< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,0
Reisroute 7,8
8.4 480 beoordelingen
  • 9 26-07-18

    Ad Mostert

    Een afwisselende reis in een fascinerend land.

  • 9 26-07-18

    Adelheid Osseforth

    Reis zat goed in elkaar. Afwisselend programma, voldoende mogelijkheden om veel te zien.

  • 9 26-07-18

    Rob Stellingwerf

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 26-07-18

    Lotty Blok Ev Spek

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 26-07-18

    Richard Dijkstra

    Mooie kennismaking met Japan met veel afwisseling

  • 8 26-07-18

    Hein Simons

    Mijn 5e reis met Sawadee en wederom zeer geslaagd. Afwisselend, veel ruimte voor eigen initiatief en alles goed geregeld.

  • 9 26-07-18

    Henk Van Hoorn

    Dit was mijn 6e reis met Sawdee. Net als de voorgaande keren was alles prima. De afwisseling in het programma en het reistempo was goed.

  • 10 26-07-18

    Henk Riechelman

    Deze geweldige reis laat je kennismaken met het traditionele en het hypermoderne Japan van nu. Er is alle ruimte om zelf keuzes te maken in wat je wil precies wil zien, maar je zal moeten prioriteren want er is veel te zien en mee te maken. En hoe goed je je ook hebt voorbereid op deze reis, je wordt hoe dan ook verrast door hoe anders Japan is en verschilt van onze kikkerlandje.

  • 9 26-07-18

    Hanne Cuyckens

    Japan is echt een bijzonder land op meerdere vlakken en dat maakt voor een zeer afwisselende reis: megasteden, tempels, bijzondere natuur, badhuizen etc. Zelfs reizen met de trein en metro is een hele ervaring. Deze reis omvat deze verschillende ervaringen perfect en is daarom ook echt een aanrader!

  • 9 10-05-18

    Wilma Hoogenboom

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 10-05-18

    Ine Bruggemans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-05-18

    Hans Van De Sanden

    Was een prima programma.

  • 8 10-05-18

    Anke De Ridder

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-05-18

    Marli Boots

    Ontzettend mooie en afwisselende reis, goede reisleider en veel vrijheid.

  • 10 10-05-18

    Henny Dubbeld

    In Japan is echt "niets is wat het lijkt". Totale andere wereld die je binnen komt, maar waar je je prettig bij voelt. De gastvriendelijkheid, de veiligheid, de hygiëne, het eten, natuur en cultuur. Soms denk je 'dat hebben wij ook', maar dan is het toch weer net iets anders. De grote vrijheid die je ervaart en alleen met reisdagen de groep ziet (of als je wilt kun je dingen met elkaar doen). Sawadee heeft de dingen uit handen genomen die tijd kosten, zoals treinkaartjes kopen, hotels te boeken, om zo volledig van Japan te kunnen genieten.

  • 9 10-05-18

    Marja Dekker

    Alles was prima geregeld, en goed verlopen. Goede hotels op prima lokaties en goed te bereiken openbaar vervoer.

  • 8 10-05-18

    Martin Houtzager

    mooie reis waardoor we Japan aardig goed hebben leren kennen

  • 10 10-05-18

    Lia De Zoete

    Deze reis door Japan geeft maximale vrijheid én ontzorgd. Een ideale mix om in eigen tempo Japan te ervaren.

  • 8 10-05-18

    Mary Van Der Haring

    Japan was een aparte ervaring en onze reisbegeleider heeft ons op alles wat de moeite waard is gewezen.

  • 9 19-04-18

    Rob Van Der Meer

    Geen opmerkingen.

Rondreis Japan

Niets is wat het lijkt

image
23 dagen vanaf € 3.798
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
  • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.