< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 8,0
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,0
8.1 191 beoordelingen
  • 9 16-07-16

    Coco Klink

    De reis heb ik als een hele positieve ervaring ervaren. Prachtige locaties en herinneringen op gedaan.

  • 9 16-07-16

    Gerda Duits

    Een reis met veel afwisseling. Excursies en reizen en daarnaast eigen te besteden tijd. Ook accommodatie afwisselend van eenvoudig tot luxe. Veel wisselend vervoer, mini busjes, grote bus, boot, fietsen, wandelen, tuc tuc, kortom ook afwisselend. Goede lokale gidsen. Laos en Cambodja mooie combinatie.

  • 7 16-07-16

    Marijke Ellenkamp

    Ik vond deze combireis mooi op elkaar afgestemd. Laos is een prachtig land waar nog weinig toerisme te zien is. Zo puur en mystiek bijna. Prachtig heuvel/berglandschap waar we doorheen gereisd zijn in 3 weken tijd met genoeg ruimte en tijd, met verschillende hoogte punten wel voor me. Cambodja staat bekend om zijn/haar tempelcomplexen die vele toeristen aantrekt. Logisch ook dit zelf gezien te hebben. Een weekje Cambodja is ook genoeg voor de hoogte punten.

  • 7 16-07-16

    Karel-Jan Pouw

    Laos prachtig. Een land in ontwikkeling, maar ook plekken waar de tijd stil lijkt te staan en de bevolking ondanks de aanwezigheid van ons gewoon doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden. Je wordt niet lastig gevallen door opdringerige verkopers. Cambodja overweldigend qua tempels. EN een traumatische geschiedenis (Killing Fields)

  • 7 16-07-16

    Richard Mestdagh

    Mooie rustige reis door twee mooie landen.

  • 9 16-07-16

    Karel Reijers

    Een reis die qua opbouw helemaal klopt. Laos is een prachtig land met vriendelijke mensen en een rustgevende sfeer. Het trage stromen van de Mekong vind je in alles in dit land terug; de mensen laten zich niet gek maken en geven jou het gevoel meer dan welkom te zijn. Cambodja doet weer wat meer denken aan de hectiek van onze westerse wereld. De geschiedenis en de cultuur van dit land maakt de reis compleet.

  • 9 16-07-16

    Ina Baan

    Zeergoed uitgebalanceerd!

  • 9 09-01-16

    Ans Meessen

    De groepsreis is gevarieerd. Met name ook doordat het karakter van de reis totaal veranderd in Cambodja. Ondanks de lengte van 30 dagen heb ik geen ogenblik het gevoel gehad': 'ik wil nu wel naar huis'. In tegendeel ik vond het erg jammer dat de reis ten einde was. Het landschap en de mensen in Laos zijn zeer bijzonder. Ik kan iedereen deze reis aanbevelen.

  • 8 09-01-16

    Ernst Kuijper

    Laos is vooral landschappelijk boeiend. Cambodja vooral cultureel/historisch.

  • 9 09-01-16

    Tini Huibers

    De reis was geweldig.

  • 8 09-01-16

    Gerard Van Heeswijk

    Als enige reisorganisatie biedt Sawadee zo'n lang verblijf in Laos aan. keerzijde is uiteraard dat er dan voor Cambodja niet veel meer dan een dag Phnom Penh en drie dagen Siem Reap/Angkor resteert. Het zijn landen met een slecht wegennet, dus lange reiswagen, maar dat wist je tevoren. Wat mij betreft zou een verblijf In Vang Vien achterwege kunnen blijven ( te toeristisch, even stoppen voor het karstgebergte is voldoende). Probleem is dan: waar wel, realiseer ik me direct.

  • 8 09-01-16

    Mathilde De Kroes

    Een leuke afwisselende ,zeer goed georganiseerde rondreis door Cambodja en Laos met cultuur en natuur.

  • 9 12-12-15

    Christine Wielings

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-12-15

    Theo Van Den Biggelaar

    Fijne en goede rondreis door 2 prachtige landen, Laos en Cambodja. Het gevarieerde en actieve karakter van de reis was zeer aansprekend.

  • 9 12-12-15

    Margriet Van Grinsven

    prachtige rondreis door 2 prachtige landen

  • 8 12-12-15

    Peter Cuppen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 12-12-15

    Hanneke Langezaal

    Ik vond de natuur in Laos heel mooi en afwisselend. De mensen in de bergdorpen waren erg vriendelijk en verlegen. Leuk om bij zo'n agrarische gemeenschap te logeren. Primitief is leuk voor ons, maar ik gun ze graag scholing en ontwikkeling. Van Cambodja hebben we maar een klein stukje gezien, maar dat was wel heel indrukwekkend. Zowel de killing fields als Ankkor Wat zal ik niet snel vergeten.

  • 7 12-12-15

    Wilma Van Der Aa

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-11-15

    Gérard Peeters

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-11-15

    Christiane Lefever

    Goed opbouw van reis ,vele hoogtepunten ,super gids Nam die met ons doorheen een prachtig land reisde.

Rondreis Laos & Cambodja

Het trage stromen van de Mekong

image
30 dagen vanaf € 2.648 € 2.598
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!