< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 8,9
Overnachtingen 8,6
Reisroute 8,5
8.3 159 beoordelingen
  • 9 10-07-17

    Nel Thijssen

    Een fantastische reis met vele hoogtepunten!

  • 8 10-07-17

    Mooie reis waarin je een inkijkje krijg in de geweldige cultuur en natuur van Mongolië.

  • 8 10-07-17

    Piet De Boer

    Goed verzorgde reis

  • 8 10-07-17

    Janet Ververda

    Als je van weidse vlaktes houdt, wakker wil worden met paarden rond je tent, geiten en schapen, koeien en kamelen die in grote kuddes naar je staren, overwaakt door roofvogels in een boeddhistische sfeer is dit de reis voor je. Het primitieve leven in de tenten wordt goed gemaakt door een goeie keuken en de noodzakelijke ger- verblijven met douche.

  • 8 10-07-17

    Roos Boere

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-06-17

    Wil Breedveld

    Het is een mooie , afwisselende pioniersreis. Veel wandelen , kamperen en als je na dagen kamperen verlangt naar een douche.... dan volgt een heerlijke overnachting in een Ger en Gerkamp. De opbouw van zo'n reis is Sawadee toevertrouwd.

  • 8 21-06-17

    Chris Van Oosterwijk

    Wat een ongelofelijke reis. Het waren aaneengesloten hoogtepunten!

  • 7 21-06-17

    Ineke De Vries

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-06-17

    Liesbeth Van Kerkhoff

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-06-17

    Andre De Rond

    Prachtige, afwisselende reis door het ongerepte Mongolië waar je vrij kampeert op de mooiste plekjes. Dichter bij de natuur kan je niet komen!

  • 8 21-06-17

    Diny Bijker

    geweldige reis, niet te lux,lekker basic.

  • 9 09-06-17

    Kees Plomp

    Ik ben zeer tevreden over mijn reis. Het was een geweldige ervaring en een kennismaking met een fascinerend land . De afwisseling in landschap maakte het heel boeiend. De dosering van een paar tentovernachtingen en dan weer een gerkamp met wat meer comfort beviel prima . Ook het eten op de tocht verdient een pluim; geweldig dat onze kokkin in deze omstandigheden steeds weer 3 heerlijke maaltijden wist klaar te maken. Ook alle bewondering voor onze betrouwbare en hulpvaardige chauffeurs!

  • 8 09-06-17

    Chrisa Van Dijk

    Boeiend en interessant land met een bijzondere cultuur. Mooie reis, veel gezien en goed gezelschap.

  • 7 09-06-17

    Rini Viets

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 09-06-17

    Nel Van Bommel

    We hebben de reis helaas moeten afbreken door familie omstandigheden. Ik heb de reis als heel bijzonder ervaren door het contact met de plaatselijke bevolking, het reizen door een fantastisch land met vergezichten. Wonderlijk hoe ver Mongolië al is met milieu vriendelijke oplossingen.

  • 7 09-06-17

    Bhai Rewti

    was goed -alleen de gids was geen all rounder-de rondreis heeft hij goed afgehandeld Wat verteld moest worden wist hij

  • 8 09-06-17

    Ineke Hilferink

    Genoten van het bijzondere land. We waren met 15 reisgenoten en dat is perfect voor het aantal busjes en voor de eettent. Afwisseling van tenten en gers is goed getimed.

  • 9 09-06-17

    Ton Van Vliet

    Reis was prima,avontuurlijk en veel te zien onderweg. Dit was precies de reis die ik zocht.

  • 8 09-06-17

    Jacqueline Indenkleef

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 09-06-17

    Ada Prins

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Mongolië

Reizen door het land van de blauwe luchten

image
23 dagen vanaf € 2.598
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.