< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,3
Reisroute 7,8
8.3 421 beoordelingen
  • 9 10-03-18

    Willy Smits

    Alles was geweldig geregeld. Leuke groep. We deden veel samen maar je kon ook gezellig met z’n tweeen Hannoi in of even naar strand. Het was super.

  • 7 10-03-18

    Jeannette Dhondt

    Het was een goed georganiseerde reis. Alles was prima geregeld. Vooral logistiek. Bussen en boten stonden op tijd klaar, de binnenlandse nachttrein en vlucht waren goed geregeld. Hotelkamers waren beschikbaar etc. Goede hotelaccommodatie. Boven verwachting. Had deze 'luxe' niet verwacht.

  • 7 10-03-18

    Ank Gooszen

    De reis was zeer afwisselend; de combinatie van een nacht home stay in de Mekong Delta en direct daarna de nachttrein, is een te grote aanslag op je slaap mogelijkheden. Beter inlichten over de trekking, die geweldig was, maar geen enkel overleg met de gids over de duur van de wandeling. Bovendien was het terrein zeer glibberig en lastig te lopen. Beter voorlichten dat de plaatselijke dames die je hielpen, echt noodzakelijk is!

  • 8 10-03-18

    Anneke Van De Beek

    De reis naar Vietnam was een intensieve en gevarieerde reis. Wel veel grote steden bezocht. De hotels waren uitstekend en het eten prima. Dankzij Cieu liep logistiek alles op rolletjes waardoor er geen wachttijd was en het inchecken bij de hotels ook vlot verliep. De groep was gezellig.

  • 8 10-03-18

    Hayriye Kaplan

    Het programma van de reis is prettig afwisselend. Het vervoer qua afstanden met de accomodaties zijn voortreffelijk verzorgt. De verhouding tussen groepsexcursies en vrije tijd voor individuele opties was in evenwicht. Het enige minpunt is een reisleider die slecht verstaanbaar is en niet klantvriendelijke in persoonlijk contact.

  • 8 10-03-18

    Doke Werkhoven

    Afwisselende reis, prettig de rustdagen. Bijzonder boeiend land met hele vriendelijke mensen, Vaak lekker eten. Alles lekker goedkoop

  • 8 10-03-18

    Tonny Monsanto

    Dit was mijn eerste keer met Sawadee dus ik was benieuwd naar de ervaringen. Had in het verleden wel vaker met Djoser gereisd. Maar eerlijk is eerlijk het is mij erg goed bevallen en zal deze organisatie ook bij anderen aanraden. Alleen één opmerking de trekking in Sa Pa kwam in de gids over als niet echt zwaar. Maar iedereen in de groep vond dit een zéér zware trekking vooral omdat je over zéér glibberige paden moest lopen. De profielen van mijn bergschoenen raakte al snel vol zware klei, waardoor ik de grip op de ondergrond volledig kwijt was en daardoor steeds weggleed.

  • 8 10-03-18

    David Wagenaar

    Het was een prachtige reis door een heel bijzonder land, vooral de mensen en het leven sprak mij erg aan.

  • 8 10-03-18

    Marjet Hooft Van Huijsduijnen

    Het programma was zeer afwisselend en mede door de toelichting van de reisleider heb ik een goede indruk van het land gekregen. De hotels en de reisleiding waren zeer goed.

  • 7 10-03-18

    Tineke Van Boekel

    Ik heb reuze genoten van de reis, het gezelschap en de manier waarop het georganiseerd was Enige kanttekening die ik wil maken is dat we erg veel in grote steden zijn geweest. Mi zou het mogelijk moeten zijn om juist net buiten de steden te verblijven zodat je meer onder de authentieke bevolking kunt begeven en genieten van de natuur

  • 9 17-02-18

    Carlos Desauw

    Zeer afwisselende en soms vrij intensieve reis door een land in volle ontwikkeling. Mooie afwisseling tussen natuur en cultuur. Soms nogal hectisch in de steden maar dat hoort er bij.

  • 8 17-02-18

    Jolanda Doorn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 17-02-18

    Carina Bruel

    Een mooie reis door een prachtig land.

  • 8 17-02-18

    Arie De Leeuw

    Prima gids, alles goed geregeld, goede onderkomens.

  • 8 17-02-18

    Greetje Van Den Hoven

    De Vietnamreis was een prachtige reis met een hele goede gids Quang.

  • 7 17-02-18

    Ron Van Der Goor

    Mooi land, fabelachtig eten, liep gesmeerd, (soms iets te) betrokken, goedgehumeurde gids. Sommige excursies werden liefdeloos afgeraffeld, waaronder de Sapatrekking. Veel zwerfafval.

  • 8 06-01-18

    Gilles Wisse

    Als eerste wil ik onze gids Nguyen bedanken voor zijn inzet en enthousiasme. Er zijn waarschijnlijk niet veel mogelijkheden om naar Vietnam te vliegen maar Turkish air zou ik zeker niet kiezen onvriendelijk cabine personeel en heel weinig beenruimte.

  • 8 06-01-18

    Djien Thio

    Vietnam is een prachtig land. Door de reis hebben we een goede indruk gekregen van de cultuur en hoe de mensen leven. Dit komt mede door onze uitstekende reisleider die veel vertelde over de geschiedenis en de gewoontes van Vietnamezen en alles goed organiseerde. Het tempo zit er behoorlijk in, maar er is genoeg ruimte om zelf je eigen gang te gaan. Mooi ingedeeld door Sawadee behalve Halong Bay, wat korter duurde dan de beschrijving deed voorkomen.

  • 8 06-01-18

    Joëlle Schimith

    Veelzijdige en goed gebalanceerde reis. Veel gezien en gedaan zinder haast

  • 9 06-01-18

    Alex Hoekema

    Leuke relaxed groep, goede en enthousiaste reisleider, superreis

Rondreis Vietnam

Rijke historie en indrukwekkende natuur

image
22 dagen vanaf € 1.798 € 1.748
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!