< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,0
Reisroute 7,8
8.4 400 beoordelingen
  • 10 13-07-17

    Kees Van Daalen

    We hadden de reis gekozen om het grote aantal vrije dagen, maar reisleidster Chantal wist ons bijna altijd over te halen om met haar mee te gaan tijdens die dagen. En dat deed ze goed, want vrijwel de hele groep deed dat!

  • 10 13-07-17

    Chloë

    Het was de eerste keer dat ik zo'n verre reis ging maken. Alles was goed geregeld door Sawadee en de groep en reisbegeleidster waren heel erg leuk. Ik zou zo weer boeken bij Sawadee. Ik kan geen een punt bedenken wat tegen viel. Ik heb alles kunnen zien wat ik wilde en ben veel bijzondere ervaringen rijker.

  • 9 13-07-17

    Joke Spans

    De reis met het openbaar vervoer was prima georganiseerd mede door de onvermoeibare Chantal, onze reisleidster. De afwisseling van stad, de excursies naar verschillende eilanden en het platteland met wandelingen en een fietstocht over de 25 dagen was prima. Een mooie en enerverende reis, die een gevarieerd beeld van Japan laat zien.

  • 9 13-07-17

    Antoine Fonville

    Het was een fantastische reis, veel gezien en gehoord mede dankzij Chantal die voor ons een heel goede reisleidster was.

  • 10 13-07-17

    Carla Van Wissen

    Geweldige reis. Veel hoogtepunten, goed reisschema, plezierige reisleidster en groepsgrootte was uitstekend. Alles efficiënt geregeld. Goede sfeer en erg goede invulling van optionele programma.

  • 8 13-04-17

    Fried Logemann

    Interessante en boeiende reis, met het geluk van de vertraagde bloesems die nu volop te zien waren. Wel erg veel dagen in grote steden.

  • 9 13-04-17

    Ron Haas

    Fantastisch, afwisselende reis, waarbij je wel zelfstandig op stap moet kunnen en willen. De 'vrije dagen' zijn vaak ook dagen waarop geen groepsactiviteit gepland wordt. Hierdoor heb je wel de gelegenheid om je eigen prioriteiten te stellen. Echt, je komt tijd te kort!

  • 10 13-04-17

    Ank Buters

    Een prime georganiseerde, afwisselende reis. Door het individuele karakter, en het reizen per trein, een heel andere ervaring dan eerder gemaakte groepsreizen. Een goede combinatie van stad en natuur.

  • 8 13-04-17

    Judith Everaarts

    De reis is in tegenstelling tot vele andere groepsreizen erg individueel ingesteld. Dit heb ik mij van te voren niet zo gerealiseerd. Als alleengaande betekent dit dat het vooral de eerste dagen zoeken is naar mogelijke aansluiting bij anderen. Hoewel je andere leden van je groep in die dagen nauwelijks of niet tegenkomt. Dit mag wat mij betreft wel duidelijker aangegeven worden. Verder was het een mooie afwisselende reis met voldoende tijd/mogelijkheden om de verschillende plaatsen te ontdekken.

  • 8 13-04-17

    Jessie Janssen

    De reis heeft aan mijn verwachtingen voldaan. De reis, de hotels, het vervoer in Japan was goed geregeld. Hotels ook op goede plek wat betreft aansluiting op vervoer. De reisleider Patrick stond voor ons klaar met informatie over interessante bezienswaardigheden, perfecte planning van de reizen tussendoor. Hij voegde interessante uitstapjes toe aan en in het reisschema. Wij hadden gekozen voor deze reis omdat er veel vrijheid zat in het zelf invullen van de dagen in de steden. Dat is goed bevallen. Ook de afwisseling van stad en natuur was goed. Wij hadden wel het geluk dat, op twee ochtenden na, het weer fantastisch was! En onze reisgroep was erg prettig.

  • 8 13-04-17

    Hinke Mulder

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-04-17

    Maaike Van Den Hurk

    Prima verhouding tussen groep en individueel, we hadden veel gelegenheid om zelf het een en ander te ondernemen terwijl het belangrijkste ( transport en overnachtingen) al geregeld was. Begeleider Patrick was een prima reisleider die ons van voldoende tips voorzag om een keuze te kunnen maken uit alles wat we konden zien, dit was namelijk vaak te veel om allemaal te kunnen doen. Verder is de bestemming Japan ook heel goed bevallen, wat een fantastisch land.

  • 9 13-04-17

    Jp Stijnen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-04-17

    Tamara Van Der Kruijf

    Een echte belevingsreis, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Laat je verbazen over de dingen die je tegen komt in het dagelijkse leven. Ja, er zijn veel steden, maar er zijn genoeg mogelijkheden om het stadsleven te ontsnappen.

  • 7 06-04-17

    Marja Broeders

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-04-17

    Lokman Kavak

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-04-17

    Christina Hemstra

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-04-17

    Patrick Slamp

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-04-17

    Jan-Joris Van Es

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 06-04-17

    Petra Bogers

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Japan

Niets is wat het lijkt

image
23 dagen vanaf € 3.898
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.