< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 8,6
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,4
7.7 33 beoordelingen
 • 8 25-08-16

  Jean Fijen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 25-08-16

  Jan Mulder

  2 Prachtige landen. Met onwaarschijnlijk mooie natuur. Wel 2 totaal verschillende reisleiders. Gelukkig fantastische groep van 11 mensen. Duidelijk andere cultuur dan in West-Europa. Ontspannende reis.

 • 7 25-08-16

  Jaap Van Vliet

  Gevarieerde reis en geeft een goed inzicht hoe de landen verschillen en toch veel overeenkomsten hebben. Ook hier is weer aangetoond dat een goede reisbegeleiding/gids zeer nuttig voor de informatie die je niet uit andere bronnen kan halen.

 • 7 25-08-16

  Els Tervoort

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 28-04-16

  Jan Pranger

  Interessante landen en veel te zien, goede organisatie. We hadden alleen graag wat meer ruimte gehad om onze eigen gang te gaan.

 • 7 28-04-16

  Alex Baijense

  Interessante rondreis over beide landen.

 • 8 28-04-16

  Lies Vreugdenhil

  De rondreis was zorgvuldig opgebouwd en er werd veel verteld over hoe de Armeniërs leven, hoe educatie, leger, politiek georganiseerd is. Ook veel over hoe belangrijke gebeurtenissen, zoals trouwen, nieuwjaar, begrafenissen gevierd worden.

 • 8 28-04-16

  Emilio Leon Fernandez

  We hadden een uitstekende organisatie en twee uitstekende gidsen , zeer goed geïnformeerd en toegewijd aan de groep. Beide landen hebben een uitstekend natuur die we konden genieten in het bijzonder in de verschillende wanderings.

 • 8 28-04-16

  Natalie Luykx

  Deze rondreis was een uitstekende manier om een goed beeld van beide landen te krijgen. Beide gidsen hebben hiertoe bijgedragen. Vooral onze gids Ani in Armenie heeft ons met veel enthousiasme en kennis van zaken haar land leren kennen en ons van de uitstekende Armeense keuken laten proeven. Aleco, die het van haar in Georgie overnam, had een andere stijl van gidsen. In het begin werden we overdonderd met encyclopedische feiten, maar naarmate de reis vorderde werd hij wat losser en leerden we meer over het dagelijkse leven in Georgie. Beide landen hebben ons zeer aangenaam verrast.

 • 9 28-04-16

  Brenda Jaspers

  Aangename gidsen, goed transport en goede verblijven ter plaatse.

 • 8 28-04-16

  Frank Behr

  In het algemeen een mooie en interessante rondreis door twee landen met heel veel historie en veel lopende issues met de omringende landen.

 • 8 28-04-16

  Leo Maesen

  Deze rondreis was interessant o.a. omdat Armenië en Georgië op het raakvlak van Europa en Azië liggen en grenzen in het zuiden en oosten aan moslimlanden en zelf een christelijk geloof hebben met een beschaving die begon ver voor onze jaartelling. De reis was goed georganiseerd met in Armenië een zeer goede gids Ani Hayryan die op een heel plezierige manier heel veel vertelde over het land.

 • 9 28-04-16

  Gerrit Van Amstel

  Interessante landen, onze Armeense gids was geweldig evenals het eten. De reis was redelijk ontspannen, heb soms ook een dag zonder de groep doorgebracht.

 • 7 27-08-15

  Judith Rensen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 27-08-15

  Gerda Smits

  Complete groepsreis door Armenië en Georgie. Mooie landen allebei waar heel veel te zien is. De reisafstanden zijn klein, waardoor er geen echte reiswagen zijn en je altijd onderweg een programma hebt. Goede cognac in Armenië. Heerlijke wijn in Georgie. Goed en gezond gegeten. De reisbegeleiding ( Ani in Armenië, Sergi in Georgië) was erg enthousiast en deskundig. Ze hebben ons erg veel vertelt over beide landen. Een echte aanrader deze reis.

 • 7 27-08-15

  Yvar Frenks

  leuke gevarieerde rondreis door 2 landen waar ik weinig vanaf wist. geen grote bezienswaardigheden, maar een ontspannen reis door natuur, dorpen en stadjes met veel biologisch, lokale producten en genoeg zaken om je over te verbazen.

 • 8 27-08-15

  Anton Broerse

  Onze reisbegeleidster Ani in Armenie vond ik geweldig. Wat een leuk mens. Een intelligente en bijzondere vrouw die Engels gestudeerd had en dit uiteraard - met een leuk accentje - ook uitstekend sprak, vertelde zeer veel (uit het hoofd) over de geschiedenis en de religieuze bezienswaardigheden van de vele oude kerken en kloosters, die we bezocht hebben. Ook haar toelichting in het Genocide-museum in Jerevan was indrukwekkend. Het was een plezier met haar te reizen. Bovendien verliep alles eigenlijk goed, geen vervelende dingen meegemaakt.

 • 7 27-08-15

  Charles Van Den Abeele

  Cultuurreis door Armenië en Georgië, culinaire hoogtepunten, te weinig wandelingen in het groen/de natuur , lekkere wijnen met name in Georgie , veel bezoeken aan soms wel mooie kerken en kloosters die echter wel bijna allemaal op mooie locaties gelegen zijn. Dus de wandelingen hierheen zijn aangenaam en de uitzichten vaak erg mooi.Goed weer in september. Thuis eten bij de locals een aangename bezigheid.

 • 8 23-07-15

  Janet Ververda

  Fantastische rondreis door kultureel en historisch zeer interessant gebied

 • 8 23-07-15

  Martina Knol

  Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Armenië en Georgië

Kruispunten van beschavingen

image
18 dagen vanaf € 1.698
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!