< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 9,1
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,5
8.2 196 beoordelingen
  • 9 15-10-16

    Anita Kemper

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 15-10-16

    Wilhelmien Van Hoof

    Zeer afwisselende reis door een supermooi Laos (prachtige landschappen) en interessant en heftig Cambodja.

  • 9 15-10-16

    Els Killaars

    Van begin tot het einde een adembenemende reis. Volop genoten van zowel Laos als Cambodja. alles was op en top geregeld. Groepsgrootte en samenstelling was uitstekend. De gids was een uitstekende reisleider met veel kennis van zaken en oog voor details.

  • 9 15-10-16

    Carin Benders

    Van begin tot het einde een zeer afwisselende reis door een supermooi Laos (prachtige landschappen) en interessant en heftig Cambodja. Alles was op en top geregeld en de gids was een uitstekende reisleider met veel kennis van zaken en oog voor details.

  • 9 15-10-16

    Harry Killaars

    Ik heb de reis als zeer plezierig ervaren maar door de zeer deskundige reisleider heeft er een verdieping in de kennisoverdracht plaatsgevonden. De juiste informatie bij de locaties gaven mij meer inzicht over de bevolkingsgroepen, cultuur, natuur en historie van Laos en Cambodja.

  • 6 16-07-16

    Koenraad Roelands

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 16-07-16

    Francine Van Den Bergh

    het was een hele mooie reis , we hebben genoten van de prachtige landschappen in Laos , en de cultuur in Cambodja , beide landen hebben een zeer vriendelijk bevolking , we hadden goede gidsen, zeker in Laos en in Cambodja .

  • 9 16-07-16

    Coco Klink

    De reis heb ik als een hele positieve ervaring ervaren. Prachtige locaties en herinneringen op gedaan.

  • 9 16-07-16

    Gerda Duits

    Een reis met veel afwisseling. Excursies en reizen en daarnaast eigen te besteden tijd. Ook accommodatie afwisselend van eenvoudig tot luxe. Veel wisselend vervoer, mini busjes, grote bus, boot, fietsen, wandelen, tuc tuc, kortom ook afwisselend. Goede lokale gidsen. Laos en Cambodja mooie combinatie.

  • 7 16-07-16

    Marijke Ellenkamp

    Ik vond deze combireis mooi op elkaar afgestemd. Laos is een prachtig land waar nog weinig toerisme te zien is. Zo puur en mystiek bijna. Prachtig heuvel/berglandschap waar we doorheen gereisd zijn in 3 weken tijd met genoeg ruimte en tijd, met verschillende hoogte punten wel voor me. Cambodja staat bekend om zijn/haar tempelcomplexen die vele toeristen aantrekt. Logisch ook dit zelf gezien te hebben. Een weekje Cambodja is ook genoeg voor de hoogte punten.

  • 7 16-07-16

    Ingeborg Worm

    Een mooi traject waarop veel bijzonders te zien is. In het algemeen een goed ritme qua de lengte van het verblijf op de verschillende plaatsen.

  • 7 16-07-16

    Karel-Jan Pouw

    Laos prachtig. Een land in ontwikkeling, maar ook plekken waar de tijd stil lijkt te staan en de bevolking ondanks de aanwezigheid van ons gewoon doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden. Je wordt niet lastig gevallen door opdringerige verkopers. Cambodja overweldigend qua tempels. EN een traumatische geschiedenis (Killing Fields)

  • 7 16-07-16

    Richard Mestdagh

    Mooie rustige reis door twee mooie landen.

  • 8 16-07-16

    Tineke Kuiper

    reis was fantastisch

  • 9 16-07-16

    Karel Reijers

    Een reis die qua opbouw helemaal klopt. Laos is een prachtig land met vriendelijke mensen en een rustgevende sfeer. Het trage stromen van de Mekong vind je in alles in dit land terug; de mensen laten zich niet gek maken en geven jou het gevoel meer dan welkom te zijn. Cambodja doet weer wat meer denken aan de hectiek van onze westerse wereld. De geschiedenis en de cultuur van dit land maakt de reis compleet.

  • 7 16-07-16

    Liliane Mestdagh

    Mooie reis maar geen goede reisbegeleider.

  • 9 16-07-16

    Ina Baan

    Zeergoed uitgebalanceerd!

  • 9 09-01-16

    Ans Meessen

    De groepsreis is gevarieerd. Met name ook doordat het karakter van de reis totaal veranderd in Cambodja. Ondanks de lengte van 30 dagen heb ik geen ogenblik het gevoel gehad': 'ik wil nu wel naar huis'. In tegendeel ik vond het erg jammer dat de reis ten einde was. Het landschap en de mensen in Laos zijn zeer bijzonder. Ik kan iedereen deze reis aanbevelen.

  • 8 09-01-16

    Ernst Kuijper

    Laos is vooral landschappelijk boeiend. Cambodja vooral cultureel/historisch.

  • 9 09-01-16

    Tini Huibers

    De reis was geweldig.

Rondreis Laos & Cambodja

Het trage stromen van de Mekong

image
30 dagen vanaf € 2.498
Naar boven