< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,3
Reisroute 7,8
8.3 389 beoordelingen
  • 8 09-12-17

    Koen Wijnans

    Het was een mooie reis, met veel afwisseling en mogelijkheden om te overleggen over wensen van de groep! Sommige reistijden waren erg lang, maar dat weet je omdat je een rondreis doet!

  • 7 09-12-17

    Leoni Van Amelsfort

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-12-17

    Harriet Van Velthoven

    goede hotels, goede gids, goed vervoer (soms beetje krap in de bus), goed georganiseerde reis.

  • 7 09-12-17

    Steven Hulzink

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-12-17

    Peter Alderliesten

    Compleet beeld van Vietnam

  • 8 09-12-17

    Dirk Van Nieuwkerk

    Vietnam een fascinerend land met een heel vriendelijke en enthousiaste bevolking. Sawadee geeft je met deze 22 dagen durende reis met een uitgebalanceerd programma een goede gelegenheid kennis te maken met de cultuur, bevolking en een mooi aantal hoogtepunten van het land.

  • 7 11-11-17

    Debora Van Der Wielen

    de reis was goed en liep geolied.

  • 9 11-11-17

    Marleen Timp

    Geweldige reis mede door goede gids : Thuy Nguyen die voor veel extra’s zorgde. Ook gezellige groepsgenoten

  • 8 11-11-17

    Anke Mens

    het was geweldig daar weer te mogen zijn , ik was daar in 1990 en 1992

  • 8 11-11-17

    Jan Bisselink

    Voor het eerst sinds zeven jaar weer een verre reis. Keuze voor Sawadee was toeval maar is erg goed bevallen. Prima organisatie, hotels, gids en balans tussen cultuur, natuur, activiteiten en rustmomenten. De volgende duurt geen zeven jaar meer en keuze voor Sawadee ligt voor de hand.

  • 8 11-11-17

    Bep Van Engelen

    Geweldige reis. Grote meerwaarde was de geweldige Vietnamese gids. En 10 voor deze man!

  • 9 21-10-17

    Louise Feskens

    Ik vond het een geweldige reis. Goede afwisseling van activiteiten. Goede hotels en een zeer goede reisleider

  • 9 21-10-17

    Dorien Van De Kant

    Erg leuke en afwisselende reis.

  • 9 21-10-17

    Cees Pijpers

    Een mooie en zeer afwisselende reis. Voor ons een mooie balans tussen reisvervoer en de activiteiten. Zeer goede reisleider , Trinh!!!

  • 10 21-10-17

    Tamira Willems

    we hebben een heerlijke reis gehad en we hadden een super leuke groep dat maakt het extra bijzonder

  • 8 21-10-17

    Jack Smit

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-10-17

    Jeep Heida

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-10-17

    Karin Hoogeveen

    Geweldige reisleider (Trinh), heel attent en zorgzaam, altijd in touw voor de groep. Veel gezien en gedaan, heel afwisselend. Hotels dik in orde, op een enkele uitzondering na. Op sommige plaatsen had ik wel wat langer willen blijven.

  • 8 09-09-17

    Alize Postma

    Een fantastische reis. Alle aspecten komen aan bod en zeer goed georganiseerd. De reisleider was geweldig.

  • 10 09-09-17

    Robin Van Den Broek

    Goede globale indruk van Vietnam. Een vloedgolf van interessante ervaringen. Ook te danken aan gids Quang Dong die het kennismaken met 'gewone' Vietnamezen mogelijk maakte.

Rondreis Vietnam

Rijke historie en indrukwekkende natuur

image
22 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch, op 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 11 maart naar Theater Kikker in Utrecht.
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.