< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,1
8.1 189 beoordelingen
  • 8 18-03-17

    Myriam Broeders

    Een reis naar Maleisisch Borneo is er geen om te rusten en niets te doen... Veel rondtrekken en je kijkt je ogen uit je hoofd met een enorme variatie in zowel fauna als flora! De vele boottochtjes zijn dan wel echte relaxmomenten. Een aanrader voor actieve avonturiers ...

  • 8 18-03-17

    Bertus Brouwer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 18-03-17

    Lya Vredeveld

    Prima reis goede reisleider

  • 8 12-11-16

    Resi Reijnen

    Erg mooie reis met veel natuur. Vooral eerste helft van de reis erg actief met uitdagende wandelingen.

  • 7 12-11-16

    Tamara Alberts

    Een mooie complete reis, met enthousiaste reisleider!

  • 8 08-10-16

    Frans Wetzels

    Goed georganiseerd, vanaf dag één tot de laatste dag. Zeer goede reisleider. (Bedankt Johnny)

  • 8 08-10-16

    Ania Den Teuling

    De reis voldeed in alle opzichten aan mijn verwachtingen die ik heb bij deze 10 de reis met Sawadee.

  • 8 10-09-16

    Nicole Bosmans

    Perfecte afwisseling van natuur, cultuur, wildlife en inspanning.

  • 9 10-09-16

    Leon Urlings

    Ik vond het een mooie reis die voldeed aan mijn verwachtingen. Niet te veel in de grote steden maar veel in de natuur. Ik vond het ook fijn dat de groep niet zo groot was waardoor het niet zo een invasie was als we ergens naar toe gingen of ergens stopten. Dat gevoel heb ik wel als we met een man of 16 zijn. Verder was bijna alles wel goed geregeld.

  • 8 10-09-16

    Ben Albert

    Een zeer leuke en aangename reis. De reis was goed ingedeeld. Veel wandelen in het mooie regenwoud. Veel vogels, neusapen,vlinders enz.....

  • 8 27-08-16

    Jan Groen

    Zeer gevarieerde reis, waarbij veel van Borneo gezien is.

  • 8 27-08-16

    Jeanette Boom

    Was een mooie reis die gebracht heeft wat ik ervan verwacht had op basis beschrijving

  • 9 27-08-16

    Rika Groenewold

    Een hele afwisselende reis met veel jungletochten en avontuurlijke boottochten

  • 8 27-08-16

    Jessica Rommens

    Leuke actieve vakantie met een goede afwisseling tussen het daadwerkelijk spotten van dieren en uitdagende wandelingen.

  • 8 27-08-16

    Laura De Kok

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 15-07-16

    Els Miechielsen

    Zeer mooie opbouw van de reis zodat je telkens weer ten volle verwonderd kan zijn over de aspecten van elk deel van de reis: flora, fauna, fysieke uitdaging, alledaagse leven... Zeer fijne reisbegeleidster, helaas niet met ervaring voor deze reis waardoor soms wat misverstanden. Slot van de reis op 'Robinsoneiland' was wel een sterke teleurstelling: vies, niet onderhouden resort met afval overal waardoor ongedierte overal. Hier zou je toch een meer luxueus einde verwachten na vaak primitieve accomodatie in de jungle.

  • 8 15-07-16

    Corrie Verschuren

    Goede opbouw, prachtige flora en fauna. Laatste accomodatie (eiland) onder de maat; vuil en slecht onderhouden.

  • 7 15-07-16

    Irene Bruggemann

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-07-16

    Jamie Spros

    Van 15 juli 2016 tot 8 augustus 2016 heb ik deelgenomen aan de groepsrondreis naar Maleisisch Borneo. De reis was geweldig leuk en gevarieerd. Van wildlife tot cultuur, we hebben alles gezien. Onze reisleidster Maria deed het ook super leuk, zij heeft deze reis dan ook in goede banen geleid. Ik raad deze reis aan iedereen die van avontuur houdt aan!

  • 9 15-07-16

    Nadine Dijkshoorn

    Een fantastische reis met heel veel afwisseling. Het geeft een complete indruk van Borneo, en laat zijn veelzijdigheid zien.

Rondreis Maleisisch Borneo

Sarawak en Sabah: Naar het hart van Borneo

image
24 dagen vanaf € 2.498
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.