< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,0
Reisroute 7,9
7.9 16 beoordelingen
  • 9 04-03-17

    Jacqueline De Witt Havers

    Het was fantastisch. Zeer goede thaise gids, Eddie genaamd. Hotels waren prima. Vervoer was goed. Het weer en gezelschap werkte ook mee....kortom een heerlijke mooie vakantie gehad. Alles was zeer goed geregeld.

  • 7 24-12-16

    Jose Schreuder - De Meijer

    Cultuur, natuur en lekker chillen is een prima combinatie

  • 7 24-12-16

    Annelies Siersack

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-12-16

    Gijs Schreuder

    Leuke reis. Vond het alleen te weinig avontuur.

  • 8 24-12-16

    Jan De Vries

    -

  • 8 24-12-16

    Alie Haarsma

    -

  • 8 24-12-16

    Allan Van Weelie

    Reis omgezet naar landarrangement omdat vluchttijden niet uit kwamen voor mij. Landarrangement prima verzorgt, goede accommodaties leuke bezienswaardigheden.

  • 8 12-11-16

    Yvonne Klein Ev Hoveling

    Het is een zeer gevarieerde reis en je krijgt zo een goed beeld van Thailand

  • 8 12-11-16

    Edo De Bruijn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 12-11-16

    Annemarie Barneveld

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-11-16

    Frank Coolen

    Mooie en leuke combinatie van exotische citytrip, snuifje tempelcultuur, jungle-Adventures en relaxing beachevents.

  • 8 12-11-16

    Leen Busschots

    De combinatie tussen chill en adventure was super. Misschien door de nog niet zo lange samenwerking met de gids kwamen onze programma's twee dagen niet overeen. Onze gids heeft er alles aan gedaan om dit recht te zetten.

  • 9 12-11-16

    Jasmien Den Tandt

    Een zeer mooie reis, prachtige ervaringen opgedaan met fantastische mensen! De combi van een weekje adventure en een weekje relaxen aan het strand, was voor mij perfect!

  • 7 12-11-16

    Claudia De Regt

    De eerste week veel gezien en gedaan. De tweede week in Krabi vond ik wat minder. Volgende x moet ik maar geen chill vakantie meer boeken.

  • 8 12-11-16

    Thijs Ebbekink

    Een mooie afwisselende reis welke je een aantal hoogtepunten van Thailand laat zien. Van het chaotische Chinatown in Bangkok tot het relaxen op één van de exotische straden of eilandjes in het zuiden.

  • 9 12-11-16

    Hilde Herremans

    Ontspannend, mooi & verrassend !

Rondreis Thailand Chill & Adventure

Tempels, jungle en relaxen

image
15 dagen vanaf € 1.598
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zaterdag 24 juni 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. O.a. Iran, Nieuw-Zeeland & Zuidelijk Afrika.
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.