< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,8
Vervoer 6,9
Overnachtingen 6,7
Reisroute 7,4
8.2 14 beoordelingen
  • 8 08-09-10

    Hugo Zuiderent

    Een geweldige reis, vooral door de ontmoetingen met de Papua-mensen tijdens de trekkings. Het varkensfeest (zonder varkentje, was te duur) in traditionele kleding heeft veel indruk gemaakt en was een unieke ervaring. De trekkings waren mooi, het programma daarna niet slecht, maar was van een andere orde.

  • 7 04-08-10

    Grace Van Der Eijk

    Ik vond de tocht in de Baliemvallei een zware expeditie, maar ben toch blij dat ik hem heb gedaan. Het absolute hoogtepunt van de reis.

  • 8 04-08-10

    Sander Groenendijk

    Ik vond het een erg mooie reis met als hoogtepunt het Baliem festival, wel zou ik enkele kleine wijzigingen aanbrengen aan het einde van de reis., , Al met al een aanrader voor mensen met een groot uithoudings vermogen.

  • 8 04-08-10

    Vera Blokland-Van Der Eijk

    Over het algemeen een mooie, unieke reis. Onvergetelijk. Wel veel (noodgedwongen?) onderweg zijn, o.a. veel vliegen. Een prettige, leuke groep met deelnemers geweest. De Papua's een heel vriendelijk volk. Ben gelukkig dat ik zo weer mijn geboorteland hebben mogen bezoeken. Ik heb begrepen dat jullie nog de enige zouden kunnen zijn die West Papua als reis aanbiedt. Blijf ondernemen. De trektochten hebben een expeditiegehalte, misschien in de brochure ook zo noemen? Bunaken was een fijne, mooie afsluiting.

  • ? 04-08-10

    Elma Huffmeijer

    Heel goed maar met kanttekeningen zoals eerder beschreven. Het papua moet meer Papua zijn en die sfeer heb ik door de achterliggende informatie ter nauwernood te horen gekregen. Kanttekening is wel dat Papua erg duur is geworden. Het is bijna niet te bereizen door een eenling (mensen ontmoet die daar al 14 jaar komen ivm orchideeen ze kwamen uit Belgie en wisten mij voldoende achtergrond info te geven). Papua staat qua kosten nu omschreven als het europa van Indonesie moet ik nog meer zeggen. Het is gewoon belachelijk en ook zo gebleken. ze prijzen zichzelf dood.

  • 7 05-05-10

    Lenie Augustinus

    het was een indrukwekkende reis en we hadden een geweldige reis begeleider udhien Dancy

  • 9 23-09-09

    Frans Van Lommel

    Voldeed aan onze verwachtingen

  • 8 23-09-09

    Mia Van Den Hengel

    Fijne vakantie gehad mede doordat de trekking 11 dagen was ipv 3 en 6 dagen!!, , de vakantie heeft aan mijn verwachting voldaan

  • 9 09-09-09

    Franc Goossens

    Het was een mooie en erg afwisselende reis ik vond het alleen jammer dat de trekking ineens in 10 dagen moest snorkelen op Bunaken was erg mooi op Rani minder vanwege minder kraal. Bezoek Jaypura was ook erg gezellig.

  • 8 09-09-09

    Bart Buitenhuis

    De reis door de baliemvallei zal ik de rest van mijn leven niet vergeten. Een hoop andere plekken zal ik niet lang bij me dragen. De reis heeft voor het grootste gedeelte aan mijn verwachtingen voldaan!

  • 10 09-09-09

    Suzanne Eerelman

    Een geweldige reis! Een trekking door de Baliemvallei die je nooit zult vergeten, gevolgd door meer ontspannen activiteiten in West-papua en Noord-Sulawesi.

  • 10 09-09-09

    Gré Koster

    Veel voldoening , door mogen kijken in die cultuur, het volbrengen van de trekking, relaxen door de afsluiting(snorkelen en luie stoel)

  • 7 22-07-09

    Danny Dukers

    Mooie reis, unieke plekken gezien, maar zou deze reis aan niemand aanraden vanwege de slechte vliegverbindingen en zeer lange wachtperioden.

  • 7 22-07-09

    Karin De Wolf

    Ik vond de trekking gewoon subliem , maar ikzelf zou de reis reorganiseren zodat je minder reistijden hebt en dan ook wel intressantere dingen kan zien: vb Bali, Papua, Sulawesi (Torajaland). Ik zou ook proberen de trekking te verschuiven naar einde en na de trekking nog wat rustdagen dan blijft de climax langer hangen!

Rondreis Indonesië / West-Papua

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven