< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,1
8.1 230 beoordelingen
  • 9 11-11-17

    Mary Van Der Arend

    Een prachtige ervaring. Meer gezien en beleefd dan ik had durven dromen. Alles was prima geregeld. Met een gezellige groep en een enthousiaste reisleidster.

  • 9 11-11-17

    Hilde Lonsain

    Fantastische reis met veel hoogtepunten, veel natuur en lekker actief

  • 7 11-11-17

    Ed Wijten

    mooie reis prachtige natuur echt genoten van de reis.

  • 9 11-11-17

    Willy Knigge

    Met een leuke groep en Silke als enthousiaste reisbegeleidster een geweldige reis gehad. De nationale parken met volop wild live, de baardzwijnen lopen voor je huisje langs, neusapen en makaken in de bomen. Geweldig om de orang oetans te spotten en zelfs de olifanten hebben we gezien al zwemmend de rivier over. Soms dwars door het oerwoud per boot en te voet met pittige wandelingen. Door de af en toe primitieve locaties voor de overnachtingen kom je wel op prachtplekken. De bevolking is zeer vriendelijk.

  • 8 11-11-17

    Toby Dekker

    mooie reis met veel wandelmogelijkheden, en je heb de gelegenheid om de wandelingen in je eigen tempo te lopen.

  • 8 14-10-17

    Mieke Van Asselt

    Mooie gevarieerde reis met een goede reisroute

  • 8 14-10-17

    Liane Van Lohuizen

    Geweldige natuur, die je volop meemaaakt en ervaart! Goede begeleiding van de gidsen. Goede accomodaties. Iedere dag, was een enorme verrassing en ieder moment heel veel genieten van een groot avontuur.

  • 9 14-10-17

    Erminio Kegels

    Prachtige afwisselende natuurreis (verwacht niet te veel cultuur). Eerste deel best pittig door de meer primitieve locaties en wandelingen in combinatie met het acclimatiseren aan het klimaat (hitte met hoge luchtvochtigheid), tweede deel van de reis wordt iets relaxter (behalve als je de Mount Kinabalu beklimt).

  • 8 14-10-17

    Rianne Van Lienden

    Mooie reis met veel natuur en activiteit. Klim Mount Kinabalu was zwaar en lang maar zeer de moeite waard. Heel erg genoten de afgelopen 3 weken!

  • 7 14-10-17

    Yvon Moras

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-10-17

    Herman Veerbeek

    Een pittige, maar erg mooie reis waarbij we veel hebben gezien en beleefd.

  • 8 14-10-17

    Rien Oele

    Deze reis was zoals we in de gedachten hadden

  • 9 14-10-17

    Jan Van Der Ende

    Vol programma zeker in het begin gelijk volop aan de bak

  • 8 14-10-17

    Cora De Bruin

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-10-17

    Gerco 'T Hart

    De reis was fantastisch met een uitstekende reisbegeleidster

  • 8 14-10-17

    Mariska Hermans

    Mooie reis, soms onrustig vanwege het veelvuldig in- en weer uitpakken van bagage maar dat had alles te maken met de beperkte mogelijkheden vanuit de diverse locaties. De zwaarte van de wandelingen had ik onderschat: qua uithoudingsvermogen lukte het me wel, maar de trails waren voor mij met mijn beperkte gezichtsvermogen soms te zwaar. Suggestie: wellicht is de 'zwaarte' van de Sawadee-reizen wat uitgebreider aan te geven in het vervolg. Ook ben ik niet gebeld toen mijn leeftijd bij Sawadee bekend was. Jongere medereizigers zijn wel benaderd.

  • 9 14-10-17

    Petra Beernaert

    Wederom een prachtige reis met veel natuur, vooral de nachtwandelingen vond ik geweldig. Er zaten ook zware dagen in met lange wandelingen en primitieve overnachtingen maar die maken de reis juist avontuurlijk

  • 9 26-08-17

    Willie Stigter

    Dit is een hele bijzondere en gave reis. Met heel veel hoogtepunten, schitterende natuur en mooie locaties om te verblijven. Een aantal keren hadden we zelfs geen netwerkbereik, waar vindt je dat nog?

  • 8 26-08-17

    Anne Schierbeek

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 26-08-17

    Olav Maijers

    de reis was goed georganiseerd en de reisbegeleidster was ook zeer waardevol. Zelf had ik wat medische problemen op het einde van de reis en dat werd goed opgelost door de reisbegeleidster alsmede alle andere dingen zoals waar te gaan eten ed. De reis zelf was wat ik ervan verwacht had en ik heb het zeer naar mn zin gehad. we hadden ook geluk dat de groep zeer leuk was en dat maakt de reis af.

Rondreis Maleisisch Borneo

Sarawak en Sabah: Naar het hart van Borneo

image
24 dagen vanaf € 2.538 € 2.388
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 20 jan. of 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.