< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 8,9
Overnachtingen 8,6
Reisroute 8,5
8.3 150 beoordelingen
  • 9 21-06-17

    Andre De Rond

    Prachtige, afwisselende reis door het ongerepte Mongolië waar je vrij kampeert op de mooiste plekjes. Dichter bij de natuur kan je niet komen!

  • 8 21-06-17

    Diny Bijker

    geweldige reis, niet te lux,lekker basic.

  • 9 09-06-17

    Kees Plomp

    Ik ben zeer tevreden over mijn reis. Het was een geweldige ervaring en een kennismaking met een fascinerend land . De afwisseling in landschap maakte het heel boeiend. De dosering van een paar tentovernachtingen en dan weer een gerkamp met wat meer comfort beviel prima . Ook het eten op de tocht verdient een pluim; geweldig dat onze kokkin in deze omstandigheden steeds weer 3 heerlijke maaltijden wist klaar te maken. Ook alle bewondering voor onze betrouwbare en hulpvaardige chauffeurs!

  • 8 09-06-17

    Chrisa Van Dijk

    Boeiend en interessant land met een bijzondere cultuur. Mooie reis, veel gezien en goed gezelschap.

  • 7 09-06-17

    Rini Viets

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 09-06-17

    Nel Van Bommel

    We hebben de reis helaas moeten afbreken door familie omstandigheden. Ik heb de reis als heel bijzonder ervaren door het contact met de plaatselijke bevolking, het reizen door een fantastisch land met vergezichten. Wonderlijk hoe ver Mongolië al is met milieu vriendelijke oplossingen.

  • 7 09-06-17

    Bhai Rewti

    was goed -alleen de gids was geen all rounder-de rondreis heeft hij goed afgehandeld Wat verteld moest worden wist hij

  • 8 09-06-17

    Ineke Hilferink

    Genoten van het bijzondere land. We waren met 15 reisgenoten en dat is perfect voor het aantal busjes en voor de eettent. Afwisseling van tenten en gers is goed getimed.

  • 9 09-06-17

    Ton Van Vliet

    Reis was prima,avontuurlijk en veel te zien onderweg. Dit was precies de reis die ik zocht.

  • 8 09-06-17

    Jacqueline Indenkleef

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 09-06-17

    Ada Prins

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-06-17

    Frans Onderwater

    Goede balans tussen kamperen en Gerkampen.

  • 8 09-06-17

    Jan Stals

    Strak georganiseerd. Pluim voor kokkin en gids.

  • 8 05-08-16

    Marilyn Kindermans

    De Mongoliëreis was zoals ik had verwacht dat Mongolië eruit zou zien: schitterend! De goed opgebouwde reis verliep heel goed, altijd op tijd ter plekke en zodus de tijd om de omgeving te verkennen. Eén groot minpunt: het aantal deelnemers (17) is te groot voor een kampeerreis. Ook al zijn alle reisgenoten nog zo vlot en stipt, je moet met te veel aan tafel schuiven in een te kleine keukentent.

  • 8 05-08-16

    Gerda Bosveld

    Het was een interessante afwisselende reis. De beloftes in de beschrijving zijn waargemaakt.

  • 9 05-08-16

    Floor Schoenmakers

    Hou je van back to basic in de natuur, rust en ruimte in je vakantie, dan is dit de top reis!

  • 8 05-08-16

    Dirk Baauw

    Mooie/goede reis die je tot rust brengt. Wees voorbereid dat (als je het wilt) je echt drie weken van de aarde kan verdwijnen qua het mee krijgen van het wereld nieuws, niet bereikbaar zijn met de telefoon en geen internet.........gewoon heerlijk . Stel je open voor een land met gigantisch veel weidsheid, nagenoeg geen bomen en een ruimte waar je geen voorstelling van kunt maken. De voorzieningen die worden aangeboden zijn basis maar afdoende. 2 of 3 dagen een tent zonder douche en elektra met vervolgens 1 dag een verblijf bij een Ger kamp met douche/wc/ en als je geluk hebt elektra.

  • 8 05-08-16

    Sylvia Prins

    Uiteraard weer goed georganiseerd door Sawadee. Reizend over eindeloze vlaktes waarin he landschap iedere keer toch weer weet te verbazen

  • 9 05-08-16

    Marina Van Sluisveld

    De reis was top, mede door de goede crew.

  • 8 05-08-16

    Martin Broodbakker

    Hele leuke reis waarbij veel te zien valt. De wandelingen in de reis zelf vielen nogal tegen, maar het wandelen op eigen gelegenheid was daarentegen erg mooi. Waarom we een aantal nachten in tenten sliepen terwijl er gerkampen in de directe nabijheid waren, was voor mij een raadsel (kamperen om het kamperen?). Dat gezegd hebbende waren er ook een paar erg mooi locaties waar we de tenten opgezet hebben.

Rondreis Mongolië

Reizen door het land van de blauwe luchten

image
23 dagen vanaf € 2.498
Naar boven