< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,2
Overnachtingen 9,1
Reisroute 8,5
8.4 98 beoordelingen
  • 9 24-03-17

    Lies Giesberts E/V Verriet

    Mijn eerste reis buiten Europa, en die is helemaal prima verlopen.

  • 8 24-03-17

    Henriëtte Renema

    Interessante reis en veel kunnen bekijken.

  • 8 24-03-17

    Marjan Ortelee

    In een korte tijd een klein stukje Japan ontdekt. Japan valt niet te beschrijven je moet het zelf ervaren.

  • 8 24-03-17

    Martin Moerel

    Een gevarieerde reis waarin je in 16 dagen de Japanse cultuur, landschap, mensen en infrastructuur beleefd.

  • 7 24-03-17

    Nelly IJff

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 07-10-16

    Douwe Brongers

    Het was een snelcursus Japan.

  • 9 07-10-16

    Mieke De Weerdt

    Zeer interessante reis in fascinerend Japan. Reizend met de excellente treinen was een toffe manier om te integreren in het leven van de Japanners zelf.

  • 9 07-10-16

    Gerrit Staphorsius

    Uitstekende reisleiding. Toch steeds weer Sawadee's visitekaartje. Comfort-rating mag wel iets voorzichtiger. Het reizen met openbaar vervoer heeft wel iets, maar het betekent ook gesleep met de bagage. Inhoudelijk gezien mooi reis! De reisleider heeft gezorgd voor een paar goede accenten.

  • 10 07-10-16

    Wim Borghuis

    Ik heb enorm genoten van deze reis. Het programma was voor mij voldoende afwisselend, zowel wat betreft verblijf in steden en het reizen per trein als ook afwisseling vrije tijd en programma. Reisleiding was voor mij prima, heel aangenaam ook. Ik heb ook de groep, mijn medereisgenoten als bijzonder plezierig ervaren. Kortom, alleen maar positief wat mij betreft.

  • 9 07-10-16

    Remco Mutsaerts

    Perfecte combinatie van een groepsreis en ook zelf nog op ontdekking gaan.

  • 8 07-10-16

    Cor Revet

    Prachtige reis door een bijzonder land, met een uitstekende reisbegeleider. Wel een hoog tempo en daardoor toch wat 'zwaarder' dan gedacht.

  • 7 07-10-16

    Karin Boelaars

    Reis zelf was zeer vermoeiend. Wel mooie dingen gezien maar de tijd ervoor was voor sommige onderdelen veel te kort. Het reizen met het openbaar vervoer maakt dat ik het een pittige reis vond. Reisbegeleider was een prettig persoon en liet altijd de keus of je met de groep mee wilde of niet. Had ook altijd informatie over het volgende onderdeel van de reis uitgeprint en was altijd beschikbaar voor ons.

  • 8 15-07-16

    Sander Van Tongeren

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-07-16

    Irma Witte

    We hebben een mooie reis gemaakt en erg veel gezien. Het vele reizen met de trein was fijn en comfortabel. Mijn vriend en ik hebben genoten van het mooie land, de cultuur en de vriendelijke mensen.

  • 9 29-04-16

    Bas Schildt

    Uitstekend programma, goede begeleiding, hotels prima, precies zoals verwacht en gehoopt.

  • 9 29-04-16

    Marchje Tabak

    De rondreis was goed in balans van druk naar rustig. De hotels waren goed. Het vervoer was prima geregeld. De reis werd begeleid maar daarna kon je goed je eigen gang gaan.

  • 10 29-04-16

    Eveline Smits

    Wij hebben de reis als een droom beleefd. De reis was divers qua emoties zoals in Nagasaki en Hiroshima dansel in een tempel vertoeven en door het landschap reizen. Ook de Japanners zelf als enorm vriendelijk, eerlijk en behulpzaam ervaren hoewel ze tijdens het reizen in hun eigen cocon verbleven. Mooie natuur en heerlijk klimaat.

  • 8 29-04-16

    José Thur

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 29-04-16

    Gaston Bongaerts

    Mooie afwisselde rondreis. Prima om een eerste indruk te krijgen van Japan.

  • 9 29-04-16

    Bas Van Rooijen

    meest bijzondere rondreis ooit, ik wil zeker nogmaals mee! reisleider Patrick was top, alle hotels en locaties waren prima al dan niet geweldig en alles was echt heel goed geregeld. leuke momenten en heel veel waardevolle herinneringen!

Rondreis Japan Hoogtepunten

Zeg konichiwa tegen Japan

image
16 dagen vanaf € 2.948 € 2.898
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.