< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Je slaapt twaalf nachten in toeristenhotels en één nacht bij de lokale bevolking thuis. Tijdens deze homestay slaap je met de hele groep in een groot vertrek waar je je eigen bed met klamboe hebt.
Er is geen eenpersoonkamer tijdens de homestay ter beschikking.

Mocht er geen vlucht beschikbaar zijn met aankomst op dag 2 dan bestaat de mogelijkheid om een dag eerder te vertrekken en te overnachten in het Royal Benja Hotel. Hiervandaan vertrekt de groepstransfer naar het Khao Yai National Park. Ook bij het boeken van een landarrangement is dit hotel het vertrekpunt van de reis.

Royal Benja Hotel
39 Sukhumvit Road (Soi 5)
BANGKOK
THAILAND

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens deze reis verken je drie landen op de fiets, per boot en vanuit de bus. Op sommige dagen ga je met de bus naar het startpunt van de fietstocht. Tijdens het fietsen is er ondersteunend vervoer aanwezig die ook alle bagage meeneemt. De transfer van en naar de luchthaven dien je zelf te regelen.

Rondreis Indochina Fietsreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven