< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 8,9
Overnachtingen 8,6
Reisroute 8,5
8.3 180 beoordelingen
  • 8 20-07-18

    Maria Vendrik

    Prachtige uitgestrekte natuur, mooie lange wandelingen gemaakt. Prima mongoolse gids, die veel achtergrond over de cultuur heeft gegeven. Slapen in tentjes in de wijdse natuur en in gerkampen. Autoritten waren uitdaging, bijna alles offroad, met veel gehobbel! Genoten!

  • 8 20-07-18

    Erna Vendrik

    Goede afwisseling van comfort. In een zeer uitgestrekt natuurgeweld. De deelnemersgroep zou wat kleiner mogen zijn. Met 18 man een nomadenfamilie bezoeken of een restaurant binnenstappen is wat veel. Door weersomstandigheden moest het schema af en toe veranderd worden.

  • 9 20-07-18

    Marcel Hakvoort

    Een onvergetelijke reis! Prachtige natuur, vriendelijke begeleiding en heerlijk eten.

  • 8 11-07-18

    Wilma Nagelkerke

    Mooie reis, maar minder gewandeld dan in de reisbeschrijving staat.

  • 9 11-07-18

    Wil Franken

    Alles goed georganiseerd. Erg goede indruk van Mongolië gekregen.

  • 8 11-07-18

    Bert Mast

    De reis had wat korter gekund, op zich was het een mooie reis, maar er zit wat weinig variatie in.

  • 8 11-07-18

    Liz Jong

    Wandelen in de natuur in Mongolië met hoogtepunt Naadam festival, dat was een geweldige ervaring.

  • 8 11-07-18

    Antoinette Bakker

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-06-18

    Esther Wagemans

    Een prachtige afwisselende reis met kampeerovernachtingen op geweldige plekken. De overweldigende landschappen, oneindige vergezichten, onverwachte ontmoetingen met de locals en de off road reisuren, maken het samen tot een super avontuur. En uiteindelijk natuurlijk veel te kort, 3 weken zijn omgevlogen.

  • 9 22-06-18

    Agnes Jansen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-06-18

    Judith Everaarts

    Mongolië is een land van prachtige landschappen en mooie natuur. En het Naadaam festival is zeker de moeite van het bezoeken waard!

  • 8 22-06-18

    Ivonne Steijger

    De reis was fantastisch Sawadee. De opbouw van de reis zat goed in elkaar. In het begin leerde je veel van de inwoners en kon je zelf via wandelen het landschap beter leren kennen. Daarna kon je steeds meer van het land ontdekken. Geen lange reis dagen. Op mooie plekken de nacht door gebracht.

  • 8 08-06-18

    Robert Bevelander

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 08-06-18

    Nina Schouten

    Ik heb een geweldige reis gehad. Mongolie is een prachtig en uitgestrekt land met zeer afwisselend landschap. Sommige wandelingen vielen mij wat tegen, anderen waren ongelofelijk mooi. Mooie combinatie tussen cultuur en natuur.

  • 10 08-06-18

    Ingrid Balk

    Prachtige reis! De weidse landschappen, de beroemde blauwe lucht, de vriendelijke bevolking, het heerlijke eten en de mooie wandelingen maken dat ik deze reis als een geweldig avontuur heb ervaren. Tevens vind ik Mongolië een hard, rauw land - en dat ervaar je alleen als je 3 weken zo rondrijdt en kampeert als in deze reis. Om nooit te vergeten!

  • 8 08-06-18

    D Van De Water

    Mooi land met vriendelijke mensen. Mooie vergezichten en vooral heel leeg.

  • 8 08-06-18

    Marian Van Der Plas

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 08-06-18

    Anoniem

    De reis door mongolie was geweldig. Het land is prachtig en tijdens deze reis beleef je dat op een mooie manier, Persoonlijk had ik wat moeite met de Mongoolse reisleider, in de loop van de reis is dat verbeterd omdat hij wel wat deed met de reactie van mensen.

  • 9 08-06-18

    Freek Visser

    Sawadee moet duidelijker communiceren of de reis naar Mongolie een wandelreis (rustig lopen en alle tijd nemen voor fotos) of meer een hiking tocht is ( tempo ligt iets hoger en je blijft meer bij de groep). Nu was de groep te divers waardoor het programma ( jammer genoeg) is aangepast ten gunste van de klagende trage lopers.

  • 8 08-06-18

    Ans Koops

    Met name de uitgestrektheid en de diversiteit van de landschappen heeft me enorm verrast. Het kamperen in de vrije natuur op de mooiste plekken was een enorme ervaring.

Rondreis Mongolië

Reizen door het land van de blauwe luchten

image
23 dagen vanaf € 2.698
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.