< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 9,2
Overnachtingen 9,1
Reisroute 8,5
8.4 167 beoordelingen
  • 10 27-04-18

    Ferdy Van Der Werf

    Mooie reis met prima reisleider

  • 8 27-04-18

    Carl Schneider

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-04-18

    Eveline De Groot

    Hele mooie gevarieerde reis waarin je kennismaakt met verschillende aspecten van Japan. Met recht een hoogtepuntenreis

  • 9 27-04-18

    Joke Speelman

    Een prachtige reis, het geeft een eerste indruk van Japan.

  • 9 27-04-18

    Hetty Van De Berg

    Boeiende reis. Met de juiste hoeveelheid vrijheid.

  • 9 27-04-18

    Lilian Van Wijngaarden

    Fantastisch reisland en een behoorlijke cultuurschok opgelopen. We gaan zeker terug.

  • 10 27-04-18

    Eveline Smits

    Het was een onvergetelijke Reis door Japan nadat we in 2016 eveneens met Sawadee deze reis hebben gemaakt. Geweldig tot in de puntjes geregeld met onze reisleidster Leidi. Leuke groep en erg betrokken met elkaar. Ook afzonderlijk tripjes gemaakt wat allemaal kan. Erg genoten en veel moois gezien en beleefd.

  • 8 20-04-18

    Petra Van Erp

    Mooie reis voor mij persoonlijk had ik graag wat langer in de Japanse Alpen willen verblijven

  • 9 20-04-18

    Gwenda Van Dyck

    Het was een leuke reis waarbij het zeer fijn was dat er voldoende ruimte was om zelfstandig er op uit te trekken en het land te verkennen. De reis is ook zeer goed ingedeeld, eerst beginnen in de iets rustigere steden om te eindigen in de drukte.

  • 9 20-04-18

    Mike Tan

    Geweldige reis. Echt de hoogtepunten van Japan beleeft en ervaren. Maximale vrijheid om individueel of in groepsverband, Japan te ontdekken, daarbij gefaliciteerd door een goede reisbegeleiding en de informatieverstrekking door Sawadee.

  • 9 20-04-18

    Yfke Jepma

    Japan was een fantastische ervaring. De combinatie van high tech en het behoud van tradities maakt dit land heel bijzonder. De mensen zijn supervriendelijk, voorkomend en zeer servicegericht. Dat maakt het reizen, ondanks de drukte in de steden heel relaxt. We hebben in korte tijd veel gezien en intens genoten.

  • 9 20-04-18

    Simone Op Den Kamp

    Deze reis is perfect om kennis te maken met betoverend Japan! Je hebt alle vrijheid om je eigen keuzes te maken, terwijl er altijd iemand voor je klaar staat. In ons geval was dat Wilma Wormgoor: een fantastische reisleider!

  • 7 20-04-18

    Dennis Van Rooijen

    Een geweldige reis waarbij we super mooie platsen bezocht hebben en een leuke inkijk hebben gekregen in het leven in Japan.

  • 8 20-04-18

    Nils Westedt

    Japan is een verrassend land. Lang heb ik een reis naar Japan niet overwogen. Wat nu blijkt geheel onterecht te zijn. Ik heb genoten van elke moment.

  • 7 20-04-18

    Hans Meintjes

    teveel stedentrips, voor uitbreiding is de overnachting bij een japanse familie op het platteland, desnoods zonder een tweede nacht, de omgeving was erg mooi.

  • 8 20-04-18

    Hannie Klunder

    Heel interessante reis. Zo zie je in korte tijd de de hoogte punten van Japan. Een kennismaking die smaakt naar meer. Buiten de grote steden is nog een heel ander Japan. Daar had ik nog wel wat meer van willen zien. De ene nacht in de bergen was eigenlijk te kort.

  • 9 20-04-18

    Harry Koops

    Prima reis, uitermate goede reisbegeleidster Wilma, je moet wel van steden houden. Vond ook de dagen buiten de steden bijzonder mooi en juist die dagen smaakten naar meer. Advies: haal her en der een dagje van de steden af, zodat er wat meer tijd overblijft voor nog een paar dagen in een niet-stedelijke omgeving.

  • 9 12-04-18

    Naomi Leinweber

    Goede afwisseling, leuke groep en fijne reisbegeleider. Reizen met de trein ging heel soepel. Veel individuele vrijheid maar ook mogelijk met de groep mee te gaan. Al met al een super vakantie gehad!

  • 8 12-04-18

    Tiny Timmermans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-04-18

    Lineke Stok

    Toelichting: In 14 dagen heel veel gezien. Veel ruimte voor eigen invulling en ook heel leuke groepstrips gedaan. Ideaal vervoermiddel, die trein. Starten in Hiroshima is perfecte opbouw. Goede hotels op prima locaties. In alle hotels waterkoker en haardroger aanwezig. Verbazingwekkend dat in Japan alles contant betaald wordt tot op de yen nauwkeurig. Aan pinnen om iets te betalen doen ze niet, bij de vele 24hr supermarktjes kun je prima geld pinnen. Fooien hoor je niet te geven. En wel netjes in de rij staan tussen de streepjes op de perrons.

Rondreis Japan Hoogtepunten

Zeg konichiwa tegen Japan

image
14 dagen vanaf € 2.548
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 350!

Wil jij altijd gratis en vrijblijvend op de hoogte zijn van aanbiedingen, nieuws en verhalen van reizigers en kans maken op een reisvoucher t.w.v. €350? Geef dan hieronder je interesse door.

Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.