< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 8,4
Overnachtingen 7,4
Reisroute 8,6
8.6 157 beoordelingen
  • 9 09-11-17

    Een mooie reis door een prachtig land, goed georganiseerd en compleet naar wens.

  • 9 26-10-17

    Michiel Hendriks

    Wat een Top reis!! mijn verwachtingen waren hoog maar deze zijn zeker overtroffen. de beklimming van de gokyo ri, de Cho la pass en de wandeling naar Mount Everest Basecamp waren voormij de hoogte punten uit deze reis. ik heb ontzettend genoten van de bergen en de schitterende Vergezichten.

  • 8 26-10-17

    Remco Vreeburg

    Leuke actieve reis met veel afwisseling. Cho-La pas is zwaar, maar erg de moeite waard.

  • 9 17-10-17

    Marlou Brunninkhuis

    Deze reis naar Nepal was fantastisch mooi. Adembenemend, soms letterlijk en vaak figuurlijk. Geweldige uitzichten op de Himalayareuzen, wandelen door de prachtige en afwisselende natuur, en goede begeleiding onderweg. Het is een pittige reis, maar te doen voor iedereen die fit en sportief is. Kies voor de Engelstalige reis, omdat je dan een Nepalese hoofdgids krijgt. Hij kan je alles vertellen over zijn eigen land en cultuur (nog veel meer dan een Nederlander kan) en dat gaf een mooie inkijk in Nepal. De onderkomens onderweg zijn eenvoudig en douchen zit er vaak meerdere dagen niet in. Absoluut geen reden om niet te gaan, maar hou daar wel rekening mee. Het wandelen duurt meestal zo'n 5-6 uur per dag (inclusief pauzes) en enkele dagen zijn langer (zo'n 8 uur). Bij sneeuw duren de wandelingen langer. Sterk stijgen afgewisseld met kleinere klimmetjes en glooiende paden. De acclimatisatie gebeurt goed: je loopt hoger dan dat je slaapt en meerdere keren kom je boven de 5.000 meter. Daardoor is de kans op slagen (en op het uitblijven van hoogteziekte) groot. Een absolute aanrader, de reis!

  • 9 17-10-17

    Marjolijn Van Der Schoot

    We hadden een geweldige gids en assistent gids. Daarnaast is het gewoon prachtig land en was alles goed geregeld

  • 7 17-10-17

    Agnes Van Der Heijde

    Prachtige reis vanaf Lukla naar Everest base camp en Kala Patthar. Goede begeleiding van de gids Hem Raj! Goed georganiseerd.

  • 9 17-10-17

    Richard Veenstra

    Was een top reis!! De Everest Base Camp trektocht was erg zwaar (Cho La pas bv.), maar zeer de moeite waard. Ook Chitwan NP was erg indrukwekkend!

  • 10 17-10-17

    Lonneke Van Es

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-10-17

    Lisanne Maessen

    Een mooie en intensieve reis waarbij Sawadee slim heeft ingezet op de hoeveelheid wandeluren per dag, afgestemd op de intensiteit en hoogtemeters die afgelegd moesten worden.

  • 8 12-10-17

    Peter Aerts

    Prachtige reis met de nodige variaties in natuur en cultuur ( Bhaktapur )

  • 9 12-10-17

    Jan Oosterdijk

    Een fantastische ervaring. Top of the world!!

  • 9 12-10-17

    Jelle Pistoor

    Prachtige wandelreis met een hele goede hoogte opbouw. Trekking wel behoorlijk pittig, zeker als je niet helemaal fit blijft tijdens de trekking (en die kans is aanwezig). Wel spectaculaire uitzichten over de Everest en omringende toppen. Nepal is een geweldige bestemming! Heerlijk relaxt einde in Bhaktapur.

  • 10 12-10-17

    Irene Baarendse

    Het was een zware maar ook FANTASTISCHE trektocht!!! De begeleiding is TOP!! Veel nieuwe vrienden (ook Nepalese) gemaakt!! De bergen in Nepal hebben iets Magisch wat ik eigenlijk niet goed kan beschrijven!! Gewoon doen en gaan zou ik zeggen!!!

  • 9 12-10-17

    Bram Klaassen

    Prima georganiseerde reis met kundige reisbegeleiding. Goede accommodaties onderweg, soms pittige reis, maar goed te doen.

  • 9 12-10-17

    Juliette Faase

    Fantastische reis met een heleboel hoogtepunten (oa Gokyo Ri en Everest Base Camp) en prachtige uitzichten! Wat een top ervaring! De trektocht was zwaar en het gebrek aan zuurstof maakt het daarbij nog een stuk lastiger. De tocht over de Cho La pass was behoorlijk afzien en vond ik zwaarder dan hoe het stond beschreven op de website. Onze gids (Evelien) was heel kundig en zeer enthousiast!

  • 9 12-10-17

    Henny Kuijlenburg

    Het was een geweldge maar ook een pittige reis. Genoten van het land en zijn vriendelijke bewoners.

  • 8 28-09-17

    Evine Cohen Terveart

    Leuke uitdagende reis met een uitstekende reisbegeleider, wandeldagen waren pittig maar de uitzichten en de natuur was adembenemend mooi!

  • 8 28-09-17

    Sebastian Kopp

    Top reis! Prachtige omgeving, goede gidsen, leuke groep. Het gebied is echt werkelijk prachtig. Lekker afwisselend ook. Het lopen was goed te doen. Kortere dagen dan verwacht zelfs. Overnachtingen en eten ook prima geregeld. Bhaktapur had van mij overgeslagen mogen worden.

  • 7 28-09-17

    Tom Van Pinxteren

    Het is een zware reis; zowel mentaal als fysiek. Comfort is minimaal, sanitair is het een nachtmerrie. Maar de natuur maakt het zó waard!! Je moet er iets voor overhebben, maar je krijgt er de mooiste uitzichten die je ooit hebt gezien voor terug.

  • 9 28-09-17

    Laura Van Manen

    Prachtige trail, onvergetelijke ervaring. Door fysieke ziekte/ongemak soms ongelooflijk zwaar. Onze tourguide Dakman was de allerbeste die je je kon wensen. Hij had doot veel onverwachte tegenslagen een zeer groot extra takenpakket. Met name door hem was deze reis voor iedereen uiteindelijk fantastisch

Rondreis Nepal Everest

Trekking over het dak van de wereld

image
24 dagen vanaf € 1.848
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!