< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 8,0
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,8
8.2 202 beoordelingen
  • 8 15-05-16

    Nanne Oomkens

    Het was een een fantastische reis met veel mogelijkheden om met het mooie land en haar bevolking kennis te maken.De fietstocht in de Mekongdelta was zeer geslaagd,evenals de trekking in Sapa. Het minder toeristische noorden met het prachtige karst gebergte maakte dat je een goed idee krijgt van het leven van de Vietnamezen.Dit alles met een uitstekende reisbegeleider Vinh Bui maakt dit een geslaagde reis.

  • 8 15-05-16

    Desiree Groenewoud

    Het is een reis met veel aangename afwisselingen.

  • 9 15-05-16

    Beitske Snoek

    De reis was heel afwisselend met het fietsen en wandelen. Veel gezien onderweg van zuid naar het noorden van Vietnam met vele hoogte punten. De zeer goede reisbegeleider Vinh heeft ons meegenomen naar heel veel leuke restaurants op mooie plaatsen of bij de locals. Het eten is in Vietnam altijd lekker. Was een fijne reis.

  • 9 15-05-16

    Lidwine Elshof

    voor de eerste keer dat ik mee ging met een Sawadee reis en ben vol lof over de informatie over de reis en het contact met medewerkers van Sawadee voorafgaand aan de reis, het afwisselende, actieve programma en niet te vergeten de reisleider Vinh, die heel professioneel de groep begeleidde. Vietnam is landschappelijk, qua geschiedenis en met haar diversiteit aan bevolking een aanrader.

  • 9 15-05-16

    Frans Hoving

    Schitterende reis, elke dag was weer verrassend. Wat een mooi land met heel veel aardige mensen. Goede organisatie en een uitstekende Vietnamese gids die ook nog een beetje Nederlands sprak. Mooi om te ervaren dat hij lokaal gericht was en kon ons goede tips geven over het land, cultuur, eten enz. We zitten nog heerlijk na te genieten van onze rondreis in Vietnam. Land in opbouw.

  • 10 15-05-16

    Ed Pfann

    Dit is een geweldig mooie reis van zuid naar noord Vietnam met een zeer goede Vietnamese gids Vinh die in een jaar tijd bijzonder goed Nederlands spreekt. Hij verzorgde en nam ons mee naar locale eethuisjes waar wij zeer goed te eten kregen tegen lokale prijzen. De home-stay,s die wij bezochten waren erg leuk en het eten uitstekend. Misschien een tip om dit uit te breiden naar meer.

  • 9 15-05-16

    Ben Schepper

    29 dagen naar Vietnam met een homogene groep van 11 personen en een uitstekende gids Bouij Vihn een Vietnamees die goed Nederlands sprak. Er werd veel gelachen tijdens de lange busreizen. Veel afwisseling: fietsen in de Mekong Delta (inclusief boottochtjes) , verblijf in een homestay, goede hotels, trekking naar Sapa, dan naar Dong Van en BaBe (nationaal park. Leuke boottocht met overnachting in Halong-Bay. Kortom een perfecte reis

  • 9 06-03-16

    Truus Schijf

    Een geweldige rondreis, zeer goed begeleid door de lokale gids, die je veel over de achtergronden van het land kon vertellen

  • 7 06-03-16

    Thea Van Donselaar

    een complete rondreis door Vietnam, met afwisseling en bijzondere plekken. Fietsen, wandelen, boot, steden, historie en cultuur. Door de grote verschillen tussen noord en zuid is het moeilijk de juiste reisperiode uit te zoeken is ook nu weer gebleken. Ik realiseer me dat over tien jaar er niets meer van de kleurrijke minderheden over zal zijn. Hopelijk een verkeerde inschatting.

  • 9 06-03-16

    Johan Moerbeek

    vol programma met veel bezienswaardigheden, activiteiten onder een uitstekend begeleiding van onze gids Thuy.

  • 7 06-03-16

    Anja Jellema

    Het was een zeer mooie afwisselende reis maar ook zeer vermoeiend. Vooral aankomen in Saigon en de volgende dag al gelijk op de fiets in de Mekong Delta was heftig evenals de lange reis van Dong Van naar het Ba Be meer zonder een fatsoenlijke koffie- of lunchplek.

  • 8 06-03-16

    Jean-Louis Jonkers

    Compleet beeld van Vietnam. Gevarieerd programma. Goede accommodaties. prima reisbegeleiding.

  • 9 06-03-16

    Jurrie Teeuwen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 06-03-16

    Juul Espinosa

    Mooie, afwisselende reis in een prachtig land. Veel gezien. Thuy was een prima reisbegeleider

  • 02-02-16

    Sawadee

    Na elke reis vraagt Sawadee Reizen haar reizigers een enquête in te vullen. Hier is onder andere uitgekomen dat de drie nachttreinovernachtingen te veel zijn. Ook zorgt een verbeterde infrastructuur in Vietnam voor nieuwe reismogelijkheden. De gewijzigde infrastructuur, samen met de feedback van onze reizigers zorgen ervoor dat wij aanpassingen hebben gemaakt in deze Vietnam reis. Vanaf februari 2016 bieden wij een vernieuwde route in het noorden van Vietnam aan en hierdoor worden de overnachtingen in de trein gereduceerd. De meest recente en meer informatie over de route vindt u onder het kopje: Reisroute.

  • 9 10-01-16

    Totie Van Den Ende

    Een prachtige rondreis in een heel afwisselend land. Extra dimensie was de deskundige leiding van de Vietnamese Thuy. Wat weet die jongen veel over de geschiedenis van zijn land

  • 8 10-01-16

    Henk Huijbers

    Mooi land met heel veel verscheidenheid in landschap van zuid naar noord gereisd. De steden zijn druk tot zeer druk maar de rust vindt je weer in de trekking van drie dagen in de bergen. Variabel dus met veel afwisseling. De drie treinreizen in de nacht voor verplaatsing is er net een te veel. Temperatuur verschillen maken mij niet uit daar kun je jezelf op kleden. Cultuur voldoende beproeft en aanwezig in series. De Vietnameese reisbegeleider Twuy was zeer, zeer goed. Hij kent elke plant, struik, etenswaren, plaats, geschiedenis, geur en kleur van zijn eigen land. Spreekt perfect Engels waar ik een leraar aan heb gehad deze vier weken. De groep was 16 personen en past net niet met alle bagage in een bus. Een iets groter formaat bus zou welkom zijn. Ook dan zal / de beenruimte meer zijn. Tja we zijn geen Vietnameese maat. Ik had overigens meer een vakantiegevoel dan een reisgevoel gehad bij deze reis door Vietnam. Komt omdat Vietnam enorm groeit in zijn welvaart en welzijn. Daar bij opgeteld veel Chinese toeristen op de mooie plekken en in de steden.

  • 9 10-01-16

    Jack Van Baal

    Prachtige Vietnam rondreis!! Veel gezien en mede dank zij onze enthousiaste gids Thuy een onvergetelijke ervaring!!!

  • 8 10-01-16

    Elbard Jentink

    Een mooie, afwisselende reis. Veel van het land en zijn bewoners gezien en veel over de geschiedenis geleerd.

  • 8 10-01-16

    Gertjan Goedvolk

    Leuke, afwisselende reis met drukke steden en stille dorpen. Helaas was het weer in het noorden wat minder goed, maar we konden wel alle activiteiten doen.

Rondreis Vietnam

In geuren en kleuren van zuid naar noord

image
29 dagen vanaf € 2.098
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!