< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 8,6
Overnachtingen 8,4
Reisroute 7,9
8.2 264 beoordelingen
  • 8 05-11-17

    Janny Bruggers

    Ik heb genoten van de reis van Vietnam, zeer afwisselende reis gezellige/fijne groep, goede reisbegeleider. Cultuur, natuur de bevolking en de achtergronden van Vietnam de oorlog etc. ook goed tot ons doorgedrongen wat de bevolking heeft geleden onder de Amerikaanse oorlog. en dat er nog steeds hard wordt gewerkt aan de opbouw van het land.

  • 9 05-11-17

    Marc Verbeek

    Mooie afwisselende rondreis door interessant en vriendelijk land.

  • 7 05-11-17

    Machteld Wagter

    Indrukwekkend om Vietnam en zijn inwoners te ontmoeten, zo in ontwikkeling, vriendelijke, eerlijke mensen die weten van doorzetten. Een heel gevarieerde reis, waarin veel is beleefd. Met geweldige bus chauffeurs, een goede Nederlandse gids en zuid Vietnamese gids, heerlijk eten en lekker bewegen .

  • 7 05-11-17

    Arjen Binnerts

    Een bijzonder reis, veel gezien, genoten van het eten en de geschiedenis

  • 9 08-10-17

    Lucie Van Der Voort

    Vietnam heeft het allemaal: historie, cultuur, kleurrijke mensen en bovenal de prachtige natuur. De reis is evenwichtig opgebouwd; de wijze van vervoer en overnachten zijn afwisselend en verrassend. De professionele begeleiding van Vinh maakte de reis tot een prachtige ervaring.

  • 9 08-10-17

    Ruud Eijkelhof

    Prachtig land. Mooie natuur in het noorden. Vriendelijke mensen en heerlijk eten. Prima Nederlandssprekende reisbegeleider.

  • 9 08-10-17

    Hugo Zeijlmans

    Fantastische reis, mooie balans tussen actief en relaxen. Enig minpuntje: af en toe wel erg lange busreizen waardoor er op de dag zelf maar heel weinig tijd overblijft om de omgeving zelf te verkennen. Vinh is een fantastische tourleader!

  • 8 08-10-17

    Herman Aarts

    Perfect geregeld en goede reisleider (Vin Bui)

  • 9 08-10-17

    Dorette De Groot

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 08-10-17

    Andre Remi

    Alles goed en netjes en goed met een woord perfect

  • 9 08-10-17

    Paul Oomen

    Fantastisch mooie reis met goede mix van cultuur, landschap, sportieve elementen en betrokkenheid van plaatselijke bevolking. Vietnamese gids was trots en bewogen over alles wat met zijn land te maken had. Ik heb wederom genoten van het credo van Sawadee om zo veel mogelijk voor de plaatselijke bevolking te doen. Hulde!

  • 8 16-07-17

    Anja Van Aken

    Prachtige rondreis die je heel Vietnam laat ervaren in kleur en geur. Cultuur, natuur, steden en afwisselende activiteiten.

  • 8 16-07-17

    Marianne Lunshof

    Zeer afwisselende reis. Vooral het Noorden vond ik prachtig.

  • 8 16-07-17

    Christiane Borg

    de reis was prima georganiseerd en afwisselend. we hadden op allerlei manieren de mogelijkheid om van het land te genieten. onze gids was prima.

  • 9 04-03-17

    Jan Kapteijn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-03-17

    Pierre Van Den Oetelaar

    De reis was zeer goed georganiseerd en een leuke afwisseling van fietsen, trekking, boottochten en steden. Onze reisbegeleidster Rachel was ook zeer competent. Wij zouden deze reis zeker aanbevelen!

  • 9 04-03-17

    Nell Drijver

    Wij hebben de reis als heel prettig ervaren. Prima reisbegeleidster (Rachel) en een prima Vietnamese gids (Quan) De rolverdeling was goed tussen hen beide.

  • 8 04-03-17

    Tiny Hesselink

    De reis vind ik heel afwisselend, intensief, boeiend, verrassend en zeer verzorgd met een hele fijne reisleiding.

  • 9 04-03-17

    Wolfgang Hansel

    De reis is geslaagd dankzij hele deskundige reisbegeleiding. Wij zijn op plaatsen geweest waar normale reizigers zelden of geen toegang hebben. De reis was heel goed verzorgt en georganiseerd.

  • 8 04-03-17

    Simone Neeleman

    De reis was goed georganiseerd. Goede reisbegeleider, goede hotels en vooral heel erg leuk om tussen de locals te hebben geslapen. Hele mooie dingen gezien, lekker gegeten. Helemaal tevreden! Het enige nadeel waren de soms lange busreizen. De tijden waren blijkbaar in vergelijking met andere reizen niet eens zo lang, maar het was meer dat ik het zelf niet had verwacht.

Rondreis Vietnam

In geuren en kleuren van zuid naar noord

image
29 dagen vanaf € 1.898
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 20 jan. of 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.