< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,1
Vervoer 7,6
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,0
8.4 13 beoordelingen
  • 9 01-09-11

    Nel Musters

    Mooie wandelreis door een prachtig land met schitterende witte toppen en ruige vergezichten.

  • 8 01-09-11

    Ineke Moeijes

    Mooie reis.

  • 8 19-09-10

    Edwin Ton

    Mooie trektocht door het Mongoolse Altai gebergte. De omgeving is geweldig en de lokale nomaden zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Alles is goed georganiseerd en het eten is prima.

  • 8 19-09-10

    Nienke Smid

    Super vakantie! Sawadee heeft me de mogelijkheid geboden van heel dichtbij kennis te mogen maken met de Mongoolse cultuur. Niet iedere reisorganisatie kan dit bieden! Als je sportief en flexibel bent is deze reis echt aan te raden.

  • ? 19-09-10

    Claudine Van Monsjou

    De trekking in de Altai in West Mongolie was werkelijk fantastisch zowel op organisatorisch vlak als qua beleving. Bear Valley in het Altai Tavan Bogd NP staat zeker in mijn top 10.

  • 8 05-09-10

    Alexandra Fonville

    Een indrukwekkende reis. Ruig is het landschap, ongerept de plaatsen waar je verblijft. Het is volop genieten van mens en dier !

  • 8 05-09-10

    Carola Aantjes

    Geweldige reis door Mongolie waarbij je op zeer bijzondere plekken komt en je je heel ver weg waant van de bewoonde wereld. Geweldige natuur, prachtige sterrenhemels, gastvrije mensen, enthousiaste lokale begeleiding en feesten op de meest vreemde plaatsen.

  • 8 05-09-10

    Jolanda Van Den Goor

    De reis was zeker Ruig en Ongerept. Wat een mooie natuur, bijna onontdekt door westerse toeristen. Het vraagt aanpassingsvermogen en flexebiliteit, maar het is een van de mooiste reizen die ik ooit gemaakt heb. met de juiste instelling en leuke medereizigers is het een reis geworden om nooit te vergeten.

  • 8 05-09-10

    Maurice Serné

    Een gewelige avontuurlijke reis

  • 9 05-09-10

    Marielle Impens

    Avontuurlijk, uitdagend, divers, prachtige omgeving waar je eigenlijk niet meer weg wilt.Geweldige crew, zoals de kamelenmannen en kokkinnen tijdens de trekking! Wel soms afzien, wat de pret niet mocht drukken.Je eigen flexibiliteit is erg belangrijk.Het was een super ervaring, ook als pilot reis, die ik niet snel meer zal vergeten!!

  • 9 05-09-10

    Tjitske De Jong

    Een waanzinnig mooie reis die je meeneemt naar plaatsen die met recht ongerept genoemd mogen worden. De trekking door West-Mongolie is dromen met je ogen open.

  • 10 05-09-10

    Wim Noordam

    Schitterend gedeelte van Mongolie en Rusland. Absoluut de moeite waard.

  • 8 07-07-10

    Peggy Goris

    Ruig en ongerept ervaar je echt in Mongolie tijdens een prachtige trekking in het Altai gebergte. Tijd staat stil, alleen jij in de natuur, groots en overweldigend, klein en lieflijk

Rondreis Mongolië-Altai Ruig en Ongerept

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!