< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 6,3
Vervoer 6,3
Overnachtingen 6,6
Reisroute 7,5
8.6 22 beoordelingen
  • 8 12-05-17

    Liz Jong

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-10-16

    Lilian Gelissen

    Reis naar Upper Mustang Nepal. Geweldige reis met fantastische uitzichten, mooie bergen, ongelofelijke landschappen.

  • 7 28-10-16

    Arno Buijten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-10-16

    Bram Baljeu

    een mooie trektocht, een heel ander landschap dan ik in Nepal gewend was om te zien ( het was mijn 6e reis naar dit land) maar wel zwaar, voor al als je last hebt van hoogte vrees. maar de hulp van de Nepalese gidsen was erg goed

  • 9 28-10-16

    Frans Eussen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-10-16

    Bernadette Haamberg

    Fantastische reis. Wij waren een van de laatste groep van het seizoen. Overdag was het lekker zonnig weer, maar als de zon weg was was het erg koud. Maar het lopen in de bergen, het uitzicht en helblauwe lucht vergoedde veel.

  • 7 28-10-16

    Ingeborg Van Der Kamp

    De trekking in Mustang gaat door een mooi, verlaten gebied. Hele mooie en bijzondere uitzichten en gebergte. Nadeel aan deze trekking is dat een groot gedeelte over jeep tracks gaat. De gemeenschappelijke ruimtes in de 'tea houses' zijn niet verwarmd waardoor je koud naar je bed gaat. Dit is bij andere trekkings, zoals de Everest trek, niet het geval. Nog een stukje primitiever dus tijdens deze trekking. Soms was je al om 12.00 uur op je overnachtingsplek, terwijl daar verder dan niets te doen was. Reisleiding was adequaat.

  • 9 10-10-14

    Ilse Bode

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-10-14

    Michel Ulens

    Als je tegen een stootje kan op gebied van comfort(gebrek) en je houdt van een stevige wandeling in ruige natuur, dan is Mustang een absolute aanrader. Kathmandu en Bhaktapur blijven steeds weer boeien en verrassen, zelfs al kom je er ieder jaar. Pokhara ten slotte is er om tot rust te komen.

  • 8 10-10-14

    Nelleke Drukker

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-10-14

    Marleen Van Den Sigtenhorst

    Het was een geweldige rondreis, maar ik gun me geen tijd voor een review.

  • 9 10-10-14

    Kees Willigenburg

    Een door de hoogte, grote temperatuurswisselingen en zeer basic slaapplaatsen, pittige rondreis. Dit wordt echter rijkelijk gecompenseerd door de prachtige omgeving waardoor je loopt !

  • 9 10-10-14

    Elly Van Spaandonk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-10-14

    Fons Zinken

    Een pittige maar wel prachtige trektocht door Mustang. Daar heb ik heerlijk van genoten.

  • 9 10-10-14

    Wim Put

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 25-07-14

    Agnes Schilder

    Wat een fantastische rondreis: het landschap van Mustang is ongekend mooi en met vrijwel niets anders vergelijkbaar. De dorpen zijn nog zeer authentiek, je blijft foto's maken! De wandelingen zijn pittig maar de reis als heel geheel is goed te doen voor iedereen die houdt van wandelen in de bergen en over een goede conditie beschikt.

  • 9 25-07-14

    Wilma Nagelkerke

    Fantastische rondreis voor Nepalliefhebbers, die alleen in de zomer naar dit land kunnen. Prachtige landschappen en kleurrijke Tibetaanse bevolking. Volop genieten!

  • 10 04-10-13

    Jaap Van Kessel

    De trekking door Mustang, een heel andere kant van Nepal. Zeer afwisselende landschappen, waarbij het samenspel van licht, lucht, aarde, rust en de mens zich afspeelt op de voormalige bodem van de Tethys oceaan in een zeer dynamische en robuuste omgeving. Het Boedisme is hier nog oorspronkelijk en authentiek, waarbij je als individu uitgenodigd wordt om dit te mogen ervaren. respectvol en met oog voor het individu.

  • 9 26-07-13

    Laurens Bruijstens

    Mede gezien de primitieve- en zwaardere omstandigheden zeer indrukwekkende rondreis. Een adembenemende natuur en een weinig-toeristische kijk op traditionele Nepalese/Tibetaanse leven.

  • 10 26-07-13

    Dineke Hoogwerf

    Genoten van deze groepsreis. Bij elke hoek verbaas je je weer over de verandering van het landschap, het levert fantastische plaatjes op! Wandelen in een groep van 10 is overzichtelijk, ookal zijn tempo's verschillend. de lokale gids is de jus over deze reis, Kush neemt je mee in de gebruiken en gewoontes, maar kan zich op wonderbaarlijke wijze aanpassen aan een westerlingen. Bijzondere rondreis en bijzonder genoten!

Rondreis Nepal Mustang

Actieve wandelreis met 13-daagse trektocht door Tibetaans koninkrijk in de Himalaya

image
23 dagen vanaf € 2.548
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.