< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 8,6
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,4
8.4 87 beoordelingen
 • 9 13-06-17

  Jessa Van Der Vaart

  Ik was onder de indruk van de ongerepte natuur en de vriendelijkheid van de Kirgiezen.

 • 8 13-06-17

  Jolanda Bruijnes

  Kirgizië is een prachtig land, mooie natuur, vriendelijke mensen, leuke slaap plekken en goede wandel mogelijkheden. Hele fijne, goede en professionele reisbegeleiders en chauffeurs. Het was een heerlijke vakantie!

 • 9 13-06-17

  Marjo Bollen

  prima reisleidster(s) uitstekende organisatie

 • 4 13-06-17

  Dick Van Prooijen

  geweldige reis, mooie natuur, goede wandelingen

 • 9 13-06-17

  Willeke Parmentier

  Prachtige rondreis met een paar mooie dagwandelingen en tussendoor ook nog wat korte wandelingen, bezoeken aan musea, markten en andere bezienswaardigheden. Er was veel ruimte voor foto stops, leuke koffiepauzes en lunches. Het bezoek aan de veemarkt in Karakol was een belevenis. Ook het overnachten in yurts was heel plezierig.

 • 9 13-06-17

  Pien Van Monsjou

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 09-08-16

  Ans Baart

  Heel mooi om steeds bij lokale mensen te verblijven. Helemaal omdat ze heel vriendelijk zijn. De overweldigende natuur. De mogelijkheden voor de heel goede wandelaars, maar ook voor de veel minder goede, waaronder ik, om daarvan te genieten. En... een perfecte reisleider, met gepaste betrokkenheid oog voor ieder apart en ook voor de hele groep.

 • 9 09-08-16

  Hennie Brandsema

  Reis was goed gepland. Afwisseling tussen primitief slapen in yurts en dan even weer een douche. Door slapen in yurts en homestays dichtbij de bevolking. Geweldige natuur.

 • 9 09-08-16

  Ronald Leduc

  Reis: zit prima in elkaar, weinig of nog geen toerisme, erg leuk om bij te logeren bij de plaatselijke bevolking, veel afwisseling in natuur en cultuur, slechts twee lange reisdagen, ruimte en rust.

 • 9 09-08-16

  Rinie Florussen

  Een geweldige reis. Vriendelijke mensen, prachtige wandelingen waarvan iedereen naar eigen idee de zwaarte kan bepalen. Uitstekende maaltijden in de homestays en yurts.

 • 7 09-08-16

  Anita Almasi

  In een heel korte tijd heel veel gezien. Wel voelde de reis soms iets te oppervlakkig, mogelijk doordat we gewoon heel veel hebben gezien en gedaan in korte tijd. En dat voelt een beetje tegenstrijdig, want juist het feit dat we zoveel gezien en gedaan hebben in korte tijd is ook weer een groot pluspunt.

 • 9 09-08-16

  Dineke

  Mooie afwisselende reis met veel natuur en tussendoor cultuur. Prachtige overnachtingsplekken in yurts en bij mensen thuis in de wat grotere plaatsen. Goede wandelmogelijkheden voor elk niveau.

 • 8 09-08-16

  Tiny Heijnens

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 09-08-16

  Inge Stikfort

  Kirgizië is een prachtige bestemming: mooie en gevarieerde landschappen, aardige mensen en geen massatoerisme. Volop ruimte voor schitterende wandeltochten en - zij het met handen en voeten - leuke contacten met de bevolking. Je wordt ondergedompeld in een compleet andere wereld.

 • 9 09-08-16

  Leny Hendriks

  Voldeed helemaal aan wat ik verwacht had uit de beschrijving. Schitterende natuur en landschappen, de prachtige luchten, de paarden, schapen en koeien in de natuur.De vriendelijke gastvrije mensen. De overnachtingen bij de mensen.Goede afwisseling van homestays en Yurts, de reisdagen en de rust ertussen voor de e.v. wandelingen of zelfinvulling. De mogelijkheden van zwaardere en minder zware wandelingen te maken. Ook zeker de geweldige reisbegeleiding door de reisbegeleider die je alle ruimte gaf en de mogelijkheden die je had om iets te ondernemen. De goede samenwerking met de chauffeurs van de 2 busjes en veilig reden. De samenwerking met de inlandse reisbegeleidster. bezoeken van de de kleine museums onderweg. De reis zat goed in elkaar.

 • 8 09-08-16

  Ralph Ambagtsheer

  Leuke avontuurlijke reis, met een afwisselend landschap. Prima organisatie.

 • 8 09-08-16

  Hans Karman

  Prima reis, een aanrader

 • 8 09-08-16

  Arie Boer

  Het was een reis met afwisselingen tussen verrassende museumpjes, schitterende natuur en unieke overnachtingen in homestays en yurts uitstekend samengesteld door de kenners van Sawadee.

 • 9 09-08-16

  Paula Slee

  Sawadee? Omdat groot gedeelte van het geld ten goede komt aan de bevolking. Altijd met respect voor de bevolking, flora en fauna. Sportieve reizen met sportieve mogelijkheden. Vaak huisvesting bij de bevolking en daardoor contact met hen en hun leefwijze en hun gebruiken! Ik tref altijd een reisleider/ster met passie en enthousiasme. Er is een hele goede afwisseling tussen home stay's en yurts, hotels en andere nachtelijke onderkomens. Een 'huishoud /en fooien pot' werk fantastisch! Gelukkig geen mega grote groepen.

 • 7 09-08-16

  Tien Janssen

  Kirgizie is een prachtig land en ook de reis is mooi opgebouwd door met de verblijven in de yurts en bij de gastgezinnen. Het is alleen jammer dat het zo moeilijk is om te communiceren met de bevolking en door het cyrilische schrift straatnamen en uithangborden lastig te lezen zijn. De natuur daarentegen is overweldigend mooi.

Rondreis Kirgistan (Kirgizië)

De Hemelse Bergen

image
15 dagen vanaf € 1.798
Naar boven