< Terug naar resultaten

Praktische informatie

 Deskundige reisbegeleiding

Deze Indochina Fietsreis reis wordt begeleid door een Nederlandstalige reisbegeleid(st)er of een lokale Engelssprekende reisbegeleid(st)er.

Onze reisbegeleiders zijn stuk voor stuk professioneel en gepassioneerd en hebben een intensieve, door Sawadee ontwikkelde training gevolgd. De reisbegeleiders zorgen ervoor dat de reis zo optimaal mogelijk verloopt en zijn je eerste aanspreekpunt bij vragen of opmerkingen. Zij geven je graag tips over mogelijke excursies, mooie plekjes en leuke restaurants. Onze reisbegeleiders beantwoorden graag al je vragen, maar neem zelf ook een goede reisgids mee. De reisbegeleider verwelkomt je op de bestemming bij aankomst op de luchthaven.


 Beste reistijd

Klimaat:
Cambodja kent twee moessons, zodat ook in onze winter buien kunnen vallen. Het is er het hele jaar door warm. In Cambodja kan de warmte vooral in de zomer zwaarder zijn doordat het hier relatief vochtig is.
Het weer in Thailand en Vietnam, in de streken die wij aandoen, heeft hetzelfde klimaat als dat van Cambodja. Het hele jaar door zijn de temperaturen tussen de 23 en 35 graden. Van ongeveer juni tot september is het regenseizoen en kun je krachtige, korte regenbuien verwachten (vooral ’s morgens en ’s avonds).

 Zwaarte

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen
  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image

In principe kan iedereen die gezond is aan deze reis deelnemen. Een positieve instelling is wel belangrijk, je zult meer van de fietstochten genieten als je in goede conditie bent. De wegen waarover de routes zijn uitgezet zijn kwalitatief gezien verschillend van elkaar. In Thailand en Vietnam zijn de wegen van betere kwaliteit dan de wegen in Cambodja. Het overwegend warme en soms vochtige klimaat maakt deze reis soms zwaar, hoewel je na een aantal dagen zult merken dat je al snel geacclimatiseerd bent. Onderweg zijn er maar weinig heuvels die beklommen moeten worden. In Zuidoost Azië is het voornamelijk in de buurt van de steden erg druk met verkeer, maar we proberen deze drukke trajecten zo veel mogelijk te vermijden. Je fietst elf dagen met een gemiddelde afstand van ongeveer 50 kilometer per dag. Op bijna alle fietstrajecten is een volgwagen aanwezig.

 Paspoortinformatie

Paspoort
Je hebt een paspoort nodig dat nog zes maanden na vertrek uit Laos, Vietnam en Cambodja geldig is. Maak kopieën van de belangrijke pagina's en bewaar deze tijdens je reis gescheiden van je paspoort.
NB. Belgische reizigers hebben een internationale reispas nodig.

Als reiziger ben je zelf verantwoordelijk om over de juiste reisdocumenten (een geldig paspoort en eventuele benodigde visa) te beschikken. Hou er rekening mee dat bij sommige beroepen (o.a. media en/of krijgsmacht) soms een andere dan de reguliere visumprocedure moet worden gevolgd. Voor reizigers met een andere dan de Nederlandse of Belgische nationaliteit kunnen afwijkende visumvoorwaarden van toepassing zijn, anders dan in onze reisbeschrijving vermeld. Indien door de desbetreffende Ambassade en/of Consulaat om persoonlijke redenen geen visum aan jou wordt toegekend, kan Sawadee Reizen niet aansprakelijk worden gesteld. Conform de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Boekingsvoorwaarden) 2019 art. 6.4 komen onkosten voor het niet (geheel) kunnen maken van de reis vanwege het ontbreken van geldige (reis)documenten voor rekening van de reiziger. Wel kun je het risico op het buiten je schuld om niet krijgen van een visum bij sommige verzekeraars laten afdekken.

