< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 8,9
Overnachtingen 8,6
Reisroute 8,5
8.4 137 beoordelingen
 • 8 05-08-16

  Marilyn Kindermans

  De Mongoliëreis was zoals ik had verwacht dat Mongolië eruit zou zien: schitterend! De goed opgebouwde reis verliep heel goed, altijd op tijd ter plekke en zodus de tijd om de omgeving te verkennen. Eén groot minpunt: het aantal deelnemers (17) is te groot voor een kampeerreis. Ook al zijn alle reisgenoten nog zo vlot en stipt, je moet met te veel aan tafel schuiven in een te kleine keukentent.

 • 8 05-08-16

  Gerda Bosveld

  Het was een interessante afwisselende reis. De beloftes in de beschrijving zijn waargemaakt.

 • 9 05-08-16

  Floor Schoenmakers

  Hou je van back to basic in de natuur, rust en ruimte in je vakantie, dan is dit de top reis!

 • 8 05-08-16

  Dirk Baauw

  Mooie/goede reis die je tot rust brengt. Wees voorbereid dat (als je het wilt) je echt drie weken van de aarde kan verdwijnen qua het mee krijgen van het wereld nieuws, niet bereikbaar zijn met de telefoon en geen internet.........gewoon heerlijk . Stel je open voor een land met gigantisch veel weidsheid, nagenoeg geen bomen en een ruimte waar je geen voorstelling van kunt maken. De voorzieningen die worden aangeboden zijn basis maar afdoende. 2 of 3 dagen een tent zonder douche en elektra met vervolgens 1 dag een verblijf bij een Ger kamp met douche/wc/ en als je geluk hebt elektra.

 • 8 05-08-16

  Sylvia Prins

  Uiteraard weer goed georganiseerd door Sawadee. Reizend over eindeloze vlaktes waarin he landschap iedere keer toch weer weet te verbazen

 • 9 05-08-16

  Marina Van Sluisveld

  De reis was top, mede door de goede crew.

 • 8 05-08-16

  Martin Broodbakker

  Hele leuke reis waarbij veel te zien valt. De wandelingen in de reis zelf vielen nogal tegen, maar het wandelen op eigen gelegenheid was daarentegen erg mooi. Waarom we een aantal nachten in tenten sliepen terwijl er gerkampen in de directe nabijheid waren, was voor mij een raadsel (kamperen om het kamperen?). Dat gezegd hebbende waren er ook een paar erg mooi locaties waar we de tenten opgezet hebben.

 • 7 05-08-16

  Manfred Wildanger

  goed programma, prachtige natuur, mooie kampeerplaatsen, spijtig dat infrastructuur voor grote groep onvoldoende is (onvoldoende plaats om met 18 personen rond de tafel te zitten !!!)

 • 10 29-07-16

  Jet Van Der Meulen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 29-07-16

  Dirk Schuurman

  prima organisatie sawadee app liet wat te wensen over

 • 8 29-07-16

  Willemiek Van Den Oever

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 29-07-16

  Trees Egberts

  Het was een afwisselend avontuurlijke reis. Ook temperatuur en weerverwachtingen van Swadee klopten niet met de actuele temperatuur. De tenten waren voor een persoon wat moeilijk op te zetten, maar we kregen wel volop hulp van de crew.

 • 9 29-07-16

  Connie Pladdet

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 29-07-16

  Els Meeles

  Ik vond het een geweldig mooie en interessante reis: iedere dag weer nieuwe verrassingen. Door de wandelingen en het kamperen onderging je de sfeer en de weidsheid van het landschap. De kok verwende ons enorm: het eten was boven verwachting en gids en chauffeurs waren behulpzaam en vol informatie.

 • 8 29-07-16

  Frans Colman

 • 9 29-07-16

  Andries Oldenkamp

  Mede dankzij de uitmuntende crew (mongoolse gids, chauffeurs en kookploeg) heb ik kennis kunnen maken met en proeven van een wonderschoon en authentiek Mongolië. Maar ook met een land dat worstelt met de vraag, hoe nu verder nu het land verlost is van de Russische overheersing. Hoe een verbindingen te vinden tussen de oude tradities en de moderne, westers georiënteerde samenleving? De onmetelijke ruimte en wijdsheid van het land met zijn natuurschoon op het platteland en de ontmoetingen met de lokale bevolking vomden de ingrediënten hiervoor. Een onvergetelijke reis. Door het accent op ontmoetingen met de lokale bevolking met hun traditie, normen en waarden, voelde ik mij eerder een reiziger plaats van een toerist. De reis heeft volledig voldaan aan mijn verwachtingen, meer dan dat!

 • 10 29-07-16

  Monika Gerritsen

  De Mongoolse gids en zijn team waren geweldig. Door hen hebben we veel mogen meemaken wat bij een Nederlandse gids niet mogelijk was geweest. Familiebezoek, intensieve, persoonlijke informatie over cultuur en oude/recente geschiedenis, georganiseerde concerten en gezang door het team, interviews met het hele team verspreid over verschillende avonden, familiebezoek aan normaden, en een behulpzaamheid die ver over de professionele grenzen ging. We deelden de reis.

 • 9 29-07-16

  Ilona Van Belzen

  De rondreis door Mongolië was prachtig en voldeed aan mijn verwachting. Elke dag wandelden, reden en/of kampeerden wij in een andere omgeving, waardoor je je ogen uit bleef kijken. Ondanks dat het voornamelijk een reis is die gericht is op de natuur, heeft onze gids ons ook veel van de cultuur verteld en laten zien door naast het reguliere programma ook spontane bezoeken te brengen aan families die wij op de route tegen kwamen.

 • 8 22-06-16

  Michel De Paepe

  Voor wat, hoort wat ! Ben je bereid een deel(tje) van je comfort op te geven( tent, beperkt sanitair, rudimentaire wegen) dan krijg je dit in Mongolie tienvoudig terug : unieke schitterende landschappen, vriendelijke mensen, kamperen op werkelijk sublieme plaatsen waar geen ander komt. Rust kalmte en weidsheid en het Nadaam festival wat HET toetje is.

 • 8 22-06-16

  Bea Van Der Kleij

  Het was een fijne reis. Wel jammer dat er zoveel regen was in het begin waardoor het wandelen lastiger was (wij hadden geen regenbroek bij ons) en bij de zandduinen waardoor de wandeling erop in de ochtend niet door kon gaan. De laatste twee reisdagen vielen door de lengte van het rijden en de weg tegen. Er was geen tijd om te wandelen. Het Nadaam festival was erg fijn en goed hoe het geregeld was met de toegang en de begeleiding. Er bleef nog tijd over om e.e.a. te zien. De gids Ted was heel erg goed. Hij sprak goed Engels, was goed op de hoogte van alle tradities en het nomaden leven en deed het erg leuk door iedere avond een onderwerp te behandelen.

Rondreis Mongolië

Reizen door het land van de blauwe luchten

image
23 dagen vanaf € 2.498
Naar boven