< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 8,4
Overnachtingen 7,4
Reisroute 8,6
8.6 126 beoordelingen
  • 9 10-11-16

    Sanne Sips

    Ik heb een geweldige reis gehad! De trektocht naar Everest Basecamp was pittig maar ontzettend mooi. De route via de Gokyo meren is een echte aanrader. Vanaf Gokyo Ri hebben we, in mijn ogen, de beste uitzichten gehad. Het gevoel dat je krijgt als je door de Himalaya loopt is onbeschrijfelijk. Je bent zo nietig tussen de enorme bergen. De reis is fysiek zwaar en af en toe is het behoorlijk afzien. Je moet zeker wennen aan het gebrek aan zuurstof op die hoogte. Aan de andere kant krijg je er zo ontzettend veel voor terug dat het alle ongemakken waard is.

  • 10 10-11-16

    Krijn Molenaar

    Echt een fantastische route door het Everest gebied met de bergmeren en de bergtop van Gokyo Ri en de Cho La pass. Deze plekken bieden echt een meerwaarde ten opzichte van de standaard route welke door andere organisaties wordt aangeboden welke alleen richting Everest base Camp gaan en dezelfde weg weer terug nemen. Goede opbouw begin van de reis ivm acclimatisatie mbt rekening houden met hoogteziekte. Professionele begeleiding van de gids en assistent gidsen in de Himalaya's.

  • 7 10-11-16

    Yvonne Van Der Knaap

    Fantastische en bijzondere reis vol extremen: het uitzicht, de temperatuursverschillen dag/nacht, de strakblauwe luchten, de zwaarte van de reis, wandelroutes, hoogteverschillen, zuurstofgehalte, de sfeer en gezelligheid onderling, de dorpen, de mensen (locals/medereizigers), de lodges, de gewoonten van het land, het voedsel.

  • 9 10-11-16

    Karen Willemsma

    Een zware, maar fantastische reis! Veel flexibiliteit vanuit de reisleider en een aantal assistenten waardoor het mogelijk was voor een ieder om in zijn/haar tempo te lopen. Het is een lange reis met een aantal zware dagen, maar je krijgt er geweldige uitzichten voor terug.

  • 8 10-11-16

    Fred Boessenkool

    Indrukwekkend, fantastisch weer, goede gidsen, wel zwaar vooral de Cho-La pas! Leuke en plezierige groep.

  • 8 27-10-16

    Eltjo Schut

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-10-16

    Peter Van Stralen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 27-10-16

    Laura Van Der Veldt

    Het is een hele mooie reis geweest. De gidsen waren fantastisch zowel tijdens de wandelingen als tijdens ons verblijf in de lodge. Het weer zat mee alleen maar zon en blauwe lucht, hier teken je voor van te voren. En met en goede voorbereiding is de reis heel goed te doen.

  • 9 27-10-16

    Sandra Rozenbrand

    de reis zit goed inelkaar qua op- en afbouw. Niks aan veranderen met het oog op het voorkomen van hoogteziekte.

  • 8 27-10-16

    Peter Comis

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 27-10-16

    Peter Comis

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 27-10-16

    Linde Muller

    Nepal is prachtig, zeker een aanbeveling aan iedereen om te bezoeken.

  • 8 27-10-16

    Peter Van Stralen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 29-09-16

    Henk Jelierse

    Totaal was onze Nepal reis door Sawadee goed voorbereid. Ontvangst ter plekke goed. De dag indelingen en de voorbereiding door sherpa Bhim uitstekend. De begeleiding van onze tassen door de porters/dragers prima. De mede sherpa''s waren uiterst vriendelijk en behulpzaam. De overnachtingen in de lodges eenvoudig maar goed, wat wil/moet je anders verwachten in zo'n arm land.

  • 9 29-09-16

    Saskia Borburgh

    Een hele mooie reis in een van de mooiste berggebieden ter wereld. Het is een vermoeiende reis, maar de prachtige panoramas, de zeer vriendelijke Nepalezen en het avontuur maken dat meer dan goed!

  • 8 29-09-16

    Luc Vosters

    Prachtige omgeving, goede deskundige begeleiding door lokale gidsen.

  • 9 29-09-16

    Monica Lantinga

    Prima reis goed opgebouwd. Soms best pittig maar goed te doen. De begeleiding was voortreffelijk.

  • 8 29-09-16

    Gert Van Den Bors

    Goede service, voorbereiding (app). Bij calamiteiten wat wij hebben mee gemaakt goede nazorg.

  • 10 29-09-16

    Niek Maas

    Ontzettend leuke reis, top groep, top gidsen. Alles was gewoon perfect.

  • 10 29-09-16

    Marloes Smit

    Een reis om nooit te vergeten! Soms was het zwaar en afzien, maar je krijgt er een ervaring voor het leven voor terug. Wat een prachtige reis door een mooi land met ontzettend vriendelijke mensen. En een dikke tien voor de (Nepalese) reisbegeleider die er alles aan doet om de reis zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Rondreis Nepal Everest

Trekking over het dak van de wereld

image
24 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!