Verder dienen alleenreizende ouders en ouders met een andere achternaam dan hun (minderjarige = t/m 17 jaar) kind bij reizen buiten het Schengen-gebied te kunnen aantonen dat zij het ouderlijk gezag hebben over het meereizende kind. Denk hierbij (advies Rijksoverheid en Koninklijke Marechaussee) aan: Verklaring toestemming vakantie en kopie paspoort andere (niet-meereizende) ouder, recent uittreksel GBA kind, eventueel uitspraak met betrekking tot gezag en omgang/ouderschapsplan/geboorteakte kind. Zorg dus dat je op tijd over de juiste papieren beschikt. De Koninklijke Mareschaussee heeft extra controles aangekondigd voor deze zomer. Voor overige informatie kun je terecht op de website van de Rijksoverheid en Koninklijke Marechaussee. Voor reizigers met de Belgische nationaliteit verwijzen wij graag naar Buitenlandse Zaken.

Let op: De letter ‘O’ komt in het Nederlandse paspoortnummer niet voor. Het gaat dus altijd om het cijfer ‘0’. Dit geldt ook voor het nummer op een identiteitskaart.

 Visuminformatie

Voor deze reis is geen visum nodig.
Visum Voor zowel Vietnam als Cambodja is een visum nodig. Visum Cambodja: het visum voor Cambodja krijg je bij aankomst in Cambodja tegen betaling van US$ 20,- en is 30 dagen geldig (Je hebt hiervoor een pasfoto nodig). Visum Vietnam: Voor Vietnam is een visum nodig, dat 4 weken voor vertrek moet worden geregeld. Je kunt het visum verkrijgen via het VisumBuro of via het Consulaat van India in Den Haag of Brussel. Voor de aanvraag heb je het volgende aanvraagformulier nodig. Hierin staan ook de verdere instructies. Vraag je visum niet eerder dan 4 weken voor vertrek aan. • Indien woonachtig in Nederland, gebruik dit aanvraagformulier. • Indien woonachtig in België, gebruik dit aanvraagformulier. * Zelf je visum regelen Als je het visum van Vietnam niet via Het VisumBuro wilt aanvragen kun je het ook zelf regelen. Kijk voor meer informatie op www.visum.nl of www.visum.be . N.B. Deze richtlijnen gelden voor reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit. Reizigers met een andere nationaliteit dienen zelf contact op te nemen met de ambassade of Het Visumburo.


Als reiziger ben je zelf verantwoordelijk om over de juiste reisdocumenten (een geldig paspoort en eventuele benodigde visa) te beschikken.

Bovenstaande richtlijnen gelden voor reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit. Reizigers met een andere nationaliteit dienen zelf contact op te nemen met de ambassade, Visumcentrale-Nederland of Visumcentrale-België.

  Financiën

Munteenheid
De munteenheid van Thailand is de baht. De wisselkoers is 46 baht voor 1 Euro (indicatie).

In Cambodja is de ‘riel’ de nationale munteenheid. De wisselkoers is 5900 Riel voor 1 Euro (indicatie). Je zult vooral in cash US dollars betalen en vaak het wisselgeld in Riel terugkrijgen. Probeer kleine aankopen zoveel mogelijk te betalen met de Riel die je in je bezit hebt, omdat deze moeilijk inwisselbaar zijn. Ook Thaise Baht worden algemeen geaccepteerd in Cambodja.

De Vietnamese munteenheid heet Dong. 1 Euro is ongeveer 23.000 Dong waard (indicatie). Hoewel je officieel alles in Dong moet betalen kun je bijna overal ook met dollars terecht.
Als je 100 US$ wisselt loop je met ongeveer anderhalf miljoen Dong op zak. Een moneybelt/heuptasje is dan ook bruikbaarder dan een portemonnee. Houd er rekening mee dat de Dong niet uitgevoerd mag worden.

Cash, creditcard of pinnen?
Het is handig om contante euro’s en dollars bij je te hebben. In Thailand, Vietnam en Cambodja kun je euro’s wisselen bij banken en moneychangers. In Siem Reap, Phnom Penh en Hho Chi Minh Stad is het gebruik van creditcards beperkt tot luxe winkels, hotels, restaurants en banken. In noodgevallen kun je ook geld opnemen met een creditcard. Wij raden aan om creditcards alleen mee te nemen als reserve en niet als primair betaalmiddel.
In Siem Reap, Phnom Penh en Ho Chi Minh Stad kan gepind worden (pinpas of creditcard met Maestro- of Cirrussymbool).

