< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Moonlight - Kathmandu

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Hotel Moonlight ligt aan de rand van Thamel, de wijk vol met gezellige restaurants, winkels en bars. De kamers beschikken over airconditioning, een ventilator, televisie, en een kluisje. De eigen badkamer is uitgerust met een regendouche. Er is gratis wifi, en het restaurant serveert lokale en internationale gerechten. Het hotel heeft een spa waar je terecht kunt voor verschillende typen massages en schoonheidsbehandelingen. 

 •  

  Lodges tijdens trektocht Everest Gebied - Tijdens de 17 daagse trektocht

  Tijdens de trektocht slapen we in lodges (berghutten). Hoewel deze lodges meestal zeer primitief zijn, zijn er bij sommige wel mogelijkheden voor een warme douche (tegen een kleine vergoeding). Er zijn gemeenschappelijke toiletten. Soms slapen we in deze lodges in meerpersoonskamers. De lodges liggen in kleine bergdorpjes. In een gezamenlijke ruimte eet je met zijn allen. Deze ruimte is verwarmd, de slaapkamers echter niet. 

 •  

  Bouddha Boutique Hotel - Kathmandu

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Het Bouddha Boutique Hotel is een modern en centraal gelegen hotel dat beschikt over comfortabele kamers. De hotelkamers zijn voorzien van een eigen badkamer en wifi. In het restaurant serveren ze verschillende continentale gerechten, maar ook de Nepalese en Chinese keuken zijn vertegenwoordigd.

Accommodatie algemeen

In Kathmandu overnacht je op dag 2, 3 én 21 in hotel Moonlight, gelegen in de gezellige wijk Thamel. Tijdens de trekking kun je maximaal 10 kg per persoon aan bagage meenemen, waardoor we op dag 3 de overige bagage achterlaten in dit hotel. Op dag 21 halen we onze spullen hier weer op en kunnen we de laatste souvenirs kopen, alvorens we op dag 22 naar de rustige wijk Bouddha vertrekken. Hier slapen we op dag 22 en 23 in een comfortabel hotel met eigen badkamer.  


Tijden de trektocht slapen we in lodges (berghutten). Hoewel deze lodges meestal zeer primitief zijn, zijn er bij sommige wel mogelijkheden voor een warme douche (tegen een kleine vergoeding). Soms slapen we in deze lodges in meerpersoonskamers.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 170,-.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 170,-.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Tijdens deze reis is het alleen in Kathmandu mogelijk om een eenpersoonskamer te reserveren. 

 Vervoer ter plaatse

We reizen met een eigen bus, zodat we kunnen stoppen wanneer dat het beste uit komt. Houd er rekening mee dat we reizen met vervoer van lokale standaard.

Rondreis Nepal Everest

Trekking over het dak van de wereld

image
24 dagen vanaf € 1.798
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

 • 15 september: Inspiratiedag, Sawadee kantoor, Amsterdam
 • 28 september: Indonesië & Peru presentatie, Sawadee kantoor Amsterdam
 • 12 oktober: Inspiratiedag, Schouwburg Odeon, Zwolle
 • 24 november: Reisevent, DeFabrique, Utrecht

Meld je gratis & vrijblijvend aan.