< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 7,8
Overnachtingen 7,3
Reisroute 7,7
8.3 307 beoordelingen
  • 10 13-08-16

    Monique Wijnen

    Complete reis die goed in elkaar zit.

  • 8 13-08-16

    Fred Haver

    Een boeiende en interessante rondreis. Ik heb van dichtbij kennis kunnen maken van het dagelijkse Vietnamese leven. Vietnam maakt een enorme ontwikkeling door en ik ben blij dat ik nu deze rondreis gemaakt heb. Verder was de reisleider uitstekend en heeft veel over de historie en het Vietnam van nu verteld.

  • 9 13-08-16

    Robert Verbeet

    De reis zit goed in elkaar. Veel gezien en beleeft, goede afwisseling met eigen tijd. De reisleider was super.

  • 9 13-08-16

    Marja Leine

    Wij hebben een fantastische reis gemaakt door Vietnam. We hebben in 22 dagen heel veel gezien en gedaan en vooral genoten. Mede door de zeer goede en zorgzame reisleider en onze reisgenoten is het een onvergetelijke reis geworden!

  • 8 23-07-16

    Rick Volder

    Was een reis vol afwisseling die zeer goed georganiseerd was, waarbij de gids goed inspeelde hetgeen zich voordeed.

  • 8 23-07-16

    Francis Kosterman

    Een mooie cultuurreis met goede activiteiten op goede momenten. Uitstekende gids die dagkamers regelde zodat we ons konden opfrissen 'als we al uitgecheckt waren en het niet rustig aan wilde doen. Veel afwisselende dingen gedaan en gezien.

  • 9 23-07-16

    Kevin Van Den Boogaard

    De reisbegeleider tv was geweldig, echt een aanrader, niets was teveel

  • 8 23-07-16

    Frank Bosma

    Goede reis met perfecte organisatie veroorzaakt door een perfecte gids. De trip van Zuid naar Noord is een aanrader, het Noorden is mooier.

  • 8 23-07-16

    Ilonka Spruit

    Bijzondere mooie rondreis

  • 8 23-07-16

    Tanja Groenendaal

    Mooie afwisselende rondreis, met voldoende ruimte voor eigen keuzes. De accomodaties zijn schitterend, de steden een ervaring, de natuur overweldigend en de bevolking zeer vriendelijk.

  • 9 09-07-16

    Cocky Van Der Gugten

    Met deze reis naar Vietnam maakte ik voor het eerst kennis met Azie. Vanaf de aankomst op het vliegveld van Saigon voelde het goed. Met de leden van de groep klikte het goed, de gids (Hock) bleek een heel toegewijd persoon, die ons de liefde voor zijn land liet voelen. We hebben veel gezien en ondernomen, zoals fietsen, trekking, kookworkshop, maar er was ook steeds tijd om weer tot jezelf te komen en te genieten van de rust. De cultuur en geschiedenis hebben mij veel bewondering doen krijgen voor dit uiterst vriendelijke volk. Vooral veel lof voor Hock, onze Vietnamese gids, die ons op een rustige manier begeleidde en de juiste beslissingen wist te nemen, Kortom: een superreis die ik iedereen van harte aan wil bevelen!

  • 9 09-07-16

    Conny Tenge

    Super reis met alle hoogtepunten van het land! Absoluut waar voor mijn geld gekregen.

  • 8 09-07-16

    Julia Edelbroek

    Een prachtige en diverse reis. Zowel de natuur als plaatsen en steden komen aan bod.

  • 9 09-07-16

    Anja Van Zijl

    Prachtig mooie reis. Genoten van een kleurrijk land met z'n vriendelijk volk, gekke drukte in de steden en mooie natuur. Sawadee zorgt voor niet al te grote groepen wat ik bijzonder fijn vind. Erg getroffen met onze leuke groep mensen.

  • 8 09-07-16

    Anja Biegelaar

    De reis naar Vietnam is ons goed bevallen. de afwisseling van cultuur en natuur was heel aardig. Het programma bood ruimte voor individuele acties. We hadden een fijn reisgezelschap en een prima Vietnamese reisleider Hoc! Zelfs als de busreis wat lang duurde was er wel iets te zien of te beleven. Alleen de bootreis op de parfume rivier had van ons niet gehoeven. De treinreizen waren goed te doen en ook de overnachtingen bij de lokale bevolking waren prima.ook de twee fietstochten had ik niet willen missen.

  • 9 12-03-16

    Serdar Sakarya

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-03-16

    Joni Terpstra

    Het was een geweldige rondreis. Een prachtig land, in 3 weken langs alle hoogtepunten met een geweldige gids (Vinh). De trekking raad ik heel erg aan om te doen (zelfs met slecht weer was het prachtig).

  • 8 12-03-16

    Lenneke Van Duuren

    Fantastische rondreis door Vietnam en de reisbegeleider Vinh was zeker van toegevoegde waarde. Hij is zo enthousiast en trots op zijn land. Ik ben blij dat hij erbij was. Jammer dat de laatste week, met name in Sapa zoveel mist was en tijdens de trekking het weer niet geweldig was door de miezerige regen.

  • 9 12-03-16

    Kees Van Limpt

    Een topvakantie. Vietnam is een ontzettend mooi land waar veel te zien was. Iedere dag hebben we daarom erg veel leuke en mooie activiteiten gedaan. Dit dankzij de geweldige reisleider die we hadden.

  • 9 12-03-16

    Vincent Kappert

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Vietnam

Rijke historie en indrukwekkende natuur

image
22 dagen vanaf € 1.898 € 1.848
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!