Welk geld meenemen?
We raden aan om het grootste deel van het geld ter plekke te pinnen en een 1/3 deel in contante euro’s en dollars mee te nemen. Aan het begin van de reis kun je het beste meteen na aankomst op het vliegveld Thaise bath pinnen of kopen.
De kosten in dollars zoals vermeld bij bijkomende kosten (het visum aan de grens bij Cambodja) dienen ook in dollars betaald te worden. In Thailand, Cambodja en Vietnam zijn euro’s gemakkelijk inwisselbaar. In Cambodja is de dollar een gangbaar betaalmiddel.

We raden je aan om altijd een pinpas en/of credit card mee te nemen voor onverwachte uitgaven of noodgevallen..

Een overzicht van beschikbare pinautomaten en plekken waar je met creditcard kunt betalen vind je op www.mastercard.com. We raden je aan een extra pinpas en/of creditcard mee te nemen voor noodgevallen. In het buitenland is voor het gebruik van een creditcard altijd een pincode nodig.

Misbruik van bankpassen en/of skimmen is een wereldwijd probleem en veel banken hebben inmiddels pinbetalingen in het buitenland uitgeschakeld. Als je buiten Europa reist, zorg er dan voor dat je met je bankpas geld kunt opnemen buiten Europa. Informeer bij je bank of je bankpas goed is ingesteld en hoe je dit desgewenst kunt aanpassen naar 'wereld'.

Zakgeld

Het richtbedrag aan zakgeld op deze reis is per persoon per week.

Dit bedrag is een gemiddelde van wat reizigers de laatste jaren tijdens deze reis hebben uitgegeven aan maaltijden en drankjes, bijkomende excursies, entreegelden, eventuele plaatselijke luchthavenbelastingen en fooien. Natuurlijk is je eigen uitgavenpatroon hierbij ook bepalend. Souvenirs zijn daarom niet inbegrepen. Tijdens de reis zijn verschillende (optionele) excursies mogelijk, die je ter plaatse (met behulp van de reisbegeleider) kunt boeken. Indien een excursie beter vooraf kan worden geboekt, dan staat deze vermeld in de reisbeschrijving en op het boekingsformulier.

Enkele voorbeelden van uitgaven tijdens deze reis:

Dit zijn de richtbedragen zoals bekend in januari 2019. Uiteraard kunnen deze in de loop van het jaar wijzigen. Daarnaast kan de koers van de dollar en lokale valuta gewijzigd zijn waardoor de prijzen van excursies en activiteiten mogelijk anders uitvallen.

  Maaltijden

Gedurende de reis zijn alle ontbijten, 7x lunch en 1x diner inbegrepen. Tijdens de fietsdagen zal er drinkwater verstrekt worden. De overige maaltijden zijn niet bij de reissom inbegrepen. Dit is een bewuste keuze, omdat we de vrijheid van individueel reizen willen combineren met het gemak van een groepsreis. Je kunt kiezen om uit eten te gaan of om te eten bij één van de vele straatstalletjes die overal in Zuidoost Azië heerlijk lokale gerechten verkopen.

In Thailand, Vietnam en Cambodja kun je heerlijk, zeer gevarieerd en betrekkelijk veilig eten. Ieder land heeft zijn eigen keuken, iedere streek heeft zijn eigen specialiteiten. Vraag je reisbegeleider de namen van een aantal lokale specialiteiten. Mineraalwater is overal te koop, maar ook gekookt water is prima drinkbaar. Bijna overal is frisdrank, thee en koffie te koop. Het lokale bier is van goede kwaliteit en niet duur. Geïmporteerd bier is wat prijziger.

