< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,0
Reisroute 7,8
8.4 370 beoordelingen
  • 8 30-03-17

    Anita Puijk

    Mooie afwisselende reis, wel door koffers sjouwen en trappen metro etc en meerdere wandelingen zwaarder dan verwacht. Een goede gids, leuke groep en veel te zien.

  • 8 30-03-17

    Henk Dijkman

    mooie reis, afwisselend, veel gezien, mooie periode om te gaan

  • 9 30-03-17

    Axel Scherer

    De reis door Japan was een fantastische ervaring door de Japanse cultuur waarin een moderne samenleving en oude tradities hand in hand gaan.

  • 10 30-03-17

    Anneke Rensen

    Een eerste kennismaking met Japan. Mooi verdeeld tussen stedelijk en platteland. Ik ging er blanco in, dus weet niet wat ik gemist heb.

  • 8 23-03-17

    John Verhoef

    Zeer goede reis met leuke groep en goede begeleiding.

  • 9 23-03-17

    Wilma Kok

    Een geweldige reis met een goed gezelschap. Sawadee is een goede reisorganisatie.

  • 9 23-03-17

    Jos De Iongh

    De reis heeft aan al onze verwachtingen voldaan en zelfs meer dan dat. Er is een goede balans tussen de vele vrije tijd om zelf een dag indeling samen te stellen naast de suggesties van de reisbegeleider. Wij hebben het reizen met de trein als zeer prettig ervaren en de hotels waren prima in orde.

  • 9 23-03-17

    Dircks Dircks

    Japan is een indrukwekkend land met een bijzondere cultuur. We hebben 25 mooie dagen gehad en veel gezien. Vooral de viering van de lente onder de mooie kersenbloesem bomen was leuk om mee te maken. De prachtige tempels, kastelen en historie van Japan zal nog lang in onze herinnering blijven

  • 8 23-03-17

    Jetske Anema

    Een mooie en gevarieerde reis! Verschillende soorten overnachtingen gehad, waaronder ryokans en een monnikkenklooster. Een zeer goede reisleider, die ook Japans spreekt.

  • 8 23-03-17

    Ben Mouhdi

    Een betaalbare reis naar Japan, met veel individuele vrijheid om je eigen plan te trekken. Veelal een stedentrip met een prima beeld van de japanse cultuur.

  • 8 23-03-17

    Minke Huitema

    Leuke reisleider, veel gezien en een leuke sfeer!

  • 8 23-03-17

    Lex Prins

    Goed overzicht van dit deel van Japan. Veel vrijheid om zelf dingen te ondernemen. Professionele reisbegeleiding. Alles is soepel verlopen. Geweldig land, superaardige mensen.

  • 9 23-03-17

    Pieter Meertens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-03-17

    Mariette Van Der Krogt

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 16-03-17

    Gaby Meekes

    Goed opgebouwde en zeer goed en professioneel begeleide reis. Veel te zien en te beleven, efficient gebruik van de tijd en prettige individuele vrijheid.

  • 8 16-03-17

    René Van Der Burgt

    Leuke reis, prima geregeld

  • 8 16-03-17

    Anneke Brakenhoff

    Het is een prachtige reis met veel hoogtepunten, je moet alleen wel van steden met veel mensen houden, want die zijn er heel veel. Het is zeer gevarieerd, en reizen met de Shinkansen is geweldig. Het is een erg individuele reis, dus daar moet je rekening mee houden.

  • 10 16-03-17

    Hans Poot

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-03-17

    Albert Mennega

    Heel afwisselend, mooi beeld van Japan in 25 dagen.

  • 8 16-03-17

    Hylke Visser

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Japan

Niets is wat het lijkt

image
25 dagen vanaf € 4.148
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.