< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 8,9
Overnachtingen 8,6
Reisroute 8,5
8.4 137 beoordelingen
 • 8 05-08-16

  Gerda Bosveld

  Het was een interessante afwisselende reis. De beloftes in de beschrijving zijn waargemaakt.

 • 9 05-08-16

  Floor Schoenmakers

  Hou je van back to basic in de natuur, rust en ruimte in je vakantie, dan is dit de top reis!

 • 8 05-08-16

  Sylvia Prins

  Uiteraard weer goed georganiseerd door Sawadee. Reizend over eindeloze vlaktes waarin he landschap iedere keer toch weer weet te verbazen

 • 7 05-08-16

  Manfred Wildanger

  goed programma, prachtige natuur, mooie kampeerplaatsen, spijtig dat infrastructuur voor grote groep onvoldoende is (onvoldoende plaats om met 18 personen rond de tafel te zitten !!!)

 • 10 29-07-16

  Jet Van Der Meulen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 29-07-16

  Willemiek Van Den Oever

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 29-07-16

  Connie Pladdet

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 29-07-16

  Els Meeles

  Ik vond het een geweldig mooie en interessante reis: iedere dag weer nieuwe verrassingen. Door de wandelingen en het kamperen onderging je de sfeer en de weidsheid van het landschap. De kok verwende ons enorm: het eten was boven verwachting en gids en chauffeurs waren behulpzaam en vol informatie.

 • 9 29-07-16

  Andries Oldenkamp

  Mede dankzij de uitmuntende crew (mongoolse gids, chauffeurs en kookploeg) heb ik kennis kunnen maken met en proeven van een wonderschoon en authentiek Mongolië. Maar ook met een land dat worstelt met de vraag, hoe nu verder nu het land verlost is van de Russische overheersing. Hoe een verbindingen te vinden tussen de oude tradities en de moderne, westers georiënteerde samenleving? De onmetelijke ruimte en wijdsheid van het land met zijn natuurschoon op het platteland en de ontmoetingen met de lokale bevolking vomden de ingrediënten hiervoor. Een onvergetelijke reis. Door het accent op ontmoetingen met de lokale bevolking met hun traditie, normen en waarden, voelde ik mij eerder een reiziger plaats van een toerist. De reis heeft volledig voldaan aan mijn verwachtingen, meer dan dat!

 • 10 29-07-16

  Monika Gerritsen

  De Mongoolse gids en zijn team waren geweldig. Door hen hebben we veel mogen meemaken wat bij een Nederlandse gids niet mogelijk was geweest. Familiebezoek, intensieve, persoonlijke informatie over cultuur en oude/recente geschiedenis, georganiseerde concerten en gezang door het team, interviews met het hele team verspreid over verschillende avonden, familiebezoek aan normaden, en een behulpzaamheid die ver over de professionele grenzen ging. We deelden de reis.

 • 9 29-07-16

  Ilona Van Belzen

  De rondreis door Mongolië was prachtig en voldeed aan mijn verwachting. Elke dag wandelden, reden en/of kampeerden wij in een andere omgeving, waardoor je je ogen uit bleef kijken. Ondanks dat het voornamelijk een reis is die gericht is op de natuur, heeft onze gids ons ook veel van de cultuur verteld en laten zien door naast het reguliere programma ook spontane bezoeken te brengen aan families die wij op de route tegen kwamen.

 • 8 22-06-16

  Michel De Paepe

  Voor wat, hoort wat ! Ben je bereid een deel(tje) van je comfort op te geven( tent, beperkt sanitair, rudimentaire wegen) dan krijg je dit in Mongolie tienvoudig terug : unieke schitterende landschappen, vriendelijke mensen, kamperen op werkelijk sublieme plaatsen waar geen ander komt. Rust kalmte en weidsheid en het Nadaam festival wat HET toetje is.

 • 8 22-06-16

  Bea Van Der Kleij

  Het was een fijne reis. Wel jammer dat er zoveel regen was in het begin waardoor het wandelen lastiger was (wij hadden geen regenbroek bij ons) en bij de zandduinen waardoor de wandeling erop in de ochtend niet door kon gaan. De laatste twee reisdagen vielen door de lengte van het rijden en de weg tegen. Er was geen tijd om te wandelen. Het Nadaam festival was erg fijn en goed hoe het geregeld was met de toegang en de begeleiding. Er bleef nog tijd over om e.e.a. te zien. De gids Ted was heel erg goed. Hij sprak goed Engels, was goed op de hoogte van alle tradities en het nomaden leven en deed het erg leuk door iedere avond een onderwerp te behandelen.

 • 8 22-06-16

  Dick Meeldijk

  Een geweldig land met een overweldigend mooie natuur.

 • 8 22-06-16

  Marlene Naarden

  Prachtige verrassende reis.

 • 9 22-06-16

  Niek Hendriks

  Vermoeiende maar schitterende reis.

 • 8 22-06-16

  Renee Spierings

  mooie actieve reis, een beetje te lang in de hoofdstad op het eind, de maaltijden waren goed verzorgd maar te kleine porties voor de vegetaries, ik heb best honger gehad. Wat storend was dat het neit is doorgekomen dat er 2 stops zouden zijn inzake de vlucht en dat er geen vegatarische varianten voorhanden waren, evenmin was het uiteindelijke reisprogramma erg duidelijk...

 • 8 22-06-16

  Charles Van De Peppel

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 06-06-16

  Kitty Timmermans

  Mongolie stond al lang op mijn verlanglijstje en de reis heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het land is prachtig: de weidsheid en de afwisseling in natuur, die ook tot uitdrukking kwam in de keuze van de kampeerplekken. Onze reisleidster, chauffeurs en kok vormden een kundig, behulpzaam en leuk team.

 • 9 06-06-16

  Henk Korthuijs

  Een echte aanrader. Vooral door het fantastische team van gids, chauffeurs en kok die een perfecte prestatie hebben geleverd om al het moois in hun land te laten zien en ongelofelijk behulpzaam zijn geweest in alles.

Rondreis Mongolie

Reizen door het land van de blauwe luchten

image
23 dagen vanaf € 2.498
Naar boven
 

Zondag 27 november 2016
Informatiedag, Utrecht

 • Bezoek de algemene informatiemarkt en kom alles te weten over de reizen van Sawadee 
 • Schrijf je in voor reispresentaties over veel verschillende bestemmingen
 • Leer alles over wijnen uit Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Italië tijdens een wijnproeverij

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.