  Taal & Cultuur

Taal
Alle Lao-dialecten maken deel uit van het Thai, en het standaard-Lao lijkt erg op het standaard-Thai. Noordoost-Thai is in. Net als het Vietnamees is het Lao een monosyllabische tonale taal. Dat wil zeggen dat iedere lettergreep van een woord al een aparte betekenis heeft en dat woorden worden gevormd door het combineren van deze lettergrepen. Daarbij heeft een zelfde woord dat met een andere toonhoogte wordt uitgesproken een andere betekenis. In het Laotiaans zowel als het Vietnamees zijn er formeel zes woordonderscheidende toonhoogten. Het Cambodjaans is geen tonale taal. Een verschil tussen het Laotiaans en Cambodjaans aan de ene kant en het Vietnamees aan de andere kant is de geschreven taal. Het Laotiaans wordt net als het Cambodjaans geschreven in een van het Zuid Indiase Brahmi afgeleid krulschrift. Het Vietnamees heeft van oudsher nooit een geschreven taal gekend. In de 17e eeuw heeft een Franse pater een op ons alfabet gebaseerd schrijfsysteem ontworpen, dat in Vietnam vandaag de dag nog wordt gebruikt. De hoger opgeleiden in heel Indochina spreken overigens soms nog Frans.

 Wat neem ik mee op reis

Uitrusting

Ter plaatse maakt het vervoer vaak deel uit van het avontuur. Reizen per (privé) bus, truck, boot, trein, terreinwagen; tijdens een Sawadee reis kan het allemaal! Omdat de bagageruimte in deze vervoermiddelen vaak beperkt is, raden we je af om een harde koffer mee te nemen. Het beste kun je kiezen voor een flexibele rugzak, sporttas of zachte koffer. Kijk daarnaast ook eens kritisch naar wat je echt nodig hebt op reis, de ervaring leert dat je al snel te veel meeneemt. Omdat je zelf verantwoordelijk bent voor het dragen van je bagage naar de accommodatie, geldt in dit geval: less is more!

Luchtvaartmaatschappijen staan meestal 1 stuk ruimbagage van maximaal 20 kilo toe. Voor binnenlandse vluchten hanteren sommige luchtvaartmaatschappijen een lagere bagagelimiet. Dit staat dan vermeld in het tabblad 'vluchtinfo', onder het kopje vluchtinformatie.

Je kunt je spullen het beste meenemen in een rugzak of reistas. Het is absoluut niet mogelijk om een harde koffer mee te nemen. We raden je aan goede fietskleding mee te nemen, waaronder een fietsbroek, ademende kleding (laagjeskleding), schoenen met (redelijk) harde zolen, een dikkere trui en een wind- en waterdichte jas. Daarnaast is het handig om een kleine dagrugzak mee te nemen. Hierin kun je ook je persoonlijke EHBO setje kwijt. Tevens dien je een zonnebril, fietshandschoenen, waterfles, bidon of camelback mee te nemen. Uit respect voor de lokale bevolking en culturele verschillen is het raadzaam om een losse broek over je strakke fietsbroek te dragen. Veilig op de fiets Realiseer je goed dat fietsen risico’s met zich meebrengt en dat ongelukken op iedere plek en ieder tijdstip kunnen gebeuren. Zorg ervoor dat jij en je fiets goed voorbereid zijn voor de reis die je gaat maken. Het is tijdens onze fietsreizen verplicht om een helm te dragen op het moment dat je ‘off road’ rijdt. Ons advies is om de helm tijdens alle fietstrajecten te dragen. Fiets huren Om je een hoop gedoe (en kosten) te besparen, raden we je aan om een mountainbike ter plaatse te huren. De fiets heeft 24 versnellingen en een verende voorvork (specificaties onder voorbehoud). Wil je hiervan gebruik maken geef dit dan aan op je boekingsformulier. Je ontvangt dan een mail waarop je kunt antwoorden wat jouw lengte is, zodat we een passende fiets voor je kunnen reserveren. De kosten hiervoor bedragen €135,- en komen op je factuur te staan. Zorg wel dat je op tijd boekt, zodat er nog een geschikte fiets beschikbaar is. Sommige reizigers vinden het prettig hun eigen zadel (zonder zadelpen), zadelhoes of (SPD-)pedalen mee te nemen wanneer er gebruik wordt gemaakt van een huurfiets. Eigen fiets meenemen Als je ervoor kiest om je eigen fiets vanuit Nederland mee te nemen houdt er dan rekening mee dat er per luchtvaartmaatschappij andere voorwaarden gelden wat betreft het vervoer en het toegestane gewicht van de fiets. Meestal vraagt een luchtvaartmaatschappij een vergoeding voor het vervoeren van de fiets. Dit bedrag kan, afhankelijk van de maatschappij en het totaalgewicht van je fiets en bagage, flink oplopen. Geef direct bij je boeking aan dat je een eigen fiets mee neemt en informeer naar de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij waar jij mee vliegt. Voor het vervoer van de fiets dienen de pedalen verwijderd te zijn, het stuur moet zijwaarts geplaats worden, het zadel moet omlaag worden gezet en de banden mogen niet volledig opgepompt zijn (thuis al doen of materiaal hiervoor meenemen naar Schiphol). De fiets moet goed verpakt zijn in een daarvoor bestemde fietsdoos, deze is soms verkrijgbaar bij een fietsenmaker of anders op Schiphol bij de Menzies balie in vertrekhal 3 tegenover balie 28. Je dient deze doos een week van te voren te reserveren op nummer: 020-4466354. Kosten hiervoor zijn €20,- je dient zelf bindriemen of tape mee te nemen om de doos af te sluiten. NB. Op de meeste luchthavens wordt niet al te zachtzinnig met bagage omgesprongen. Houd er daarom rekening mee dat er bij het vervoer van de fiets krassen en kleine beschadigingen aan bijvoorbeeld de lak van de fiets kunnen ontstaan. Fotografie, video en opladen In de meeste hotels kun je de batterijen van je camera opladen. Hiervoor heb je een wereldstekker nodig. Denk ook aan een reserveset batterijen.

 Gezond en veilig op reis

Medicijnen

We raden je aan om een bescheiden reisapotheek mee te nemen. Denk hierbij o.a. aan pijnstillers, desinfecterende middelen, zonnebrand, (blaren)pleisters, middelen tegen koorts, diarree, verstopping, insectenbeten en reisziekte. Daarnaast zijn een tekentang en ORS (Oral Rehydration Salts, tegen uitdroging) aan te raden. Onze reisbegeleiders hebben zelf ook een beperkte EHBO-kit mee. 

Gebruik je speciale medicijnen(bijv. medicijnen die onder de opiumwet vallen en/of grote hoeveelheden), neem dan voldoende mee en vraag je apotheek om een KNMP-reisdocument voor je op te stellen. Houd dit document in je handbagage.

Vaccinaties en malariaprofylaxe

Aangezien de adviezen voor vaccinaties en malariaprofylaxe bijzonder vaak veranderen, raden we je aan contact op te nemen met de lokale GGD, je huisarts of thuisvaccinatie.nl. Het is handig om deze reisroute mee te nemen tijdens de afspraak. Met een volledig vaccinatieschema moet vier tot zes weken voor vertrek begonnen worden. Bekijk hier meer uitleg over beschikbare vaccinaties.

Thailand, Cambodja en Vietnam stellen geen vaccinaties verplicht. We raden je aan je in te enten tegen de volgende ziekten:
-DTP (difterie, tetanus, polio)
-Hepatitis A
-Buiktyfus

Voor deze reis wordt in de regel geadviseerd je te beschermen tegen:
Rabiës
Malaria, komt voor in Thailand, Cambodja en Vietnam
Dengue, komt voor in de verstedelijkte gebieden in Azië

Thuisvaccinatie.nl

Sawadee werkt samen met Thuisvaccinatie.nl. Dit is een landelijk werkend vaccinatiecentrum. Zij vaccineert aan huis of op locatie en geeft je advies over het gebruik van malariaprofylaxe. Gecertificeerde medewerkers komen bij je langs wanneer het jou uitkomt, zelfs in de avonduren. Dus geen reis- en wachttijd! De tarieven liggen op het niveau van of zelfs lager dan die van de GGD of huisarts, je betaalt geen extra kosten voor de service aan huis. Klik hier voor meer informatie over Thuisvaccinatie, zoals de voordelen, de werkwijze, en het maken van een afspraak.

