenheid de verschillende steden te verkennen wat een grote meerwaarde is. Het vervoer met de trein verloopt soepel, de reisbegeleider neemt je al het regelwerk uit handen. Ik heb elke dag weer kunnen genieten van al het bijzondere dat Japan te bieden heeft!

  • 8 22-04-17

    Frans Griffioen

    Onze Japan Hoogtepunten reis met Sawadee was weer als vanouds prima verzorgd, voldoende gedocumenteerd en met de juiste mix van gezamenlijke activiteiten en ruimte voor vrije invulling van tijd op de diverse locaties. Prima!

  • 7 22-04-17

    Leni Van Der Voort

    De reis op zich was prachtig en heb ervan genoten. De reisleidster Wilma was goed en ze heeft eg haar best gedaan om alles zo goed mogelijk te organiseren.

  • 8 22-04-17

    Yvonne Lapaer

    Was weer als vanouds prima verzorgd. Goede mix van gezamenlijke activiteiten en ruimte voor eigen invulling van tijd ter plaatse.

  • 8 22-04-17

    Stef De Jager

    Reis was goed georganiseerd met voldoende tijd voor je eigen invulling. De georganiseerde excursies, waarvan we maar met enkele hebben meegedaan, waren ook goed begeleid. Het was een vakantie waar veel op tijd moest en waarin sommige dagen erg druk waren.

Rondreis Japan Hoogtepunten

Zeg konichiwa tegen Japan

image
14 dagen vanaf € 2.598
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.