< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,0
Reisroute 7,9
8.0 9 beoordelingen
  • 8 12-11-16

    Yvonne Klein Ev Hoveling

    Het is een zeer gevarieerde reis en je krijgt zo een goed beeld van Thailand

  • 8 12-11-16

    Edo De Bruijn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 12-11-16

    Annemarie Barneveld

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-11-16

    Frank Coolen

    Mooie en leuke combinatie van exotische citytrip, snuifje tempelcultuur, jungle-Adventures en relaxing beachevents.

  • 8 12-11-16

    Leen Busschots

    De combinatie tussen chill en adventure was super. Misschien door de nog niet zo lange samenwerking met de gids kwamen onze programma's twee dagen niet overeen. Onze gids heeft er alles aan gedaan om dit recht te zetten.

  • 9 12-11-16

    Jasmien Den Tandt

    Een zeer mooie reis, prachtige ervaringen opgedaan met fantastische mensen! De combi van een weekje adventure en een weekje relaxen aan het strand, was voor mij perfect!

  • 7 12-11-16

    Claudia De Regt

    De eerste week veel gezien en gedaan. De tweede week in Krabi vond ik wat minder. Volgende x moet ik maar geen chill vakantie meer boeken.

  • 8 12-11-16

    Thijs Ebbekink

    Een mooie afwisselende reis welke je een aantal hoogtepunten van Thailand laat zien. Van het chaotische Chinatown in Bangkok tot het relaxen op één van de exotische straden of eilandjes in het zuiden.

  • 9 12-11-16

    Hilde Herremans

    Ontspannend, mooi & verrassend !

Rondreis Thailand Chill & Adventure

Tempels, jungle en relaxen

image
15 dagen vanaf € 1.598
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!