< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 5 beoordelingen
 • 8 04-04-13

  Marlike

  Het was al langere tijd mijn wens om een fotoreis te maken. En het was dus heerlijk om onder gelijkgestemden te zijn en te ondervinden dat de door te brengen tijd helemaal in het teken van, het fotograferen stond. Oezbekistan is voor dit doel een fantastisch land, zeer kleurrijk qua cultuur en mensen. Je komt ogen te kort! Bovendien zijn de bewoners zeer vriendelijk en hartelijk. Het is ook een veilig land. Je trekt er in je eentje heel makkelijk op uit. Een absolute aanrader!

 • 9 06-09-12

  Yvonne

  De fotoreis naar Oezbekistan was top, een mooie route door een schitterend land. Daarnaast een zeer leerzame fotoreis, waarbij het fotograferen van prachtige historische gebouwen en kennismaken met fotogenieke mensen centraal staat. Een aanrader!

 • 7 09-09-11

  Elly

  Oezbekistan is een boeiend land: islamitisch, met voormalig Sovjet-inwoners met een aziatisch uiterlijk. Kortom: een erg interessante combinatie. Op dit moment nog niet erg toeristisch. Dus: wacht niet te lang met een bezoek aan dit kleurrijke land waar je prachtige foto's kunt maken.

 • 8 09-09-11

  Johan

  Een bijzondere reis naar een niet voor de hand liggende bestemming. Intensief maar zeer de moeite waard. Ook nu weer veel geleerd. Absoluut de moeite waard.

 • 8 09-09-11

  Cisca

  Deze reis was echt geweldig! Oezbekistan is nog weinig toeristisch dus alles voelt 'puur', met prachtige architectuur en mensen die nog graag gefotografeerd worden. Kortom; een mooie bestemming voor een fotoreis!

Rondreis Oezbekistan Fotoreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 juni 2019

 • Laat je inspireren door diverse reispresentaties over o.a. India&Nepal, Australië en Costa Rica. 
 • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.