< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,1
8.3 144 beoordelingen
  • 8 26-10-17

    Angeline Van Wirdum

    Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad, en heb ik 17 dagen een goede indruk gekregen van het mooie Nepal.

  • 8 26-10-17

    Mieke Van Son W/V Heuts

    Prachtige mensen in een meestal zeer arm onderkomen, een erg afwisselend land. De reis was een mooie combinatie van natuur en cultuur

  • 9 26-10-17

    Peter Vermijs

    Eeen mooie en goed georganiseerde reis. Bij tegenvallers werd door de gids goed en flexibel gerageerd. En kwamen er altijd oplossingen

  • 8 26-10-17

    Frank Aafjes

    mooie reis, geweldig mooi land, met een hele mooie natuur, rijk aan cultuur en de bevolking is erg vriendelijk, de reisbegeleiding was erg goed, ontnam elke zorg, alles was goed geregeld.

  • 9 26-10-17

    Petra Bogers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 26-10-17

    Lizette Sanders

    Mooie afwisseling in natuur, cultuur en actief bezig zijn.

  • 7 19-10-17

    Renske Van Eldik

    Ik heb een prachtige ervaring mogen delen met een prettige groep reisgenoten. Wel zaten er wat punten voor verbetering in.

  • 8 19-10-17

    Bol Slowikowski

    Goede mengeling van natuur, kultuur en avontuur.

  • 10 05-10-17

    Lennart Klaver

    Een supermooie reis vol indrukken van een onbekende cultuur en overweldigende natuur, een gezellige groep, en een kanjer van een reisleidster. Dikke 10!

  • 9 05-10-17

    Wendy Jungen

    fantastisch, afwisselend en een geweldige ervaring.

  • 8 05-10-17

    Inge Talman

    Mooie afwisselende reis met aardige bevolking. Super reisleidster (Dorien). Trekking was zwaarder dan ik had verwacht maar wel erg mooi.

  • 8 05-10-17

    Bert Volkers

    Afwisselende reis met zowel cultuur als natuur.

  • 10 05-10-17

    Rosita Van Vuuren

    Van 5 tot 21 oktober 2017 mee met trektocht Annapurna, op safari in Chitwan. Met 18 mensen 17 dagen opgetrokken. Mooi aantal mensen en dagen. De trektocht vond ik zwaar maar wel te doen.Alles was goed geregeld met dragers en assistent gidsen. De paden zijn ruw en moeilijk begaanbaar.De hutten tijdens de trektocht vond ik zeer basic en smerig. Ik heb mezelf overwonnen. De overige accommodaties waren sfeervol vooral in Nuwakot. Het Chitwan park mag wat mij betreft uit de reis worden gehaald. Het wildpark biedt beslist geen safari.Liever wat langer doen over de trektocht zodat er meer tijd is om te genieten op de plek waar je aankomt in de middag.Lange busritten gemaakt waarbij we heel veel hebben gezien van Nepal.De chauffeurs verstonden hun vak. Sawadee heeft met zorg de restaurants uitgekozen. Heerlijk eten op bijzondere en prachtige locaties. Dorien was onze reisleidster die haar werk met aandacht en passie verrichtte. Alles was op en top geregeld met ruimte voor de wensen van de groep. Een fijne deskundige reisleidster met oog voor elke deelnemer. Ditreche was onze Nepalese gids die een goede aanvulling leverde .Elke morgen vroeg opstaan tussen 6.00 uur en 7.00 uur. De steden Kathmandu,Bodhnath,Pokhara en Bhaktapur zijn indrukwekkend. In Pokhara kun je alles wat je nodig hebt voor de trektocht aanschaffen voor meer dan de helft van de prijs in Nederland.Je weet dan ook de weersvooruitzichten.In 17 dagen heel veel gezien van het prachtige land Nepal.

  • 9 05-10-17

    Ilse Huysman

    Prachtige reis. Goede reisbegeleiding die rekening hield met ieder individu in de groep, wat niet altijd makkelijk is. Alles was goed voorbereid, geen verloren momenten, waardoor je geen zorgen had en maximaal kon genieten. Info en uitleg werd tijdig meegedeeld op een duidelijke manier.

  • 9 05-10-17

    Maarten Van Walsem

    Mooie reis met mix van natuur, cultuur en ontmoetingen met leuke mensen (zowel groep als Nepalezen, vooral in Bhaktapur).

  • 8 05-10-17

    Irene Thalen

    gevarieerd programma, wel veel reizen over hobbelige wegen. De zwaarte van de trekking was in mijn beleving hoger dan van te voren was aangegeven.uitstekende reisleidster

  • 8 05-10-17

    Erik Stals

    Het was een hele mooie reis waarbij je een beeld krijgt hoe de bevolking leeft in zowel steden alsook op het platte land. Ook de verschillen van bevolkingsgroepen en hun religie werd ons duidelijk toegelicht. Hoe het politieke stelsel en hun corruptie praktijken werd ons mooi meegedeeld. kortom heb toch een goede beeld gekregen over het land en de bevolking.

  • 8 16-03-17

    Wannes Van Hoof

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-03-17

    Ton Stehouwer

    Een mooie reis. De trekking is prima te doen. Zeker nu deze in omgekeerde volgorde wordt gelopen en de trappen de 1e dag omhoog worden genomen ipv op de laatste dag naar beneden. Bij mooi weer zeer mooie uitzichten op de bergen. Wel behoorlijk wat lopen in het 'jungle' woud.

  • 8 16-03-17

    Edwin Lap

    Deze prachtige reis heeft en unieke combinatie van cultuur, natuur en beweging! Het beantwoord aan een gecombineerde reisbehoefte van avontuur en easy going. Een mooie afwisseling tussen luxe en basic. Wat mij tevens een goed gevoel opleverde was het feit dat ik met deze reis een bescheiden bijdrage lever aan de wederopbouw van zoveel moois in het door aardbevingen getroffen Nepal.

Rondreis Nepal

Trektocht Annapurna, op safari in Chitwan

image
17 dagen vanaf € 1.598
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.