< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 7,6
Overnachtingen 7,1
Reisroute 7,8
8.4 52 beoordelingen
  • 9 17-02-15

    Margreet Jalving

    Ik heb het wandelgedeelte als bijzonder goed ervaren. Het was zwaar itt de vermelding van de reis gemiddeld liepen wij 8 uur. De gids Ashok Phuyal was bijzonder goed. Hij heeft goede leidserschapskwaliteiten kennis, humor, zorgzaam, inventief en gericht op goede samenwerking in zijn eigen crew. Bijzonder om mee te maken. Hij gaf veel vertrouwen en ruimte voor eigen acties. Eigen acties mn in het kennismaken met de steden. Inventief en oplossingsgericht op het moment dat onze bagage niet was aangekomen. Wij hebben voor de trektocht alle spullen moten aanschaffen. Ashok heeft ervoor gezocht dat alle spullen na de trektocht toch nog bij ons hotel stonden.

  • 9 17-02-15

    Ilse Decorte

    Prachtige reis met zeer veel afwisseling. Ondanks sneeuw (die er grotendeels lag) en (paar dagen) regen erg genoten van de natuur. Ik vond de trekking niet al te zwaar omdat je je eigen tempo kon gaan en voldoende tijd had om boven te geraken. Buiten de trekking waren er zeer goede hotels. Vriendelijke mensen, zeer goede service.

  • 9 17-02-15

    Anita Jalving

    De reis zat goed in elkaar. Bezoek Kathmandu ok, niet te lang. Pokhara minder, de ligging van het hotel kan beter, meer in de stad was leuker geweest. Bezoek Bakhtapur na afloop trekking ook leuk.

  • 8 21-10-14

    Kunda Zeilemaker

    Prachtige rondreis voor liefhebbers van bergwandelen. Pittige trektocht met flinke hoogteverschillen, maar alles in een heel rustig tempo. De overnachtingen zijn zonder enige luxe, met uitzondering van de door de gidsen verzorgde bucket-douches, met heerlijk warm water. Er wordt fantastisch voor je gekookt, zeker gezien de omstandigheden. Neem vooral een goede slaapzak mee en reken niet alleen maar op mooi weer! De steden, Bandipur, Pokhara en Bhaktapur geven een geweldig mooi tegenwicht ten opzichte van de eveneens geweldige natuur.

  • 8 21-10-14

    Roland Vaes

    Deze rondreis aan de voet van de Daulaghiri en Annapurna South brengt de reiziger de eerste dagen door de kleine kleurrijke en levendige leefgemeenschappen die voor een groot deel leven van de verkoop aan de reiziger . Hogerop is de reiziger steeds meer op zichzelf aangewezen tijdens zijn confrontatie met de natuur op de onbekende en weinig betreden paden. De fysieke inspanningen mogen niet worden onderschat , vooral in combinatie met het gebrek een comfort in de lodges welke hoger zijn gelegen. De overweldigende nabijheid van de besneeuwde toppen en de blijkbaar steeds vrolijke plaatselijke bevolking maken dat deze reis even in de spieren en lang in de ' mind' blijft hangen.

  • 7 21-10-14

    Michel Scaut

    Deze zevende reis door Nepal werd voor mij als Vlaming een boeiende confrontatie met de mentaliteit en het organisatorisch talent van de Nederlanders. De ideale mix tussen de Vlaamse en Nederlandse deelnemers groeide tijdens de reis tot een boeiende verrijking voor beiden, met duurzame nieuwe vriendschappen tot gevolg. De groepsreis zelf ervaar ik als positief. Naast het sportieve, waarbij de betrekkelijke zwaarte van de dagtochten opviel, kwam het culturele en sociale aspect voldoende aan bod om deze tocht doorheen een vrij onbekend gebied van Nepal tot een boeiende ervaring te laten groeien. Een aanrader voor liefhebbers van het hooggebergte; een ervaring met avontuurlijke trekjes en een 'confrontatie' met je westerse denkwijze.

  • 8 21-10-14

    Pieter Veenendaal

    Pittige tocht door mooie stille dalen, met sommige dagen wel erg veel bos. (Zeer) primitieve onderkomens (niet te vergelijken met een berghut) waar het soms nauwelijks warm wordt. Temperatuur soms ver onder nul. Hartverwarmende gidsen en dragers die alles deden om het ons naar de zin te maken en er altijd in slaagden goed eten op tafel te krijgen. Schitterende uitzichten op drie achtduizenders. Tocht is zwaarder dan Sawadee beschrijft.

