< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 7,5
Overnachtingen 7,1
Reisroute 8,5
8.6 140 beoordelingen
  • 10 24-03-16

    Laura Gieltjes

    Het was een mooie rondreis, met een super groep. Alles was goed geregeld, goed gidsen op de trekking en een geweldige reisleidster voor de hele vakantie.

  • 9 24-03-16

    Gerard Bastiaansen

    Bijzonder gastvrije bevolking, prachtig landschap, lekker eten onder de bezielende leiding van Dorien, een top reisleidster ... wat wil een mens nog meer?

  • 9 24-03-16

    Julia Eekels

    Goed georganiseerde rondreis, met als absolute hoogtepunt (letterlijk) de trekking naar Annapurna Base Camp. Prachtige uitzichten, jungle, hooggebergte, chaotische steden, een aanrader! Mede dankzij de kundige begeleiding van Dorien en de Nepalese crew was het zorgeloos genieten.

  • 10 24-03-16

    Ivonne Lammers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-03-16

    Elvira Geel

    Een prachtige rondreis, veel gezien in een korte tijd.

  • 8 24-03-16

    Jan Dijks

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 24-03-16

    Ann Moons

    Het was een absolute meevaller. Het was de eerste keer dat ik een groepsreis boekte, maar meteen heb ik er een positieve ervaring aan over gehouden. Zowel de groep als reisleidster Dorien zorgden voor een leuke sfeer. Dorien was ook erg professioneel in de uitvoering van de reis. Over Nepal zelf ook enkel maar lof. De plaatsen die er uitgekozen zijn op de reis zijn prachtig en zo divers. De keuze van bestemmingen moet zeker niet veranderen.

  • 7 24-03-16

    Lydia Van Der Schoor

    mooie gevarieerde rondreis

  • 8 30-10-15

    Irene Van Der Linden

    Mooie complete reis van Nepal. Goede gidsen. Mooi afwisselend. De trekking was fantastisch. Het is echt geweldig om in ABC te staan.

  • 9 30-10-15

    Veerle Swiers

    Een mooi gevarieerde Nepal rondreis

  • 9 30-10-15

    Filip Apers

    Mooie reis met als hoogtepunt de trekking......met toffe gids die raar danst.

  • 9 30-10-15

    Kristin Ghys

    Heel mooie rondreis, prachtige ervaring ! Een mooi combinatie tussen het primitieve en luxe. De kik die je krijgt eens je base camp hebt bereikt.... vraagt om meer! Ik ga zeker nog een andere berg beklimmen! Prima gidsen! Respect voor de sherpa's! Zeer vriendelijke Nepalese bevolking ! Een aanrader voor diegene die van sportieve uitdagingen houden!

  • 9 24-10-15

    Mariska Kampman

    Perfecte kennismaking met Nepal. Veel gezien en beleefd. Trekking was pittig, heel veel trappen maar goed te doen mede door de goede begeleiding door de gidsen en dragers. Daarnaast was het bezoek aan Chitwan een hoogtepunt.

  • 8 24-10-15

    Henk Horsman

    Prima rondreis.

  • 9 24-10-15

    Michele Van Dorst

    Mooie afwisselende groepsreis met diverse hoogtepunten op zowel sportief, natuur en cultureel gebied.

  • 8 24-10-15

    Jolien Bandstra

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 24-10-15

    Ineke Joossen

    mooie rondreis, goed georganiseerd

  • 9 24-10-15

    Katinka Oudendijk

    De rondreis Nepal was afwisselend, interessant , indrukwekkend.De reis was goed georganiseerd.

  • 9 24-10-15

    Frans Bernsen

    voor de eerste keer in nepal (Azie) was het zeer afwisselend, interessant, intensief en indrukwekkend. Alles was goed georganiseerd.

  • 9 09-10-15

    Lummy Slager

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Nepal Annapurna Basecamp

Trekking langs de toppen van de Himalaya

image
23 dagen vanaf € 1.748
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!