< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,1
8.1 260 beoordelingen
 • 9 26-05-18

  Marja Wardenaar

  Pittige reis, zowel conditioneel als qua comfort. De wandelingen door het regenwoud zijn prachtig, maar tot zeer zwaar. En ja, als je oerwoud wil,kan je weinig luxe verwachten. Het maakt ook de beleving groter. Al wil je na zo'n zware wandeling eigenlijk best wel een lekkere douche.

 • 8 26-05-18

  Andre Van Loo

  de reis is goed opgebouwd, en heeft mooie elementen. met name de natuur is mooi, en door de verandering van vervoer, dan weer bus, boot en vliegtuig(binnenlandse vluchten) haal je het maximum uit Maleisisch Borneo

 • 9 26-05-18

  Conny De Bruijn

  Goed verzorgd, ervaren reisleider, geen onduidelijkheden.

 • 7 26-05-18

  Merel Van Deventer

  Nvt

 • 8 26-05-18

  Dick Voortman

  Prachtige rondreis met veel afwisseling en relatief korte reisdagen.

 • 8 26-05-18

  Petra Te Riet

  Een gevarieerde reis, flinke wandelingen in de warme en klamme jungle, lekker relaxen op het eind in Pulau Riga. Op bezoek bij de bewoners in een longhouse en daar logeren, een hele bijzondere ervaring. Maar ook slapen in een lekker bed in een hotel. Veel dieren gezien, olifanten, orang oetans, mensapen, varanen etc. De groep is niet te groot. Een reis met veel indrukken die ik niet snel zal vergeten.

 • 9 26-05-18

  Robby Visser

  Een fantastische avontuurlijke natuurreis

 • 9 26-05-18

  Eddy Van Espen

  Mijn grote verwachtingen waren : vele jungletrails doen, in mangroves varen, natuurlijk grote en kleine dieren zien EN met smalle bootjes op rivieren varen. Wat ik absoluut NIET wou waren lange dagreizen met de busjes. We hebben een zevental trails gedaan, genoeg dieren gezien + vele verplaatsingen gedaan met die smalle bootjes, ook in de mangroves. Alleen die 2 laatste dagen op het Robinsoneiland hoefden voor mij niet (maar voor vele anderen wel)

 • 8 26-05-18

  Gerda Spies

  mijn reis c.q. avontuur was een vette 8 omdat alles en meer er in zat, qua reisbegeleiding, verblijf adressen, eten, excursies en vervoer. Minpuntjes waren wat mij betreft, de teveel pittige fysieke tochten en primitieve verblijven achter mekaar in anderhalve week i.p.v. over 24 dagen verdeeld, daardoor m.i.z. veel valpartijen. De longhouse ervaring had ook door een bezoek gekund i.p.v. 2 dagen afzien.

 • 8 26-05-18

  Annette Kersten

  Het is een geweldige reis, die de eerste anderhalve week wel erg zwaar is. Dit komt met name door het verblijf in de longhouses. Je komt hier niet aan normale nachtrust toe, omdat het de hele nacht onrustig blijft. Dit verblijf hoeft van mij dan ook niet want ik vind het in de longhouses een vieze bedoeling. Een bezoek met eventueel een lunch was wat mij betreft voldoende geweest en als het echt niet anders kan dan 1 overnachting (2 vind ik echt te veel). Maar nogmaals verder is het een geweldige en bijzondere reis.

 • 9 26-05-18

  Bernard Huisintveld

  Prima reis, prima verzorgd, zeer goede en enthousiaste begeleiding. Kleine foutjes in het programma werden vakkundig opgelost.

 • 9 26-05-18

  Judy Postma

  Een prachtige avontuurlijke reis. De reis is heel gevarieerd van wandelen tot prachtige boottochten op de rivier. Bezoek aan de natuur word afgewisseld met korte periodes in de steden. Begeleiding en locale gidsen waren super.

 • 9 26-05-18

  Arno Driesen

  Zeer afwisselende avontuurlijke reis, mooie natuur en veel beesten gezien. Wel veel reizen en vol, druk programma. Wandelingen vielen wat tegen, door de dichte jungle was er niet veel te zien. Bovendien moest je je ogen op het pad houden om niet te vallen. Accommodaties waren ruim voldoende tot goed.

 • 8 21-04-18

  Dick Hofstee

  Mooie reis voor mensen die van natuur, wildlife en avontuur houden.

 • 9 21-04-18

  Karin Van Der Meulen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 21-04-18

  Dewy Kraaijvanger

  Een fantastische reis met alleen maar hoogtepunten!! We hadden een super gezellige groep en reisleidster Brenda is echt een topper!! Met veel enthousiasme deelt ze al haar kennis en helpt ze waar ze kan, niks is te gek!! Een reis om nooit te vergeten!!

 • 9 21-04-18

  Bart Verschueren

  Heel afwisselende reis, logistiek redelijk zwaar maar daar krijg je dan weer heel veel moois voor in de plaats.

 • 8 21-04-18

  Nel Hendrickx

  Deze rondreis door borneo is precies zoals in de brochure beschreven is, een reis voor avonturiers. Want een avontuur was het. Genoten van de headhunters trail door de ongerepte prachtige natuur.De overwinning op jezelf om de canopy en de monkey bridge te nemen als je niet zo'n held bent op hoogtes. De afwisseling van best wel wat primitieve onderkomens en dan weer de luxe van een hotel was heerlijk. Lekker eten, een kei van een reisbegeleidster, de enorme kennis van de lokale gidsen en het enthousiasme, de gezelligheid van onze enorm leuke groep hebben deze reis voor mij onvergetelijk gemaakt.

 • 9 21-04-18

  Martijn Hooimeijer

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 21-04-18

  Stephania Ceulemans

  De reis was fantastisch, overtrof elke verwachting.

Rondreis Maleisisch Borneo

Sarawak en Sabah: Naar het hart van Borneo

image
24 dagen vanaf € 2.698 € 2.548
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

 • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
 • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.