< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,0
Reisroute 7,9
8.3 26 beoordelingen
  • 8 05-06-14

    Hans Vennik

    Leuke, afwisselende groepsreis met prima reisbegeleider. Goede afwisseling tussen cultuur, natuur en vrije tijd.

  • 7 05-06-14

    Marrit Berkhout

    De vakantie geeft een goede indruk van Thailand, maar in zo weinig tijd zo veel zien heeft ook nadelen. De trekking vond ik een beetje tegenvallen, te weinig wandeluren, met name de eerste en laatste dag.

  • 7 05-06-14

    Peter De Jong

    Het was een leuke interessante groepsreis waar we in een korte tijd veel hebben kunnen zien van Thailand. Het was zeker de moeite waard.

  • 9 05-06-14

    Hans Abraham Casteleijn

    Bijzonder goede vakantie, zowel qua samenstelling, gidsen, als ook de prijs-kwaliteitverhouding.

  • 9 05-06-14

    Marleen Minnaert

    Thailand is een fantastisch land met wondermooie natuur, cultuur en hartelijke mensen. Dit is echt vakantie waar je nog lang van nageniet. Veel afwisseling in activiteiten. Veel avontuur!

  • 7 05-06-14

    Bert Muylaert

    Ik vond het een goeie groepsreis, vooral om het een goeie groep was en twee fantastische begeleiders. Rene was een speciaal type met een aparte visie op onze cultuur en een zeer goede kennis van de Thaise cultuur en James kende zijn eigen land natuurlijk door en door maar kende ook zeer goed Engels en kende ook zeer veel van de westerse cultuur. Beide waren zeer open en je kon heel goed met hen praten over veel verschillende onderwerpen.

  • 9 15-05-14

    Maaike Rotty

    Een prachtige groepsreis. Een boeiend land met super vriendelijke mensen en vol geuren en kleuren. Je zier er indrukwekkende fauna en flora en verschillende soorten tempels( van groots tot klein en charmant). Je blijft je steeds verbazen over hoe alles daar werkt. Het is zo anders dan in het Westen maar daarom ook net charmant. Vooral het olifantenpark en hun verhaal is erg aangrijpend. Ook de watervallen zijn een must see met de vlinders die in groep door elkaar fladderen, de aapjes en het turkoois blauw water!

  • 8 15-05-14

    Henk Hoogkamer

    Een globale indruk met iets te veel bezoeken aan tempels. Verder leuk contact met lokale bevolking en genietend van de natuur. Laatste deel zijn slaap - kijk - reis dagen, welke nog niet zeer vermoeiend zijn. De groepsreis is voor een ieder te doen met een normale conditie

  • 8 15-05-14

    Arjan Vergunst

    Mooie vakantie! Je ziet de vele verschillende aspecten van Thailand. Goed qua reisduur en bezienswaardigheden! Een absolute aanrader!

  • 5 15-05-14

    Rudy Van Laere

  • 8 15-05-14

    Jacqueline Verhagen

    Ik vond het een heel gevarieerde rondreis. Op allerlei manieren zijn we door het land gegaan, bus, nachttrein, boot, lokaal vervoer. De reis was een aaneenschakeling van indrukken, geuren, drukte (markten), vochtige warmte, zweten en lekker eten.

  • 8 15-05-14

    Manoe Romeyn

    prima geregelde vakantie

  • 8 15-05-14

    Johan Feijen

    een rondreis met waar naar geld

  • 8 15-05-14

    Jan Disco

    actieve groepsreis, veel bezienswaardigheden, druk programma doch wel met vrijheid, zorgzame reisleider en dito gids, zeer veel van land gezien, enkele korte uitstapjes naar buurlanden zijn ook gaaf, onwijs gave trekking en onvergetelijk bezoek aan olifantenpark

  • 9 03-04-14

    Kees Bos

    Super leuke gevarieerde rondreis door Thailand. We gaan zeker nog een keer terug.

  • 9 03-04-14

    Lore Van Tienhoven

    Eerste reis in Azië was geweldig. Gevarieerde rondreis met als hoogtepunt trekking en verblijf in bergdorpen. Reisbegeleiding zeer professioneel zonder overheersend te zijn. Voldoende mogelijkheden voor individuele activiteiten.

  • 8 03-04-14

    Johanna Ryckebusch

    Afwisselend qua vervoer: trein, bus, songthaew, fiets en te voet lekker en goedkoop eten ontspannende thaise massages heel wat tempels en kleurrijke markten boeddhistisch nieuwjaar (songkran)

  • 9 03-04-14

    Daan Bellefroid

    Super!!

  • 10 03-04-14

    Mark Spanoghe

    Enorm genoten van de jubileumreis naar Thailand.Toffe reisbegeleidster, lokale gids en een fijne groep medereizigers. Veel gezien en gedaan in 14 dagen. We zijn gelanceerd om Sawadee reizigers te worden. 10 op 10!

  • 9 03-04-14

    Marianne Pelssers

    Onze eerste reiservaring met Sawadee en het is een echte aanrader. We hebben genoten van de rondreis door Thailand. Super vriendelijke mensen, mooie natuur, veel prachtige tempels, leuke trekking, fantastische gidsen Rit en Brenda!!

Rondreis Thailand Jubileumreis

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!