< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Canopus Retreat - Thulusdhoo

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit gloednieuwe stijlvolle hotel is omringd door kristalhelder turquoise lagunes van Thulusdhoo. Binnen 1 minuut zit je op het strand. De kamers zijn stijlvol en comfortabel en er is gratis wifi. Er is een restaurant en er zijn barbecuefaciliteiten. De meeste kamers hebben uitzicht op het strand en de zee.

 •  

  Rashu Hiyaa - Dhiffushi

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Deze luxe accommodatie beschikt over een eigen strand, ideaal dus om te relaxen. De kamers bieden tevens luxe, namelijk een eigen badkamer met bubbelbad, airconditioning en een balkon. De omgeving kan je verkennen op de fietsen die het hotel gratis beschikbaar stelt. Het hotel heeft een eigen restaurant, watersportfaciliteiten en een gemeenschappelijke lounge.
 •  

  Arena Beach Hotel - Maafushi

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Een modern hotel, direct aan het strand. Arena Beach Hotel heeft een goede ligging en prachtig uitzicht over het heldere blauwe water. De kamers zijn stijlvol ingericht en beschikken over een eigen badkamer.  Op het balkon vind je een hot tub en wat lig stoelen waar je heerlijk kan relaxen. In het restaurant ontbijt en diner je met uitzicht! 

Accommodatie algemeen

We overnachten in comfortabele middenklasse hotels. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. 

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Tussen de eilanden verplaatsen we ons per dhoni, een traditionele boot. Dit is openbaar vervoer, en dus dezelfde manier als dat de inwoners van de Malediven reizen. 

 •  

  vervoer per dhoni - Malediven

  Tijdens deze reis verplaatsen we ons per dhoni, een lokale openbaar vervoer boot tussen de verschillende eilanden. 

Rondreis Malediven Pop Up

Niet boekbaar

Naar boven