Check je reisverzekering!

Logo Europeesche

De kosten van medische verzorging in het buitenland of een onverwachte vlucht naar huis kunnen enorm oplopen. Wie goed verzekerd op reis gaat voorkomt hoge kosten. Daarom stellen we een individuele reisverzekering verplicht. Meer informatie over het Sawadee Verzekeringspakket i.s.m. Europeesche Verzekeringen vind je hier.

Hulp op zak app

De Hulp op Zak-app biedt je snelle hulp als je schade hebt tijdens je vakantie. Bij een noodsituatie bereik je direct de alarmcentrale van je verzekeraar. De app is via deze pagina te downloaden.

Veiligheid en reisadvies

De veiligheid van klanten en personeel staat bij Sawadee altijd op de eerste plaats. Via onze contacten met agenten en lokale autoriteiten volgen wij de veiligheidssituatie op al onze bestemmingen doorlopend. Voor actuele informatie over de veiligheidssituatie op jouw bestemming verwijzen wij je naar de website van de rijksoverheid: reisadviezen.

 Contact tijdens de reis

Tijdsverschil
Het tijdsverschil met Laos en Cambodja is 5 uur (tijdens de wintertijd 6 uur). Het tijdsverschil met Vietnam is 6 uur (tijdens de wintertijd 7 uur).

Contact met het thuisfront
Bellen vanuit Laos, Vietnam en Cambodja kan bij de verschillende telecomkantoortjes. 'Collect call'-gesprekken zijn ook mogelijk. Mobiel bellen is in Laos, Vietnam en Cambodja in de steden overal mogelijk. Informeer voor vertrek bij je provider of mobiele telefonie met je bestaande abonnement en telefoontoestel mogelijk is.
Internet cafés zijn overal in Laos, Vietnam en Cambodja te vinden. E-mail is de goedkoopste manier om met het thuisfront te communiceren.
Post vanuit Thailand, Laos en Cambodja doet er normaal gesproken zo'n twee weken over.

Noodgevallen en calamiteiten

Zorg ervoor dat thuisblijvers altijd op de hoogte zijn van zowel je reisschema als je vluchtgegevens. Actuele vluchttijden zijn te vinden op www.schiphol.nl, www.brusselsairport.be/nl of in de Schiphol Amsterdam Airport en Brussels Airport App (gratis te downloaden in de Appstore).

We sturen geen lijst van de hotels waar we tijdens de reis verblijven omdat deze nog wel eens wisselen en de kamers vaak onder een andere naam geboekt zijn. In geval van nood zijn we voor zowel reizigers als thuisblijvers 24 uur per dag bereikbaar. Bel daarom niet met het hotel maar met Sawadee. Tijdens kantooruren kun je ons bellen op +31204202220. Buiten kantooruren word je doorgeschakeld met onze alarmdienst of kun je direct ons noodnummer bellen: +31206516035.

Tip: maak een digitaal dossier aan. Scan je paspoort, visa, e-tickets en andere belangrijke bescheiden en mail deze naar jezelf. Zo heb je, ingeval van diefstal of verlies tijdens de reis, altijd kopieën van je belangrijke papieren achter de hand.

 Duurzaam toerisme

Toerisme is de grootste industrie ter wereld, met een enorm potentieel aan economische groei en werkgelegenheid. Helaas veroorzaakt toerisme ook negatieve effecten op de natuur en lokale culturen. Wij proberen op zoek te gaan naar duurzame alternatieven om de negatieve effecten van toerisme te beperken en de positieve effecten te versterken. Sawadee Reizen hecht veel belang aan het verantwoord omgaan met cultuur, natuur en milieu. We houden ons zoveel mogelijk aan culturele codes en verwachten dat ook van onze reizigers. Het is -indien van toepassing- gemakkelijk om te vergeten dat we soms door zeer arme gebieden reizen.

Rondreis Indochina Fietsreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven