< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 6,3
Vervoer 6,3
Overnachtingen 6,6
Reisroute 7,5
8.6 20 beoordelingen
  • 8 28-10-16

    Lilian Gelissen

    Reis naar Upper Mustang Nepal. Geweldige reis met fantastische uitzichten, mooie bergen, ongelofelijke landschappen.

  • 7 28-10-16

    Arno Buijten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-10-16

    Bram Baljeu

    een mooie trektocht, een heel ander landschap dan ik in Nepal gewend was om te zien ( het was mijn 6e reis naar dit land) maar wel zwaar, voor al als je last hebt van hoogte vrees. maar de hulp van de Nepalese gidsen was erg goed

  • 9 28-10-16

    Frans Eussen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-10-16

    Bernadette Haamberg

    Fantastische reis. Wij waren een van de laatste groep van het seizoen. Overdag was het lekker zonnig weer, maar als de zon weg was was het erg koud. Maar het lopen in de bergen, het uitzicht en helblauwe lucht vergoedde veel.

  • 9 10-10-14

    Ilse Bode

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-10-14

    Michel Ulens

    Als je tegen een stootje kan op gebied van comfort(gebrek) en je houdt van een stevige wandeling in ruige natuur, dan is Mustang een absolute aanrader. Kathmandu en Bhaktapur blijven steeds weer boeien en verrassen, zelfs al kom je er ieder jaar. Pokhara ten slotte is er om tot rust te komen.

  • 8 10-10-14

    Nelleke Drukker

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-10-14

    Marleen Van Den Sigtenhorst

    Het was een geweldige rondreis, maar ik gun me geen tijd voor een review.

  • 9 10-10-14

    Kees Willigenburg

    Een door de hoogte, grote temperatuurswisselingen en zeer basic slaapplaatsen, pittige rondreis. Dit wordt echter rijkelijk gecompenseerd door de prachtige omgeving waardoor je loopt !

  • 9 10-10-14

    Elly Van Spaandonk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-10-14

    Fons Zinken

    Een pittige maar wel prachtige trektocht door Mustang. Daar heb ik heerlijk van genoten.

  • 9 10-10-14

    Wim Put

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 25-07-14

    Agnes Schilder

    Wat een fantastische rondreis: het landschap van Mustang is ongekend mooi en met vrijwel niets anders vergelijkbaar. De dorpen zijn nog zeer authentiek, je blijft foto's maken! De wandelingen zijn pittig maar de reis als heel geheel is goed te doen voor iedereen die houdt van wandelen in de bergen en over een goede conditie beschikt.

  • 9 25-07-14

    Wilma Nagelkerke

    Fantastische rondreis voor Nepalliefhebbers, die alleen in de zomer naar dit land kunnen. Prachtige landschappen en kleurrijke Tibetaanse bevolking. Volop genieten!

  • 10 04-10-13

    Jaap Van Kessel

    De trekking door Mustang, een heel andere kant van Nepal. Zeer afwisselende landschappen, waarbij het samenspel van licht, lucht, aarde, rust en de mens zich afspeelt op de voormalige bodem van de Tethys oceaan in een zeer dynamische en robuuste omgeving. Het Boedisme is hier nog oorspronkelijk en authentiek, waarbij je als individu uitgenodigd wordt om dit te mogen ervaren. respectvol en met oog voor het individu.

  • 9 26-07-13

    Laurens Bruijstens

    Mede gezien de primitieve- en zwaardere omstandigheden zeer indrukwekkende rondreis. Een adembenemende natuur en een weinig-toeristische kijk op traditionele Nepalese/Tibetaanse leven.

  • 10 26-07-13

    Dineke Hoogwerf

    Genoten van deze groepsreis. Bij elke hoek verbaas je je weer over de verandering van het landschap, het levert fantastische plaatjes op! Wandelen in een groep van 10 is overzichtelijk, ookal zijn tempo's verschillend. de lokale gids is de jus over deze reis, Kush neemt je mee in de gebruiken en gewoontes, maar kan zich op wonderbaarlijke wijze aanpassen aan een westerlingen. Bijzondere rondreis en bijzonder genoten!

  • 9 26-07-13

    Els Doorn

    Nepal Mustang: voor mij een rondreis met ontzettend veel indrukken, onbeschrijflijk in enkele woorden. Een mooi afwisselend gebied in natuur maar ook de bevolking. Vriendelijke mensen. Ik heb enorm genoten van de gehele groepsreis. Ik was letterlijk daar, geen moment NL gemist.

  • 8 01-10-10

    Koosje Van Bergen

    Twee weken Mustang, ook wel Dustang genoemd door onze groep. Wat een wind en wat een stof. Maar wat kreeg ik ervoor terug: een geweldige wandeltocht met ontzettend mooie uitzichten. Vriendelijke mensen die nog niet zoveel toeristen hebben gezien. Slapen in dorpjes die uit de middeleeuwen lijken te komen. Kortom, een ervaring om nooit te vergeten.

Rondreis Nepal Mustang

Actieve wandelreis met 13-daagse trektocht door Tibetaans koninkrijk in de Himalaya

image
23 dagen vanaf € 2.598
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!