< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,1
8.3 158 beoordelingen
  • 8 14-12-17

    Jan Schijvenaars

    Nepalese cultuur was voor mij indrukwekkend, professionele begeleiding vond ik erg goed en een grote mate van vrijheid kon ik appreciëren .

  • 10 14-12-17

    Swanny Ottens

    Perfecte georganiseerd, top reisbegeleiding (Dorien), gevarieerde reis en een fantastische groep van 12 medereizigers

  • 8 14-12-17

    Loes Van Dongen

    zeer gevarieerde reis, tempels, stad(jes), trektocht met prachtige uitzichten én een natuurpark met krokodillen en neushoorns. Echt drie heel verschillende ervaringen.

  • 9 14-12-17

    Corrie Liebregts

    Het was een schitterende reis en heeft volledig voldaan aan onze verwachtingen. We konden ons geen betere reisbegeleidster wensen. Dorien is bevlogen en gepassioneerd, kent Nepal en de cultuur op haar duimpje en heeft haar kennis op een aanstekelijke wijze met de groep gedeeld. Ze is een kei in plannen en organiseren, voelt de mensen in de groep goed aan en speelt daarop in. De afwisseling in het programma was precies zoals we ons dit voorgesteld hadden. De trekking was een behoorlijke inspanning en dankzij de begeleiding van Dorien en de plaatselijke gidsen hebben we deze kunnen volbrengen. De groep bestond uit 12 sportieve reisgenoten met hetzelfde doel en zo ongeveer dezelfde verwachtingen. Dat schepte een band en een gezellige sfeer. Er was voldoende vrijheid om er af en toe zelf op uit te trekken. Kortom...het was TOP!

  • 9 14-12-17

    John Hommersom

    Een goed georganiseerde pittige rondreis met veel afwisseling en individuele vrijheid. Goede vluchtafstemming via Turkisch Airlines naar een bezienswaardig land, waar de gevolgen van de beving en wederopbouw goed zichtbaar zijn.

  • 8 09-11-17

    Tessa Rosink

    Het was een hele toffe en gevarieerde reis! We hebben ontzettend veel gedaan met een onwijs leuke groep :)

  • 9 09-11-17

    Koos Veldman

    Wij hebben erg genoten van deze afwisselende rondreis door Nepal.

  • 8 09-11-17

    Jan Bennink

    Een prachtig mooie reis met een schitterende 5-daagse trektocht.

  • 9 09-11-17

    Roel Dekens

    Mooie gevarieerde samengestelde reis, veel verschillende aspecten van Nepal komen aan bod en geven zo een goede indruk van het land.

  • 9 09-11-17

    Arja Smit

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 26-10-17

    Els Dirksen

    Het was een indrukwekkende reis. Zoveel gezien en beleefd, en tot in de puntjes verzorgd door Sawadee.

  • 8 26-10-17

    Angeline Van Wirdum

    Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad, en heb ik 17 dagen een goede indruk gekregen van het mooie Nepal.

  • 8 26-10-17

    Mieke Van Son W/V Heuts

    Prachtige mensen in een meestal zeer arm onderkomen, een erg afwisselend land. De reis was een mooie combinatie van natuur en cultuur

  • 9 26-10-17

    Peter Vermijs

    Eeen mooie en goed georganiseerde reis. Bij tegenvallers werd door de gids goed en flexibel gerageerd. En kwamen er altijd oplossingen

  • 8 26-10-17

    Marion Arts

    De rondreis in Nepal was fantastisch maar dat kan ook niet anders in zo'n prachtig land. Sawadee is mij ook goed bevallen als reisorganisatie als het gaat om de informatie en communicatie voorafgaand aan de reis.

  • 8 26-10-17

    Ik ben zeer tevreden over de reis en Sawadee in het algemeen.

  • 8 26-10-17

    Frank Aafjes

    mooie reis, geweldig mooi land, met een hele mooie natuur, rijk aan cultuur en de bevolking is erg vriendelijk, de reisbegeleiding was erg goed, ontnam elke zorg, alles was goed geregeld.

  • 9 26-10-17

    Petra Bogers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 26-10-17

    Lizette Sanders

    Mooie afwisseling in natuur, cultuur en actief bezig zijn.

  • 7 19-10-17

    Renske Van Eldik

    Ik heb een prachtige ervaring mogen delen met een prettige groep reisgenoten. Wel zaten er wat punten voor verbetering in.

Rondreis Nepal

Trektocht Annapurna, op safari in Chitwan

image
17 dagen vanaf € 1.598
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 20 jan. of 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.