< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 202 beoordelingen
 • 8 07-06-19

  Toke

  Het was een mooie reis, soms wel haasten, vooral in begin. Op zich ook wel afwisseling van natuur en kleine stadjes. Al waren deze niet altijd goed te bezoeken omdat we soms laat aankwamen en de volgende ochtend alweer vroeg vertrokken.

 • 9 07-06-19

  Sandra

  Geweldig heerlijk in de bergen gelopen. Er wonen weinig mensen, wat lekker relax is. Veel water gezien door zee, meren en watervallen en bergstroompjes.

 • 9 07-06-19

  Rinie

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 07-06-19

  Agatha

  Het was een prachtige reis in een heel mooi land. Jammer dat onze begeleider Gerion wegens familieomstandigheden niet kon, want ik denk dat we dan wel meer over het land zelf hadden geleerd. We hadden nu 2 verschillende begeleiders, elke week een ander, die op het laatste moment waren opgeroepen, maar wel hun best hebben gedaan.

 • 8 07-06-19

  Arie

  Door omstandigheden hadden we 2 verschillende reisleiders...dat was jammer. De tweede kwam uit Kosovo en had geen idee hoe het fooiensysteem werkt. De reis op zich door dit prachtige land was prima.

 • 8 07-06-19

  Paula

  Is mooie natuurreis. Jammer van 2× andere reisleider. De overdracht van gebruiken (hoogte fooien) zou stukken beter kunnen. Daar werd de groep gevraagd hoe het zou moeten. (wisten wij ook niet) Adnan de 2de reisleider hield goed de groep in de gaten tijdens de wandelingen.

 • 9 07-06-19

  Jan

  Pittige wandelreis, zwaarder dan verwacht vooral door de vele hoogtemeters. Qua cultuur is in deze reis relatief weinig in het programma opgenomen. In Tirana hadden we een jonge enthousiaste lokale gids die de hoogtepunten heeft laten zien, zijn commentaar betreffende land en stad waren wel zeer negatief. De gidsen die op het laatste moment werden toegevoegd waren ruim voldoende in de begeleiding van de wandelingen, vooral Adnan voelde de groep goed aan en was in alle situaties zeer attent.

 • 8 07-06-19

  Theo

  Mooie reis met fraaie natuurwandelingen.

 • 8 07-06-19

  Riet

  We hadden een prachtige en afwisselde reis. De wandelingen waren, mede door de hoge temperatuur van 30 tot 35 graden, behoorlijk pittig.

 • 8 07-06-19

  Resa

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 31-05-19

  Maarten

  Leuke afwisselende reis met volop wandelmogelijkheden. Van lokale gids ook veel wetenswaardigheden over het land en de cultuur gehoord.

 • 8 31-05-19

  Reiziger

  De reis en begeleiding waren op zich prima, maar heel graag zou willen in de beschrijving van de wandelingen in deze Rondreis is duidelijkheid over het aantal netto uren wandelen, aantal meters stijgen en dalen voor iedere wandeling en liefst ook de kilometers, zodat je in kan schatten hoe zwaar de wandelingen zijn. Ik zou dit alleen als grote verbetering van de beschrijving zien.

 • 8 31-05-19

  Loet

  Mooie reis, kundige lokale reisbegeleider. Ondanks de duiding door Sawadee (ik wist dat 1 psk niet mogelijk was) viel het delen van de kamer 4 nachten op rij (2 nachten met 3 en 2 nachten met 4 personen op een kamer) mij zwaar. Zal ongetwijfeld aan mij liggen.

 • 8 31-05-19

  Marja

  Mooie reis, veel natuur. Af en toe pittige wandelingen(2e week). Afwisseling met wat cultuur is prettig.

 • 8 31-05-19

  Géry

  Prachtig land, prachtige natuur. Programma wat te vol. Wandeldagen niet goed ingeschaald wat betreft zwaarte.

 • 8 24-05-19

  Angeline

  Mooie reis met afwisselende wandelingen, goede hotels en bijzondere guest houses. Prima reisbegeleider!

 • 8 24-05-19

  Han

  Mooie reis door een erg mooi land. De natuur is erg mooi en wij hebben genoten van de wandelingen. De Albanese zijn erg vriendelijk en het eten is heerlijk. Wij hebben genoten. De wandelingen zijn soms pittig. Voor ons geen probleem, maar misschien beter om deze reis onder de wandelreizen te vermelden.

 • 8 24-05-19

  Ton

  Albanie is een prettig en veilig land om te wandelen en in steden rond te struinen. Het is niet al te groot dus in twee weken kun je het van links tot rechts helemaal zien.

 • 9 24-05-19

  Ella

  Een afwisselende reis, mooie wandelingen, sommige wel pittig, iets te weinig tijd in de steden, weinig contact met de bevolking, goede reisleiding. Niet op de website zetten.

 • 9 24-05-19

  Miek

  De reis is genieten van een onbekend prachtig land Overweldigend natuurschoon vriendelijke mensen en de eerste week een geweldige gids Gerion De wandelingen zijn voor een beginnend wandelaar redelijk pittig

Rondreis Albanië

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

Albanie Theth
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

20,20 aanbetalings-actie
Profiteer jij ook?

Maak nu je reisplannen voor volgend jaar concreet en profiteer van onze unieke '20,20 actie': iedereen die nu een reis boekt met vertrek in 2020, betaalt slechts €20,20 aan. En dit is in plaats van 20% van de reissom!