< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,2
Overnachtingen 9,1
Reisroute 8,5
8.4 106 beoordelingen
  • 9 22-04-17

    Coen Versluis

    Ik heb een heerlijke reis gehad, het was vaak wel heel veel reizen maar niet meer dan ik had verwacht. De vrijheid en unieke verblijven tijdens de reis was exact wat ik verwachtte.

  • 7 22-04-17

    Leni Van Der Voort

    De reis op zich was prachtig en heb ervan genoten. De reisleidster Wilma was goed en ze heeft eg haar best gedaan om alles zo goed mogelijk te organiseren.

  • 10 22-04-17

    Hans Kamp

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-04-17

    Sandra Bax

    Het is een spoedcursus Japan, je krijgt van alles iets te zien en weinig tijd om ergens lang over te doen als je veel verschillende dingen wilt zien. Het reizen kan als intensief worden ervaren, maar ik zag het meer als verplichte rustmomenten die nodig zijn in deze reis. Japan zelf is een geweldig land, dat helpt heel erg in het makkelijk navigeren en communiceren. Mensen zijn heel behulpzaam ook al begrijpen ze je soms niet of half, maar je komt altijd waar je wezen wilt. De omgeving is prachtig, neem een leuke camera mee voor mooie foto's. Onze reisleidster deed de reis voor het eerst maar deed het geweldig. Veel vrije tijd en de mogelijkheid om met haar mee te gaan naar locaties die zij had uitgekozen. Kortom een intensieve maar geweldige ervaring.

  • 7 12-04-17

    Marjolein Dijkshoorn

    Een mooie reis langs de hoogtepunten van Japan. De reis en het land waren erg indrukwekkend en heeft veel impressies achter gelaten.

  • 7 12-04-17

    Geesje Olijve

    Leuke reis.

  • 8 12-04-17

    Louise Nass

    Ik heb een prachtige reis naar Japan achter de rug. Dit was de eerste keer dat ik mee was met een groepsreis en het was een super ervaring. Japan is een prachtig land waar je ook makkelijk zelf kan reizen, maar omdat ik met mijn moeder was, hebben we gekozen voor een reis waar de vlucht, trein en hotels al geboekt waren. We hebben veel gezien en een mooie reis gehad.

  • 8 12-04-17

    Nienke Schol

    Mooie reis, goede afwisseling tussen rust en druk. Reizen met de trein was erg prettig.

  • 9 24-03-17

    Lies Giesberts E/V Verriet

    Mijn eerste reis buiten Europa, en die is helemaal prima verlopen.

  • 8 24-03-17

    Henriëtte Renema

    Interessante reis en veel kunnen bekijken.

  • 8 24-03-17

    Marjan Ortelee

    In een korte tijd een klein stukje Japan ontdekt. Japan valt niet te beschrijven je moet het zelf ervaren.

  • 8 24-03-17

    Martin Moerel

    Een gevarieerde reis waarin je in 16 dagen de Japanse cultuur, landschap, mensen en infrastructuur beleefd.

  • 7 24-03-17

    Nelly IJff

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 07-10-16

    Douwe Brongers

    Het was een snelcursus Japan.

  • 9 07-10-16

    Mieke De Weerdt

    Zeer interessante reis in fascinerend Japan. Reizend met de excellente treinen was een toffe manier om te integreren in het leven van de Japanners zelf.

  • 9 07-10-16

    Gerrit Staphorsius

    Uitstekende reisleiding. Toch steeds weer Sawadee's visitekaartje. Comfort-rating mag wel iets voorzichtiger. Het reizen met openbaar vervoer heeft wel iets, maar het betekent ook gesleep met de bagage. Inhoudelijk gezien mooi reis! De reisleider heeft gezorgd voor een paar goede accenten.

  • 10 07-10-16

    Wim Borghuis

    Ik heb enorm genoten van deze reis. Het programma was voor mij voldoende afwisselend, zowel wat betreft verblijf in steden en het reizen per trein als ook afwisseling vrije tijd en programma. Reisleiding was voor mij prima, heel aangenaam ook. Ik heb ook de groep, mijn medereisgenoten als bijzonder plezierig ervaren. Kortom, alleen maar positief wat mij betreft.

  • 9 07-10-16

    Remco Mutsaerts

    Perfecte combinatie van een groepsreis en ook zelf nog op ontdekking gaan.

  • 8 07-10-16

    Cor Revet

    Prachtige reis door een bijzonder land, met een uitstekende reisbegeleider. Wel een hoog tempo en daardoor toch wat 'zwaarder' dan gedacht.

  • 7 07-10-16

    Karin Boelaars

    Reis zelf was zeer vermoeiend. Wel mooie dingen gezien maar de tijd ervoor was voor sommige onderdelen veel te kort. Het reizen met het openbaar vervoer maakt dat ik het een pittige reis vond. Reisbegeleider was een prettig persoon en liet altijd de keus of je met de groep mee wilde of niet. Had ook altijd informatie over het volgende onderdeel van de reis uitgeprint en was altijd beschikbaar voor ons.

Rondreis Japan Hoogtepunten

Zeg konichiwa tegen Japan

image
16 dagen vanaf € 2.948
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!