< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 187 beoordelingen
 • 9 08-11-18

  Dick Stam

  Fantastische reis die ik nooit meer zal vergeten. De reisleider was uitstekend. Enige minpuntje was het zeer matige Engels van de Nepalese gidsen.

 • 8 08-11-18

  Ton Stehouwer

  De reis is absoluut de moeite waard en goed opgebouwd qua hoogteopbouw, wel is de mogelijkheid om te herstellen bij ziekteverschijnselen vrijwel niet aanwezig

 • 8 08-11-18

  Fred Lennartz

  Een pittige doch mooie reis.

 • 8 25-10-18

  Hans Hagen

  Indrukwekkende trekking met prachtige uitzichten, die staat aangegeven als zware reis maar voor mijzelf heb ik het af en toe als loodzwaar ervaren. Maar ondanks dat was het meer dan de moeite waard en een super ervaring. Uitstekende begeleiding van de Sherpa's en dragers.

 • 9 25-10-18

  Sunny Schutte

  Echt een hele mooie ervaring met soms zware momenten zowel fysiek en mentaal. Leuke mensen leren kennen.

 • 9 25-10-18

  Simone Hagen

  De Everest Base Camp trek via Sawadee is een reis om nooit te vergeten. De tocht is zo prachtig en de uitzichten zijn heel indrukwekkend. De gidsen zijn aan het begin nog wat moeilijk te verstaan, maar dit went vanzelf. Het zijn super fijne gidsen en ik heb me geen moment onveilig gevoeld omdat er goed op me wordt gelet, ze houden alles in de gaten. Bij ons in de groep waren er twee mensen met hoogteziekte en een met longontsteking. Hierdoor zijn we met een klein deel van de groep een andere route gelopen dan gepland, waardoor we de Cho La pas hebben overgeslagen. Toen we weer herenigd werden met de groep waren we blij toe, zij vonden de Cho La pas mooi maar onverantwoord. Al met al een heftige, maar onvergetelijke reis.

 • 6 25-10-18

  Ernst Van Veen

  Reis is prachtig, organisatie van Sawadee matig.

 • 10 11-10-18

  Theo De Groot

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 27-09-18

  Robin Krijnen

  De reis kan ik in enkele woorden samenvatten, fenomenaal en loodzwaar. Genoten van de prachtige uitzichten, de sfeer in de groep en omgang met gidsen! Het was een once of a life time ervaring. Misschien de zwaarte van de reizen indelen met max. 4 sterren in plaats van 3. Geeft misschien een duidelijker beeld van de zwaarte. Van de 13 gestarte hebben er slechts 5 de base camp gehaald.

 • 8 27-09-18

  Nico Anker

  Prachtige wandelingen, maar de zwaarte ervan erg onderschat.

 • 9 27-09-18

  Miranda Van Mierlo

  Een geweldige maar zeer intensieve reis. Hoe vertel je je familie, vrienden en bekenden wat je hebt meegemaakt? Onmogelijk! Zo overweldigend is de Himalaya, de trektocht, Nepal, de Nepalezen, Kathmandu en Bakthapur!

 • 6 27-09-18

  Patrick Schuffelers

  De Reis Nepal Everest trek (24 dagen) was geweldig ondanks de diagnose hoogte ziekte. De resterende dagen goed doorgebracht in Kathmandu en omgeving.

 • 10 27-09-18

  Louise Van Isterdael

  Ik heb een fantastische reis gehad. Niets op aan te merken. Super mooi land, fantastische gidsen en een leuke sfeer in de groep.

 • 8 01-03-18

  Helma Binnendijk

  Ontzettend genoten van weer een prachtige reis door Nepal! De natuur, de immens grote bergen, de fantastische mensen; dit land zal mij nooit vervelen. Nog het meeste dank aan Hem Raj, onze gids, (en uiteraard de assistent gidsen en porters); een zeer kundige man die er alles aan heeft gedaan om de reis voor een ieder passend en onvergetelijk te maken.

 • 8 01-03-18

  Jelle Boomsma

  Dit is een reis met fantastische wandeltochten en uitzichten. Maar onderschat de reis niet. De wandelingen kunnen zwaar zijn en de kans op hoogteziekte is aanwezig. De opbouw en reisbegeleiding is echter zeer goed. Met goede aandacht voor alternatieven indien dit nodig blijkt te zijn.

 • 9 01-03-18

  Daphne Verhoog

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 01-03-18

  Marco Janssen

  Top gids, alles goed geregeld en goed ingesprongen op aanpassingen programma (voor een gedeelte van de groep).

 • 8 01-03-18

  Wesley Noordermeer

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 01-03-18

  Rolf Ponsen

  Prima professioneel geleide reis. Eten kon wat steviger, de keuze was wat beperkt. Mijn bijzondere ervaring: bij het 5000 meter punt op hoogte had ik na al die dagen rap klimmen wel gehad op mijn 70-ste. Daarnaast zag de hoofd-gids voor mij ook wel problemen op de gletschers.Dus wat te doen. De hoofd-gids heeft toen een nieuwe trekking voor mij uitgezet van 12 dagen Met een aparte gids en drager, meer gericht op de goed begaanbare hooglanden in de Himalaya. Iemand van ons reisgezelschap deed ook nog mee, dus we waren met z'n vieren. Prachtige tocht gehad en na verloop van tiid kwamen we onze oude makkers weer tegen en zo bereikten we gezamenlijk de finish. Prachtige tijd gehad, maar wel blij dat het naar Peking met de trein gaat.

 • 9 01-03-18

  Arjan Kouwen

  Een zeer goede reis met een goede opbouw. De begeleiding is zeer kundig en professioneel.

Rondreis Nepal Everest

Trekking over het dak van de wereld

image
24 dagen vanaf € 1.798
Avontuur-Plus
Naar boven