< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Kylmäluoma Log Cabins - Kylmäluoma

  • image image
   wifi
  • image image
   gedeelde badkamer

  Kylmäluoma is een vier-sterren vakantiecomplex gelegen in Kuusamo, Lapland. Het heeft 21 hutten aan de oever van het meer. In 2000 kreeg het de award 'Camping gebied van het Jaar'. De goed uitgeruste cabins hebben elk één kleine slaapkamer met 2 stapelbedden, 1 badkamer, woonkamer met open haard en keuken. De huiskamer is van het slaapgedeelte gescheiden door middel van een gordijn. Bovendien heeft elk huisje zijn eigen sauna. In het hoofdgebouw is wifi beschikbaar.

Accommodatie algemeen

In Kylmäluoma slapen we in houten bungalows met een openhaard, een keukentje, douche, toilet en sauna. In Kylmäluoma kun je gratis gebruik maken van de sauna.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

De eenpersoonskamertoeslag geldt voor alle nachten.

 Vervoer ter plaatse

We hebben de beschikking over een (mini)bus voor de activiteiten volgens programma.

Rondreis Finland Zomer Pop-Up

Niet boekbaar

Naar boven
 

Los jij de puzzel het snelst op?


Ben jij goed in puzzelen? Dan hebben we een mooie uitdaging voor je!

Los de puzzel zo snel mogelijk én in zo min mogelijk kliks op en wie weet ben jij de winnaar van een GoPro Hero 7 White!

Ben je er klaar voor?