< Terug naar resultaten

Reisverslagen van onze reizigers

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Actieve wandelreis met 17-daagse trektocht naar Mount Everest Basecamp

Ik werk sinds 1997 als reisbegeleider. Mijn eerste bestemming als begeleider was de VS waar ik busreizen deed. Op den duur begon ik het buiten zijn, de natuur en vooral het wandelen te missen. Sinds 2009 werk ik voor Sawadee, mijn favoriete reizen zijn de trektochten in Nepal, Uganda en de beklimming van de Kilimanjaro. Ik hou van sportieve uitdagingen in de natuur en fotograferen.

Nepal is een wandelland bij uitstek: het heeft een aangenaam droog en niet te vochtig klimaat, je hebt goed zicht op het hoogste gebergte ter wereld en de bevolking is vriendelijke en behulpzaam. Je komt tot rust, bent toch actief en voelt je welkom in dit land.

Onze Nepal Everest reis neemt je mee naar de voet van enkele super mooie bergen: naast de bekende Everest zijn dat de prachtige achtduizender Cho Oyu en de Ama Dablam, Cholatse en Pumori. Bijzonder is verder, dat je een minder toeristisch zijdal inloopt, te weten dat van de Gokyo meren. Via een spectaculaire pas kom je tot aan het basiskamp van de Everest.

Ik hoop je te ontmoeten op een van onze mooie reizen!

Rondreis Nepal Everest

Trekking over het dak van de wereld

image
24 dagen vanaf € 1.848
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.