< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,3
Reisroute 7,8
8.3 357 beoordelingen
  • 8 08-07-17

    Margret Van Meurs

    Vietnam heb ik leren kennen met deze reis. Onze reisleider was tevens gids. Hij heeft veel over het land van nu en van vroeger verteld. De reis ging per bus, trein, boot en vliegtuig. En was zeer gevarieerd. We hebben heel veel gedaan: gelopen, gefietst, gesnorkeld, gekanood, gezwommen, musea en tempels bezocht. Het land is prachtig, veel groen en gevarieerd. De mensen zijn vriendelijk en kleurrijk. Hopelijk blijven ze authentiek.

  • 8 08-07-17

    Paul Michels

    Een mooie reis, met veel variatie in bezienswaardigheden en activiteiten in een bijzonder interessant land. Goed georganiseerd en begeleid door een Vietnamese reisleider met veel initiatief en enthousiasme en interessante en relevante contacten in het hele land.

  • 9 11-03-17

    Lou Jacobs

    Mooie reis die een goede indruk geeft van Vietnam. Goede verdeling tussen (grote) steden en 'platteland'.

  • 9 11-03-17

    Karin Janssen

    Het was en prachtige reis die goed geregeld was. We hebben veel gezien en we hadden een geweldige reisleider.

  • 9 11-03-17

    Hans De Jager

    Prachtige reis door een mooi land met veel cultuur en historie. We hadden een leuke groep met een super (vietnamese) gids.

  • 8 11-03-17

    Peter Golsteijn

    Prima reis, groot deel van het land komt onder de aandacht. Goede verdeling van reisdagen en tussenstops. Vriendelijke mensen en een heel goede reisleider. Iets meer natuur bezoeken zou aardig zijn, omdat sommige plaatsen al behoorlijk toeristisch zijn en worden volgebouwd met grote flatgebouwen.

  • 8 11-03-17

    Rinie Van Montfort

    Mooie afwisselende reis. Goede reisleider.

  • 8 11-03-17

    Rob Van Der Meer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 11-03-17

    Gertie Crone

    Ik vond dat er wat teveel stad in de reis was en te weinig platteland. Het zou al beter zijn als er meer overnachtingen buiten de steden waren, zodat er ook meer gewandeld en/of gefietst kan worden. Het zuiden kan wat mij betreft overgeslagen worden, dat scheelt ook weer in reistijden.

  • 9 11-03-17

    Monique Bloem

    Fantastische afwisseling tussen stad en natuur. Mijns inziens mag er iets meer natuur in het programma worden opgenomen.

  • 8 11-03-17

    Lydia Schoterman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-02-17

    Zita Dessens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-02-17

    Ad De Bruin

    Veel afwisseling en niet te grote groep

  • 8 18-02-17

    Jeanneke Van Santvoort

    De reis was erg goed voorbereid. Alles klopte: de afspraken, de plaatsen waar we verbleven en de teksten op de site en app. Mede hierdoor was het ontspannend. De belangrijkste schakel hierin was uiteraard onze gids. Hij heeft met zijn optimistische blik en duidelijke uitleg iets toegevoegd aan de reis: het land ging voor mij leven en er werd betekenis gegeven aan wat ik zag. Daarnaast wist hij met zijn zorg en aandacht precies wat de groep belangrijk vond en gaf extra aandacht aan personen die dat nodig hadden. De onderlinge dynamiek bleef daardoor in balans. Wat misschien veranderd kan worden zijn de zeer lange busreizen in bussen met zeer nauwe zitplaatsen. Doordat de groep klein was kon bijna iedereen 2 plaatsen innemen wat het comfort wat verhoogde.

  • 8 18-02-17

    Peter Meulendijks

    Mooie reis. In Vietnam is veel te zien en te beleven. Je ziet er veel dingen die in NL niet mogelijk zijn. Bijvoorbeeld hoe de Vietnamezen zich verplaatsen op hun brommers in het verkeer en ze transporteren er van alles mee.

  • 8 18-02-17

    Karina Meulendijks

    Heb goede ervaringen met Sawadee. In plaats van alleen achter het vlaggetje van de gids te lopen is er ook ruimte om zelf dingen te ondernemen.

  • 9 18-02-17

    Tineke Abbring

    afwisselende reismomenten. prachtige hotels en een gepassioneerde reisleider

  • 8 18-02-17

    Henk Hoiting

    Prachtige reis, mede dankzij de fantastische inzet van de lokale reisleider. Alleen jammer dat we weinig natuur gezien hebben, het was met name een stedenreis.

  • 9 18-02-17

    Ido Van Dijk

    mooie complete reis met veel info door reisleider over historie en achtergronden

  • 8 10-12-16

    Audrey Tuinier

    Het land is schitterend, maar 3x een nachttrein in de trip is te veel van het goede. Hotels over het algemeen goed, het hotel in Sapa was echter een nachtmerrie, maar dat is opgelost en we zijn overgeplaatst naar een ander hotel.

Rondreis Vietnam

Rijke historie en indrukwekkende natuur

image
22 dagen vanaf € 1.898 € 1.828
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!