< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

We overnachten meestal in comfortabele hotels (behalve in Kuala Lipis) met eigen badkamer en airconditioning. De faciliteiten tijdens de overnachting bij de mensen thuis zijn een stuk eenvoudiger: Je deelt de badkamer met de familie en slaapt op hun bedden. Een matje of slaapzak is voor deze overnachting niet nodig.
Bij aankomst in Kuala Lumpur is het door het vroege tijdstip van aankomst niet altijd mogelijk om meteen in het hotel in te checken. Als dit het geval is, zullen we onze bagage in het hotel achter laten en maken we een bustocht naar Putrajaya van ongeveer twee uur. Bij het niet beschikbaar zijn van de kamers is het mogelijk je op te frissen bij de douches bij het zwembad.
Reis je met z’n tweeën of drieën dan deel je een kamer. Boek je met meer dan drie personen, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken.  We kunnen dit echter niet garanderen. We willen je er op wijzen dat een driepersoonskamer vaak inhoudt dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer gezet wordt. Wil je liever een eenpersoonskamer neem dan contact met ons op, je betaalt dan een eenpersoonstoeslag.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Reis je alleen, dan gaan we er vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We gebruiken diverse vormen van transport. De eerste week reizen we met een eigen bus, het tweede gedeelte van de reis hebben we twee minivans tot onze beschikking, zodat we kunnen stoppen waar we willen. In het oerwoud verplaatsen we ons vooral met de boot. Eenmaal nemen we de lokale trein. Het is niet mogelijk om in deze trein zitplaatsen te reserveren, er is wel een coupé met airconditioning. Met een snelle motorboot varen we naar de Perhentian eilanden.
We vliegen van Kota Bahru naar Kuala Lumpur met Malaysia Airlines zodat we het aantal lange reisdagen beperken en toch zoveel mogelijk van het land zien.

Rondreis Maleisië

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven