< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 6,3
Vervoer 6,3
Overnachtingen 6,6
Reisroute 7,5
8.6 26 beoordelingen
  • 8 20-10-17

    Cuneke Tukker

    Een onvergetelijke reis in een ook voor Nepal nog heel authentiek en gelukkig nog niet erg toeristisch gebied. Geweldige Nepalese gids gedurende de hele reis en leuke ploeg dragers (respect!!) en assistent gidsen tijdens de trekking. Die was niet alleen zwaar door de wind en het vele stof maar ook door veel steigen en dalen over vaak rotsachtige paadjes. Helaas vaak ook moeten lopen over dirt roads waar jeeps en motoren voor de nodige stof en lawaai zorgden. Wel flinke overgang van het vredige Mustang naar het ontzettend toeristische Pokhara. Al met al wederom genoten van de indrukwekkende natuur en de vriendelijkheid van de Nepalese bevolking.

  • 9 20-10-17

    Sjaak Pubben

    Een geweldige trekking door buitenaards mooie natuur. Dorp(jes) in Tibetaanse stijl en schitterende vergezichten.

  • 9 20-10-17

    Ronnie Dankelman

    Een prachtige reis door een onnatuurlijk mooi en gevarieerd landschap, waar de dorpen nog traditioneel Tibetaans aandoen.

  • 9 20-10-17

    Gert Heslenfeld

    Ik heb een mooie vakantie gehad, leuke groep, Kathmandu, Bandipur en Bhaktapur waren erg mooi en interessant en de trekking in Upper Mustang in één woord geweldig!

  • 8 12-05-17

    Liz Jong

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-10-16

    Lilian Gelissen

    Reis naar Upper Mustang Nepal. Geweldige reis met fantastische uitzichten, mooie bergen, ongelofelijke landschappen.

  • 7 28-10-16

    Arno Buijten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-10-16

    Bram Baljeu

    een mooie trektocht, een heel ander landschap dan ik in Nepal gewend was om te zien ( het was mijn 6e reis naar dit land) maar wel zwaar, voor al als je last hebt van hoogte vrees. maar de hulp van de Nepalese gidsen was erg goed

  • 9 28-10-16

    Frans Eussen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-10-16

    Bernadette Haamberg

    Fantastische reis. Wij waren een van de laatste groep van het seizoen. Overdag was het lekker zonnig weer, maar als de zon weg was was het erg koud. Maar het lopen in de bergen, het uitzicht en helblauwe lucht vergoedde veel.

  • 7 28-10-16

    Ingeborg Van Der Kamp

    De trekking in Mustang gaat door een mooi, verlaten gebied. Hele mooie en bijzondere uitzichten en gebergte. Nadeel aan deze trekking is dat een groot gedeelte over jeep tracks gaat. De gemeenschappelijke ruimtes in de 'tea houses' zijn niet verwarmd waardoor je koud naar je bed gaat. Dit is bij andere trekkings, zoals de Everest trek, niet het geval. Nog een stukje primitiever dus tijdens deze trekking. Soms was je al om 12.00 uur op je overnachtingsplek, terwijl daar verder dan niets te doen was. Reisleiding was adequaat.

  • 9 10-10-14

    Ilse Bode

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-10-14

    Michel Ulens

    Als je tegen een stootje kan op gebied van comfort(gebrek) en je houdt van een stevige wandeling in ruige natuur, dan is Mustang een absolute aanrader. Kathmandu en Bhaktapur blijven steeds weer boeien en verrassen, zelfs al kom je er ieder jaar. Pokhara ten slotte is er om tot rust te komen.

  • 8 10-10-14

    Nelleke Drukker

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-10-14

    Marleen Van Den Sigtenhorst

    Het was een geweldige rondreis, maar ik gun me geen tijd voor een review.

  • 9 10-10-14

    Kees Willigenburg

    Een door de hoogte, grote temperatuurswisselingen en zeer basic slaapplaatsen, pittige rondreis. Dit wordt echter rijkelijk gecompenseerd door de prachtige omgeving waardoor je loopt !

  • 9 10-10-14

    Elly Van Spaandonk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-10-14

    Fons Zinken

    Een pittige maar wel prachtige trektocht door Mustang. Daar heb ik heerlijk van genoten.

  • 9 10-10-14

    Wim Put

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 25-07-14

    Agnes Schilder

    Wat een fantastische rondreis: het landschap van Mustang is ongekend mooi en met vrijwel niets anders vergelijkbaar. De dorpen zijn nog zeer authentiek, je blijft foto's maken! De wandelingen zijn pittig maar de reis als heel geheel is goed te doen voor iedereen die houdt van wandelen in de bergen en over een goede conditie beschikt.

Rondreis Nepal Mustang

Actieve wandelreis met 13-daagse trektocht door Tibetaans koninkrijk in de Himalaya

image
23 dagen vanaf € 2.498
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!