< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 6,9
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,6
8.4 316 beoordelingen
 • 8 28-07-16

  Tineke Brands

  In deze reis heb ik kennis gemaakt met allerlei aspecten van Japan. Ik vond het fijn om op verschillende plaatsen wat langer te zijn. Ook vond ik het fijn om zelf op pad te gaan.

 • 10 28-07-16

  Mathias Maes

  Alles werd goed geregeld en je had zelf volledig de vrijheid om je dag in te delen zoals je die zelf wou. Indien gewenst kon je ook gewoon met de begeleidster mee. Aanrader!

 • 8 28-07-16

  Bert Schumacher

  Mooie reis in een interessant land. Mooie mix tussen eigen dagen en optrekken met de groep.

 • 8 28-07-16

  Mark Quint

  Prima georganiseerd en een gevarieerd programma. Himeji met het onlangs weer geopende kasteel, zou er best een nachtje in kunnen. Leuke reisleidster, die alles prima in de hand had en voor de mensen die dat wilden leuke uitstapjes maakte.

 • 9 28-07-16

  Jeanne Mulders

  De reis door Japan was geweldig; veel indrukken opgedaan; veel gezien. Het mooie aan de reis was het individuele karakter waardoor je samen met de groep naar een stad reist en daarna je eigen plan kunt trekken. Dat was een hele fijne en goede combinatie in deze reis.

 • 9 28-07-16

  Wout Vennik

  Een schitterende reis met heel veel mogelijkheden om zelf dingen te ondernemen. Dit vooral door de prima openbaar vervoer mogelijkheden. De door Sawadee opzet van de reis was prima mede door de uitstekende reisbegeleiding van Chantal.

 • 8 28-07-16

  Rijk Takken

  Prachtige reis met veel individuele vrijheid.

 • 8 14-07-16

  Joyce Snijder

  Deze reis is een goed voorbeeld om in groepsverband toch individueel te kunnen reizen. Voordeel is dat de overnachtingen en vervoer is/wordt geregeld. En dat op de plaats van bestemming elke deelnemer van de reis zijn -eigen- programma kan volgen. Met als voordeel; aanvullende informatie/ervaringen van de medereizigers.

 • 8 14-07-16

  Frank Caron

  Goede overzichtsreis - zeer goede reisbegeleiging

 • 8 14-07-16

  Hugo De Groot

  Het is een prachtige reis die ik maakte in Japan. Heel veel stad, dat wel. Ik zou zelf een andere indeling maken. Als jullie er interesse in hebben dan kan ik jullie mijn idee daar best over geven.

 • 9 14-07-16

  Bert Van Oosten

  Prima georganiseerd. Alles klopte. Uitstekende reisleiding. Mooie mix tussen groeps- en individuele activiteiten

 • 8 14-07-16

  Duncan Waardenburg

  Een reis als geen ander, niet in de minste plaats door de unieke Japanse cultuur. Sawadee bied je alle gemakken van een groepsreis (supergids, prima accommodaties en uitstekend vervoer met het Japanse OV) en alle vrijheid om zelf te bepalen wat je binnen de route allemaal wilt zien en doen.

 • 9 14-07-16

  Frank Waardenburg

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 14-07-16

  Carine Gheysen

  De 25-daagse reis naar Japan was een hele mooie ervaring in een heel bijzonder land. We vielen van de ene verbazing in de andere. Het was een prachtige reis met heel veel hoogtepunten. Van de grote metropool Tokio naar het meer traditionele Kyoto om geisha's te spotten tot de tempelstad Koyasan en het bijzondere nachtleven in Osaka. En natuurlijk ook stilgestaan bij de verwoesting door de atoombom in het indrukwekkende Vredespark in de steden Hiroshima en Nagasaki. Omdat er veel individuele vrijheid was, was het heel prettig dat onze reisbegeleidster Lucie bij iedere bestemming heel veel tips en adviezen gaf, inclusief vervoertips. Het vervoer via de Shinkansen trein was snel en comfortabel en de accommodaties waren overal prima en zeer gunstig gelegen.

 • 9 12-05-16

  Wim Spermon

  Prachtige afwisselende rondreis vol hoogtepunten.

 • 9 12-05-16

  Riekie Van Nies

  Hele mooie rondreis met heel veel hoogtepunten. zeer goede reisleidster en een uitstekende organisatie met veel vrijheid voor eigen invulling

 • 10 12-05-16

  Annemiek Van Diepen

  Aan reisleidster Evelien ,dank dat je van de rondreis Japan zo'n super gezellige reis hebt gemaakt ,vol met heel veel lachen ,bewondering ,activiteiten,heerlijk eten ,verrassend eten ,rare plekken ,en veiligheid die je aan iedereen gaf .

 • 9 12-05-16

  Marion Damstra

  Geweldige reis vooral dankzij onze gids Evelien. Een topper is dat.

 • 9 12-05-16

  Rosanita Van Den Bogaert

  Mooie reis, goede en superlieve reisleidster. Mede door haar hebben we een geweldige reis gehad!!! Helaas konden wij niet naar Mnt. Aso. Onze reisleisdster had echt de moeite genomen om een andere wandeling te organiseren en dat was gelukt.

 • 10 12-05-16

  Gerben Streefkerk

  Ik vond deze Japan-reis de beste groepsrondreis die ik ooit heb gedaan: de reis was prima geregeld (inclusief de last-minute verandering door de aardbeving bij Mount Aso), de hotels uitstekend, het rondreizen per openbaar vervoer gemakkelijk, vooral dankzij onze prima reisleidster Evelien, die ik een speciaal compliment wil maken, voor haar enthousiasme, professionaliteit, positieve instelling en niet aflatende betrokkenheid! De reis neemt je mee naar veel mooie en boeiende plekken in Japan en leert je veel over de Japanse samenleving.

Rondreis Japan

Niets is wat het lijkt

image
25 dagen vanaf € 3.998 € 3.948
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!