< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,0
8.7 59 beoordelingen
 • 8 19-06-17

  Hanny Leijten

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 19-06-17

  Wil Bulsing

  Het was een hele mooie reis en voldeed volkomen aan mijn verwachtingen.

 • 7 19-06-17

  Rick Van Der Heide

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 19-06-17

  Rita Bruin

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 19-06-17

  Arnold Sikking

  De veelzijdigheid en variatie in vervoermiddelen tevens de ontmoetingen met de lokale bevolking en je iedere keer weer verbazen, zonder te oordelen, over de islam en z'n enorme moskeeën, is deze reis een fantastische ervaring geweest die ik nooit had willen missen.

 • 9 19-06-17

  Frits Sixma

  In een hoog tempo langs vele cultuurhistorische en landschappelijke hoogtepunten van Centraal Azië. Fantastische reis!

 • 8 21-08-16

  Esther Van Deijk

  Een bijzondere, diverse en pittige trip voor de echte reis liefhebber. De landen zijn prachtig, groot en deels weinig toeristisch (op sommige stukken ook echt primitief), reistempo is hoog waardoor je veel kilometers maakt en dingen ziet. Mensen die overwegen deze reis te maken dienen hier wel rekening mee dienen te houden naar mijn mening. Reisleider Ruben begeleiden dit alles uitstekend!

 • 9 21-08-16

  Pim Plantinga

  zeer afwisselend, interessant en met verassende momentende

 • 7 21-08-16

  Ank Van Der Valk

  Mooie reis, bijzondere landen, vriendelijke mensen, erg veel reizen. Naar mijn idee zou er beter naar de hotels gekeken moeten worden. Niveau 3 is echt niet gehaald wat betreft hygiene.

 • 9 21-08-16

  Paul Hoen

  De zijderoutereis met Reisbegeleider Ruben heeft helemaal voldaan aan mijn verwachtingen.

 • 9 21-08-16

  Jan Ebbing

  Prachtige reis door 4 verschillende landen met elk zijn eigen cultuur en inwoners.

 • 7 19-06-16

  Henny Brandwijk

  Fantastische reisroute door mysterieus Turkmenistan, vriendelijke Oezbekistan, prachtig Kyrgystan en veelzijdig China. Wees voorbereid op weinig comfortabel vervoer en overall basic accomodatie. Programma met ruimte voor individuele invulling.

 • 8 19-06-16

  Cees Berkhout

  Een uniek inkijkje in de wereld van Centraal Azie. Landen en plaatsen waar je nooit komt en die je verbaasd doen staan. Prachtige steden ,het bergland Kirgizie, het land van de Oeigoeren in China. Leefgewoonten en culturen, die je aan het denken zetten. Prachtige berg- en woestijnlandschappen . Het merkwaardige land Turkmenistan, met de hoofdstad Ashchabath, die je in een metafysische sfeer doet belanden. Een inspannende reis die je aan het denken zet.

 • 9 19-06-16

  Jan Kortenhorst

  Zeer mooie reis door 4 totaal verschillende landen.

 • 10 19-06-16

  Germa Nijssen

  Een geweldige reis langs hoogtepunten uit de geschiedenis van de Zijderoute van toen en de opkomende Zijderoute van nu. Onder bezielende en zorgzame leiding van een topgids van Sawadee. Je komt door gebieden waar je je bijna de enige Europeaan voelt, laat staan Nederlander. Zo bevreemdend als Turkmenistan kom je het op de wereld niet veel tegen, de vriendelijkheid en gastvrijheid van Oezbekistan - ook tijdens de ramadan - de overweldigende natuur van Kirgistan en tot slot de diversiteit van China en de ongekende veranderingen die zich daar voltrekken. Er was misschien 1 dag waarin ik me een uurtje heb 'verveeld', maar toen regende het ook wel behoorlijk:-) Thuisgekomen geniet ik na van de foto's van grote groepen paarden op de bergweide vanuit een vilten Yurt genomen, lachende prachtige vrouwen in kleurrijke jurken en imponerende bouwwerken uit de tijd van Djengis Khan. Het leek op alle fronten meer op de tijden van Aladin dan ik van te voren had verwacht. Een pittige reis met veel verplaatsingen en temperatuurwisselingen, je moet wel tegen een stootje kunnen. Maar dan heb je wel een ervaring die je niet snel zult vergeten.

 • 9 23-08-15

  Annemie Eggen

  Een geweldige reis langs alle belangrijke plaatsen van een van de zijderoutes, iedere dag een nieuw avontuur met nieuwe indrukken. De prachtige islamitische gebouwen in Turkmenistan en Oezbekistan, de geweldige natuur in Kirchizië, de levendige stad Kashgar in West-China met zijn kleine winkeltjes en werkplaatsen in de straten van de moslimwijken, de oude stad Xi'an en de afsluiting in Peking met zo veel prachtig gebouwen dat het moeilijk is een keus te maken, maar een paar dagen bijboeken is altijd mogelijk. Kortom, een reis die je nooit meer vergeet.

 • 8 23-08-15

  Bram Smit

  Het is een hele mooie rondreis door centraal Azië, wel vermoeiend door de grote afstand die afgelegd moet worden. Veel afwisseling, eerst veel cultuur en vanaf Kirgizstan veel natuur.

 • 9 23-08-15

  Walter Gerritsen Van Der Hoop

  Een veelzijdige reis: de bling bling hoofdstad van Turkmenistan, dan de oude zijderoute-steden in Uzbekistan, dan de prachtige natuur van Kirgizstan, en dan een kennismaking met China.

 • 8 23-08-15

  Marc De Groot

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 23-08-15

  Doreen Elsevier

  De reis is een geweldig goede mix van cultuur en natuur. In de 4 verschillende landen ervaar je duidelijk hoe verschillend de culturen zijn. In Turkmenistan wordt alles en iedereen gecontroleerd en is alles gericht op uiterlijk vertoon. In Oezbekistan is alles veel losser en ervaar je het dagelijkse leven ten volle, vooral in de bazaars en op de markten. Bovendien kun je je er vergapen aan alle mooi gerestaureerde gebouwen uit de Zijde Route tijd. Het verblijf in Kirgizstan tussen de nomaden in de yurts is een welkom rustpunt in een schitterende natuur. Het verschil tussen oost- China met de oeigoeren is heel verschillend van dat van west- China, waar het echt Chinees is. Kortom de reis bevat veel facetten van 4 heel verschillende landen.

Rondreis Zijderoute

In het spoor van Marco Polo

image
31 dagen vanaf € 3.698
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 350!

Wil jij altijd gratis en vrijblijvend op de hoogte zijn van aanbiedingen, nieuws en verhalen van reizigers en kans maken op een reisvoucher t.w.v. €350? Geef dan hieronder je interesse door.

Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.