< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 7,6
Overnachtingen 6,7
Reisroute 8,3
8.6 105 beoordelingen
  • 9 07-04-16

    Thomas De Vries

    Mooie rondreis en erg goede reisleiding. De gids was erg vriendelijk en deed zijn uiterste best om alles voor elkaar te krijgen.

  • 8 07-04-16

    Carlos Wolffs

    schitterende rondreis met een geweldige natuur en omgeving. Prachtige vergezichten

  • 7 07-04-16

    Luuk Alberts

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-04-16

    Ellen Lettinga

    goede begeleiding, mooie rondreis, de lodge Everest View in Namche Bazaar viel tegen qua gastvrijheid en eten maar de gids heeft op de terugweg in Namche Bazar een veel betere lodge geboekt. .

  • 8 17-03-16

    Erik Weijters

    Mooi gebied, mooie route, leuke groep, begeleiders waren goed

  • 9 17-03-16

    Chantal Kroeze

    Een fantastische rondreis om nooit te vergeten! Wel zwaar maar het is het allemaal waard

  • 7 17-03-16

    Niels Kroondijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 17-03-16

    Ronald Middendorp

    Een erg mooie rondreis met goede reisbegeleiding.

  • 9 17-03-16

    Peggy Van Lankveld

    Fantastische rondreis voor de actieve vakantieganger, waarbij de begeleiding door de Nepali-reisbegeleiders grandioos is.

  • 8 17-03-16

    Erna Bruijnes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 17-03-16

    Leon Bokma

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 03-03-16

    Jennifer Van Heiningen

    Goed georganiseerde, mooi opgezette rondreis! Nepal is een fantastisch land en ondanks dat het fysiek en soms mentaal best zwaar is om door de bergen heen te wandelen wordt je constant beloond met prachtige vergezichten en bijzondere natuur!

  • 6 03-03-16

    Jeroen Van Bruggen

    De rondreis is door de lokale reisorganisatie uitermate goed georganiseerd. Jammer is wel dat de route van BC naar Lukla totaal is overlopen. Informatievoorziening op de website door Sawadee is onvoldoende.

  • 9 03-03-16

    Paulien Maat

    Prachtige rondreis, een aanrader! Fysiek op sommige punten erg pittig, maar voor fit persoon zeker te doen. Schitterende plekken bezocht, prachtige uitzichten. Comfort viel me alles mee in de lodges in de bergen (natuurlijk afhankelijk van wat je gewend bent/verwacht) en het eten is heerlijk. Enorm aardige en betrouwbare gids en assistent-gidsen. Ook Kathmandu (Thamel) is zeker de moeite waard en de Nepalezen die we waar dan ook tegen kwamen waren super gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Ik zou zeker deze reis via Gokyo en Cho La Pass aanraden in plaats van alleen maar op en neer naar Everest Basecamp, veel mooier en meer mogelijkheid voor rustige acclimatisatie aan de hoogte.

  • 9 03-03-16

    Kelly Den Haak

    Een actieve en prachtige rondreis! De reisbegeleiding was zeer betrouwbaar en professioneel. Zorg dat je goed fit bent, al is de trekking en het terrein zelf niet moeilijk, de hoogte, het gebrek aan hygiëne en de constante kou maken dit een uitdagende reis. Het investeren in een slaapzak die tot -16 gaat was de beste keuze die ik heb gemaakt. De vergezichten zijn ongelofelijk mooi, de berghutten een stuk minder primitief dan ik dacht en het eten prima met heel veel keuzes onderweg. Nog nooit zo veel chocolade gegeten en toch afgevallen. De groep was super en ik heb een top vakantie gehad met geweldige foto's en ervaringen. Aanradertje!

  • 7 30-10-15

    Luuk Alberts

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 25-10-15

    Jeroen Plevier

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-10-15

    Matthias Van Goethem

    Intensieve rondreis, maar mits een goede voorbereiding goed te doen. De begeleiding van de Nepalese gidsen en porters was fantastisch.

  • 9 25-10-15

    Ilse Bode

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-10-15

    Marette Vermin

    Super mooie groepsreis en goed georganiseerd.

Rondreis Nepal Everest

Trekking over het dak van de wereld

image
24 dagen vanaf € 1.798
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!