< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 9,8
Overnachtingen 7,8
Reisroute 8,0
8.1 150 beoordelingen
  • 7 19-08-17

    Birgit Schaap

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 19-08-17

    Laura Kolling

    Intensieve, maar prachtige reis. Mooie wandelingen, sommige best zwaar. Maar zeker de moeite waard. Je krijgt verder een heel goede indruk van Albanië. Gastvrije en vriendelijke bevolking. Ik ben echt positief verrast!

  • 8 19-08-17

    Jan Van Criekinge

    Deze reis laat je toe een behoorlijk compleet beeld te krijgen van Albanië, zowel de cultuurhistorische steden, de afgelegen plattelandsgebieden als de indrukwekkende bergwereld. Pittige wandelingen wisselen af met bezoeken aan allerlei interessante overblijfselen van het complexe verleden. Het enthousiasme en de kennis van de reisbegeleider waren een duidelijk pluspunt.

  • 9 19-08-17

    Trudy Breur

    Fantastische goed georganiseerde reis door verrassend gastvrij en mooi Albanië. De overnachtingen in zowel hotels als in de familie-gasthotels waren van goed comfort. De hike - wandeltochten waren soms pittig maar altijd lonend met een overweldigende mooi uitzicht over bergen en valleien. Met de rondreis krijg je een goede indruk van het land en zijn bevolking zowel in de steden als in de dorpen en meer afgelegen gebieden.

  • 8 19-08-17

    Anneke Van De Beek

    Albanië is een verrassend veelzijdig land. De reis is afwisselen(cultuur/natuur) en het landschap is mooi. De wandelingen in de Valbone vallei en bij Theti vond ik hoogtepunten. De Adriatische zee en de boottocht over het meer van Koman vond ik fantastisch. De Albanese gids wist veel over Albanië te vertellen. De hotels waren goed en de maaltijden waren prima verzorgd.

  • 8 19-08-17

    Een mooie en afwisselende reis door heel Albanië. Prachtige wandelingen over vaak stenige paden. Daarnaast veel ruimte voor cultuur en de roerige geschiedenis van het land. Hoogtepunt waren de wandelingen in het ruige berglandschap bij Valbona en Thethi.

  • 9 12-08-17

    Anneke Van Kooten

    Geweldige reis, met veel afwisseling en vele hoogtepunten.

  • 7 12-08-17

    Han Vervaeren

    Mooi en gevarieerd programma. Gids was enthousiast.

  • 8 12-08-17

    Ronald Heukers

    Mooi reis

  • 8 12-08-17

    Thomas De Vette

    Een zeer afwisselende reis voor de actieve reiziger!

  • 7 12-08-17

    Petra Bijman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-08-17

    Erik Van Wattum

    Mooie reis, met veel afwisseling. Leuke steden en prachtige natuur. Lekker actieve vakantie met veel mooie wandelingen. Enthousiaste gids. De reis is zeker een aanrader...

  • 9 12-08-17

    Simone Buissink

    Afwisselende reis in een aantrekkelijke land, zowel cultureel al landschappelijk. Vriendelijke en gastvrije bevolking. Uitstekende wandelmogelijkheden. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. overigens ook uitstekende gids (Bledar).

  • 8 12-08-17

    Erg mooie afwisselende reis met een combinatie van natuur, cultuur en lekker actief bezig zijn in een prachtig interessant land.

  • 8 12-08-17

    Anja Van Haren

    Erg afwisselende reis! De wandelingen zijn gevarieerd en het is leuk om dan eens in een stad te slapen, en dan eens in een guesthouse in de bergen. Leuke mix van lekker actief bezig zijn en een beetje cultuur snuiven. Bovendien bracht onze gids Bledi bracht echt meerwaarde.

  • 10 01-07-17

    Helmut Brockmeyer

    een perfecte gids, wat kennis betreft, maar ook rekening houdende met verschil in niveau, wat betreft met loopervaring.

  • 9 10-06-17

    Annemarie Toebak

    Albanie is een prachtig mooi land, dat nog volop in ontwikkeling is. Vooral de combinatie van natuur en cultuur sprak mij aan.

  • 8 10-06-17

    Marja Van Dijk

    Een afwisselend, vol en actief programma, maar achteraf bekeken had ik niets willen missen. Je krijgt een goed beeld van Albanie.

  • 9 10-06-17

    Betsie Verheijen

    Prachtige reis met mooie natuur en cultuur. Goede afwisseling door ook steden te bezoeken. De wandelingen zijn soms wel pittig, maar men had de tijd om het wat rustiger aan te doen. Goede reisleider met humor en een chauffeur die rustig reed.

  • 8 10-06-17

    Rob Van Der Meer

    Prachtige kennismaking met het land en, vooral, de natuur. Programma zit wel erg vol.

Rondreis Albanië

Van harte welkom!

Albanie Theth
15 dagen vanaf € 1.198
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 oktober 2017

  • Laat je inspireren door diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.