< Terug naar resultaten

Rondreis Indochina Fietsreis

16-daagse fietsvakantie

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Thailand

Route daagse rondreis Indochina Fietsreis

Een unieke fietsvakantie door Thailand, Cambodja en Vietnam waarin natuur en cultuur elkaar afwisselen. In Thailand, het land van de glimlach, fiets je langs rubber- en eucalyptus plantages, tapioca en rijstvelden. In Cambodja verken je op de fiets het uitgestrekte tempelcomplex Angkor Wat, het grootste, stenen religieuze bouwwerk op aarde. In Vietnam doorkruis je het uitgebreide waternetwerk van de Mekong Delta en slaap je een nacht bij de lokale bevolking thuis. Je sluit deze reis af in de bruisende stad Ho Chi Minh, voormalig Saigon.

Je reist in een internationaal gezelschap. In Thailand en Vietnam zijn de wegen goed, in Cambodja zijn deze soms van mindere kwaliteit. Rondom de steden kan het druk zijn op de weg, maar we proberen deze drukkere wegen zoveel mogelijk te mijden. In de reis zijn tien fietsdagen opgenomen, we fietsen gemiddeld 50 km per dag over voornamelijk vlak terrein.Verblijf in goede hotels en een overnachting bij de lokale bevolking in de Mekong Delta.Tijdens deze fietsvakantie in Azie is er gedurende de fietsdagen ondersteunend vervoer aanwezig. Fietsen in Thailand Om aan het klimaat te wennen beginnen we met een korte fietstocht bij het Khao Yai National Park. De volgende dagen fiets je door pittoreske dorpjes, langs kloosters en fotogenieke rijstvelden. Je fietst door landelijk gebied over af en toe over licht glooiende maar voornamelijk vlakke wegen. Fietsen in Cambodja In Cambodja maken we een bijzondere fietstocht door het tempelcomplex van Angkor Wat Het is een unieke ervaring om te fietsen over de beschaduwde lanen die de verschillende tempels met elkaar verbinden. Je fietst naar Ta Prohm, de tempel die door de jungle lijkt te zijn omarmd. De wortels van de enorme boom zijn aan de stenen vastgeklemd en lijken de tempel niet meer los te willen laten. Je hebt ook twee vrije dagen in Phnom Penh. Fietsen in Vietnam De Mekong Delta is een wijdvertakt riviergebied vol tropisch begroeide eilandjes van aangeslibde klei. De delta is vlak en vruchtbaar en wordt bewoond door miljoenen vrolijke Vietnamezen, die zich dan ook voornamelijk over het water vervoeren. We slapen een nacht bij een gastgezien zodat je het dagelijkse leven van dichtbij mee kunt maken. We besluiten de reis in Ho Chi Minh Stad.

Rondreis Indochina Fietsreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven