< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 6,3
Vervoer 6,3
Overnachtingen 6,6
Reisroute 7,5
8.6 30 beoordelingen
  • 8 20-10-17

    Cuneke Tukker

    Een onvergetelijke reis in een ook voor Nepal nog heel authentiek en gelukkig nog niet erg toeristisch gebied. Geweldige Nepalese gids gedurende de hele reis en leuke ploeg dragers (respect!!) en assistent gidsen tijdens de trekking. Die was niet alleen zwaar door de wind en het vele stof maar ook door veel steigen en dalen over vaak rotsachtige paadjes. Helaas vaak ook moeten lopen over dirt roads waar jeeps en motoren voor de nodige stof en lawaai zorgden. Wel flinke overgang van het vredige Mustang naar het ontzettend toeristische Pokhara. Al met al wederom genoten van de indrukwekkende natuur en de vriendelijkheid van de Nepalese bevolking.

  • 9 20-10-17

    Sjaak Pubben

    Een geweldige trekking door buitenaards mooie natuur. Dorp(jes) in Tibetaanse stijl en schitterende vergezichten.

  • 10 20-10-17

    Roger Brandsma

    Deze reis is erg mooi en interessant en gaat overwegend door traditioneel Tibetaans Boeddhistisch gebied. Vooral de trekking door Mustang gaat door een bijzonder afwisselend landschap met authentieke dorpjes met vriendelijke mensen die een eenvoudig bestaan hebben. De trekking is bij tijden pittig en zwaar (gemiddelde hoogte is 3500 meter met een aantal passen boven de 4000) maar de uitzichten maken alles goed. Reken erop dat je langere tijd over stoffige wegen loopt en houd ook rekening met primitieve slaapgelegenheden en kou. Ik verwacht dat deze trekking de komende jaren zal veranderen omdat er momenteel een geasfalteerde weg wordt aangelegd van noord naar zuid Mustang. Delen van de trekking gaan nu al over deze weg in aanbouw wat een deel van de charme wegneemt. Ervan uitgaand dat de trekking paden zich zullen aanpassen hieraan, kan ik deze reis niet anders dan 100% aanraden. Prachtige trekking en pure natuur en mensen. Ook de bezoeken aan Pokhara en Bhaktapur zijn zeer de moeite waard en een aangenaam en welkom herstel na de zware trekking. Kathmandu valt redelijk tegen vanwege de enorme drukte en zware luchtvervuiling maar ook hier zijn zeker enkele highlights.

  • 7 20-10-17

    Willem Hasselo

    de reis was goed alleen wat meer warmte in de diverse accommodaties was wenselijk vooral 's avonds.

  • 8 20-10-17

    Betsie Van Leeuwen

    Het was een mooie reis in een spectaculair gebied. Wel erg stoffig en op sommige trajecten veel jeep- en motorverkeer. Jammer, want dat beïnvloedt de trekking.

  • 9 20-10-17

    Ronnie Dankelman

    Een prachtige reis door een onnatuurlijk mooi en gevarieerd landschap, waar de dorpen nog traditioneel Tibetaans aandoen.

  • 9 20-10-17

    Elisa Snoek

    Een erg afwisselende interessante reis, tijdens de trekking soms pittige maar zeer mooie momenten. De eerste dag van de trekking naar Muktinath om te acclimatiseren was iets te hoog gegrepen en kon niet gedaan worden alleen lopend, dus werd er een goede oplossing bedacht om met de bus terug te gaan.

  • 9 20-10-17

    Gert Heslenfeld

    Ik heb een mooie vakantie gehad, leuke groep, Kathmandu, Bandipur en Bhaktapur waren erg mooi en interessant en de trekking in Upper Mustang in één woord geweldig!

  • 8 12-05-17

    Liz Jong

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-10-16

    Lilian Gelissen

    Reis naar Upper Mustang Nepal. Geweldige reis met fantastische uitzichten, mooie bergen, ongelofelijke landschappen.

  • 7 28-10-16

    Arno Buijten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-10-16

    Bram Baljeu

    een mooie trektocht, een heel ander landschap dan ik in Nepal gewend was om te zien ( het was mijn 6e reis naar dit land) maar wel zwaar, voor al als je last hebt van hoogte vrees. maar de hulp van de Nepalese gidsen was erg goed

  • 9 28-10-16

    Frans Eussen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-10-16

    Bernadette Haamberg

    Fantastische reis. Wij waren een van de laatste groep van het seizoen. Overdag was het lekker zonnig weer, maar als de zon weg was was het erg koud. Maar het lopen in de bergen, het uitzicht en helblauwe lucht vergoedde veel.

  • 7 28-10-16

    Ingeborg Van Der Kamp

    De trekking in Mustang gaat door een mooi, verlaten gebied. Hele mooie en bijzondere uitzichten en gebergte. Nadeel aan deze trekking is dat een groot gedeelte over jeep tracks gaat. De gemeenschappelijke ruimtes in de 'tea houses' zijn niet verwarmd waardoor je koud naar je bed gaat. Dit is bij andere trekkings, zoals de Everest trek, niet het geval. Nog een stukje primitiever dus tijdens deze trekking. Soms was je al om 12.00 uur op je overnachtingsplek, terwijl daar verder dan niets te doen was. Reisleiding was adequaat.

  • 9 10-10-14

    Ilse Bode

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-10-14

    Michel Ulens

    Als je tegen een stootje kan op gebied van comfort(gebrek) en je houdt van een stevige wandeling in ruige natuur, dan is Mustang een absolute aanrader. Kathmandu en Bhaktapur blijven steeds weer boeien en verrassen, zelfs al kom je er ieder jaar. Pokhara ten slotte is er om tot rust te komen.

  • 8 10-10-14

    Nelleke Drukker

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-10-14

    Marleen Van Den Sigtenhorst

    Het was een geweldige rondreis, maar ik gun me geen tijd voor een review.

  • 9 10-10-14

    Kees Willigenburg

    Een door de hoogte, grote temperatuurswisselingen en zeer basic slaapplaatsen, pittige rondreis. Dit wordt echter rijkelijk gecompenseerd door de prachtige omgeving waardoor je loopt !

Rondreis Nepal Mustang

Actieve wandelreis met 13-daagse trektocht door Tibetaans koninkrijk in de Himalaya

image
23 dagen vanaf € 2.498
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Inspiratiedag 11 maart

  • Kom 11 maart naar Theater Kikker in Utrecht
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Laat je inspireren voor je volgende bestemming
  • Reispresentaties van Peru tot aan Ethiopië
  • Bereid je goed voor op de reis bij het Reishoekje

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.