< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 8,6
Overnachtingen 8,4
Reisroute 7,9
8.2 213 beoordelingen
  • 8 09-10-16

    Karin Belle

    Het was een fantastische reis met een geweldige gids.De treinreis vond ik minder leuk vanwege de kakkerlakken. Het fietsen in de Mekong Delta leuke ervaring zo dicht bij de bevolking prachtige omgeving.

  • 8 09-10-16

    Ivonne Steijger

    Deze reis zat heel goed in elkaar. Rust en actief wisselde elkaar af in goede harmonie. Steden en daarna weer de rust van de dorpen was een geode afwisseling.

  • 9 09-10-16

    Jean Debeij

    Goede evenwichtige reis, hele kundige en enthousiaste Vietnamese gids Thuy. In de reis zit heel Vietnam.

  • 8 09-10-16

    Genevieve Macaire

    Mooi reis met veel afwisseling tussen steden en natuur , goede accomodaties en Thuy is een goede reis begeleider.Fietstocht valt tegen ,moutainbikes wel in goede staat maar niet comfortabel om te fietsen , een normale fiets met dikke banden was beter geweest. Jammer dat Tay Ninh ( caodaiste temple) uit de programma is !

  • 8 09-10-16

    Margriet Waeijen

    Een prachtige, goed georganiseerde, zeer gevarieerde reis.

  • 8 09-10-16

    Carla Loenen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 09-10-16

    Rob Plas

    De rondreis door Vietnam is uitstekend georganiseerd; de reisafstanden zijn goed, de gids Thuy Nguyen heeft veel kennis van zijn land en vertelt hier boeiend over. Hij heeft ook gevoel voor humor en voelt goed aan hoe hij met de groep om moet gaan. De reis is erg afwisselend; veel natuurschoon, drukke indrukwekkende steden en een zeer vriendelijke bevolking. Zeer de moeite waard !!

  • 8 09-10-16

    Geertje Nauta

    Een super reis, een goede combinatie van alle activiteiten en een uitstekende reisbegeleiding door Thuy.

  • 6 09-10-16

    Erik De Vries

    De reis voldeed niet helemaal aan mijn verwachtingen, omdat ik voorafgaand aan de reis een te idyllisch beeld had van Vietnam. Hoogtepunt van deze reis was voor mij dan ook het noorden van Vietnam (van Sapa tot Ba Be) vanwege de mooie natuur en het contact met de minderheden. Daarnaast is de bevolking altijd zeer vriendelijk. Bovendien heeft deze reis mij een goed inzicht gegeven in de achtergronden bij de Vietnam-Amerika oorlog door informatie van de lokale reisbegeleider (Thuy) en het bezoek aan enkele relevante plaatsen (Ly Lai, Ku Chi tunnels, oorlogsmuseum). De reis was goed georganiseerd mede door een uitstekende lokale reisbegeleider. De accommodaties waren uitstekend. Fietstochten en wandelingen waren goed te doen en zouden voor mij wat meer prominent in het programma mogen komen.

  • 8 09-10-16

    Rudi Scipio Blüme

    Intensieve rondreis, te intensief om voldoende tijd te kunnen nemen om bezienswaardigheden op je gemak te kunnen bewonderen. De reis op zich is heel mooi! De onderkomens hebben mij verrast, deze waren heel goed, beslist niet basic te noemen. De eerste Homestay was minder, de tweede daartegen veel beter! Onze Vietnamese Reisleider was gemotiveerd, dat scheelt een hoop, uitleg en info waren prima!

  • 9 09-10-16

    Thea Vroom

    Fijne reis gehad, veel gezien en gedaan, mede door het enthousiasme vd reisleider

  • 8 15-05-16

    Nanne Oomkens

    Het was een een fantastische reis met veel mogelijkheden om met het mooie land en haar bevolking kennis te maken.De fietstocht in de Mekongdelta was zeer geslaagd,evenals de trekking in Sapa. Het minder toeristische noorden met het prachtige karst gebergte maakte dat je een goed idee krijgt van het leven van de Vietnamezen.Dit alles met een uitstekende reisbegeleider Vinh Bui maakt dit een geslaagde reis.

  • 8 15-05-16

    Desiree Groenewoud

    Het is een reis met veel aangename afwisselingen.

  • 9 15-05-16

    Beitske Snoek

    De reis was heel afwisselend met het fietsen en wandelen. Veel gezien onderweg van zuid naar het noorden van Vietnam met vele hoogte punten. De zeer goede reisbegeleider Vinh heeft ons meegenomen naar heel veel leuke restaurants op mooie plaatsen of bij de locals. Het eten is in Vietnam altijd lekker. Was een fijne reis.

  • 9 15-05-16

    Lidwine Elshof

    voor de eerste keer dat ik mee ging met een Sawadee reis en ben vol lof over de informatie over de reis en het contact met medewerkers van Sawadee voorafgaand aan de reis, het afwisselende, actieve programma en niet te vergeten de reisleider Vinh, die heel professioneel de groep begeleidde. Vietnam is landschappelijk, qua geschiedenis en met haar diversiteit aan bevolking een aanrader.

  • 9 15-05-16

    Frans Hoving

    Schitterende reis, elke dag was weer verrassend. Wat een mooi land met heel veel aardige mensen. Goede organisatie en een uitstekende Vietnamese gids die ook nog een beetje Nederlands sprak. Mooi om te ervaren dat hij lokaal gericht was en kon ons goede tips geven over het land, cultuur, eten enz. We zitten nog heerlijk na te genieten van onze rondreis in Vietnam. Land in opbouw.

  • 10 15-05-16

    Ed Pfann

    Dit is een geweldig mooie reis van zuid naar noord Vietnam met een zeer goede Vietnamese gids Vinh die in een jaar tijd bijzonder goed Nederlands spreekt. Hij verzorgde en nam ons mee naar locale eethuisjes waar wij zeer goed te eten kregen tegen lokale prijzen. De home-stay,s die wij bezochten waren erg leuk en het eten uitstekend. Misschien een tip om dit uit te breiden naar meer.

  • 9 15-05-16

    Ben Schepper

    29 dagen naar Vietnam met een homogene groep van 11 personen en een uitstekende gids Bouij Vihn een Vietnamees die goed Nederlands sprak. Er werd veel gelachen tijdens de lange busreizen. Veel afwisseling: fietsen in de Mekong Delta (inclusief boottochtjes) , verblijf in een homestay, goede hotels, trekking naar Sapa, dan naar Dong Van en BaBe (nationaal park. Leuke boottocht met overnachting in Halong-Bay. Kortom een perfecte reis

  • 9 06-03-16

    Truus Schijf

    Een geweldige rondreis, zeer goed begeleid door de lokale gids, die je veel over de achtergronden van het land kon vertellen

  • 7 06-03-16

    Thea Van Donselaar

    een complete rondreis door Vietnam, met afwisseling en bijzondere plekken. Fietsen, wandelen, boot, steden, historie en cultuur. Door de grote verschillen tussen noord en zuid is het moeilijk de juiste reisperiode uit te zoeken is ook nu weer gebleken. Ik realiseer me dat over tien jaar er niets meer van de kleurrijke minderheden over zal zijn. Hopelijk een verkeerde inschatting.

Rondreis Vietnam

In geuren en kleuren van zuid naar noord

image
29 dagen vanaf € 1.998
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!