< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,8
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,0
8.1 135 beoordelingen
  • 10 01-07-17

    Helmut Brockmeyer

    een perfecte gids, wat kennis betreft, maar ook rekening houdende met verschil in niveau, wat betreft met loopervaring.

  • 9 10-06-17

    Annemarie Toebak

    Albanie is een prachtig mooi land, dat nog volop in ontwikkeling is. Vooral de combinatie van natuur en cultuur sprak mij aan.

  • 8 10-06-17

    Marja Van Dijk

    Een afwisselend, vol en actief programma, maar achteraf bekeken had ik niets willen missen. Je krijgt een goed beeld van Albanie.

  • 9 10-06-17

    Betsie Verheijen

    Prachtige reis met mooie natuur en cultuur. Goede afwisseling door ook steden te bezoeken. De wandelingen zijn soms wel pittig, maar men had de tijd om het wat rustiger aan te doen. Goede reisleider met humor en een chauffeur die rustig reed.

  • 8 10-06-17

    Rob Van Der Meer

    Prachtige kennismaking met het land en, vooral, de natuur. Programma zit wel erg vol.

  • 10 10-06-17

    Robin Van Den Broek

    prachtige natuur, agrarisch, primitief, fijne inwoners, goed bier.

  • 7 10-06-17

    Pierre Vroemen

    Albanië heeft me aangenaam verrast. Heel mooi divers landschap, plaatsen en vriendelijk mensen. De rondreis is goed samengesteld, je krijgt een goede indruk van het land. Echter de wandeling zijn pittiger dan verwacht, dit komt ook doordat veel paden moeilijk begaanbaar zijn. Verder is de reis te vol en daardoor worden sommige plaatsen veel te kort bezocht. We hadden goede hotels, een geweldige gids en goede chauffeur. Het zou fijn zijn dat de reis met enkele dagen wordt verlengd, zodat meer tijd overblijft, voor met name Butrint en het meer van Ohrid. Uiteraard geen extra wandelingen. Rustige dagen zijn ook prettig.

  • 30-11-16

    Sawadee

    Na het verwerken van onderstaande feedback heeft Sawadee Reizen besloten om de reis enigszins aan te passen. Het programma van 2017 is rustiger en een aantal wandelingen zijn optioneel geworden. Meer informatie over de wandelingen vind je onder het dag-tot-dag programma.

  • 8 10-09-16

    Ingrid Weerheim

    Een afwisselende reis door een interessant land. Mooie en leuke wandelingen door schitterende natuur, soms wel een beetje pittig. Mooie stadjes, veel kastelen, de reisleider wist er ook veel interessants over te vertellen. Hotels van zeer chique tot zeer eenvoudig. Goed eten.

  • 7 10-09-16

    Janneke Heideveld

    Het is een veelzijdige reis maar de wandelingen zijn zeer pittig eigenlijk zijn het hikingen

  • 7 10-09-16

    Steven Fondse

    de reis was goed georganiseerd de reisleiding was zeer gemotiveerd de bus en zijn chaufeur ook maar de reis zat te vol gepropt te veel in een (te) hoog tempo door heen gevlogen zijn zonder kans op een adem pauze.

  • 7 10-09-16

    Klaaske Compas

    Ik had me voorbereid op een wandelvakantie die achteraf meer het karakter van een trektocht door de bergen had. Bij herlezen van de informatie van Sawadee stond het er allemaal wel, maar je moet echt wel tussen de woorden door lezen om dat te vinden.

  • 8 10-09-16

    Marian Herijgers

    Albanie is een prachtig land, daarom deze 8, maar de gids is een ander verhaal...

  • 9 10-09-16

    Rick Gommers

    Afwisselende reis, mooie wandelingen, goede indruk van het land.

  • 8 10-09-16

    Mariëtte De Gruijter

    Het was bijzonder om kennis te maken met Albanie. De gids wist heel veel te vertellen over de mooie historische locaties die we bezochten. De geschiedenis van het land gaat daardoor leven. De diversiteit aan landschappen is geweldig.

  • 9 10-09-16

    Gerry Van Alphen

    Afwisselende reis, mooie wandelingen, vriendelijke bevolking, goede indruk van het land.

  • 8 10-09-16

    Conny

  • 9 27-08-16

    Pepie Smits

    Geweldige vakantie. We zijn op veel prachtige plekken geweest en ik heb Albanië echt leren kennen. De vakantie was boven verwachting goed geregeld en dit is een van mijn betere reisbestemmingen.

  • 7 27-08-16

    Jan Somers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-08-16

    Jan Teijgeler

    Het is een mooie reis. De afwisseling tussen wandelen en cultuur is een goede mix.

Rondreis Albanië

Van harte welkom!

Albanie Theth
15 dagen vanaf € 1.648
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!