< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,0
8.7 66 beoordelingen
  • 10 04-06-18

    Jan Streng

    Geweldig goede afwisseling van onderdelen zoals platteland en stedelijk, cultuur en natuur, rust en reizen, etc.

  • 8 04-06-18

    Patricia Ketting

    Eigenlijk zijn het vier reizen in één. Zodra je een grens overgaat verandert alles, de natuur, de mensen, de architectuur etc. Echt heel bijzonder om te ervaren. Ik vond de reis een stuk comfortabeler dan ik had verwacht, meer dan prima accommodaties, ook afwisselend, goed vervoer en zelfs het eten veel beter en gevarieerder dan van te voren bedacht.

  • 10 04-06-18

    José Treffers

    De zijderoute was een mooie en fijne reis. Elke dag was een ervaring op zich.

  • 8 04-06-18

    Liesbeth Clarijs

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-06-18

    Ina Galle

    Deze Sawadeereis heeft één van onze droomreizen mogelijk gemaakt en we hebben de mooiste herinneringen voor de rest van ons leven.

  • 9 04-06-18

    Agnes Schilder

    Prachtige reis door vier zeer verschillende landen, mooie mix van cultuur en natuur.

  • 8 04-06-18

    Monique Stuijt

    Deze reis is een vierdelige vakantie in totaal verschillende landen. Met daarbij vele verschillen: cultuur, natuur, hoge temperaturen, lage temperaturen enzovoort. Dat vraagt organisatie van de reisbegeleider en incasseringsvermogen van de groepsleden. Het draaiboek zit goed in elkaar.

  • 8 19-06-17

    Hanny Leijten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 19-06-17

    Wil Bulsing

    Het was een hele mooie reis en voldeed volkomen aan mijn verwachtingen.

  • 7 19-06-17

    Rick Van Der Heide

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 19-06-17

    Rita Bruin

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 19-06-17

    Arnold Sikking

    De veelzijdigheid en variatie in vervoermiddelen tevens de ontmoetingen met de lokale bevolking en je iedere keer weer verbazen, zonder te oordelen, over de islam en z'n enorme moskeeën, is deze reis een fantastische ervaring geweest die ik nooit had willen missen.

  • 9 19-06-17

    Frits Sixma

    In een hoog tempo langs vele cultuurhistorische en landschappelijke hoogtepunten van Centraal Azië. Fantastische reis!

  • 8 21-08-16

    Esther Van Deijk

    Een bijzondere, diverse en pittige trip voor de echte reis liefhebber. De landen zijn prachtig, groot en deels weinig toeristisch (op sommige stukken ook echt primitief), reistempo is hoog waardoor je veel kilometers maakt en dingen ziet. Mensen die overwegen deze reis te maken dienen hier wel rekening mee dienen te houden naar mijn mening. Reisleider Ruben begeleiden dit alles uitstekend!

  • 9 21-08-16

    Pim Plantinga

    zeer afwisselend, interessant en met verassende momentende

  • 7 21-08-16

    Ank Van Der Valk

    Mooie reis, bijzondere landen, vriendelijke mensen, erg veel reizen. Naar mijn idee zou er beter naar de hotels gekeken moeten worden. Niveau 3 is echt niet gehaald wat betreft hygiene.

  • 9 21-08-16

    Paul Hoen

    De zijderoutereis met Reisbegeleider Ruben heeft helemaal voldaan aan mijn verwachtingen.

  • 9 21-08-16

    Jan Ebbing

    Prachtige reis door 4 verschillende landen met elk zijn eigen cultuur en inwoners.

  • 7 19-06-16

    Henny Brandwijk

    Fantastische reisroute door mysterieus Turkmenistan, vriendelijke Oezbekistan, prachtig Kyrgystan en veelzijdig China. Wees voorbereid op weinig comfortabel vervoer en overall basic accomodatie. Programma met ruimte voor individuele invulling.

  • 8 19-06-16

    Cees Berkhout

    Een uniek inkijkje in de wereld van Centraal Azie. Landen en plaatsen waar je nooit komt en die je verbaasd doen staan. Prachtige steden ,het bergland Kirgizie, het land van de Oeigoeren in China. Leefgewoonten en culturen, die je aan het denken zetten. Prachtige berg- en woestijnlandschappen . Het merkwaardige land Turkmenistan, met de hoofdstad Ashchabath, die je in een metafysische sfeer doet belanden. Een inspannende reis die je aan het denken zet.

Rondreis Zijderoute

In het spoor van Marco Polo

image
31 dagen vanaf € 3.698
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 30 september bij Pied a Terre, Amsterdam
  • 13 oktober bij theater Odeon, Zwolle 

Of zien we je tijdens ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november?

Meld je gratis & vrijblijvend aan.