< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,8
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,4
7.5 23 beoordelingen
  • 7 27-08-15

    Esther Klompenhouwer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-08-15

    Bart Van Asch

    Een mooie rondreis met veel vrijheid of samen met andere reisgenoten. Een mengeling van stad en natuur. Zuidoost Azie is een andere wereld.

  • 7 27-08-15

    Claudia Voorwinde

    De rondreis was erg leuk, we hebben prachtige plekken gezien goede accomodaties gehad. We hebben ons goed vermaakt!

  • 7 27-08-15

    Edith Van Hofstraeten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 27-08-15

    Boudewine Van Steenis

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 27-08-15

    Caroline Balje

    De afwisseling van het programma was voldoende, ook de plaatsen die werden bezocht boden voldoende interessants. De kwaliteit van de hotels viel hier en daar tegen, o.a. Singapore, Kuala Lumpur en Penang. de reisleider schoot tekort.

  • 7 27-08-15

    Kirsti Hammer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 27-08-15

    Ton Koevermans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-07-15

    Raoul Schildmeijer

    Dit is een prachtige rondreis voor mensen die wel graag Azie willen ontdekken en niet meteen toe zijn aan hele zware etappes. Lekker eten, mooie steden en fraaie natuur en overal goede voorzieningen.

  • 7 23-07-15

    Claudia Van Den Baart

    Een land van palmbomen, palmbomen en nog eens palmbomen. Een smeltkroes van diverse culturen die samenwonen. In elke stad wel een Little India, Chinatown aanwezig met de daarbij horende tempels en cultuur. Erg vriendelijke bevolking. Een reis die veel vrijheid geeft om zelf je dagen in te plannen.

  • 7 23-07-15

    Vera De Kleijnen

    Prachtige groeps reis, veel natuur en veel mogelijkheden om je eigen weg te gaan. Bijzonder om te zien dat er zo veel verschillende geloofsovertuigingen zo nauw met elkaar samen gaan.

  • 7 23-07-15

    Berny Jansen

    Een mooie groepsreis waarbij je in relatief korte tijd alle hoogtepunten van Maleisie en Singapore bezoekt. Het gemak van georganiseerd vervoer en goede hotels op goed gekozen locaties gecombineerd met de ruime mogelijkheden om je eigen programma in te vullen, gaven ons het gevoel dat we met deze reis de juiste keuze hebben gemaakt.

  • 7 23-07-15

    Marcel Vogels

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-07-15

    Jacques Folkerts

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 23-07-15

    Claudia Frankenreiter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 23-07-15

    Tilja Ansems

    Mijn eerste rondreis alleen naar Singapore en Maleisië. Het was een geweldige en overweldigende reis. De groep was super! Van mij had Singapore echt wel 1 á 2 dagen langer mogen duren en Langkawi een dag minder. Maar verder een geweldige ervaring.

  • 8 23-07-15

    Wout Vennik

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-07-15

    Hanny Ten Thije

    De groepsreis is mooi van opbouw, grote steden als Singapore en Kuala Lumpur als wervelende wereldsteden, Malakka en Penang als oude koloniale steden met resten uit de Nederlandse en Britse koloniale tijd. Maar ook Taman Negara en Cameron Highlands met fraaie natuur, tropisch regenwoud, mossy forests, theeplantages en de mogelijkheid om orchideeën, bijen, de lokale markt en aardbeienproductie van nabij te bewonderen. Een zeer vaardige reisleider, die het enthousiasme voor dit deel van Azië goed wist over te brengen, de kundige chauffeur met luxe touringcar. Ook het lekkere eten, de ongekend goede koffie, de vriendelijke mensen ter plaatse en de laatste dagen op tropisch Langkawi, een reis die zeker een echte Sawadee aanrader is!

  • 9 23-07-15

    Freddy Naegels

    Prachtige groepsreis, je ziet zowel de steden als de natuur van Maleisië. Mooie hotels en een heel kundige en sympathieke reisbegeleiding. Een relaxte reis die iedereen aankan.

  • 8 23-07-15

    Annelize Hogeweg

    Relaxte rondreis, goed vervoer, goede hotels, fijne reisbegeleiding

Rondreis Maleisië en Singapore

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!