  • 8 21-10-14

    Natasja Vos

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-03-14

    Anita Almasi

    Negen dagen door de Himalaya met prachtige uitzichten op besneeuwde bergtoppen en routes door betoverende bossen. Ondertussen wordt je prima verzorgd onderweg met heerlijke maaltijden en zelfs een warme kruik voor in je slaapzak (erg welkom)! Steden als Kathmandu en Baktipur zijn leuk en interessant. En als je tijd/geld hebt voor de verlenging naar Chitwan en Nuwakot: doen! Een soort vakantie-in-je-vakantie. Een week met een wat rustiger programma in mooie omgevingen waardoor je lekker kan genieten van al je indrukken.

  • 10 14-03-14

    Wesley Vendevielle

    Wat een prachtige avontuurlijke rondreis en wat een fantastisch leuke groep! De eerste dag is alleen een 'treetje' zwaarder dan wat er in de reisbeschrijving staat.. -check- :) Verder mijn hoogtepunt tijdens de reis, Kopra Ridge. Wat een lodge en wat een uitzicht. Deze groepsreis is echt een aanrader! ''Heel mooi!'.'

  • 8 14-03-14

    Janke Tammes

    Zeer afwisselende groepsreis, een prachtig land prachtig landschap, veel aspecten van nepal gezien, zeer vriendelijke bevolking, lekker eten, jammer dat de gids het niet altijd mogelijk vond dat wij het lokale voedsel konden eten, mede omdat de gidsen zelf dat wel deden, geen keuze mogelijk. Trekking was prachtig maar zwaar vooral door de lange dagen en de weinige pauzes

  • 9 14-03-14

    Mauk De Wildt

    Prachtige rondreis, vooral omdat de trekking afwijkt van de drukke klassieke trekkingroutes. De zwaarte valt op sommige trekkingdagen zeker niet mee (lange dagen, de beruchte Nepalese trappen), en je moet geen hoogtevrees hebben. Verder is Nepal misschien wel het meest authentieke oosterse land dat er is, waar oude bouwwerken geen monumenten zijn, maar nog gewoon een functie in het dagelijks leven van de Nepalezen hebben. De verlenging Chitwan/Nuwakot is zeker aan te bevelen, anders ga je na de lange trekking al erg snel naar huis.

  • 8 14-03-14

    Roel Schoemaker

    Mooie afwisseling van luxe en cultuur in de steden met de inspanningen tijdens de trekking in een prachtige setting met steeds wisselende landschappen en uitzichten op bergtoppen.

  • 9 14-02-14

    Marc Maes

    Een pittige maar geweldige reis.

  • 9 14-02-14

    Christine Dooms

    Prachtige trektocht naar Khopra met een fantastisch team o.l.v. Kush. Sommige dagen waren wel pittig maar goed te doen. Februari is prima reisperiode maar als je de rhododendronbossen in bloei wilt zien moet je een maandje later vertrekken. De verlenging Chitwan/Nuwakot is ook de moeite waard.

  • 8 14-02-14

    Erin Van Grinsven

    Top, en dat kwam vooral door de reisbegeleiding. Kushuari, Bigas, Prem. Echt top!

  • 9 08-11-13

    Gera Van Der Steldt

    Hele mooie rondreis af en toe wel wat zwaar maar de moeite waard zeker de uitzichten, zonsopgang en ondergangen. Yoga verlenging was een hele mooie en rijke ervaring.

  • 9 08-11-13

    Jos Moens

    Een prachtige rondreis. Gedurende de 8 daagse trek kom je de helft van de dagen zo goed als niemand tegen. Mooie afwisseling van cultuur en natuur. Aanrader en super goede lokale gids (Dven)

  • 8 15-03-13

    Ineke Domhof

    geweldige uitzichten en routes. Vooral in het voorjaar heel mooi door alle rododendronbossen. De wandelingen zijn goed te doen. Je moet wel enige ervaring hebben met wandelen in de bergen want het is pittig stijgen en dalen. De lodges zijn primitief maar dat heeft wel wat tijdens zo'n trekking. s'avonds met z'n allen rond het kacheltje op houten bankjes een beetje warm proberen te blijven geeft een gevoel van saamhorigheid. Zeker met alleen maar leuke groepsgenoten. 's Ochtends een bakje water om je op te frissen. Lunchen met een heerlijke noedelsoep, gekke maaltijdcombinaties met z'n allen bedenken (veg. rijst, pizza en french fries door elkaar) Hoe simpel en mooi was het leven tijdens deze reis.

  • 8 15-03-13

    Tjerk Coomans

    Prachtige groepsreis, cultuur en activiteiten perfect gebalanceerd. De lokale reisgids (Pema) en sherpa's waren super. Met dank aan de groep, jullie waren geweldig. Zou hem zo over willen doen. Op de trekking beperkt andere toeristen tegen gekomen wat deze reis toch wel extra uniek maakt.

Rondreis Nepal Annapurna Dhaulagiri

Boekbaar vanaf 01-01-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven