< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 8,6
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,4
8.4 81 beoordelingen
 • 10 09-08-16

  Ans Baart

  Heel mooi om steeds bij lokale mensen te verblijven. Helemaal omdat ze heel vriendelijk zijn. De overweldigende natuur. De mogelijkheden voor de heel goede wandelaars, maar ook voor de veel minder goede, waaronder ik, om daarvan te genieten. En... een perfecte reisleider, met gepaste betrokkenheid oog voor ieder apart en ook voor de hele groep.

 • 9 09-08-16

  Hennie Brandsema

  Reis was goed gepland. Afwisseling tussen primitief slapen in yurts en dan even weer een douche. Door slapen in yurts en homestays dichtbij de bevolking. Geweldige natuur.

 • 9 09-08-16

  Ronald Leduc

  Reis: zit prima in elkaar, weinig of nog geen toerisme, erg leuk om bij te logeren bij de plaatselijke bevolking, veel afwisseling in natuur en cultuur, slechts twee lange reisdagen, ruimte en rust.

 • 9 09-08-16

  Rinie Florussen

  Een geweldige reis. Vriendelijke mensen, prachtige wandelingen waarvan iedereen naar eigen idee de zwaarte kan bepalen. Uitstekende maaltijden in de homestays en yurts.

 • 7 09-08-16

  Anita Almasi

  In een heel korte tijd heel veel gezien. Wel voelde de reis soms iets te oppervlakkig, mogelijk doordat we gewoon heel veel hebben gezien en gedaan in korte tijd. En dat voelt een beetje tegenstrijdig, want juist het feit dat we zoveel gezien en gedaan hebben in korte tijd is ook weer een groot pluspunt.

 • 9 09-08-16

  Dineke Veerman

  Mooie afwisselende reis met veel natuur en tussendoor cultuur. Prachtige overnachtingsplekken in yurts en bij mensen thuis in de wat grotere plaatsen. Goede wandelmogelijkheden voor elk niveau.

 • 8 09-08-16

  Tiny Heijnens

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 09-08-16

  Inge Stikfort

  Kirgizië is een prachtige bestemming: mooie en gevarieerde landschappen, aardige mensen en geen massatoerisme. Volop ruimte voor schitterende wandeltochten en - zij het met handen en voeten - leuke contacten met de bevolking. Je wordt ondergedompeld in een compleet andere wereld.

 • 9 09-08-16

  Leny Hendriks

  Voldeed helemaal aan wat ik verwacht had uit de beschrijving. Schitterende natuur en landschappen, de prachtige luchten, de paarden, schapen en koeien in de natuur.De vriendelijke gastvrije mensen. De overnachtingen bij de mensen.Goede afwisseling van homestays en Yurts, de reisdagen en de rust ertussen voor de e.v. wandelingen of zelfinvulling. De mogelijkheden van zwaardere en minder zware wandelingen te maken. Ook zeker de geweldige reisbegeleiding door de reisbegeleider die je alle ruimte gaf en de mogelijkheden die je had om iets te ondernemen. De goede samenwerking met de chauffeurs van de 2 busjes en veilig reden. De samenwerking met de inlandse reisbegeleidster. bezoeken van de de kleine museums onderweg. De reis zat goed in elkaar.

 • 8 09-08-16

  Ralph Ambagtsheer

  Leuke avontuurlijke reis, met een afwisselend landschap. Prima organisatie.

 • 8 09-08-16

  Hans Karman

  Prima reis, een aanrader

 • 8 09-08-16

  Arie Boer

  Het was een reis met afwisselingen tussen verrassende museumpjes, schitterende natuur en unieke overnachtingen in homestays en yurts uitstekend samengesteld door de kenners van Sawadee.

 • 9 09-08-16

  Paula Slee

  Sawadee? Omdat groot gedeelte van het geld ten goede komt aan de bevolking. Altijd met respect voor de bevolking, flora en fauna. Sportieve reizen met sportieve mogelijkheden. Vaak huisvesting bij de bevolking en daardoor contact met hen en hun leefwijze en hun gebruiken! Ik tref altijd een reisleider/ster met passie en enthousiasme. Er is een hele goede afwisseling tussen home stay's en yurts, hotels en andere nachtelijke onderkomens. Een 'huishoud /en fooien pot' werk fantastisch! Gelukkig geen mega grote groepen.

 • 7 09-08-16

  Tien Janssen

  Kirgizie is een prachtig land en ook de reis is mooi opgebouwd door met de verblijven in de yurts en bij de gastgezinnen. Het is alleen jammer dat het zo moeilijk is om te communiceren met de bevolking en door het cyrilische schrift straatnamen en uithangborden lastig te lezen zijn. De natuur daarentegen is overweldigend mooi.

 • 10 09-08-16

  Marjan Allema

  Prachtig, afwisselend

 • 9 14-06-16

  Jorieke Groote Punt

  Het was een prachtige reis in een prachtig land. Nog weinig toerisme maar alles was super goed geregeld mede door de reisbegeleider en de lokale gids.

 • 10 14-06-16

  Harry Koops

  Een heel overzichtelijke reis, korte reisdagen, met vooral de aandacht op het verblijven in de prachtige natuur van Kirgizstan. Bishkek is niet al te bijzonder, maar de rest van het land is zo waanzinnig mooi! Een aanrader voor iedereen die van mooie meren, vergezichten, kamperen en bergen met besneeuwde toppen houdt, een absolute aanrader!

 • 9 14-06-16

  Walter Van Meelis

  Een geweldige reis qua natuur vooral, fijne mensen goede homestays. De eerste Yurt viel wat tegen de rest was zeer goed.

 • 8 01-09-15

  Mieke Aengeveld

  Niet twijfelen, gewoon boeken en genieten in dit super afwisseld, prachtig land!

 • 8 01-09-15

  Nico Durante

  Schitterende rondreis door nagenoeg ongerepte omgeving

Rondreis Kirgistan (Kirgizië)

De Hemelse Bergen

image
15 dagen vanaf € 1.798
Naar boven