< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,2
Overnachtingen 9,1
Reisroute 8,5
8.4 175 beoordelingen
  • 9 15-07-18

    Irma Van den Berg

    Onvergetelijke reis.

  • 8 15-07-18

    John Dooren

    Japan is een bijzonder land, met vriendelijke mensen. Bovendien zijn ze zeer gedisciplineerd waar we waarschijnlijk iets van kunnen leren!

  • 8 15-07-18

    Michelle Raghubardayal

    Het individuele reizen in een groep sprak ons aan, wij hebben met de railpas zelf de bezienswaardigheden kunnen bezoeken, erg leuk om op dezelfde wijze als de Japanners te reizen.

  • 7 15-07-18

    Caroline Van Der Linden

    De reis laat je een selectie van de hoogtepunten zien; een selectie die je zelf moet maken, uiteindelijk. Enerzijds geeft dat veel vrijheid (absoluut pluspunt) en anderzijds ben je soms veel tijd kwijt met zoeken en er komen. Omdat de meeste Japanners geen engels spreken kan dat zoeken wel een voor verrassingen zorgen.

  • 8 15-07-18

    Thessa Bos

    Mooie kennismaking met Japan. Prachtige landschappen en bijzondere steden.

  • 8 15-07-18

    Fokke Kracht

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-07-18

    Timme Wolgen

    De Japan-reis was nog indrukwekkender dan ik had verwacht. Het land heeft me continu verbaasd, verrast en geprikkeld. Alle dagen kon je perfect zelf invullen en ook de optionele excursies met de reisbegeleider waren zeer de moeite waard.

  • 10 27-04-18

    Ferdy Van Der Werf

    Mooie reis met prima reisleider

  • 8 27-04-18

    Carl Schneider

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 27-04-18

    Dennis Van Den Heuvel

    De reis zou veel individuele vrijheid hebben. In de praktijk ging dat in het begin moeizaam. Ik ervoer op sommige momenten een druk om dingen gezamenlijk te doen, terwijl ik liever op pad ging met mijn vrouw samen. Vooral het reizen met 21 mensen van locatie naar locatie was omslachtig. Volgens mij kun je hier de mensen de keuze laten of zij dit onder begeleiding willen doen of ze dit zelfstandig laten doen met een tijdstip van samenkomst op de nieuwe locatie.

  • 8 27-04-18

    Eveline De Groot

    Hele mooie gevarieerde reis waarin je kennismaakt met verschillende aspecten van Japan. Met recht een hoogtepuntenreis

  • 9 27-04-18

    Joke Speelman

    Een prachtige reis, het geeft een eerste indruk van Japan.

  • 9 27-04-18

    Hetty Van De Berg

    Boeiende reis. Met de juiste hoeveelheid vrijheid.

  • 9 27-04-18

    Lilian Van Wijngaarden

    Fantastisch reisland en een behoorlijke cultuurschok opgelopen. We gaan zeker terug.

  • 10 27-04-18

    Eveline Smits

    Het was een onvergetelijke Reis door Japan nadat we in 2016 eveneens met Sawadee deze reis hebben gemaakt. Geweldig tot in de puntjes geregeld met onze reisleidster Leidi. Leuke groep en erg betrokken met elkaar. Ook afzonderlijk tripjes gemaakt wat allemaal kan. Erg genoten en veel moois gezien en beleefd.

  • 8 20-04-18

    Petra Van Erp

    Mooie reis voor mij persoonlijk had ik graag wat langer in de Japanse Alpen willen verblijven

  • 9 20-04-18

    Gwenda Van Dyck

    Het was een leuke reis waarbij het zeer fijn was dat er voldoende ruimte was om zelfstandig er op uit te trekken en het land te verkennen. De reis is ook zeer goed ingedeeld, eerst beginnen in de iets rustigere steden om te eindigen in de drukte.

  • 9 20-04-18

    Mike Tan

    Geweldige reis. Echt de hoogtepunten van Japan beleeft en ervaren. Maximale vrijheid om individueel of in groepsverband, Japan te ontdekken, daarbij gefaliciteerd door een goede reisbegeleiding en de informatieverstrekking door Sawadee.

  • 9 20-04-18

    Yfke Jepma

    Japan was een fantastische ervaring. De combinatie van high tech en het behoud van tradities maakt dit land heel bijzonder. De mensen zijn supervriendelijk, voorkomend en zeer servicegericht. Dat maakt het reizen, ondanks de drukte in de steden heel relaxt. We hebben in korte tijd veel gezien en intens genoten.

  • 9 20-04-18

    Simone Op Den Kamp

    Deze reis is perfect om kennis te maken met betoverend Japan! Je hebt alle vrijheid om je eigen keuzes te maken, terwijl er altijd iemand voor je klaar staat. In ons geval was dat Wilma Wormgoor: een fantastische reisleider!

Rondreis Japan Hoogtepunten

Zeg konichiwa tegen Japan

image
14 dagen vanaf € 2.598
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
  • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.