< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,3
Reisroute 7,8
8.3 375 beoordelingen
  • 9 21-10-17

    Louise Feskens

    Ik vond het een geweldige reis. Goede afwisseling van activiteiten. Goede hotels en een zeer goede reisleider

  • 9 21-10-17

    Dorien Van De Kant

    Erg leuke en afwisselende reis.

  • 9 21-10-17

    Cees Pijpers

    Een mooie en zeer afwisselende reis. Voor ons een mooie balans tussen reisvervoer en de activiteiten. Zeer goede reisleider , Trinh!!!

  • 8 21-10-17

    Jeep Heida

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-09-17

    Alize Postma

    Een fantastische reis. Alle aspecten komen aan bod en zeer goed georganiseerd. De reisleider was geweldig.

  • 10 09-09-17

    Robin Van Den Broek

    Goede globale indruk van Vietnam. Een vloedgolf van interessante ervaringen. Ook te danken aan gids Quang Dong die het kennismaken met 'gewone' Vietnamezen mogelijk maakte.

  • 9 09-09-17

    Ellen Binnendijk

    Zeer gevarieerde reis in een fantastisch land. Alles heel goed geregeld.

  • 8 09-09-17

    Kitty Van De Nes

    Prima geregeld, goede locaties en een leuke vriendelijke gids Quang die niets te veel was.

  • 9 09-09-17

    Han Oldenburg

    Fantastische reis gehad. Goede hotels, goede reisleiding, fantastisch land met zeer vriendelijke mensen.

  • 8 12-08-17

    Joke Gijsberts

    Geweldige reis, veel gezien en beleefd, in het begin wat last van de hitte en het eten, later ging het veel beter. Prima hotels, leuke eetgelegenheden, geweldige gids. Leuke groep veel gelachen. dus al met al een prima reis

  • 7 12-08-17

    Rinie Florussen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 12-08-17

    Arnold Geels

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-08-17

    Monique De Vreede

    Het is leuke reis met een gevarieerd reisprogramma. Wel meteen een pittig tempo, je wilt immers meedoen met alles wat wordt aangeboden. De keuze van de hotels en locatie is uitstekend met de toppers Hoi An Silk village en Sapa Legend. De homestay in Mekongdelta is ook erg leuk. De Vietnamese reisleider Vinh is een professional en kan goed Nederlands spreken.

  • 8 22-07-17

    Anita Reints

    Het was een hele afwisselende reis. Een goede mix van steden, natuur, vervoer en activiteiten. Door Linh , de reisleider, hebben we veel gehoord over de geschiedenis van Vietnam en hoe nu de invloed van het communisme nog is. Dat gaf de reis een extra laag. Alles was heel goed geregeld !

  • 8 22-07-17

    Super reis gehad, heel veel gezien, cultuur, natuur, op avontuur. Zeer mooie mensen de Vietnamese, alleen altijd druk en haast! De reisleider is een super zorgzame man die veel over heeft om de groep het naar de zin te maken. De scooters is een apart verhaal, Kris kras rijden ze door de straat, vooral tijdens de spits. Ik mis het eten het allermeest, wat hebben we veel lekker eten gehad!!! Een mooie reis om op terug te kijken!!

  • 8 22-07-17

    Janien Versluijs

    Afwisselende reis, door de diverse activiteiten en vervoer. Slapen in guesthouses bij lokale families, de 2-daagse wandeling in Sapa, Halong bay. veel verschillende hoogtepunten

  • 8 22-07-17

    Mandy Verweij

    Erg genoten van een 22 daagse groepsrondreis in Vietnam. Het was een reis met een vakkundige reisleider die met vol enthousiasme de feiten en weetjes vertelde over zijn land. Van hoe hij opgroeide, tot de oorlog en over de cultuur. Je merkte nog duidelijk wat de oorlog had aangericht en hoe diep hier de emoties nog van waren bij de bevolking. De mooie natuur, de armoede en de geweldige gastvrijheid van de bevolking zijn mij het meest bijgebleven. Geen reis om uit te rusten maar dat was ook zeker niet de bedoeling. Veel geleerd over Vietnam en hoe mooi het land is. Sawadee heeft de reis goed gevarieerd, mooie mix van natuur en cultuur. Super vakantie gehad!

  • 8 08-07-17

    Rian Van Eijden

    Prachtige en afwisselende reis.

  • 8 08-07-17

    Margret Van Meurs

    Vietnam heb ik leren kennen met deze reis. Onze reisleider was tevens gids. Hij heeft veel over het land van nu en van vroeger verteld. De reis ging per bus, trein, boot en vliegtuig. En was zeer gevarieerd. We hebben heel veel gedaan: gelopen, gefietst, gesnorkeld, gekanood, gezwommen, musea en tempels bezocht. Het land is prachtig, veel groen en gevarieerd. De mensen zijn vriendelijk en kleurrijk. Hopelijk blijven ze authentiek.

  • 8 08-07-17

    Paul Michels

    Een mooie reis, met veel variatie in bezienswaardigheden en activiteiten in een bijzonder interessant land. Goed georganiseerd en begeleid door een Vietnamese reisleider met veel initiatief en enthousiasme en interessante en relevante contacten in het hele land.

Rondreis Vietnam

Rijke historie en indrukwekkende natuur

image
22 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.