< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,4
Reisroute 7,7
8.3 119 beoordelingen
  • 10 06-02-18

    Corne Michielsen

    Een geweldige ,indrukwekkende en mooie reis. De passie en kennis over deze landen en hun bevolking heeft onze gids Perry zeker bij ons overgebracht. Wij zijn hem hier dankbaar voor. Wij kijken terug op een reis met een gezellige groep medereizigers .

  • 9 06-02-18

    Frits Veenendaal

    Deze reis door Indo-China is vooral genieten van de cultuur in deze 3 landen. Je doet veel ervaringen op over de religies Boeddhisme en Hindoeïsme met hun prachtige tempels en pagodes. (Vooral Angkor Wat is indrukwekkend!). Ook kom je onder de indruk bij een bezoek aan de Cu Chi tunnels. Landschappelijk is Laos het mooist.

  • 10 06-02-18

    Magdy Veenendaal/Ev. Kernkamp

    Geweldige reis, leuk gezelschap, perfecte Nederlandse gids. Genoten, alleen de informatie van Sawadee niet geweldig. Had de reis laat geboekt, maar toen kreeg ik de schrik van mijn leven: het visum voor Vietnam! Vrijdags aangetekend verzonden,dan ophalen op Schiphol € 250 met de trein ophalen € 65 + treinkosten.

  • 7 06-02-18

    Ronald Swierenga

    Na een rommelig begin, druk uitoefenen, gerommel met vluchten en prioriteiten stellen was het een mooie reis met een druk einde. Reisbegeleiding, Perry, was perfect en jammer dat hij niet tot het einde mee kon. Reisleiders in de verschillende landen en gebieden charmant met slecht Engels. De hotels waren goed, niet alle aangegeven hotels werden aangedaan en Hotel Luang Prabang onvoldoende.

  • 9 06-02-18

    José Van Veen

    Op 6 februari 2018 vertrokken we voor onze reis naar Indochina. Van de eerste tot en met de laatste dag hebben we genoten. Elke dag was anders, de mensen, de natuur, de cultuur en de landen. Waarbij Laos eruit sprong wat betreft natuurschoon. Alles tijdens de reis was heel goed geregeld. De hotels waren boven verwachting en onze ervaren enthousiaste gids Perry was een uitstekende reisleider. Hij informeerde ons dagelijks over alle bezienswaardigheden en de geschiedenis die daarbij hoorde. Bovendien hadden we het geluk met een groep van 10 gezellige medereizigers op pad te zijn.

  • 8 09-01-18

    Janneke Prins

    Gevarieerd en alle vrijheid.

  • 8 09-01-18

    Cor De Groot

    Mooie afwisselende reis en alles goed geregeld.

  • 8 07-11-17

    Harriet Mensen

    Ik vond het een hele mooie reis. Had wel wat meer platteland van Vietnam willen zien, en meer natuur. Hier vooral veel steden gezien

  • 8 07-11-17

    Marianne Kats

    Mooie reis, afwisselend. Wel erg veel reizen en soms lange dagen in de bus zitten.

  • 7 07-11-17

    Corrie Apon

    Ik had meer verwacht van het lopen in de natuur. Het fietsen is niet doorgegaan vanwege zware regenval en drukte van de steden, dat is jammer. De dagen dat je vrij kan besteden waren te weinig en de excursies te kort. De drukte in de grote steden heb ik me niet gerealiseerd. Deze dagen had wel korter gemogen.

  • 7 07-11-17

    Marianne Van Twillert

    De rondreis door Indochina was een goed georganiseerde en interessante reis, die ons een compleet beeld van Laos, Vietnam en Cambodja gaf. Hoewel alles perfect geregeld was (vervoer, hotels, excursies) en we ook heel tevreden waren met Perry, de reisbegeleider, vond ik wel dat uit de reisbeschrijving niet voldoende blijkt dat sommige reisdagen wel erg lang zijn (en dan heb ik het over 10-11 uur). Dit komt ook door het feit dat het verkeer in de grote steden zeer druk en chaotisch is, zodat we af en toe wel 2 a 2,5 uur nodig hadden om de stad uit te komen (bv. Ho Ci Minh City, Bangkok). Ik had graag wat meer op het platteland rondgekeken, ook al heeft Perry zijn uiterste best gedaan om ons zo veel mogelijk te laten zien hoe de mensen leven en werken. Alles bij elkaar was het een prachtige reis waar ik nog vaak aan zal terugdenken.

  • 9 10-01-17

    Theo Bexkens

    Mooie reis echt genoten

  • 7 10-01-17

    Didier Rinkel

    Mooie rondreis door Indochina

  • 9 10-01-17

    Gery Koets

    Mooie reis, goed geregeld, veel gedaan en gezien. Veel grote drukke steden met tempels en musea, maar ook de dorpjes in Laos langs de Mekong, de tunnels in Vietnam, de Killing fields in Cambodja. Nauwelijks dieren.

  • 9 10-01-17

    Henk Meijers

    De reis was een goede mix tussen georganiseerd en zelf initiatief.

  • 8 10-01-17

    Kees Korenhoff

    Goede afwisseling van steden, dorpjes, varen, rijden. Geweldige reisleider Perry. Kleine minpuntjes: 2 keer bezoek tunnels uit oorlog is 1 keer overbodig. Individuele transfer vliegveld - hotel Bangkok kwam niet opdagen.

  • 8 10-01-17

    Annemieke Kuipers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-01-17

    Jan Kortenhorst

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-01-17

    Elroy De Waal Malefijt

    Goed geregeld en ook ruimte om zelf dingen te regelen.

  • 7 10-01-17

    Riet Dimmers

    Het was een mooie reis, goed georganiseerd. Wel heel veel cultuur, jammer dat er weinig natuur was. Goede reisbegeleider. Wel veel lange reisdagen. De busreis van Siem Reap naar Bangkok is zeer vermoeiend. Misschien in de toekomst een vlucht van Siem Reap naar Bangkok

Rondreis Indochina

Koloniale grandeur en natuurschoon

image
26 dagen vanaf € 2.498 € 2.448
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 350!

Wil jij altijd gratis en vrijblijvend op de hoogte zijn van aanbiedingen, nieuws en verhalen van reizigers en kans maken op een reisvoucher t.w.v. €350? Geef dan hieronder je interesse door.

Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.