< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,0
Reisroute 7,8
8.4 471 beoordelingen
  • 9 10-05-18

    Wilma Hoogenboom

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 10-05-18

    Ine Bruggemans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-05-18

    Hans Van De Sanden

    Was een prima programma.

  • 8 10-05-18

    Anke De Ridder

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-05-18

    Marli Boots

    Ontzettend mooie en afwisselende reis, goede reisleider en veel vrijheid.

  • 10 10-05-18

    Henny Dubbeld

    In Japan is echt "niets is wat het lijkt". Totale andere wereld die je binnen komt, maar waar je je prettig bij voelt. De gastvriendelijkheid, de veiligheid, de hygiëne, het eten, natuur en cultuur. Soms denk je 'dat hebben wij ook', maar dan is het toch weer net iets anders. De grote vrijheid die je ervaart en alleen met reisdagen de groep ziet (of als je wilt kun je dingen met elkaar doen). Sawadee heeft de dingen uit handen genomen die tijd kosten, zoals treinkaartjes kopen, hotels te boeken, om zo volledig van Japan te kunnen genieten.

  • 9 10-05-18

    Marja Dekker

    Alles was prima geregeld, en goed verlopen. Goede hotels op prima lokaties en goed te bereiken openbaar vervoer.

  • 8 10-05-18

    Martin Houtzager

    mooie reis waardoor we Japan aardig goed hebben leren kennen

  • 10 10-05-18

    Lia De Zoete

    Deze reis door Japan geeft maximale vrijheid én ontzorgd. Een ideale mix om in eigen tempo Japan te ervaren.

  • 8 10-05-18

    Mary Van Der Haring

    Japan was een aparte ervaring en onze reisbegeleider heeft ons op alles wat de moeite waard is gewezen.

  • 9 19-04-18

    Rob Van Der Meer

    Geen opmerkingen.

  • 7 19-04-18

    Michel Stork

    Mooie, zeer intensieve reis. perfect georganiseerd. Goede hotels en vervoer. Geweldige reisleidster.

  • 8 19-04-18

    Hanneke Van Den Eijnden

    Prima reisroute, goede balans tussen reizen en verblijf in steden, prima reisbegeleiding maar wel intensieve reiswijze (a.g.v. keuze om alles met openbaar vervoer te doen). Kan te zwaar worden voor mensen met een iets lagere conditie (leeftijd of gezondheid of om andere reden).

  • 8 19-04-18

    Mathilde Zorn

    Mooi land, afwisselende reis. Veel te zien en te doen.

  • 9 19-04-18

    Bart Boesten

    Een geweldige rondreis door een schitterend land met een mix van steden en natuur. De reis is goed georganiseerd. Er is veel ruimte voor individuele vrijheid om de steden te bekijken. Onze reisbegeleidster heeft bijna elke dag een programma aangeboden om bezienswaardigheden in de steden te bekijken. Door de groep is hier veel gebruik van gemaakt. Aanraders zijn het snow monkey park in Yudanaka, Nara, Fushimi Inari-taisha en Kyoto. Probeer ook het Japanse eten! Het reizen met de trein (en vooral de Shinkansee) is erg leuk. Zeer deskundige en goede begeleiding (thanks Koviljka!).

  • 9 19-04-18

    René Verkaart

    Mooie mix van hypermodern tot heel oud. van enorme drukte in de grote steden tot de stilte van de bergen. Maar ook tradities en discipline tijdens het wachten. En heel veel lekker eten.

  • 8 12-04-18

    Marian Schetselaar

    Prima uitgebalanceerde reis, goede reisbegeleider die (gelukkig) alles digitaal deed. We kregen elke dag een mail met bijzonderheden en tips, naast de reguliere zaken zoals vertrektijden. Dat geeft ook een mooi archief voor het reisverslag

  • 9 12-04-18

    Ineke Van Ooijen

    Prima reis! Van hotel naar hotel uitstekend geregeld. Hotels vrij goed. Voldoende vrijheid om er zelf op uit te gaan. Maar er werd ook vaak n groepsverband iets georganiseerd.

  • 10 12-04-18

    Michiel Van Der Sijs

    De Japan reis was een fantastische reis!

  • 8 12-04-18

    Annelies Visser

    De reis was prima georganiseerd. - Goede hotels: meestal direct gelegen bij een station of ander ov. Ryokans waren wisselend van kwaliteit. - JRpas (is een must): je kan er alle kanten mee op. Tussendoor naar andere plaatsen. Ideaal dat deze is inbegrepen - goede reisbegeleiding: precies zoals we het wilden. We konden alles zelf inplannen op vrije dagen, en bij vragen konden we bij Patrick terecht. Tevens regelde hij ook gezamenlijke uitstapjes, waar je wel of niet aan deelnam. - info mail: bij een volgende bestemming altijd een mail met info over de reisplannen erheen en met info over de bestemming met wat er te zien en doen is. Zeer praktisch, je hebt altijd deze naslag bij je.

Rondreis Japan

Niets is wat het lijkt

image
23 dagen vanaf € 3.798
Naar boven