< Terug naar resultaten

Waarom deze reis?

 • Kleine groepen van maximaal 22 deelnemers
 • Zwemmen in de watervallen van Erawan
 • Prachtige wandeling met gids door Khao Sok nationaal park
 • Ervaar de hoogtepunten van het land van de glimlach
 • Bezoek aan de tempels van Ayutthaya
 • Een week avontuur en een week strand: dus uitgerust weer naar huis
 • Bezoek aan de beroemde River Kwai inclusief
 • Maar liefst vijf dagen afsluiten aan een parelwit strand
 • Met de nachttrein in Thailand: reizen als een local

! Voor deze reis zijn er meerdere reisroutes. Onder Data & Prijzen vind je welke route wanneer gevolgd wordt. Maak hieronder je keuze.

Deze route is nog niet definitief en kunnen nog wijzigingen in voorkomen.

 • Vanwege het klimaat in Thailand voeren we deze reis op twee manieren uit. Maak je deze reis tussen oktober en april? Dan eindig je je reis op Krabi. De reizen met vertrek tussen mei en september eindigen op Koh Samui.

 • 1

  vlucht Amsterdam - Bangkok

  Vandaag begint je reis naar Thailand. Voor de vluchtgegevens verwijzen wij naar het vluchtschema.

 • 2

  aankomst Bangkok / vrije dag

  image

  Na aankomst in Bangkok brengt de bus ons in ongeveer een half uur naar het comfortabele hotel. Vandaag kun je de eerste indrukken van Thailand op je in laten werken. Er zijn weinig plekken op aarde waar je zintuigen zo geprikkeld worden als hier; op markten, in tempels en op straat. Maak kennis met de geweldige geuren en kleuren, die het Aziatische leven te bieden heeft.

 • 3

  Bangkok / vrije dag

  image

  Veel mensen zien Bangkok als een enorme, moderne metropool vol wolkenkrabbers. Maar er is ook een andere kant van Bangkok waar mensen nog geloven in de eeuwenoude tradities. De leukste manier om deze kant van Bangkok te ontdekken is per fiets. Uiteraard kan je ook een bezoek brengen aan de vele tempels die de stad kent. Vergeet ook het Koninklijk Paleis niet!

  Optioneel Fietstocht Bangkok / €28,00 per persoon

  image

  Een leuke manier om Bangkok te verkennen is per fiets, een heel bijzondere beleving. In de ochtend vertrekken we en steken we samen met een gids de oude Chao Phraya rivier over. Aan de overzijde van deze voor Bangkok belangrijke rivier, bevind je je meteen in de buitenwijken van de stad waar het moderne leven nauwelijks aanwezig is. Je fietst langs de klongs die zo kenmerkend zijn voor Bangkok. Tijdens de tocht passeert het moderne en het authentieke Bangkok, een overdaad aan geuren en kleuren prikkelen je zintuigen. Het beginpunt ligt vlakbij het Nouvo City Hotel.

 • 4

  Bangkok / excursie naar Ayutthaya

  image

  In ongeveer 2 uur rijden we naar het historische Ayutthaya. 400 jaar lang was dit de hoofdstad van Thailand, voordat de Birmezen binnen vielen. Tegenwoordig staat Ayutthaya op de UNESCO werelderfgoedlijst. Met een gids lopen we tussen de ruïnes en tempels door. Na de lunch maken we een tocht over de rivier. Vanaf het water krijg je een mooi inkijkje in het leven van de Thai. Aan het eind van de middag rijden we terug naar Bangkok.

 • 5

  naar Kanchanaburi

  image

  Vroeg in de ochtend rijden we naar het oude vissersplaatsje Maeklong, bekend om het station dat midden in een enorme lokale markt staat. Het is er gewoonlijk vol met mensen die allerhande spullen verkopen tussen de treinrails. We rijden door naar de Hellfire pass, een overblijfsel van de aanleg van de Birma-spoorlijn. We bezoeken het museum dat dit verleden goed weergeeft. Ook kan je een kleine wandeling door de kloof maken.

  image

  Na het bezoek rijden we door naar de oevers van de Kwai Noi rivier. Hier stappen we aan boord van een long-tail boot die ons naar onze accommodatie brengt. We slapen vannacht op de Kwai rivier in jungle rafts. De bungalows zijn wat eenvoudig, maar de setting maakt dat meer dan goed.

 • 6

  bezoek Erawan watervallen / nachttrein naar Surat Thani

  image

  Na het ontbijt stappen we weer aan boord en maken nog een mooie tocht over de rivier. Per busje rijden we naar de Erawan watervallen. De Erawan watervallen zijn 7 mooie terraswatervallen in een groene, jungle-achtige omgeving. In sommige kan je heerlijk zwemmen. Daarna rijden we naar het treinstation van Bangkok voor een langere treinrit.

  image

  's Avonds stappen we in en rijden naar Surat Thani. De trein is een veelgebruikt vervoersmiddel in Thailand. In de trein is het makkelijk contact maken met de vriendelijke Thai. We hebben gereserveerde slaapplaatsen. Al rijdend wordt je in slaap gewiegd.

 • 7

  naar Khao Sok NP

  image

  Na aankomst rijden we naar het Khao Sok nationaal park. Khao Sok is één van de mooiste natuurparken in Thailand, met watervallen, heldere stroompjes en een stuwmeer omringd door steile kalkrotsen. We slapen twee nachten in een mooie lodge pal naast de ingang van het park. 's Middags liggen er kano's klaar voor een mooie tocht door het park. De maaltijden zijn tijdens ons verblijf in deze lodge inclusief. 

 • 8

  Khao Sok NP / wandeling met gids

  image

  Als je wil kan je er vandaag een actieve dag van maken. We maken onder leiding van een gids een mooie wandeltocht (2 á 3 uur) door de jungle van Khao Sok. Je hebt kans op het zien van de neushoornvogel en verschillende soorten apen. De prachtige rotsen van kalksteen en het heldere water zullen een indruk achterlaten. Je kan er ook voor kiezen bij de lodge te blijven en te relaxen of optioneel een mooie dagtocht over het Cheow Lan meer te maken.

 • 9

  naar Koh Samui

  image

  Het tweede deel van je reis is aangebroken: tijd voor witte stranden, palmbomen en helderblauw water. Na een rit van ongeveer 3 uur kom je aan bij de Don Sak pier. Hier neem je de ferry naar Koh Samui. Met een transfer wordt je naar je hotel gebracht. De komende 5 dagen kan je je tijd invullen hoe je maar wil. Vanuit het hotel kan je verschillende activiteiten ondernemen.

  NB: De komende dagen is er geen reisbegeleider aanwezig.

 • 10

  Koh Samui / vrije dag

  Vrij verblijf

 • 11

  Koh Samui / vrije dag

  Vrij verblijf

 • 12

  Koh Samui / vrije dag

  Vrij verblijf

 • 13

  Koh Samui / vrije dag

  Vrij verblijf

 • 14

  vlucht Koh Samui - Bangkok - Amsterdam

  De vakantie zit er alweer op! Je vliegt van Koh Samui naar Bangkok. Hier neem je een nachtvlucht naar Amsterdam. Voor de vluchtgegevens verwijzen wij naar het vluchtschema.

 • 15

  aankomst Amsterdam

Rondreis Thailand Chill & Adventure

Tempels, jungle en relaxen

image
15 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!