< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 8,3
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,8
8.2 52 beoordelingen
  • 8 23-04-16

    Linda Bouw

    Een reis dat een mooie blik op Oezbekistan geeft. De hotels waren centraal gelegen waardoor belangrijke bezienswaardigheden op loopafstand lagen. Grootste meerwaarde van de reis was onze Oezbeekse reisleidster Bibi. Ze sprak goed Engels, was gastvrij en kon ontzettend veel over de geschiedenis van Oezbekistan vertellen.

  • 9 23-04-16

    Dries Van Veen

    Oezbekistan is de wereld van Centraal Azië onbekende cultuur, overweldigend cultureel erfgoed. Kortom een geweldige ontdekking. Deze rondreis heeft daarom veel gebracht. Bovendien een leuke, maar vooral deskundige reisleidster, afkomstig uit het land zelf. De groep was leuk en gezellig. Ik zou zo weer willen gaan.

  • 9 23-04-16

    Joke Lauwers

    We hadden een schitterende gids. Bibi was echt wel heel flexibel, heel bekwaam. We konden haar heel veel vragen stellen en ze beantwoordde de vragen met een grote nauwkeurigheid. Ze is zeer attent, vriendelijk en dacht aan alle kleine details. Kortom, ik heb echt nog nooit zo'n professionele gids gehad. De homestay was ok. Het land is zo mooi, de gebouwen zijn prachtig. We vielen van de ene verbazing in de andere. De mensen ginds zijn heel vriendelijk. De groep was heel vriendelijk en zorgzaam. Het was een heel mooie rondreis. De hotels waren prima.

  • 8 23-04-16

    Sven Warnaar

    De reis was heel mooi. Vooral de steden Kiva, Bochara en Samarkand sprongen er uit. Hierop zou meer accent gelegd kunnen worden.De excursie naar Shachrisabz was ook heel leuk. Het slapen in de yurt en het bezoek aan de Homestay hoeven voor mij niet. De homestay was eigenlijk geen homestay maar een eenvoudig lokaal hotel, wel gerund door heel vriendelijke mensen maar niet bij mensen thuis zoals ik had verwacht.De gids Bibi was heel goed en zorgzaam en had alles onder controle. De chauffeur maakte lange dagen en reed heel secuur en veilig. Ook de groep was heel plezierig.Verder was de lokale bevolking uiterst vriendelijk en waren wij voor hen net zo'n grote bron van interesse als zij voor ons.

  • 9 23-04-16

    Toon Hofhuis

    een prachtig beeld van het Oezbeekse deel van de Zijderoute

  • 8 23-04-16

    Elly Duparc

    Mooie rondreis, vooral de steden. Platteland minder interessant. Hotels en reisleiding goed. Overnachten in yurt en homestay minder.

  • 9 23-04-16

    Leon Wenting

    hele goede gids! prima chauffeur. hotels ook heel goed en niet erg luxe , dus dan veel prettiger. weer een goede sawadee reis ervaring.

  • 8 23-04-16

    Agnes Kroes

    Goed georganiseerd, hele goede Oezbeekse gids en schitterende steden, genot voor de ogen. De volgorde van de steden is prima. De homestay voegt niet veel toe, echter.

  • 8 03-10-15

    Thea Zeilinga

    Ik heb genoten van de prachtige natuur, cultuur en de vriendelijke bevolking.

  • 6 03-10-15

    Marten Wiersma

    als je een reis organiseert over 'het hart van de zijderoute', dan hoop je dat de nieuwe zijderoute en wat daarmee samenhangt ook aan de orde is.

  • 8 03-10-15

    Ria Posthuma

    Deze groepsreis zit goed ingeklaard, mooie eenvoudige tot betere accommodatie . Het enige min punt was de extra excursie reis er naar toe mooi maar locatie viel erg tegen had geen extra toevoeging.

  • 8 03-10-15

    Christien Tijsseling

    De reis zat goed in elkaar, alleen was het begin een beetje zwaar (twee korte nachten is niet heel relaxed aan het begin. Alle begrip dat dat niet anders kan.

  • 8 03-10-15

    Anny Bremmer

    Een mooie, bijzondere rondreis Oezbekistan, waarin je geniet van de prachtige cultuur, de veelal open en gastvrije inwoners van dit land en - ook al had de herfst zijn entree gedaan - de afwisselende natuur.

  • 8 03-10-15

    Margriet Martens

    De reis was uitstekend en goed begeleid.

  • 8 03-10-15

    Cornelia Adriaansen

    goede op elkaar afgestelde reis

  • 8 03-10-15

    José Hoppenbrouwers

    Een mooie rondreis met goede hotels, fraaie bezienswaardigheden, goed georganiseerd. We hebben enig idee gekregen van Oezbekistan en de bewoners. Gelukkig is er nog niet heel veel toerisme, vaak zijn de toeristen zelf Oezbeken. Soms waren we zelf meer een bezienswaardigheid voor hen dan andersom. Khiva was prachtig, Samarkand heel mooi en groots. Het is vooral een cultuurreis, veel natuurschoon hebben we niet gezien, al was het verblijf in de bergen wel een aangename afwisseling.

  • 8 16-05-15

    Joyce Snijder

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-05-15

    Jan Kloek

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-05-15

    Eva Spaaks

    Deze 2 weekse reis is een heerlijk tussendoortje in het voor- of najaar. Wij hadden temperaturen van tegen de 30 graden, maar met een windje en de droge warmte van Centraal Azië was het heel goed te doen. De steden Khiva, Bukhara en Samarkand waren prachtig. Fijn om na Bukhara even naar Nurata te gaan zodat je niet 'tegeltjes moe' wordt. De hotels zijn goed. Nazim als lokale reisbegeleider en gids was geweldig! Hij heeft voor mij veel extra's genracht door zijn uitleg en verhalen. Het eten vond ik niet lekker, heel veel vlees en nauwelijks groenten of fruit. Al met al heb ik genoten!

  • 8 15-05-14

    Yvonne Schouten

    De reis is goed opgebouwd. Alles wat er te zien is op de route is fabelachtig mooi met als hoogtepunt Samarkand. Absolute aanrader.

Rondreis Oezbekistan

Het hart van de zijderoute

image
14 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!