< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,3
Reisroute 7,8
8.3 342 beoordelingen
  • 8 18-02-17

    Zita Dessens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-02-17

    Ad De Bruin

    Veel afwisseling en niet te grote groep

  • 8 18-02-17

    Jeanneke Van Santvoort

    De reis was erg goed voorbereid. Alles klopte: de afspraken, de plaatsen waar we verbleven en de teksten op de site en app. Mede hierdoor was het ontspannend. De belangrijkste schakel hierin was uiteraard onze gids. Hij heeft met zijn optimistische blik en duidelijke uitleg iets toegevoegd aan de reis: het land ging voor mij leven en er werd betekenis gegeven aan wat ik zag. Daarnaast wist hij met zijn zorg en aandacht precies wat de groep belangrijk vond en gaf extra aandacht aan personen die dat nodig hadden. De onderlinge dynamiek bleef daardoor in balans. Wat misschien veranderd kan worden zijn de zeer lange busreizen in bussen met zeer nauwe zitplaatsen. Doordat de groep klein was kon bijna iedereen 2 plaatsen innemen wat het comfort wat verhoogde.

  • 8 18-02-17

    Peter Meulendijks

    Mooie reis. In Vietnam is veel te zien en te beleven. Je ziet er veel dingen die in NL niet mogelijk zijn. Bijvoorbeeld hoe de Vietnamezen zich verplaatsen op hun brommers in het verkeer en ze transporteren er van alles mee.

  • 8 18-02-17

    Karina Meulendijks

    Heb goede ervaringen met Sawadee. In plaats van alleen achter het vlaggetje van de gids te lopen is er ook ruimte om zelf dingen te ondernemen.

  • 9 18-02-17

    Tineke Abbring

    afwisselende reismomenten. prachtige hotels en een gepassioneerde reisleider

  • 8 18-02-17

    Henk Hoiting

    Prachtige reis, mede dankzij de fantastische inzet van de lokale reisleider. Alleen jammer dat we weinig natuur gezien hebben, het was met name een stedenreis.

  • 9 18-02-17

    Ido Van Dijk

    mooie complete reis met veel info door reisleider over historie en achtergronden

  • 9 10-12-16

    Afke Vermeer

    Een zeer goed georganiseerde, gevarieerde reis, uitstekende reisbegeleiding en een hele fijne groep. Al met al een zeer geslaagde reiservaring! Complimenten!

  • 8 05-11-16

    Risette Hoekwater

    Allereerst alle complimenten voor Vinh, onze reisleider. Wat een topper zeg! De reis bevatte verder alles zoals omschreven. Indien we een dag vrij waren gaf onze reisleider diverse opties om te kunnen ondernemen. De hotels waren super! Zelfs de homestays overtroffen mijn verwachtingen (warm water en wifi) Al had dat laatste voor mij niet per se gehoeven.

  • 9 05-11-16

    Kees Lemmens

    Mooie route, goeie organisatie ! Fantastische mensen die Vietnamezen: vriendelijk en ijverig ! Ook prachtige plekken gezien, zoals Mekong, de zee bij Nha Trang, de prachtige berghellingen in Sapa, het fantastisch sfeervolle Hoi-an en Halong Bai. Misschienwel iets te veel dagen in grote steden als HCMC en Hanoi. Wel heel gezellig maar met zwakke longen krijg je na een paar dagen erg veel last van de smog en loop je de hele dag te hoesten.

  • 9 05-11-16

    Paul Frissen

    Zeer afwisselende reis

  • 9 05-11-16

    Freddy De Ridder

    Mooie reis vol afwisseling.

  • 9 05-11-16

    Evelien Tulp

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 05-11-16

    Wies Veenman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-11-16

    Evelien Tulp

    Deze reis was geweldig. Vietnam is een mooi land, het toerisme is erg in opkomst, dus ik ben blij dat ik nu geweest ben. Met reisleider Vinh heeft Sawadee goud in handen; oog voor iedereen in de groep, alles tot in de puntjes geregeld. In verhouding veel steden in deze reis, maar de Mekongdelta, Sapa en Halong Bay doen je die drukte even vergeten. De reis zit goed in elkaar, wat mij betreft had alleen Hue overgeslagen mogen worden.

  • 9 05-11-16

    Herman Visser

    Een prachtige reis, maar ook dankzij de zeer goede gids Vinh Bui en uiteraard onze tochtgenoten, geweldig leuke groep. Ik ga geen 10 geven, misschien is er nog iets te verbeteren!!!

  • 7 05-11-16

    Jean-Pierre Leterme

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-11-16

    Hedwig Van Poucke

    het is een verbazend land,hoe de bevolking en het land zich hersteld heeft na alle oorlogeen

  • 8 22-10-16

    Renger Idema

    Fantastische reis om in een relatief korte tijd een goede indruk te krijgen over Viet Nam.

Rondreis Vietnam

Rijke historie en indrukwekkende natuur

image
22 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Profiteer nog 4 dagen
Betaal slechts €50,- aan


Maak je reisplannen concreet en profiteer nog 4 dagen van onze unieke actie.

Als je nu een reis boekt, betaal je slechts € 50 aan in plaats van 20% van de reissom.