< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 8,3
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,0
8.0 122 beoordelingen
  • 9 27-08-16

    Pepie Smits

    Geweldige vakantie. We zijn op veel prachtige plekken geweest en ik heb Albanië echt leren kennen. De vakantie was boven verwachting goed geregeld en dit is een van mijn betere reisbestemmingen.

  • 7 27-08-16

    Jan Somers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-08-16

    Jan Teijgeler

    Het is een mooie reis. De afwisseling tussen wandelen en cultuur is een goede mix.

  • 9 27-08-16

    Ron Gähler

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 27-08-16

    Marlie Timmermans

    Super enthousiaste gids, goede verhouding cultuur, natuur. Informatie voor de reis duidelijk en netjes op tijd.

  • 8 30-07-16

    Marjolein Schade

    Het is een reis met een mooie afwisseling van authentieke stadjes en landschap en sportieve wandelingen.

  • 8 30-07-16

    Henriëtte Van Ferneij

    Het was de 2e x dat ik deze reis met Sawadee maakte. Ook deze gids was gedreven, de chauffeur professioneel. Jammer was dat hij geen Engels sprak. De hotels over het algemeen prima.

  • 8 16-07-16

    Lia Lassche

    Mooie en veelzijdige reis, waarbij je veel van het land te zien krijgt.

  • 9 16-07-16

    Janet Jurrij

    Een mooie reis. Mag nog meer wandelingen in. Zeer vriendelijke bevolking. Goede gids en chauffeur. Een aanrader

  • 8 16-07-16

    Jan Faber

    Het was een geweldige reis,veel gezien en een gedreven reisleider die echt altijd voor ons klaar stond. Ook de chauffeur krijgt een pluim.

  • 8 16-07-16

    Cees Van Ginkel

    Reis zat goed in elkaar en werd op een zeer prettige manier begeleid door de lokale gids.

  • 8 16-07-16

    Paul Van Dun

    De reis geeft een goede indruk van Albanie, een verrassend mooi en vriendelijk land. Fijn dat de gids Albanees is, want hij weet veel te vertellen over het land. Soms wat lange reisdagen, maar de afsluitende wandeldagen in de Albanese Alpen maakten dit meer dan goed. En vaak lekker gegeten, ook niet onbelangrijk.

  • 8 16-07-16

    Simona Joostema

    Een zeer gevarieerde reis van natuur en cultuur.

  • 8 11-06-16

    Marie-Jose Van Der Aa

    Een mooie reis met uitdaagde wandelingen in een schitterende natuur.

  • 8 11-06-16

    Ans Bos

    Prachtig land met mooie mensen

  • 7 11-06-16

    Jolanda Albers Van Der Linden

    Albanie is mooi maar ik vond het programma toch wat vol. Ik ben gewend om wat meer vrije tijd te hebben,zeker als je in een stad bent, maar dan gingen we weer vanalles bekijken. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om niet met de excursies mee te gaan en zelf rond te lopen.

  • 8 11-06-16

    Leen Kerkhof

    Heel leuke reis, maar voor mij als minder getraind wandelaar waren sommige wandelingen wat zwaar. Hier was ik mij bij inschrijving van bewust. Niettemin heb ik genoten van de reis.

  • 8 11-06-16

    Tonneke Van Lokven

    Geweldige reis , prachtige natuur . Aardige bevolking , geweldig eten wat wil je nog meer ! Je moet ook wat wandelervaring hebben en de bergtochten zijn pittig , zeker bij 32 graden !

  • 7 11-06-16

    Wim Vos

    goed georganiseerd,veel natuurschoon.wandelingen pittig maar ik als 76 -jarige heb alle tochten meegedaan.zelfs de pas naar tethi volbracht te voet.

  • 8 11-06-16

    Charles Van Den Abeele

    Natuur-cultuurreis door een onbekend land met veelal up`s en weinig down`s, veel wandelen door mooi bergland, oude steden met oa ottomaanse historie, lekker eten goede wijn, uitstekend klimaat

Rondreis Albanië

Boekbaar vanaf 01-01-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!