< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.6 22 beoordelingen
 • 7 12-10-18

  Joeke Van Der Linden

  hoogtepunten reis in Maleisie, in vogel vlucht door het land. Maar realiseerde me van te voren niet genoeg dat mijn hoogtepunten wel eens hele andere punten zouden zijn dat die van Sawadee.

 • 8 12-10-18

  Laurens De Rynck

  We maakten deel uit van een leuke groep en hadden een zeer goede gids. Voor de vluchten hadden we pech dat de heenvlucht vertraging had en de reis 7 uur later is begonnen dan voorzien (halve dag kwijt dus). Jammer ook dat mijn partner en ik niet naast elkaar zaten op de vluchten aangezien Sawadee hier geen rekening mee houdt...

 • 9 12-10-18

  Elisa Balcaen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 27-07-18

  Laura Van Den Berg

  Goede mix van onderdelen binnen het programma en vrije dagen. De gids gaf regelmatig suggesties voor activiteiten om op vrije dagen te ondernemen.

 • 7 27-07-18

  Lea Smedes

  Deskundige en leuke gids. Bracht ons naar de lekkerste plekjes om te lunchen en bood ons goede mogelijkheden voor excursies. De bus voor vervoer was van schoon, nieuw en comfortabel. Ook de chauffeur reed beheerst, veilig en was heel vriendelijk. De beloofde uitstekende kwaliteit van de hotels werd niet waargemaakt in meer dan de helft van de gevallen: verlopen hotels zonder sfeer buiten het centrum. In een enkel geval was er niet eens haakje voor de handdoeken te bekennen. Omdat de excursies niet bij de prijs inbegrepen waren en de hotels in het algemeen van bedenkelijke kwaliteit, was de prijs kwaliteit verhouding niet goed.

 • 8 27-07-18

  Nacira Talhi

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 27-07-18

  Rianne Robben

  De reis was mooi, erg druk en heftig door het hoge tempo, maar perfect door de afsluiting in Langkawi om tot rust te komen.

 • 6 27-07-18

  Samara Reijns

  Er was goede reisbegeleiding en alles was netjes geregeld.

 • 7 27-07-18

  Olga Coenraadts

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 27-07-18

  Huub Huitink

  Prachtige reis waarin we hele land hebben gezien. Veel afwisseling en supermooie ervaringen. Ook dankzij de prima gids Narin.

 • 8 27-07-18

  Arjan Non

  Mooie mix van natuur en cultuur, inspanning en ontspanning.

 • 8 27-08-15

  Bart Van Asch

  Een mooie rondreis met veel vrijheid of samen met andere reisgenoten. Een mengeling van stad en natuur. Zuidoost Azie is een andere wereld.

 • 7 27-08-15

  Claudia Voorwinde

  De rondreis was erg leuk, we hebben prachtige plekken gezien goede accomodaties gehad. We hebben ons goed vermaakt!

 • 8 23-07-15

  Raoul Schildmeijer

  Dit is een prachtige rondreis voor mensen die wel graag Azie willen ontdekken en niet meteen toe zijn aan hele zware etappes. Lekker eten, mooie steden en fraaie natuur en overal goede voorzieningen.

 • 7 23-07-15

  Claudia Van Den Baart

  Een land van palmbomen, palmbomen en nog eens palmbomen. Een smeltkroes van diverse culturen die samenwonen. In elke stad wel een Little India, Chinatown aanwezig met de daarbij horende tempels en cultuur. Erg vriendelijke bevolking. Een reis die veel vrijheid geeft om zelf je dagen in te plannen.

 • 7 23-07-15

  Vera De Kleijnen

  Prachtige groeps reis, veel natuur en veel mogelijkheden om je eigen weg te gaan. Bijzonder om te zien dat er zo veel verschillende geloofsovertuigingen zo nauw met elkaar samen gaan.

 • 7 23-07-15

  Berny Jansen

  Een mooie groepsreis waarbij je in relatief korte tijd alle hoogtepunten van Maleisie bezoekt. Het gemak van georganiseerd vervoer en goede hotels op goed gekozen locaties gecombineerd met de ruime mogelijkheden om je eigen programma in te vullen, gaven ons het gevoel dat we met deze reis de juiste keuze hebben gemaakt.

 • 8 23-07-15

  Jacques Folkerts

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 23-07-15

  Wout Vennik

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 23-07-15

  Hanny Ten Thije

  De groepsreis is mooi van opbouw, grote steden als Kuala Lumpur als wervelende wereldstad, Malakka en Penang als oude koloniale steden met resten uit de Nederlandse en Britse koloniale tijd. Maar ook Taman Negara en Cameron Highlands met fraaie natuur, tropisch regenwoud, mossy forests, theeplantages en de mogelijkheid om orchideeën, bijen, de lokale markt en aardbeienproductie van nabij te bewonderen. Een zeer vaardige reisleider, die het enthousiasme voor dit deel van Azië goed wist over te brengen, de kundige chauffeur met luxe touringcar. Ook het lekkere eten, de ongekend goede koffie, de vriendelijke mensen ter plaatse en de laatste dagen op tropisch Langkawi, een reis die zeker een echte Sawadee aanrader is!

Rondreis Maleisië Hoogtepunten

Zeg apa khabar tegen Maleisië

image
16 dagen vanaf € 1.548
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is ver te zoeken dus kun je vast wel iets gebruiken om je dag zonniger te maken. Wil je kans maken op een Bever cadeaukaart om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis?

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.