< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,1
8.1 206 beoordelingen
  • 9 22-07-17

    Marian De Ruiter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-07-17

    Seline Van Kooten

    De reis was erg goed georganiseerd, lekker intensief en bestond uit veel gezellige reisgenoten!

  • 8 22-07-17

    Jose Hazes

    De rondreis Maleisie/Borneo was een topreis. De natuur, dieren en planten waren indrukwekkend. Wandelingen door het regenwoud, slapen in longhouse, varen over de rivier, alles was super geregeld. Reisleider en local gidsen waren top. Al met al ontzettend genoten van deze reis.

  • 9 22-07-17

    Wilma Hendrikse

    Mooie reis met veel variatie. Deskundige en relaxte begeleider.

  • 8 22-07-17

    Martin Van Der Eijk

    Een reis voor de natuurliefhebber. Prachtige nationale parken, maar qua cultuur minder interessant. Veel toerisme en weinig authenticiteit. De diversiteit aan dieren en planten die je tegenkomt tijdens deze reis is overweldigend te noemen. Orang Utans, neusapen, mutslangoeren, krokodillen, neushoornvogels. We zagen vanuit het vliegtuig en de bus ook de andere kant van Maleisisch Borneo. Palmolieplantages zover het oog reikt. Een reis vol tegenstellingen en daarmee eigenlijk ook een heel interessante, confronterende reis die vragen opwerpt.

  • 8 22-07-17

    Marion Hoff

    Prachtige reis, echt back to nature. Geweldig om de orang-oetans en de neusapen van zo dichtbij te zien. De hikes over de boomwortel-, keien- en moddige paadjes waren pittig maar wel superleuk. Pulau Tiga was een relaxte afsluiter.

  • 8 22-07-17

    Afke Brinksma

    Mooie gevarieerde reis. Eerste helft is actief en af en toe wat primitievere locatie, maar wat kom je dan op mooie plekken! Tweede helft wat relaxter, al kan je het op Tiga zo actief maken als je wilt. Ik vond het een prachtige afsluiter! Ook de beklimming van Mount Kinabalu is een aanrader. Wel uren 'trappen lopen', maar je ziet ontzettend mooi alle verschillende vegetatiezones!

  • 8 22-07-17

    Dick Kleiman

    Goed in-elkaar zittende reis. Wel fysiek zwaar af en toe. krijgt wel echt het oerwoud-gevoel.

  • 9 22-07-17

    Marije Van Kooten

    Door deze reis ben ik een hele levenservaring rijker. Ik zou zeker nog een keer naar een ander land willen met Sawadee. De organisatie waaronder de reisleider en de lokale gidsen waren heel vriendelijk en goed te verstaan. Het fijne van de reis was dat natuurlijk als geregeld was, omdat het georganiseerd was, je hoeft dus zelf niet meer te regelen of ergens over te stressen. Al met al een top reis om nooit te vergeten en aan iedereen aan te raden.

  • 9 22-07-17

    Bob Van Kooten

    Reis was geheel volgens de beschrijving per dag en voldeed geheel aan de verwachting. 100% wildlife en natuur. De tracks en wandelingen waren goed te doen voor licht sportieve mensen. Overall zat de reis goed in elkaar met rust en 'was' momentjes op de juiste plaats. Hotels, lodges, etc zaten allemaal op top locaties, jammer alleen dat het hotel in KK op een voor voetgangers moeilijk bereikbare locatie zit net buiten het centrum. Vervoer met bussen, vliegtuigen en boten was dik in orde evenals de mix. Als er nog een boot te vinden is zonder airco en zonder dak van het tax free eilandje naar KK, verdient de reis een 10.

  • 9 25-05-17

    Kathleen De Roey

    leuke groep, enthousiaste gids, mooie natuur, prachtige dieren, logementen ok. minpuntje: weinig info over land zelf

  • 7 25-05-17

    Marian Schetselaar

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-05-17

    Jaimy Dierick

    Een fantastisch land & natuur, de ongerepte stukken jungle zijn adembenemend! Zeer vriendelijk volk & fantastische keuken! De jungle staat onder druk en dat zie je daar soms wel, hopelijk zien ze het daar op tijd in. Het zo machtig ongerept groen. Want kwa natuur zie je daar stukken

  • 9 25-05-17

    Mariska De Vulder

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 25-05-17

    Helmer Degenaar

    Een fantastische reis door het ongerepte Borneo: dwars door het oerwoud te voet en per boot, avontuurlijke trekkings, volop wildlife (zowel overdag als 's nachts via wandelingen en biotsafari's) met onder meer de neushoornvogels, neusapen, oerang oetans en de vliegende eekhoorn. Met als kers op de taart de beklimming van de Mount Kinabalu en daarna relaxen op een voormalig expeditie Robinson eiland.

  • 8 25-05-17

    Simon Dorgelo

    Een avontuurlijke reis met veel afwisseling. Veel mogelijkheden voor allerlei activiteiten. Het was fijn om regelmatig met de lokale bevolking en hun gewoonten kennis te maken.

  • 9 25-05-17

    Petra Rietman

    Een fantastische reis en een droom is uitgekomen. Prachtige natuur, bijzondere dieren en een vriendelijke en gastvrije bevolking.

  • 8 18-03-17

    Myriam Broeders

    Een reis naar Maleisisch Borneo is er geen om te rusten en niets te doen... Veel rondtrekken en je kijkt je ogen uit je hoofd met een enorme variatie in zowel fauna als flora! De vele boottochtjes zijn dan wel echte relaxmomenten. Een aanrader voor actieve avonturiers ...

  • 8 18-03-17

    Bertus Brouwer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 18-03-17

    Lya Vredeveld

    Prima reis goede reisleider

Rondreis Maleisisch Borneo

Sarawak en Sabah: Naar het hart van Borneo

image
24 dagen vanaf € 2.598 € 2.448
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.