< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 9,1
Overnachtingen 8,6
Reisroute 8,6
8.5 6 beoordelingen
 • 7 09-07-16

  Wilma Gelderblom

  Sri Lanka is een mooi land. Veel afwisseling tussen natuur en cultuur. Mooie natuurparken. We hadden een zeer goede reisleider. Over het algemeen luxe overnachtingen.

 • 7 09-07-16

  Jelle Romijn

  Een hele mooie reis door Sri Lanka onder begeleiding van een ontzettend goede gids. Niet alle hotels voldeden aan het criterium comfort plus reis.

 • 10 09-07-16

  Trees Verhoef

  Heel veel gezien. Zeer goede reisleider die veel kennis had en betrokken was bij de groep. Goede afwisseling in het programma. Combinatie met de malediven was heel goed zeker hoe wij het hadden dedain door een Ocean villa te huren

 • 10 09-07-16

  Lieve Herelixka

  Ik heb een fantastische rondreis Sri Lanka gehad. De gids was een uit duizend en de accommodaties waren super, zelfs de ecolodge. Ik heb een fantastische tijd gehad. Bedankt Sawadee.

 • 9 09-07-16

  Geert De Geest

  App Sawadee: heel goed gevonden Hotelkeuze: top: hoe hebben jullie dat voor elkaar gekregen? Reisgids: on-overtroffen, op ieder moment klaarstaan om van alles te doen, als iemand nog geen eten heeft gekregen, organiseren ter plekke..., algemene kennis, wereldkennis, intelligentie : dikke 10, bedankt Ruwan! Alg. Indruk: perfect: niets meer aan doen: topreis. Maledieven was niet het psradijselijkste plekje op aarde. Management was bedroevend.

 • 8 09-07-16

  Claudia Jacobs

  Het Sri Lanka gedeelte van de reis is zeer goed bevallen. De accommodatie in Kandy is authentiek maar is redelijk smoezelig. Het zwembad en de daarbij behorende kleedruimte is uitermate smerig/gedateerd. De hotels aan de kust en in Sigiriya zijn bijzonder prettig en fraai gelegen. Super verblijf.

Rondreis - Het beste van Sri Lanka

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Comfort plus
Naar boven
 

Profiteer nog 3 dagen
Betaal slechts €50,- aan


Maak je reisplannen concreet en profiteer nog 3 dagen van onze unieke actie.

Als je nu een reis boekt, betaal je slechts € 50 aan in plaats van 20% van de reissom.