< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,0
Reisroute 7,8
8.4 395 beoordelingen
  • 8 13-04-17

    Fried Logemann

    Interessante en boeiende reis, met het geluk van de vertraagde bloesems die nu volop te zien waren. Wel erg veel dagen in grote steden.

  • 9 13-04-17

    Ron Haas

    Fantastisch, afwisselende reis, waarbij je wel zelfstandig op stap moet kunnen en willen. De 'vrije dagen' zijn vaak ook dagen waarop geen groepsactiviteit gepland wordt. Hierdoor heb je wel de gelegenheid om je eigen prioriteiten te stellen. Echt, je komt tijd te kort!

  • 10 13-04-17

    Ank Buters

    Een prime georganiseerde, afwisselende reis. Door het individuele karakter, en het reizen per trein, een heel andere ervaring dan eerder gemaakte groepsreizen. Een goede combinatie van stad en natuur.

  • 8 13-04-17

    Judith Everaarts

    De reis is in tegenstelling tot vele andere groepsreizen erg individueel ingesteld. Dit heb ik mij van te voren niet zo gerealiseerd. Als alleengaande betekent dit dat het vooral de eerste dagen zoeken is naar mogelijke aansluiting bij anderen. Hoewel je andere leden van je groep in die dagen nauwelijks of niet tegenkomt. Dit mag wat mij betreft wel duidelijker aangegeven worden. Verder was het een mooie afwisselende reis met voldoende tijd/mogelijkheden om de verschillende plaatsen te ontdekken.

  • 8 13-04-17

    Jessie Janssen

    De reis heeft aan mijn verwachtingen voldaan. De reis, de hotels, het vervoer in Japan was goed geregeld. Hotels ook op goede plek wat betreft aansluiting op vervoer. De reisleider Patrick stond voor ons klaar met informatie over interessante bezienswaardigheden, perfecte planning van de reizen tussendoor. Hij voegde interessante uitstapjes toe aan en in het reisschema. Wij hadden gekozen voor deze reis omdat er veel vrijheid zat in het zelf invullen van de dagen in de steden. Dat is goed bevallen. Ook de afwisseling van stad en natuur was goed. Wij hadden wel het geluk dat, op twee ochtenden na, het weer fantastisch was! En onze reisgroep was erg prettig.

  • 8 13-04-17

    Hinke Mulder

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-04-17

    Maaike Van Den Hurk

    Prima verhouding tussen groep en individueel, we hadden veel gelegenheid om zelf het een en ander te ondernemen terwijl het belangrijkste ( transport en overnachtingen) al geregeld was. Begeleider Patrick was een prima reisleider die ons van voldoende tips voorzag om een keuze te kunnen maken uit alles wat we konden zien, dit was namelijk vaak te veel om allemaal te kunnen doen. Verder is de bestemming Japan ook heel goed bevallen, wat een fantastisch land.

  • 9 13-04-17

    Jp Stijnen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-04-17

    Tamara Van Der Kruijf

    Een echte belevingsreis, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Laat je verbazen over de dingen die je tegen komt in het dagelijkse leven. Ja, er zijn veel steden, maar er zijn genoeg mogelijkheden om het stadsleven te ontsnappen.

  • 7 06-04-17

    Marja Broeders

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-04-17

    Lokman Kavak

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-04-17

    Christina Hemstra

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-04-17

    Patrick Slamp

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-04-17

    Jan-Joris Van Es

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 06-04-17

    Petra Bogers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 30-03-17

    Hennie Dankers

    Een volledige, afwisselende reis met veel vrijheid

  • 8 30-03-17

    Ceciel Landman

    Prima reis en indruk gekregen van Japan.

  • 8 30-03-17

    Anita Puijk

    Mooie afwisselende reis, wel door koffers sjouwen en trappen metro etc en meerdere wandelingen zwaarder dan verwacht. Een goede gids, leuke groep en veel te zien.

  • 8 30-03-17

    Henk Dijkman

    mooie reis, afwisselend, veel gezien, mooie periode om te gaan

  • 9 30-03-17

    Axel Scherer

    De reis door Japan was een fantastische ervaring door de Japanse cultuur waarin een moderne samenleving en oude tradities hand in hand gaan.

Rondreis Japan

Niets is wat het lijkt

image
25 dagen vanaf € 4.148
Naar boven