< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,0
Reisroute 7,8
8.4 417 beoordelingen
  • 9 12-10-17

    Anny Bremmer

    Het land en de mensen en al hun gewoonten. Zo anders dan hier. De verschillende steden. Het reizen met openbaar vervoer waardoor je meer van de mensen ziet. En de verblijven in ryokan, minshuku en de tempel. Alles samen maakte het een geweldige reis ondanks de vele regen.

  • 9 12-10-17

    Gertie Van Sundert

    Reis was super! We hebben erg genoten van de afwisseling in de reis, de grote vrijheid om zelf op pad te kunnen gaan, super. De accomodaties waren buiten verwachting: prima gelegen, vaak ontbijt inclusief, en de overnachtingen in ryokan-minshuku en tempel maakten de reis heel bijzonder. Minder was de relatief korte tijd in Koya-san. We zijn met een aantal van onze reisgroep iets langer gebleven, maar we hadden er graag een dag Nagasaki voor ingeleverd.

  • 9 12-10-17

    Hans Bernhard

    Een mooie, gevariëerde reis, waarbij je Japan goed leert kennen in al zijn facetten.

  • 9 12-10-17

    Ger Rosier

    We hebben genoten van een reis door Japan onder begeleiding van de beste reisbegeleider die wij ontmoet hebben (op de zeer vele reizen die we gemaakt hebben).Reizen en overnachtingen waren goed geregeld. Min punt was de te lange terugreis met twee overstappen.

  • 9 12-10-17

    Peter Waterkoort

    Het was een reis met ruimte om aan te sluiten bij groepsactiviteiten (kleine groepen met wisselende samenstelling) en om je eigen programma te maken, te volgen. Ikzelf vind het fijn om er in mijn eentje op uit te trekken voor de Japanse cultuur en de mensen, en om mijn Japans te oefenen. Tegelijk vind ik het leuk om contact te houden met de groep en aan optionele groepsactiviteiten deel te nemen.

  • 7 12-10-17

    Ria Posthuma

    Deze reis was een fantastische ervaring om inzicht te krijgen in het Japanse leven.

  • 8 12-10-17

    Denise Schwirtz

    Reis vond ik heel goed georganiseerd en een fijne reisleider. Ik had graag wat meer afwisseling gehad tussen stad en platteland en in activiteiten op het platteland, zoals fietsen en wandelmogelijkheden.

  • 8 05-10-17

    Joke Delfos

    Was een zeer gevarieerde reis naar Japan, de hoogtepunten werden goed belicht voor een eerste bezoek aan Japan.

  • 9 05-10-17

    Cees Hilhorst

    Prachtige reis, redelijk goed uitgebalanceerd in stad en 'niet'stad.

  • 9 05-10-17

    André Wierdsma

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-10-17

    Margo Vos

    Prachtige reis, veel gezien, fijne tijd gehad in Japan. Reizen met de trein ging prima dankzij de Japan-ervaring van Wybe, onze reisleider.

  • 8 05-10-17

    Manette Schonk

    Goed georganiseerd. Prima reisleiding. Uitdagend, hoog tempo. Maar daardoor veel gezien en beleefd.

  • 9 05-10-17

    Kokkie Juijn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-10-17

    Joke Vollebregt

    Fantastische reis, mede door het reizen met openbaar vervoer. Je komt hierdoor in aanraking met de bevolking en de gewoontes. Bijvoorbeeld een perronwerknemer die een buiging maakt naar de machinist voordat de trein vertrekt. Je ervaart grote contrasten, bijvoorbeeld de prachtige natuur op het platteland en de drukte in de grote steden. De samenleving lijkt in eerste instantie westers, maar als je goed kijkt zie je dat het anders is. De reis doet 100% recht aan de slogan: 'Niets is wat het lijkt'.

  • 10 05-10-17

    José Van Der Mispel

    Ik heb het een heerlijke reis gevonden. Goede mix van dingen doen en bekijken. Reisleider was actief en hield iedereen goed bij de les.

  • 9 05-10-17

    Agnes Al

    Japan is echt het land waar niets is wat het lijkt. Een zeer fascinerend land en een geweldige ervaring. Met een leuke groep en met dank aan Wybe voor de goede zorgen, kennis en enthousiasme.

  • 9 05-10-17

    Gerda Smits

    Een hele afwisselende reis die laat je kennismaken met de moderne en de traditionele kant van Japan, met de steden en het platteland. De hotels waren prima en steeds gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en de bezienswaardigheden. We hadden een leuke en gezellige groep en een fantastische reisbegeleider (Wybe). Kortom: we hebben genoten.

  • 10 13-07-17

    Kees Van Daalen

    We hadden de reis gekozen om het grote aantal vrije dagen, maar reisleidster Chantal wist ons bijna altijd over te halen om met haar mee te gaan tijdens die dagen. En dat deed ze goed, want vrijwel de hele groep deed dat!

  • 10 13-07-17

    Chloë

    Het was de eerste keer dat ik zo'n verre reis ging maken. Alles was goed geregeld door Sawadee en de groep en reisbegeleidster waren heel erg leuk. Ik zou zo weer boeken bij Sawadee. Ik kan geen een punt bedenken wat tegen viel. Ik heb alles kunnen zien wat ik wilde en ben veel bijzondere ervaringen rijker.

  • 9 13-07-17

    Joke Spans

    De reis met het openbaar vervoer was prima georganiseerd mede door de onvermoeibare Chantal, onze reisleidster. De afwisseling van stad, de excursies naar verschillende eilanden en het platteland met wandelingen en een fietstocht over de 25 dagen was prima. Een mooie en enerverende reis, die een gevarieerd beeld van Japan laat zien.

Rondreis Japan

Niets is wat het lijkt

image
23 dagen vanaf € 3.698
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.