< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 10,0
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,3
8.2 58 beoordelingen
  • 8 01-10-16

    Thea Koek

    een mooie, afwisselende reis. Prachtige monumenten en vooral heel veel vriendelijke Oezbeken.

  • 8 01-10-16

    Dirk Van Prooijen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 01-10-16

    Diederik Ravesloot

    Hoewel het begin van de reis door de aankomst midden in de nacht en het erg vroege vertrek van de binnenlandse vlucht anderhalve dag later vermoeiend was, is de opbouw van de reis goed. Khiva is een niet al te grote stad, maar met een overweldigende eerste indruk. Bukhara is groter en biedt wederom veel indrukwekkends. De twee dagen daarna, in de woestijn en in het dorpje Senop, vormen een uitstekende afwisseling op het juiste moment. Samarkand is een prachtige afsluiting. Reisbegeleiding uit het land zelf is een grote plus. Naast het boeiende land is ook de bevolking geweldig: hartelijk, nieuwsgierig, authentiek en ontwapenend spontaan.

  • 8 01-10-16

    Henriëtte Heese

    goede afwisseling van cultuur en natuur

  • 8 01-10-16

    Lizette Tijink

    De drie steden op de zijderoute waren prachtig, ook de volgorde khiva, buhkara en daarna samarkand is goed gekozen in opbouw van de reis. De afwisseling in de woestijn was prima.

  • 8 01-10-16

    Steven Schepel

    De reis was een prima kennismaking met de historische steden en de landschappen van Oezbekistan.

  • 8 23-04-16

    Linda Bouw

    Een reis dat een mooie blik op Oezbekistan geeft. De hotels waren centraal gelegen waardoor belangrijke bezienswaardigheden op loopafstand lagen. Grootste meerwaarde van de reis was onze Oezbeekse reisleidster Bibi. Ze sprak goed Engels, was gastvrij en kon ontzettend veel over de geschiedenis van Oezbekistan vertellen.

  • 9 23-04-16

    Dries Van Veen

    Oezbekistan is de wereld van Centraal Azië onbekende cultuur, overweldigend cultureel erfgoed. Kortom een geweldige ontdekking. Deze rondreis heeft daarom veel gebracht. Bovendien een leuke, maar vooral deskundige reisleidster, afkomstig uit het land zelf. De groep was leuk en gezellig. Ik zou zo weer willen gaan.

  • 9 23-04-16

    Joke Lauwers

    We hadden een schitterende gids. Bibi was echt wel heel flexibel, heel bekwaam. We konden haar heel veel vragen stellen en ze beantwoordde de vragen met een grote nauwkeurigheid. Ze is zeer attent, vriendelijk en dacht aan alle kleine details. Kortom, ik heb echt nog nooit zo'n professionele gids gehad. De homestay was ok. Het land is zo mooi, de gebouwen zijn prachtig. We vielen van de ene verbazing in de andere. De mensen ginds zijn heel vriendelijk. De groep was heel vriendelijk en zorgzaam. Het was een heel mooie rondreis. De hotels waren prima.

  • 8 23-04-16

    Sven Warnaar

    De reis was heel mooi. Vooral de steden Kiva, Bochara en Samarkand sprongen er uit. Hierop zou meer accent gelegd kunnen worden.De excursie naar Shachrisabz was ook heel leuk. Het slapen in de yurt en het bezoek aan de Homestay hoeven voor mij niet. De homestay was eigenlijk geen homestay maar een eenvoudig lokaal hotel, wel gerund door heel vriendelijke mensen maar niet bij mensen thuis zoals ik had verwacht.De gids Bibi was heel goed en zorgzaam en had alles onder controle. De chauffeur maakte lange dagen en reed heel secuur en veilig. Ook de groep was heel plezierig.Verder was de lokale bevolking uiterst vriendelijk en waren wij voor hen net zo'n grote bron van interesse als zij voor ons.

  • 9 23-04-16

    Toon Hofhuis

    een prachtig beeld van het Oezbeekse deel van de Zijderoute

  • 8 23-04-16

    Elly Duparc

    Mooie rondreis, vooral de steden. Platteland minder interessant. Hotels en reisleiding goed. Overnachten in yurt en homestay minder.

  • 9 23-04-16

    Leon Wenting

    hele goede gids! prima chauffeur. hotels ook heel goed en niet erg luxe , dus dan veel prettiger. weer een goede sawadee reis ervaring.

  • 8 23-04-16

    Agnes Kroes

    Goed georganiseerd, hele goede Oezbeekse gids en schitterende steden, genot voor de ogen. De volgorde van de steden is prima. De homestay voegt niet veel toe, echter.

  • 8 03-10-15

    Thea Zeilinga

    Ik heb genoten van de prachtige natuur, cultuur en de vriendelijke bevolking.

  • 6 03-10-15

    Marten Wiersma

    als je een reis organiseert over 'het hart van de zijderoute', dan hoop je dat de nieuwe zijderoute en wat daarmee samenhangt ook aan de orde is.

  • 8 03-10-15

    Ria Posthuma

    Deze groepsreis zit goed ingeklaard, mooie eenvoudige tot betere accommodatie . Het enige min punt was de extra excursie reis er naar toe mooi maar locatie viel erg tegen had geen extra toevoeging.

  • 8 03-10-15

    Christien Tijsseling

    De reis zat goed in elkaar, alleen was het begin een beetje zwaar (twee korte nachten is niet heel relaxed aan het begin. Alle begrip dat dat niet anders kan.

  • 8 03-10-15

    Anny Bremmer

    Een mooie, bijzondere rondreis Oezbekistan, waarin je geniet van de prachtige cultuur, de veelal open en gastvrije inwoners van dit land en - ook al had de herfst zijn entree gedaan - de afwisselende natuur.

  • 8 03-10-15

    Margriet Martens

    De reis was uitstekend en goed begeleid.

Rondreis Oezbekistan

Het hart van de zijderoute

image
14 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!