< Terug naar resultaten

Rondreis Wie is de Mol-reis Thailand

Al je zintuigen op scherp

Waarom deze reis?

 • Uitdagende opdrachten op bijzondere locaties, zoals in Sukhothai en Chiang Mai
 • Fietsen langs eeuwenoude tempels in Sukhothai Historical Park
 • Dé kans om eindelijk zelf eens de Mol te ontmaskeren óf te zijn!
 • Bezoek en treinrit over de Bridge over the River Kwai bij Kanchanaburi
 • Ontspannen strand afsluiting in de levendige vissersplaats Hua Hin

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Thailand

Route daagse rondreis Wie is de Mol-reis Thailand

Bangkok is het startpunt van deze Wie is de Mol-reis. Verken deze bruisende metropool per fiets, breng een bezoek aan het Koninklijk Paleis en de tempel Wat Po en geniet van een heerlijk welkomstdiner. Na Bangkok doe je diverse hoogtepunten van Thailand aan, zoals Chiang Mai, de beroemde ´Bridge over the River Kwai´ en de historische plaatsen Ayutthaya en Sukhothai. Onderweg voer je uitdagende opdrachten uit met als doel zoveel mogelijk stempels te verzamelen door de opdrachten zo goed mogelijk uitvoeren of… te saboteren! Kortom, een complete groepsreis, maar met nét dat beetje extra spanning. Wie is degene met de meeste stempels en…. Wie is de Mol?

Deze Wie is de Mol-reis brengt je langs de hoogtepunten van Thailand. Zowel natuur- als cultuurliefhebbers komen tijdens deze reis aan hun trekken.We slapen in comfortabele hotels, allen met zwembad.We reizen met een privé- bus. Om lange reisdagen zo veel mogelijk te voorkomen, nemen we voor het traject Chiang Mai - Bangkok één keer de nachttrein. Startpunt Bangkok Je begint jouw Wie is de Mol avontuur in Bangkok. Om deze stad goed te leren kennen biedt Sawadee je een stadstour aan. In Bangkok, de drukke hoofdstad van Thailand, ervaar je de geuren en kleuren van het Aziatische leven. Druk bezette eetstalletjes met heerlijk Thais eten, overvolle winkels en de chaos in het verkeer vormen een contrast met de serene rust die je vindt bij de vele tempels, zoals bij het Koninklijk Paleis en Wat Po. Een bezoek aan de drijvende markt mag niet ontbreken. Vanuit kleine bootjes verhandelt de Thai hier werkelijk alles: eten, bloemen, vis, kleding en allerlei souvenirs. Ontmasker de Mol in Sukhothai In Kanchanaburi bezoek je de beroemde ´Bridge over the River Kwai´. Het bouwen van deze brug is een enorme onderneming geweest. Hierna vervolgen we onze weg richting Ayutthaya en Sukhothai. Beide historische plaatsen staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO. In Sukhothai voer je een bijzondere opdracht uit, waarbij je de Mol niet uit het oog mag verliezen… Wie kun je vertrouwen in Chiang Mai en Pai? In Chiang Mai heb je de tijd om zelf de stad te verkennen. Hier kun je letterlijk proeven van de Thaise cultuur, bijvoorbeeld door een kookcursus te volgen waarbij je zelf de heerlijkste gerechten leert maken. Een bezoek aan het Elephant Nature Park, waar je een bad kunt nemen met olifanten, behoort ook tot de mogelijkheden. In Chiang Mai voer je daarnaast de volgende opdracht uit. Ontmasker jij tijdens deze opdracht de Mol of ben je het misschien zelf?! Na Chiang Mai bezoeken we Pai. Een gezellig plaatsje met veel mogelijkheden voor optionele activiteiten in de natuur. In Pai is het tijd voor de volgende opdracht, waarbij alles draait om de vraag: Wie kun je vertrouwen en nog belangrijker… wie niet? De finale in Hua Hin We nemen de nachttrein naar Bangkok om vanuit daar naar het levendige vissersplaatsje Hua Hin te rijden. De nachttrein vormt het decor voor een uitdagende opdracht. In Hua Hin is naast luieren op het strand nog veel meer te beleven. Je kunt lekker eten op de nachtmarkt en winkelen in de Hua Hin shopping mall. In Hua Hin wordt tevens het finale spel gespeeld waarna de winnaar van Wie is de Mol – Thailand bekend gemaakt wordt!

Rondreis Wie is de Mol-reis Thailand

Niet boekbaar

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!