< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Lozenetz - Sofia

  Comfortabel hotel in het centrum van Sofia. De kamers zijn ruim en netjes met alle benodigde faciliteiten. Het restaurant serveert Bulgaarse en Europese specialiteiten.
 •  

  Hotel Orlovo Gnezdo - Gela

  Dit hotel ligt in het hoger gelegen gedeelte van het plaatsje Gela. Vanuit de accommodatie heb je mooie uitzichten op de hoogste bergpieken van de Perelik, Prespa en de Persenk. Alle kamers hebben een eigen balkon en sanitair.
 •  

  Hotel Stari Vremena - Asenovgrad

  Hotel Stari Vremena, of ook wel ?Old Times?, ligt in het oude gedeelte van het dorp Asenovgrad. Het hotel bestaat uit gerestaureerde gebouwen die tot de monumenten van de cultuur van Bulgarije behoren. Het hotel is omringd door kerken van meer dan 100 jaar oud. De kamers zijn voorzien van eigen sanitair.
 •  

  Hotel Yagodina - Yagodina

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   Puur Sawadee

  Puur Sawadee - overnachting Rodopi dorpje

  In het plaatsje Yagodina ligt het gelijknamige hotel. Het hotel is omgeven met bosrijke pieken en dalen en zeer geschikt voor mensen die de natuur opzoeken. Dit kleinschalige hotel is van alle gemakken voorzien en een fijn onderkomen na een lange wandeldag. In het hotel wordt gewerkt met lokale producten en de eigenaars zijn actief betrokken bij project 'Wild Rodopi' die de natuur en wildlife in de omgeving wil beschermen.


  Een Puur Sawadee overnachting heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en/of bescherming van de bestemming.

 •  

  Spa Hotel Persenk - Devin

  Dit spa hotel ligt in het hart van de Rhodopi Bergen in het kleine plaatsje Devin. Gedurende de reis is het spa hotel het meest luxe met haar eigen spa faciliteiten, zoals onder andere turks bad, jacuzzi, zwembaden, sauna?s. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en dit hotel maakt de reis tot een goede afsluiting voordat we terug gaan naar de stad Sofia.

Accommodatie algemeen


De overnachtingen zijn in sfeervolle lokale hotels/pensions, gerund door lokale families. De kamers zijn eenvoudig, maar zeer schoon en beschikken over een eigen badkamer. Aangezien de pensions kleinschalig zijn kan het voorkomen dat je, ondanks het boeken van een eenpersoonskamer, toch de kamer met iemand anders moet delen.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse


We hebben de hele reis beschikking over een (mini)bus.

Rondreis Bulgarije Winter

Niet boekbaar

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!