< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,1
8.1 212 beoordelingen
  • 8 26-08-17

    Anne Schierbeek

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 26-08-17

    Olav Maijers

    de reis was goed georganiseerd en de reisbegeleidster was ook zeer waardevol. Zelf had ik wat medische problemen op het einde van de reis en dat werd goed opgelost door de reisbegeleidster alsmede alle andere dingen zoals waar te gaan eten ed. De reis zelf was wat ik ervan verwacht had en ik heb het zeer naar mn zin gehad. we hadden ook geluk dat de groep zeer leuk was en dat maakt de reis af.

  • 8 26-08-17

    Susan Keijsers

    Het was een fantastische reis waarin het regenwoud met zijn dieren centraal stond. Geweldig om de orang oetan, neusapen andere apen en olifanten in het (semi-)wild te zien. En een leuke uitdaging met de groep om de neushoornvogel te spotten.

  • 9 26-08-17

    André Verhagen

    Een mooie reis als je van natuur houdt. Borneo is heel groen en niet zonder reden.. Ook in het droge seizoen regent het regelmatig. De reis is doordat er een aantal keren bagage gesplitst moet worden wat 'ingewikkelder' dan de gemiddelde reis. De reisbegeleiding vanuit Sawadee was zonder meer goed.

  • 8 26-08-17

    Lars Volkers

    Mooie reis met veel afwisseling, soms een strak schema. Mooie landschappen en wild life (iets minder dan verwacht).

  • 7 26-08-17

    De reis was zwaarder dan in het programma omschreven. De accomodaties waren zeer basic ook daar waar je een beetje luxe zou verwachten of schone accomodaties: Limbang, Kota Kinabalu. De reisleiding was top. Ida heeft overal geprobeerd restaurants en activiteiten voor ons te achterhalen. De reistijden waren heel prettig. Weging lange reizen in een bus en wanneer dit wel was, werd er voldoende onderweg gestopt om de benen te strekken.

  • 9 22-07-17

    Marian De Ruiter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-07-17

    Seline Van Kooten

    De reis was erg goed georganiseerd, lekker intensief en bestond uit veel gezellige reisgenoten!

  • 8 22-07-17

    Jose Hazes

    De rondreis Maleisie/Borneo was een topreis. De natuur, dieren en planten waren indrukwekkend. Wandelingen door het regenwoud, slapen in longhouse, varen over de rivier, alles was super geregeld. Reisleider en local gidsen waren top. Al met al ontzettend genoten van deze reis.

  • 9 22-07-17

    Wilma Hendrikse

    Mooie reis met veel variatie. Deskundige en relaxte begeleider.

  • 8 22-07-17

    Martin Van Der Eijk

    Een reis voor de natuurliefhebber. Prachtige nationale parken, maar qua cultuur minder interessant. Veel toerisme en weinig authenticiteit. De diversiteit aan dieren en planten die je tegenkomt tijdens deze reis is overweldigend te noemen. Orang Utans, neusapen, mutslangoeren, krokodillen, neushoornvogels. We zagen vanuit het vliegtuig en de bus ook de andere kant van Maleisisch Borneo. Palmolieplantages zover het oog reikt. Een reis vol tegenstellingen en daarmee eigenlijk ook een heel interessante, confronterende reis die vragen opwerpt.

  • 8 22-07-17

    Marion Hoff

    Prachtige reis, echt back to nature. Geweldig om de orang-oetans en de neusapen van zo dichtbij te zien. De hikes over de boomwortel-, keien- en moddige paadjes waren pittig maar wel superleuk. Pulau Tiga was een relaxte afsluiter.

  • 8 22-07-17

    Afke Brinksma

    Mooie gevarieerde reis. Eerste helft is actief en af en toe wat primitievere locatie, maar wat kom je dan op mooie plekken! Tweede helft wat relaxter, al kan je het op Tiga zo actief maken als je wilt. Ik vond het een prachtige afsluiter! Ook de beklimming van Mount Kinabalu is een aanrader. Wel uren 'trappen lopen', maar je ziet ontzettend mooi alle verschillende vegetatiezones!

  • 8 22-07-17

    Dick Kleiman

    Goed in-elkaar zittende reis. Wel fysiek zwaar af en toe. krijgt wel echt het oerwoud-gevoel.

  • 9 22-07-17

    Marije Van Kooten

    Door deze reis ben ik een hele levenservaring rijker. Ik zou zeker nog een keer naar een ander land willen met Sawadee. De organisatie waaronder de reisleider en de lokale gidsen waren heel vriendelijk en goed te verstaan. Het fijne van de reis was dat natuurlijk als geregeld was, omdat het georganiseerd was, je hoeft dus zelf niet meer te regelen of ergens over te stressen. Al met al een top reis om nooit te vergeten en aan iedereen aan te raden.

  • 9 22-07-17

    Bob Van Kooten

    Reis was geheel volgens de beschrijving per dag en voldeed geheel aan de verwachting. 100% wildlife en natuur. De tracks en wandelingen waren goed te doen voor licht sportieve mensen. Overall zat de reis goed in elkaar met rust en 'was' momentjes op de juiste plaats. Hotels, lodges, etc zaten allemaal op top locaties, jammer alleen dat het hotel in KK op een voor voetgangers moeilijk bereikbare locatie zit net buiten het centrum. Vervoer met bussen, vliegtuigen en boten was dik in orde evenals de mix. Als er nog een boot te vinden is zonder airco en zonder dak van het tax free eilandje naar KK, verdient de reis een 10.

  • 9 25-05-17

    Kathleen De Roey

    leuke groep, enthousiaste gids, mooie natuur, prachtige dieren, logementen ok. minpuntje: weinig info over land zelf

  • 7 25-05-17

    Marian Schetselaar

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-05-17

    Jaimy Dierick

    Een fantastisch land & natuur, de ongerepte stukken jungle zijn adembenemend! Zeer vriendelijk volk & fantastische keuken! De jungle staat onder druk en dat zie je daar soms wel, hopelijk zien ze het daar op tijd in. Het zo machtig ongerept groen. Want kwa natuur zie je daar stukken

  • 9 25-05-17

    Mariska De Vulder

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Maleisisch Borneo

Sarawak en Sabah: Naar het hart van Borneo

image
24 dagen vanaf € 2.498
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 oktober 2017

  • Laat je inspireren door diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.