< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 458 beoordelingen
 • 7 20-10-18

  Johannes Otting

  De reis op zich was okay. Wij wilden het huidige Vietnam zien en denken dat wij een redelijk idee hebben gekregen van land en bevolking. Praktisch gezien waren sommige verplaatsingen met de bus een ramp omdat deze voor ons europeanen te klein waren.

 • 9 20-10-18

  Roel Dekens

  Mooie complete reis met veel hoogtepunten en activiteiten. Dankzij de vele enthousiaste verhalen van onze gids Ncog kwam Vietnam echt tot leven.

 • 9 20-10-18

  Cora Everaarts

  De reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten. We hadden een topgids. Die ons niet uit de reisgids vertelde. Maar juist vertelde hoe het was om te leven in Vietnam. De groep was top (maar dat moet je treffen). We waren samen met de gids een geoliede machine waarbij eigenlijk alle neuzen behoorlijk dezelfde kant op stonden. Niet iedereen ging altijd mee maar de meerderheid toch vaak wel.

 • 8 20-10-18

  Geert De Baer

  Prachtige rondreis die nog beter gemaakt is door de gids die ons op een ludieke manier door zijn Vietnam heeft geleid en waardoor we Vietnam beter hebben leren kennen.

 • 8 20-10-18

  Chantal Palmkoeck

  Een mooie reis met heel veel verschillende aktiviteiten.

 • 8 20-10-18

  Luc Van Deun

  We hadden een toffe groep en een enthousiaste reisleider. Alle vervoer en verblijf was prima geregeld. Veel georganiseerde activiteiten maar ook de mogelijkheid om op eigen initiatief iets te doen.

 • 8 20-10-18

  Sander Wilkens

  Ik heb in 22 dagen een goede indruk gekregen van Vietnam. Het is een veelzijdig land met drukke steden en mooie natuur. Ik vond het een goede afwisseling en ben erg tevreden over de reisleider. Hij heeft veel verteld over Vietnam en heeft er mede voor gezorgd dat ik een goede reis heb gemaakt. Het enige minpunt is dat de bussen heel erg oncomfortabel waren op de lange reisdagen, weinig beenruimte en geen goede zitting.

 • 9 20-10-18

  Arja Smit

  Afwisselende reis, geeft goed beeld hoe de mensen in Vietnam leven.

 • 8 20-10-18

  Jolanda Raijmakers

  Mooie reis, gelukkig van zuid naar noord, waardoor het steeds mooier werd. Fantastische reisleider/gids Ngoc die Vietnam echt tot leven bracht. Goede hotels. Jammer dat de nacht in Mekong (op zaal) en de nachttrein (niet comfortabel) direct na elkaar waren, 2 nachten slecht geslapen. Voor korte stukken hadden we een prima bus, voor de langere ritten was de bus echt niet gebouwd voor langere mensen, heel weinig beenruimte, beetje jammer.

 • 8 15-09-18

  Madelène Estiévenart

  Leuke, gevarieerde reis! Het hele land van zuid naar noord afgereisd! Een mix tussen relaxatie, cultuur en avontuur!

 • 8 15-09-18

  Robert De Man

  Mooie complete reis. Veel gezien, leuke groep van gevarieerde leeftijden. Genoeg vrijheden gehad tijdens deze reis.

 • 8 15-09-18

  Miriam Van Der Veer

  Een prachtige reis met veel hoogtepunten. Als je van natuur houdt, is het noordelijk deel fantastisch, evenals de Mekong Delta in het zuiden. Een minpunt voor mij waren de vele verblijven in de drukke steden.

 • 9 15-09-18

  Rianne Van Mensvoort

  Mooie en afwisselende reis. Veel bijzondere overnachtingen zoals de longhouse in Mekong, homestay tijdens Sapa trekking en de overnachting op de boot in Halong Bay. Naar verhouding wel veel steden, had voor mij wel meer natuur mogen zijn.

 • 9 15-09-18

  Maddy Bolhuis

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 15-09-18

  Jacob Bosgra

  Over het geheel genomen positief doordat het reisprogramma voldoende afwisselend is samengesteld. Daarnaast goede lokale reisbegeleiding en een leuke groep. Contact met bewoners van de overnachtingsplaats in Mekongdelta was helaas minimaal. In Nha Thrang leuke middag op boot gehad (uitstekende lunch) maar het gebied waar we hebben gesnorkeld is uitermate teleurstellend t.a.v. de natuur. Mooie wandeling gedaan in Sa Pa (minder zwaar dan ik dacht ondanks dat de dag met regen aanving). Het reizen tussen Hanoi, Sa Pa en Halong Bay neemt zoveel tijd in beslag dat er weinig tijd is om Hanoi fatsoenlijk te bezoeken. Doordat de terugvlucht diep in de nacht plaats vond, was het mogelijk (mede met verlenging aantal hotelkamers) de laatste dag een aantal bezienswaardigheden in Hanoi te bezoeken.

 • 9 15-09-18

  Robert Nieuwenhuizen

  Prima geregeld alles was goed. Goed hotels en prima uitstapjes.

 • 8 15-09-18

  Lineke Bloeming

  Een complete reis die een goede indruk van het land heeft gegeven.

 • 8 15-09-18

  Susan Keijsers

  Het was een ontzettend mooie reis, heel afwisselend! Ik ben vooral verliefd geworden op Hoi An, Sa Pa en het lekkere eten. Bedenk je wel dat Vietnam behoorlijk toeristisch is, je bent nergens alleen, maar daar heb ik goed doorheen kunnen kijken.

 • 7 15-09-18

  Anoniem

  Interessante reis, goede hotels en begeleiding. Verblijf in Hanoi te lang en lange busrit heen en weer naar Ho Nang voor een verblijf daar van minder dan 24u.

 • 7 15-09-18

  Jacobien Spanhaak

  Mooie reis, van zuid naar Noord waarin je veel van het land ziet. De natuur is prachtig, vooral omgeving van Sapa en de Mekongdelta. De steden (HCM, Hue en Hanoi) zijn erg druk en luidruchtig. Persoonlijk vond ik dat het minste van deze reis. Ook had van mij betreft Nha Trang overgeslagen mogen worden. Dat is een sfeerloze badplaats vol Russen en Chinezen.

Rondreis Vietnam

Rijke historie en indrukwekkende natuur

image
22 dagen vanaf € 1.498
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

 • 6 april: Inspiratiedag, Amsterdam
 • 13 april: Fiets- en wandelevent, De Hoep Castricum

Meld je gratis & vrijblijvend aan.