< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,1
8.1 86 beoordelingen
  • 9 08-11-15

    Niels Van Loenhout

    Een hele mooie en gevarieerde rondreis door Nepal. Twee jaar geleden met Sawadee al de Everest Base Camp trek gedaan. Daarmee vergeleken is deze 5-daagse tocht natuurlijk een stuk makkelijker, maar zeker wel intensief genoeg door de vele trappen. Onze gids Padam (ook wel Padma genoemd) heeft het erg goed gedaan, zeker in de huidige omstandigheden waar Nepal in zit.

  • 8 08-11-15

    Monique Van Der Tuijn

    Nepal is een mooi land. De vredigheid die de bewoners gevonden hebben in de religies is bewonderenswaardig.

  • 8 08-11-15

    Pauline Brokke

    Een fijne reis, goed georganiseerd door onze reisleider Padma. Heel veel lof voor hem! Grote verwoestingen door de aardebeving in april 2015 heb ik eigenlijk niet gezien. De trekking vond ik heel zwaar, maar prachtig. Belangrijk is dat met name 50-plussers, die overwegen deze reis te gaan doen, zich moeten realiseren dat ze in goede conditie moeten zijn. Onderkomens tijdens de trekking waren redelijk. Zou er een mogelijkheid zijn voor meer comfort in de onderkomens tijdens de trekking, dan zou ik er een voorstander van zijn! Bezoek aan Kathmandu vond ik wat tegenvallen. Bhaktapur was veel mooier. Safari in Chitwan van een hele dag vond ik veel te lang, ook omdat ons onderkomen in Sapana lodge zo prachtig gelegen was

  • 9 08-11-15

    Peter De Laat

    Een gevarieerde groepsreis in een mooi land prettige en kleurrijke mensen. Deskundige reisleiding en een uitdagende trekking.

  • 7 08-11-15

    Anky Willink

    Prachtig om te zien hoe de mensen in Nepal zich herstellen na de aardbeving[en]. Minder mooi is om te moeten ervaren dat ze er nog lang niet zijn, nu India de toevoer van brandstof boycot. Prachtige reis met voor en nadelen. Geen moment spijt van gehad. Lastig vond ik dat er weinig vrijheid was om je vrije tijd in te vullen. het werd niet echt geapprecieerd om op eigen gelegenheid of met een klein groepje ergens anders dan met de groep te gaan eten, hier moesten we echt voor vechten.De gids wil graag overzicht houden. Ik ben echt een groepsmens, maar zelfs ik vond het lastig als regelmatig gevraagd werd door onze gids, toch vooral thee te komen drinken. Het is waarschijnlijk ook meer een cultuur bepaald iets, maar wel lastig. Soms wil je even geen mensen om je heen om de indrukken te verwerken. Dit is mijn eerste groeps reis, er zitten voor en nadelen aan. We hadden wel een heel leuke groep met een paar mensen waar ik het erg goed mee kon vinden. De trekking moet zeker niet onderschat worden qua intensiteit. Er waren echt mensen bij die er conditioneel moeite mee hadden, ondanks goede voorbereidingen. De hulp gidsen leiden ons erg prettig en zijn super geduldig. Tip voor volgende reizigers,neem thermokleding mee voor de avonden tijdens de trekking.

  • 8 08-11-15

    Jan Mahieu

    Mooie, gevarieerde rondreis Nepal, met misschien net iets te weinig vrijheid voor persoonlijke tijdsbesteding, alhoewel we wel inzien dat het drukke programma en Nepalese accomodatie dit niet direct in de hand werken.

  • 8 18-10-15

    Els Nijssen

    Een zeer afwisselende reis geleid door een zeer bekwame Nepalese gids

  • 8 18-10-15

    Lisette De Bruijn

    Fijne reis, goed beeld van Nepal gekregen.

  • 8 18-10-15

    Coby Franssen

    Een zeer goed verzorgde groepsreis. Ik ben zelf wel een beetje geschrokken van hoe arm Nepal is. Persoonlijk heb het als zeer prettig ervaren om een Nepalese gids te hebben. De gids die wij hadden 'Padma' vond ik een zeer kundig en wijs man, die ons ook nog veel heel kunnen vertellen over het land en de cultuur van het land. De gids vertelde bij het avondeten over de invulling van de volgende dag en de tijden van ontbijt, vertrek etc. Hij was altijd ruim op tijd en hij was er ook altijd. Met de mogelijkheid van een zonsopgang vertelde hij 's avonds dat hij ons vroeg zou wekken indien er een heldere zonsopgang zou zijn. (dus een paar keer extra vroeg opgestaan, daardoor hebben we prachtige zonsopgangen gezien). Onder leiding van de gids heb ik me ook altijd veilig en prettig gevoeld. De gids nam zijn taak heel serieus en is in zijn land ook heel erg begaan met de mensen. Hij heeft naar mijn idee voor ons zo veel mogelijk uit de reis gehaald als kon. Daarnaast kon je merken dat hij ook zeer geinteresseerd was in de groep. Ik had de indruk dat Padma het contact met ons zeer fijn vond.

  • 8 18-10-15

    Michel Michielse

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 22-03-15

    Bianca De Graaf

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-03-15

    Kirsten Van Den Burg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-03-15

    Willem Kukenheim

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-03-15

    Ton De Goeij

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-03-15

    Marianne Coenraadts

    Prachtige goed verzorgde reis! Gids was heel verantwoordelijk en adequaat ! Eten was goed en de afwisseling in het programma was erg leuk.

  • 7 22-03-15

    José Borgs

    Ik vond de reis goed opgebouwd met aktieve gedeeltes en rustmomenten.Op sommige plaatsen had ik wel langer willen blijven,Sapana Lodge , een fantastische plek waar je tot rust komt. Het eind van de reis, Bhaktapur, mag van mij beperkt worden tot 1 dag. Het is er erg druk en lawaaierig en dus kom je slaap tekort en zo aan het eind heb je al genoeg indrukken en ervaringen opgedaan.

  • 9 22-03-15

    Irma Groenestege

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 22-03-15

    Gonny Van Der Doelen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-03-15

    Karin Smit

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-03-15

    Hetty Smelt

    Prachtige, afwisselende rondreis. Mooie mix van plaatsen zien en wandelen. Goede en vriendelijke Nepalese begeleiding.

Rondreis Nepal

Trektocht Annapurna, op safari in Chitwan

image
17 dagen vanaf € 1.548
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!