< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,9
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,6
8.2 6 beoordelingen
 • 8 27-04-14

  Reyer De Gijt

  nvt

 • 8 27-04-14

  Sascha Elhorst

  Afwisselende reis, waarbij je in korte tijd heel veel indrukken opdoet. Is wel intensief (zeker als je zoveel mogelijk wilt zien), maar zeker de moeite waard! De reis biedt voldoende afwisseling, prachtige tempels in Kyoto en Nara, een tragisch stukje wereldgeschiedenis in Hiroshima, wandelingen in de natuur bij Tsumago en tot slot de drukke, neonverlichte hoofdstad Tokyo. Er was voldoende individuele vrijheid, goede begeleiding en de railpass was superhandig. Ik was graag nog wat langer gebleven...!

 • 8 27-04-14

  Michiel Gilissen

  Dit was een prachtige reis en ik heb veel kunnen zien in een relatief beperkte tijd. Maar de terugvlucht was slordig geregeld, vooral alle onduidelijkheid bij de pitstop in Azerbardjan

 • 9 27-04-14

  Jeroen Zwaan

  Zeer veelzijdige reis, van drukke steden tot mooie natuur. Het geeft een goede indruk van Japan voor wie weinig tijd heeft om meer te ontdekken van dit mooie land!

 • 9 27-04-14

  Patrick Poirier

  Het was geweldig voldoet aan mijn verwachtingen

 • 7 27-04-14

  Kees Zwaan

  De inhoudelijke reis met reisleiding in Japan scoort hoog: een 8 a 9. Zoals vermeld: de wijzigingen van de vluchtschema's en het onderbrengen vd groep in 2 ver uitelkaar gelegen hotels haalt de totaalwaardering naar beneden. Zetten jullie ook "niet-hoera"revieuws op de website?

Rondreis Japan Hoogtepunten Voorjaar

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!