< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Tijdens de reis wordt meestal overnacht in comfortabele hotels, in tweepersoonskamers voorzien van eigen badkamer. Vaak hebben de kamers airconditioning en een zwembad. De overnachting in het Elephant nature Park is eenvoudig maar sfeervol. Je slaapt twee keer bij de mensen thuis. Tijdens deze overnachting slapen we in principe op de grond. Sanitaire voorzieningen en stromend water zijn eenvoudig en beperkt.
Het traject Lopburi - Chiang Mai leggen we af per nachttrein, waarin we comfortabele couchettes hebben. Alle bedden worden netjes met schone lakens opgemaakt en voor elk afzonderlijk bed kan een gordijntje geschoven worden.
Een eenpersoonskamer is niet mogelijk tijdens de overnacthing in het Elephant Nature Park en tijdens de homestay.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Reis je alleen, dan gaan we er vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Het traject Lopburi - Chiang Mai leggen we af per nachttrein, waarin we comfortabele couchettes hebben. Alle bedden worden netjes met schone lakens opgemaakt en voor elk afzonderlijk bed kan een gordijntje geschoven worden. Tijdens de andere verplaatsingen beschikken we vaak over eigen busjes of pick-ups. Vanaf het vasteland van Thailand varen we met een boot naar Koh Samed.

Rondreis Thailand Olifanten

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven