< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,1
Vervoer 8,4
Overnachtingen 7,4
Reisroute 8,6
8.6 118 beoordelingen
  • 8 27-10-16

    Eltjo Schut

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 27-10-16

    Laura Van Der Veldt

    Het is een hele mooie reis geweest. De gidsen waren fantastisch zowel tijdens de wandelingen als tijdens ons verblijf in de lodge. Het weer zat mee alleen maar zon en blauwe lucht, hier teken je voor van te voren. En met en goede voorbereiding is de reis heel goed te doen.

  • 9 27-10-16

    Sandra Rozenbrand

    de reis zit goed inelkaar qua op- en afbouw. Niks aan veranderen met het oog op het voorkomen van hoogteziekte.

  • 7 27-10-16

    Peter Comis

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-10-16

    Peter Van Stralen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 29-09-16

    Henk Jelierse

    Totaal was onze Nepal reis door Sawadee goed voorbereid. Ontvangst ter plekke goed. De dag indelingen en de voorbereiding door sherpa Bhim uitstekend. De begeleiding van onze tassen door de porters/dragers prima. De mede sherpa''s waren uiterst vriendelijk en behulpzaam. De overnachtingen in de lodges eenvoudig maar goed, wat wil/moet je anders verwachten in zo'n arm land.

  • 9 29-09-16

    Saskia Borburgh

    Een hele mooie reis in een van de mooiste berggebieden ter wereld. Het is een vermoeiende reis, maar de prachtige panoramas, de zeer vriendelijke Nepalezen en het avontuur maken dat meer dan goed!

  • 8 29-09-16

    Luc Vosters

    Prachtige omgeving, goede deskundige begeleiding door lokale gidsen.

  • 9 29-09-16

    Monica Lantinga

    Prima reis goed opgebouwd. Soms best pittig maar goed te doen. De begeleiding was voortreffelijk.

  • 8 29-09-16

    Gert Van Den Bors

    Goede service, voorbereiding (app). Bij calamiteiten wat wij hebben mee gemaakt goede nazorg.

  • 10 29-09-16

    Niek Maas

    Ontzettend leuke reis, top groep, top gidsen. Alles was gewoon perfect.

  • 10 29-09-16

    Marloes Smit

    Een reis om nooit te vergeten! Soms was het zwaar en afzien, maar je krijgt er een ervaring voor het leven voor terug. Wat een prachtige reis door een mooi land met ontzettend vriendelijke mensen. En een dikke tien voor de (Nepalese) reisbegeleider die er alles aan doet om de reis zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  • 10 29-09-16

    Laura Van Der Does

    De mount everest base camp trek gedaan. Was goed geregeld.

  • 9 07-04-16

    Thomas De Vries

    Mooie rondreis en erg goede reisleiding. De gids was erg vriendelijk en deed zijn uiterste best om alles voor elkaar te krijgen.

  • 8 07-04-16

    Carlos Wolffs

    schitterende rondreis met een geweldige natuur en omgeving. Prachtige vergezichten

  • 7 07-04-16

    Luuk Alberts

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-04-16

    Ellen Lettinga

    goede begeleiding, mooie rondreis, de lodge Everest View in Namche Bazaar viel tegen qua gastvrijheid en eten maar de gids heeft op de terugweg in Namche Bazar een veel betere lodge geboekt. .

  • 8 17-03-16

    Erik Weijters

    Mooi gebied, mooie route, leuke groep, begeleiders waren goed

  • 9 17-03-16

    Chantal Kroeze

    Een fantastische rondreis om nooit te vergeten! Wel zwaar maar het is het allemaal waard

  • 7 17-03-16

    Niels Kroondijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Nepal Everest

Trekking over het dak van de wereld

image
24 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!