< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,2
Overnachtingen 9,1
Reisroute 8,5
8.5 93 beoordelingen
  • 6 07-10-16

    Douwe Brongers

    Het was een snelcursus Japan.

  • 9 07-10-16

    Mieke De Weerdt

    Zeer interessante reis in fascinerend Japan. Reizend met de excellente treinen was een toffe manier om te integreren in het leven van de Japanners zelf.

  • 9 07-10-16

    Gerrit Staphorsius

    Uitstekende reisleiding. Toch steeds weer Sawadee's visitekaartje. Comfort-rating mag wel iets voorzichtiger. Het reizen met openbaar vervoer heeft wel iets, maar het betekent ook gesleep met de bagage. Inhoudelijk gezien mooi reis! De reisleider heeft gezorgd voor een paar goede accenten.

  • 10 07-10-16

    Wim Borghuis

    Ik heb enorm genoten van deze reis. Het programma was voor mij voldoende afwisselend, zowel wat betreft verblijf in steden en het reizen per trein als ook afwisseling vrije tijd en programma. Reisleiding was voor mij prima, heel aangenaam ook. Ik heb ook de groep, mijn medereisgenoten als bijzonder plezierig ervaren. Kortom, alleen maar positief wat mij betreft.

  • 9 07-10-16

    Remco Mutsaerts

    Perfecte combinatie van een groepsreis en ook zelf nog op ontdekking gaan.

  • 8 07-10-16

    Cor Revet

    Prachtige reis door een bijzonder land, met een uitstekende reisbegeleider. Wel een hoog tempo en daardoor toch wat 'zwaarder' dan gedacht.

  • 7 07-10-16

    Karin Boelaars

    Reis zelf was zeer vermoeiend. Wel mooie dingen gezien maar de tijd ervoor was voor sommige onderdelen veel te kort. Het reizen met het openbaar vervoer maakt dat ik het een pittige reis vond. Reisbegeleider was een prettig persoon en liet altijd de keus of je met de groep mee wilde of niet. Had ook altijd informatie over het volgende onderdeel van de reis uitgeprint en was altijd beschikbaar voor ons.

  • 8 15-07-16

    Sander Van Tongeren

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-07-16

    Irma Witte

    We hebben een mooie reis gemaakt en erg veel gezien. Het vele reizen met de trein was fijn en comfortabel. Mijn vriend en ik hebben genoten van het mooie land, de cultuur en de vriendelijke mensen.

  • 9 29-04-16

    Bas Schildt

    Uitstekend programma, goede begeleiding, hotels prima, precies zoals verwacht en gehoopt.

  • 9 29-04-16

    Marchje Tabak

    De rondreis was goed in balans van druk naar rustig. De hotels waren goed. Het vervoer was prima geregeld. De reis werd begeleid maar daarna kon je goed je eigen gang gaan.

  • 10 29-04-16

    Eveline Smits

    Wij hebben de reis als een droom beleefd. De reis was divers qua emoties zoals in Nagasaki en Hiroshima dansel in een tempel vertoeven en door het landschap reizen. Ook de Japanners zelf als enorm vriendelijk, eerlijk en behulpzaam ervaren hoewel ze tijdens het reizen in hun eigen cocon verbleven. Mooie natuur en heerlijk klimaat.

  • 8 29-04-16

    José Thur

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 29-04-16

    Gaston Bongaerts

    Mooie afwisselde rondreis. Prima om een eerste indruk te krijgen van Japan.

  • 9 29-04-16

    Bas Van Rooijen

    meest bijzondere rondreis ooit, ik wil zeker nogmaals mee! reisleider Patrick was top, alle hotels en locaties waren prima al dan niet geweldig en alles was echt heel goed geregeld. leuke momenten en heel veel waardevolle herinneringen!

  • 9 29-04-16

    Dora Doy

    De rondreis was geweldig, de hoogtepunten goed gekozen, de railpass een uitkomst. De begeleiding ook prima.

  • 9 29-04-16

    Annette Van Amesfoort

    Japan is een fantastisch land. De begeleiding van onze reisbegeleider Patrick heeft hier zeker aan bijgedragen. We gaan zeker nog een keer terug naar Japan, maar dan meer gericht op de natuur ipv de grote steden.

  • 8 29-04-16

    Wim Bongers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 29-04-16

    Mariette Scholten

    prima rondreis, goede afwisseling met groepsgebeuren en je eigen invulling

  • 8 11-04-16

    Marianne Schijf

    Indrukwekkende rondreis door een fotogeniek land vol contrasten en eigenaardigheden. Vol programma in 2 weken, eigenlijk te kort om rustig te kunnen genieten en bij te komen, maar dat moet dan maar later met de foto's...

Rondreis Japan Hoogtepunten

Zeg konichiwa tegen Japan

image
16 dagen vanaf € 3.098
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!