< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,7
Vervoer 9,2
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,8
8.5 145 beoordelingen
  • 9 15-05-18

    Mieke Sledsens

    mooie afwisselende reis

  • 8 15-05-18

    Sjaak Enthoven

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 15-05-18

    Ronald De Ridder

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 15-05-18

    Petra Gerritsen

    Het reisprogramma en de reisroute was precies wat ik zocht! Het grootste deel van de reis is in Tibet met een bezoek aan tempels, kloosters en Mount Everest. Je maakt ook kennis met de bevolking. Het Himalaya gebergte is betoverend!

  • 9 15-05-18

    Marien Bakker

    Mooie reis, veel te zien.

  • 9 15-05-18

    Henri Dillen

    Geweldige reiservaring. Veel kloosters gezien en heel mooie landschappen, vooral de bergen waren prachtig met als blikvanger de Mt Everest. Meeste indruk maakten echter toch de Tibetanen zelf met hun hartelijkheid. Ook veel mooie wandelingen gemaakt. Alles onder fantastische leiding van onze Tibetaanse gids en reisleidster Dorien.

  • 9 16-05-17

    Yvonne Romar

    Top reis, enorm gevarieerd, veel gezien, heerlijk gewandeld, Het bekijken en genieten van super gebouwen, kloosters, tot mega indrukwekkende natuur. Stoffige straten en chaos in Kathmandu, tot de mensen en sfeer, schoonheid van lucht in Tibet. Het is adembenemend. Ik heb ervan genoten. Goede reisleiding, en toch voldoende tijd om ook als je wilt tijd voor jezelf te nemen.

  • 6 16-05-17

    Bettie De Beere

    Een boeiende reis, zeker Tibet

  • 8 04-10-16

    Guus Berntsen

    Erg veel reizen door dat de grens met Nepal gesloten is; veel kloosters; meer wandelen/trekking zou beter zijn.

  • 8 04-10-16

    Lia Maier

    Een mooie reis, goed georganiseerd. Een geweldig reisbegeleider (Wendy). wel last gehad van hoogteziekte.

  • 8 04-10-16

    Bea Faling

    Geweldig mooie reis door het unieke Tibet. Ondanks de Chinese overheersing is er nog genoeg van het oude Tibet en hun boeddhisme te bewonderen. Goede opbouw ook qua hoogte, waar niet iedere reisorganisatie rekening mee houd maar absoluut noodzakelijk is.

  • 8 04-10-16

    John Van Velzen

    Zeer mooie reis met bezoek aan tal van fraaie tempels (in Tibet) en paleizen (in Nepal) en vele vergezichten over de Tibetaanse landschappen. Goede indrukken van de manier van (dicht bij de natuur) leven van de plaatselijke bevolking.

  • 8 04-10-16

    Ton Lohman

    Wat de reis zelf betreft: Zeer cultureel karakter met erg veel feiten over Boeddhisme (verschillende Boeddha's, verschillende dalai lama's, panchen lama's, rood-, geel-, zwart- en witkappen). Soms werd ik hiermee overvoerd. In het programma mag meer tracken/wandelen opgenomen worden. Samengevat: iets minder cultureel en wat meer sportief. Wat betreft de reisbegeleiding: Reis werd door Wendy goed begeleid.

  • 8 04-10-16

    Lia Tuijt

    Goed geregeld, ook vooraf voldoende informatie ontvangen.

  • 10 04-10-16

    Jannie Altena E/V Haitink

    Het was een indrukwekkende reis: Nepal met zijn veerkracht na de aardbeving en Tibet waar zo veel hoogtepunten zijn. Lhasa met zijn Potalapaleis en de Jokhangtempel, het basiskamp van de Mount Everest, de kloosters, de bergen en de wandelingen, kortom een onvergetelijk reis. Ook onvergetelijk is de goede zorg van onze gids Wendy. Ze was een soort Florence Nightingale voor de zieke reisgenoten. Bovendien ligt haar hart bij deze landen en dat is duidelijk merkbaar. Top top top!!!

  • 6 04-10-16

    Marg Van Wegen

    Wel erg veel kloostergebeuren. Prima groep en reisleidster. had graag iets meer Kora's of wandelingen gedaan.

  • 9 27-09-16

    Jack Mertens

    De Nepal/Tibet reis zit goed in elkaar. Toch wel zwaar door de switch naar grote hoogte. Met een bevlogen reisleidster voor dat gebied was het zeer aangenaam reizen.

  • 8 27-09-16

    Enno De Graaff

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 27-09-16

    Joke Van Straten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 27-09-16

    Rineke Terlouw

    Een geweldige reis. Prachtige landschappen, dichter bij Mount Everest gekomen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Prima reisleidster; haar kennis van het land en de cultuur is echt van grote toegevoegde waarde. Bovendien zorgzame aandacht voor ieders persoonlijke welzijn. Tibetaanse gids geeft interessante kijk op de religie en de cultuur.

Rondreis Tibet en Nepal

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Avontuur-Plus
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
  • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.