< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,3
Reisroute 7,8
8.2 436 beoordelingen
  • 7 11-08-18

    Stephan Kurtzahn

    goede hotels, zou meer natuur in het noorden plannen. Qui Non en Na Trang zouden niet hoeven.

  • 9 11-08-18

    Marjet Rippen

    Prachtige reis, veel afwisseling tussen natuur, cultuur en historie, veelzijdig, vriendelijke bevolking, prima locale gids.

  • 9 21-07-18

    Wilhelmus De Knegt

    Ik heb genoten van deze reis. Echt genoten. Wij hadden weer een reisleider (al 3 jaar met Sawadee) die liefde had voor het land en dat ook op ons over wist te brengen. Maar je eigen inbreng is ook belangrijk. Als Viëtnamezen ervaren dat jij je als gast beschouwd in hun prachtige land, maken zij deze reis onvergetelijk voor jou. Wim de Knegt

  • 8 21-07-18

    Patricia Bonnevie

    Prachtig, gevarieerde reis met een goed beeld over het huidige Vietnam, met dank aan onze Vietnamese reisbegeleider Hoc, die ons highlights liet beleven oa door zijn warm en gastvrij ontvangst op een diner bij hem thuis en de fietstocht met super bikes , begeleiding en eten in Hoi An , maar ook door zijn deskundigheid en zijn warm hart voor zijn bevolking en voor ons ;) . Thank you Hoc !

  • 10 21-07-18

    Anneke Boosman

    Prachtige reis door Vietnam, Aardige mensen, heerlijk eten, mooie natuur, indrukwekkende tempels en een lekkere cocktail in de rooftop bar van Ho Chi Minh stad maar ook erg geraakt door het gruwelijke oorlogsverleden.

  • 9 21-07-18

    Renate Wilms

    Geweldige rondreis in juli-augustus: indrukwekkend, inspirerend en intensief, voor het eerst met een groep. Onze gids Hoc heeft ons – altijd soepel, goed georganiseerd en toegewijd – kennis laten maken met zijn land, de hartelijke mensen, het lekkere eten en de lokale gebruiken. Hoogtepunten: het diner bij Hoc thuis, de fietstocht door het achterland van Hoi An, de waterpoppenshow in Hanoi, de natuur rond Sapa (wandelen met de Hmong-vrouwen) en Halong Bay.

  • 9 21-07-18

    Karin Slotman

    Fantastische reis in een heel mooi afwisselend land met een heerlijke keuken. Hoc, onze reisleider was super; goed in organiseren en hij heeft ons de diversiteit van zijn land en de bewoners laten zien. Daarnaast heeft hij ons bij hem thuis een diner aangeboden: echt een héél leuke ervaring.

  • 8 21-07-18

    Yvonne Bakker

    Een prachtig land met vriendelijke mensen. De reis was een afwisseling van drukte in de grote steden en rust in de bergen.

  • 8 21-07-18

    Leo Beeckmans

    Mooie reis met fijne groep en supergids Hoc. Georganiseerde groepsreis met toch voldoende momenten om ook individueel te genieten op eigen ritme. Goed gevuld programma maar niet overladen. Goede hotels maar bussen met te weinig beenruimte voor Westerse toeristen voor de verplaatsingen.

  • 7 21-07-18

    Clarice Dorenbos

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 21-07-18

    Erica Bastiaanssen

    De reis geeft een goede indruk van dit land met zijn heftige oorlogsverleden. Van de natuur heb ik minder meegekregen dan het reisprogramma beloofde. Tijdens het reizen met de bus kom je nauwelijks door mooie gebieden. Voor wandelen om van de natuur te genieten is maar beperkte gelegenheid.

  • 7 14-04-18

    Yvonne Verstraten

    veel toerisme, hoge torens van gebouwen van buitenlandse investeerders

  • 7 14-04-18

    Rob Poot

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-04-18

    Paul Van Vliet

    Fantastische reis. Duy, onze gids had veel kennis en regelde alles perfect, een aimabel mens. Veel gezien en gedaan, leuke en interessante excursies. 3 weken ondergedompeld in het Vietnamese. De oorlog liep als een emotionele rode draad door de reis, indrukwekkend. Mooi volk!

  • 8 14-04-18

    Leander Petit

    Het was een prachtige reis,mooi land, vriendelijke mensen. Goede reisleider die veel over zijn land wist te vertellen.

  • 9 10-03-18

    Willy Smits

    Alles was geweldig geregeld. Leuke groep. We deden veel samen maar je kon ook gezellig met z’n tweeen Hannoi in of even naar strand. Het was super.

  • 7 10-03-18

    Jeannette Dhondt

    Het was een goed georganiseerde reis. Alles was prima geregeld. Vooral logistiek. Bussen en boten stonden op tijd klaar, de binnenlandse nachttrein en vlucht waren goed geregeld. Hotelkamers waren beschikbaar etc. Goede hotelaccommodatie. Boven verwachting. Had deze 'luxe' niet verwacht.

  • 7 10-03-18

    Ank Gooszen

    De reis was zeer afwisselend; de combinatie van een nacht home stay in de Mekong Delta en direct daarna de nachttrein, is een te grote aanslag op je slaap mogelijkheden. Beter inlichten over de trekking, die geweldig was, maar geen enkel overleg met de gids over de duur van de wandeling. Bovendien was het terrein zeer glibberig en lastig te lopen. Beter voorlichten dat de plaatselijke dames die je hielpen, echt noodzakelijk is!

  • 8 10-03-18

    Anneke Van De Beek

    De reis naar Vietnam was een intensieve en gevarieerde reis. Wel veel grote steden bezocht. De hotels waren uitstekend en het eten prima. Dankzij Cieu liep logistiek alles op rolletjes waardoor er geen wachttijd was en het inchecken bij de hotels ook vlot verliep. De groep was gezellig.

  • 8 10-03-18

    Hayriye Kaplan

    Het programma van de reis is prettig afwisselend. Het vervoer qua afstanden met de accomodaties zijn voortreffelijk verzorgt. De verhouding tussen groepsexcursies en vrije tijd voor individuele opties was in evenwicht. Het enige minpunt is een reisleider die slecht verstaanbaar is en niet klantvriendelijke in persoonlijk contact.

Rondreis Vietnam

Rijke historie en indrukwekkende natuur

image
22 dagen vanaf € 1.598
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
  • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.