< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 8,6
Overnachtingen 8,4
Reisroute 7,9
8.1 219 beoordelingen
 • 7 11-12-16

  Bernadette Smits

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 11-12-16

  Gerard Schouten

  Een fantastische reis gehad, heel gevarieerd met opmerkelijke verschillen tussen het zuiden en noorden.

 • 9 06-11-16

  Antoon Van Dijck

  Het was een geweldig mooie reis en het klopte allemaal. We hadden zeer luxe hotels, goede vervoersbussen en goede chauffeurs. Ook de lokale gidsen waren goed en natuurlijk onze eigen Nederlands sprekende gids was ook perfect. Een goed georganiseerde reis die ik iedereen in dit bijzondere vriendelijk land kan en mag aanbevelen.

 • 8 06-11-16

  Geert Bos

  Goed geregelde reis, leuke gidsen die goed engels spreken. Goede bussen met airco.

 • 8 06-11-16

  Han Van Gool

  Samengevat een prachtige reis, mede dankzij de gids en het leuke reisgezelschsp, met hier en daar wat lange reisdagen.

 • 8 06-11-16

  Celia Van Aalten

  Mooie reis met prachtige natuur en vriendelijke bevolking

 • 8 09-10-16

  Karin Belle

  Het was een fantastische reis met een geweldige gids.De treinreis vond ik minder leuk vanwege de kakkerlakken. Het fietsen in de Mekong Delta leuke ervaring zo dicht bij de bevolking prachtige omgeving.

 • 8 09-10-16

  Ivonne Steijger

  Deze reis zat heel goed in elkaar. Rust en actief wisselde elkaar af in goede harmonie. Steden en daarna weer de rust van de dorpen was een geode afwisseling.

 • 9 09-10-16

  Jean Debeij

  Goede evenwichtige reis, hele kundige en enthousiaste Vietnamese gids Thuy. In de reis zit heel Vietnam.

 • 8 09-10-16

  Genevieve Macaire

  Mooi reis met veel afwisseling tussen steden en natuur , goede accomodaties en Thuy is een goede reis begeleider.Fietstocht valt tegen ,moutainbikes wel in goede staat maar niet comfortabel om te fietsen , een normale fiets met dikke banden was beter geweest. Jammer dat Tay Ninh ( caodaiste temple) uit de programma is !

 • 8 09-10-16

  Margriet Waeijen

  Een prachtige, goed georganiseerde, zeer gevarieerde reis.

 • 8 09-10-16

  Carla Loenen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 09-10-16

  Rob Plas

  De rondreis door Vietnam is uitstekend georganiseerd; de reisafstanden zijn goed, de gids Thuy Nguyen heeft veel kennis van zijn land en vertelt hier boeiend over. Hij heeft ook gevoel voor humor en voelt goed aan hoe hij met de groep om moet gaan. De reis is erg afwisselend; veel natuurschoon, drukke indrukwekkende steden en een zeer vriendelijke bevolking. Zeer de moeite waard !!

 • 8 09-10-16

  Geertje Nauta

  Een super reis, een goede combinatie van alle activiteiten en een uitstekende reisbegeleiding door Thuy.

 • 6 09-10-16

  Erik De Vries

  De reis voldeed niet helemaal aan mijn verwachtingen, omdat ik voorafgaand aan de reis een te idyllisch beeld had van Vietnam. Hoogtepunt van deze reis was voor mij dan ook het noorden van Vietnam (van Sapa tot Ba Be) vanwege de mooie natuur en het contact met de minderheden. Daarnaast is de bevolking altijd zeer vriendelijk. Bovendien heeft deze reis mij een goed inzicht gegeven in de achtergronden bij de Vietnam-Amerika oorlog door informatie van de lokale reisbegeleider (Thuy) en het bezoek aan enkele relevante plaatsen (Ly Lai, Ku Chi tunnels, oorlogsmuseum). De reis was goed georganiseerd mede door een uitstekende lokale reisbegeleider. De accommodaties waren uitstekend. Fietstochten en wandelingen waren goed te doen en zouden voor mij wat meer prominent in het programma mogen komen.

 • 8 09-10-16

  Rudi Scipio Blüme

  Intensieve rondreis, te intensief om voldoende tijd te kunnen nemen om bezienswaardigheden op je gemak te kunnen bewonderen. De reis op zich is heel mooi! De onderkomens hebben mij verrast, deze waren heel goed, beslist niet basic te noemen. De eerste Homestay was minder, de tweede daartegen veel beter! Onze Vietnamese Reisleider was gemotiveerd, dat scheelt een hoop, uitleg en info waren prima!

 • 9 09-10-16

  Thea Vroom

  Fijne reis gehad, veel gezien en gedaan, mede door het enthousiasme vd reisleider

 • 8 15-05-16

  Nanne Oomkens

  Het was een een fantastische reis met veel mogelijkheden om met het mooie land en haar bevolking kennis te maken.De fietstocht in de Mekongdelta was zeer geslaagd,evenals de trekking in Sapa. Het minder toeristische noorden met het prachtige karst gebergte maakte dat je een goed idee krijgt van het leven van de Vietnamezen.Dit alles met een uitstekende reisbegeleider Vinh Bui maakt dit een geslaagde reis.

 • 8 15-05-16

  Desiree Groenewoud

  Het is een reis met veel aangename afwisselingen.

 • 9 15-05-16

  Beitske Snoek

  De reis was heel afwisselend met het fietsen en wandelen. Veel gezien onderweg van zuid naar het noorden van Vietnam met vele hoogte punten. De zeer goede reisbegeleider Vinh heeft ons meegenomen naar heel veel leuke restaurants op mooie plaatsen of bij de locals. Het eten is in Vietnam altijd lekker. Was een fijne reis.

Rondreis Vietnam

In geuren en kleuren van zuid naar noord

image
29 dagen vanaf € 1.998
Naar boven