< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,0
Reisroute 7,8
8.4 346 beoordelingen
  • 10 30-10-16

    Yvonne Van Der Kroef

    Het was een afwisselende en zeer interessante reis, met leuke reisgenoten en een reisbegeleider die zich voor 100% inzette. Ik zou zo weer gaan.

  • 7 30-10-16

    Suzanne Zaaijer

    leuke reis

  • 8 30-10-16

    Martijn Ras

    Goede introductie van Japan, met een prima mix van stad en land en voldoende vrije tijd om een eigen plan te kunnen trekken.

  • 9 13-10-16

    Lisette Vervloed

    Helemaal wat ik verwacht had.

  • 9 13-10-16

    Arthur Kentie

    Leuke reis, leuke reisleider, leuke opbouw van de reis. Veel vrijheid.

  • 7 13-10-16

    Ingrid Jansen

    Japan is een prachtig land en we hebben er veel van gezien. De stop in Takamatsu is wat ons betreft een misser. Beter om in Tokyo een dag langer te blijven.

  • 8 13-10-16

    Erik Groenhuijzen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-10-16

    Leida Ter Harmsel

    We waren al enthousiast om te gaan en de reis heeft aan onze verwachtingen voldaan. We hebben van tevoren nogal wat boeken gelezen en waren intussen erg benieuwd naar de werkelijkheid. We vonden dat er goede afwisseling in de reis is tussen steden met veel prikkels en het platteland met natuur. We hebben zelf ook momenten genomen om ook tijdens de reis al indrukken te verwerken (samen erop uit, wandelingen, etc.). De bejegening (beleefheid, geduld, etc.) van Japanners onder elkaar en ook naar ons als toeristen vonden we boeiend en fijn om te ervaren.

  • 8 13-10-16

    Arriën Van Schaik

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-10-16

    Jan Groeneveld

    HET WAS EEN GEWELDIGE MOOIE EN FIJNE REIS. WE HEBBEN ER ERG VAN GENOTEN.

  • 9 13-10-16

    Niek Van Der Straaten

    Veel vrijheid geeft je de kans om de reis zelf vorm te geven en de inbegrepen railpass maakt alles een stuk bereikbaarder. De meeste hotels waren centraal gelegen, er was altijd een Lawson of 7-eleven in de buurt om wat te eten te halen en een metro of bus station was nooit ver weg.

  • 9 06-10-16

    Arita Van Polen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 06-10-16

    Koos Venema

    Veel vrijheid, afwisseling en het reizen met de trein

  • 8 06-10-16

    Sylvia Muller

    De reis was zeer interessant qua natuur en cultuur. We hebben enorm genoten van de diverse steden en dorpen en al het fraais wat zij ons boden.

  • 8 06-10-16

    Paula Averson

    Prima georganiseerd door Sawadee. Goede reisleidster die alles goed organiseerde. Het is een hele toer om met 21 personen , 25 dagen lang door Japan te reizen via treinen en metro's. Prettig is ook de vrijheid die je hebt in de plaatsen zelf. Waardoor je je eigen programma kon doen. Reisleidster voorzag ons in elke plaats van de nodige stadsplattegronden en metrolijnenoverzichten. Volgens mij hebben we alle hoogtepunten van Japan gezien.

  • 8 06-10-16

    Cees De Vet

    Middels deze reis heb ik een goed algemeen beeld gekregen van Japan: geschiedenis, cultuur, de steden, platteland en bevolking.

  • 8 06-10-16

    Ineke Keuter

    Een mooie reis met voldoende tijd en gelegenheid naar eigen wens de overnachtingsplaats en omgeving te verkennen!

  • 10 06-10-16

    Daniel Meganck

    De 25-daagse reis naar Japan is ons in al haar aspecten uitstekend bevallen. Het was een plezierige, interessante reis vol afwisseling en zonder stress .Alles aan deze reis was top : het land, het landschap, de steden, het eten, de bezienswaardigheden, het weer, de verplaatsingen,de groep, de invulling van de tijd en de vrije momenten en bovenal de gids . Astrid had pakken ervaring en wist de groep vlot overal rond te leiden en vond een goede mix tussen begeleidde bezoeken en vrije dagen . Zo liet ze het toeristische Gouden Paviljoen in Kyoto aan onze eigen verkenning over, maar nam ons mee naar andere tempels die veel meer indruk maakten . Zo bewaakte zij 2x onze bagage terwijl we een kasteel bezochten onderweg. Bereidde ze het bezoek aan Takamatsu en aan het kunsteneiland Naoshima voor door eerst ter plaatse te gaan. Ze ging mee als ze vreesde dat we tijd zouden verliezen met het uit te zoeken en wist altijd de meest voordelige werkwijze te adviseren. Ons budget is dan ook niet overschreden. De hotels waren goed en centraal gelegen . Het sleuren met de bagage viel mee . Astrid wist overal de roltrappen of liften zijn en reserveerde altijd plaatsen op de treinen . Alleen over 2 ryokan's waren er opmerkingen qua comfort of netheid van het sanitair. Maar het eten was er erg lekker . Als compensatie voor het wegvallen van Aso verbleven we in Crown Palace Okayama, een hotel van hogere categorie. We waarderen het dat Sawadee er zich hier niet goedkoop van af maakt .

  • 6 15-09-16

    Ank Van Steenderen

    Je krijgt een goed beeld van Japan. Afwisseling stad en platteland is erg leuk.

  • 8 15-09-16

    Janneke Baas

    Mooie reis, afwisselend en veel hoogtepunten van Japan gezien. Reizen per trein is comfortabel. Prettig dat er steeds een keus was tussen zelf op pad of mee met een excursie. Omdat Japan een veilig land is, waarin je er ook goed zelf op uit kan trekken, was dit echt een pre. Prima reisleidster, die voor het eerst in het land was, maar zich goed had voorbereid. Fijn dat we 5 dagen in Kyoto bleven. Afwisseling tussen goed hotels en eenvoudige accommodatie was ook goed. Het was onze eerst groepsreis en we hadden er geen spijt van. Japan is een heel boeiend land en sowieso echt een aanrader!

Rondreis Japan

Niets is wat het lijkt

image
25 dagen vanaf € 3.898
Naar boven