< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 10,0
Vervoer 8,3
Overnachtingen 8,0
Reisroute 9,3
8.5 166 beoordelingen
  • 8 22-09-17

    Annemiek Nieuwendijk

    Een mooie en afwisselende reis door Nepal waarin je kennismaakt met de gebruiken van de Nepalees en de mooie natuur. Iedere dag is het weer een verrassing wat je te zien zal krijgen buiten met de bergen en het weer.

  • 8 22-09-17

    Mariet Roelofs E/V Billekens

    Goed georganiseerde reis met goede combinatie cultuur en natuur.

  • 8 22-09-17

    Tjesca Eilert

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-09-17

    Hay Billekens

    Het was een geweldige reis. ABC was wel zwaar door het warme weer en de vele traptrede, Het uitzicht was overweldigend. Mischien kan het kleding advies wat aangepast worden aan de tijd waarin je reist, wij hadden teveel warme kleding bij die niet nodig was en te weinig voor het warme weer. We hebben ook vaker heel lang in de bus gezeten ivm mede drukte op de weg ( en dat zal niet minder worden in de toekomst ) waardoor je soms toch wel erg kortvergens was ( mischien kunnen de tijden wat aangepast worden in het programma).

  • 7 22-09-17

    Cindy Scheenen

    Intensieve rondreis en trekking met de alle hoogtepunten van Nepal. Fantastische ervaring.

  • 9 22-09-17

    Samantha Oudeman

    Een prachtige reis waarbij cultuur, natuur en wandelen goed wordt gecombineerd. De trekking was een fantastische ervaring en zeer goed te doen. Het is veel trappen lopen maar met een goede conditie is dit haalbaar voor iedereen. De gids was zeer ervaren en heeft veel kennis over het land waardoor mijn kennis over Nepal vergroot is. Een goede reis om kennis te maken met de steden en natuur van Nepal.

  • 8 22-09-17

    Annemarie Sips

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-09-17

    Lois Ottenhoff

    De reis was fantastisch. Het is goed geregeld en de gids was super. Wat kleine schoonheidsfoutjes qua communicatie, en het was jammer dat we vaak in hotel aten.

  • 7 22-09-17

    Jos Hutjens

    De wandeltocht was zeer zeker het hoogte punt van de reis. Het reizen over de weg was niet plezierig. Deze waren in zeer slechte staat.

  • 8 10-03-17

    Alie Ter Veer

    Mooie reis,goede afwisseling in actief zijn en cultuur en natuur.

  • 8 10-03-17

    Robert Hoefnagel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-03-17

    Harry Hermans

    De reis kenmerkte zich door zijn avontuurlijk karakter,afgewisseld met cultuur en natuur aspecten. Het Himalaya gebergte is onvoorspelbaar en dat hebben we ook kunnen ervaren in al zijn details, waardoor iedere reis haar eigen verhaal creëert.

  • 9 10-03-17

    Annelies Maes

    Topreis in een fantastisch land. Bruisend en druk Kathmandu, de dorpen in, de trekking als hoogtepunt en dan nog een leuke afwisseling in Chitwan om af te sluiten. Uitstekende begeleiding. Hou er wel rekening mee dat de trekking vrij zwaar is voor de knieeën (veel trappen)

  • 8 10-03-17

    Lieve Lammens

    Het is een mooie reis met een goed programma met veel afwisseling; zowel natuur als cultuur, inspanning en ontspanning.

  • 8 10-03-17

    Maarten Guijt

    Mooie trekking naar Annapurna base camp. Tocht is op sommige punten pittig door hoeveelheid trappen die genomen moeten worden. Door sneeuwval en lawinegevaar Base Camp helaas net niet kunnen bereiken, was voor gehele groep wel een tegenvaller. Aan eind van trekking met groot deel van groep vanuit Pokhara een helicoptervlucht naar Base Camp gemaakt. Laatste week enkele mooie culturele uitstapjes gemaakt. Fijne vakantie gehad met goede sfeer in de groep en uitstekende begeleiding en gidsen.

  • 9 10-03-17

    Mitch De Vries

    Mooie complete ervaring voor Nepal. Naast de trekking zie je andere mooie stukjes van het land, waardoor je een beter beeld krijgt van het land.

  • 10 08-10-16

    Michiel Meurisse

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 08-10-16

    Carlijn Vrijhoef

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 08-10-16

    Karel Kok

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 08-10-16

    Jacqueline Van Genugten

    Geweldige reis met goede afwisseling tussen actie en ontspanning, steden en natuur. De 11-daagse trekking zat als een soort van break middenin, waardoor ik aan het eind van de reis nog niet het gevoel had al 3 weken van huis te zijn. De tijd ging te snel, ik had nog wel langer willen blijven!

Rondreis Nepal Annapurna Basecamp

Trekking langs de toppen van de Himalaya

image
23 dagen vanaf € 1.698
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.