< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,5
Overnachtingen 8,7
Reisroute 8,2
8.8 359 beoordelingen
  • 8 11-02-17

    Maria Woortman

    Prachtige actieve reis in een mooie witte wereld. Enorm genoten van de diversiteit aan activiteiten en de vriendelijkheid en de relaxte sfeer die de Finse begeleiders uitstralen.

  • 8 11-02-17

    Bianca Snitselaar

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-02-17

    Ab Bul

    Een uitstekend programma. In 6 dagen actief kennis maken met de specifieke eigenaardigheden van Lapland. Van sneeuwlandschappen, sauna met sneeuw en een onderdompeling in een wak. Spectaculair waren de sledehonden en de sneeuwscooter. Prettig inspannend de sneeuwwandeling en de sneeuwhutten. Vriendelijke en behulpzame lokale mensen.

  • 7 04-02-17

    Anton Van Os

    Mooi land, goede faciliteiten/appartement en leuke activiteiten.

  • 8 04-02-17

    Marcia Douenburg

    Prima geregeld, goede accommodatie en afwisselend programma.

  • 10 04-02-17

    Gea Van Nes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-02-17

    Monique Slinger

    in 8 dagen tijd een kennismaking met een schitterend land, haar gastvrije bevolking en ruige natuur. Wat een geweldige ervaring!

  • 8 04-02-17

    Ron Baars

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-02-17

    Julia Eekels

    Mooie en gevarieerde reis. Kundige lokale gids, die met veel enthousiasme de Hollanders op de langlaufski's en sneeuwschonen begeleidde. Sauna's, een duik in het meer en een drankje bij het haardvuur zorgden voor de welverdiende ontspanning.

  • 9 04-02-17

    Karen De Wilde

    Voor de 2de keer met Sawadee op reis. Vakantie ook nu weer perfect geregeld, leuke & ervaren reisgids, sterk programma, ... kortom, alle ingrediënten voor een super vakantie zijn aanwezig. En als die vakantie dan ook nog eens in een heel mooi land zoals Finland is, dan kan het helemaal niet meer stuk. Ik geniet nog steeds na :-)

  • 9 04-02-17

    Johan Van Nes

    Goed verzorgd. enthousiaste reisleider, hij vond het zelf ook leuk. Goede camping, met uitstekende hutten, aardige beheerder/kok. Goede maaltijden. Leuke activiteiten.

  • 9 28-01-17

    Jan Nieuwenhuize

    Het was een hele leuke afwisselende reis met een ervaren reisleider

  • 10 28-01-17

    Jeroen Koelewijn

    Top reis! Vanaf moment van aankomst in Finland werd alles voor je geregeld.

  • 8 28-01-17

    Wendy Kleijn

    Wauw wat fantastisch heb ik het gehad in Finland! ook Sawadee deed er alles aan om het naar onze zin te maken.... ook troffen wij het erg met de groep mensen, nog nooit eerder met zon organisatie op reis gegaan maar ik zou het zo weer doen!

  • 9 28-01-17

    Serima Wildvank

    Dit was mijn eerste groepsreis en deze reis heeft mijn verwachtingen overtroffen! We hadden een leuke groep en ik had het gevoel dat onze reisleider ons een onvergetelijke reis wilde bezorgen en dat is hem meer dan gelukt!

  • 10 21-01-17

    Moniek Van Luyck

    Goede begeleiding. Leuke activiteiten. Goede locatie

  • 9 21-01-17

    Welmoed Woudstra

    Een prachtig uitgebalanceerde reis met een gids met veel persoonlijke aandacht en liefde voor de natuur

  • 9 21-01-17

    Helene Van Der Linden

    De reis is goed georganiseerd, met een professionele Finse reisleider die het iedereen erg naar de zin wilde maken en zeer kundig was, gezellig, goed kon organiseren. Fijn dat het all-in was en een goed vol programma.

  • 9 21-01-17

    Dimphy Etman

    perfect georganiseerd mede door de geweldige gids die ons alles liet zien (Joose)

  • 10 21-01-17

    Miranda Frijters

    Super reis! Alles goed verzorgt, lieve mensen, goede materialen om activiteiten mee te doen.

Rondreis Lapland Winter

Sneeuwsafari nabij de poolcirkel

image
8 dagen vanaf € 1.548
Naar boven
 

Sawadee informatiedag, Utrecht
Zondag 12 maart 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor verschillende reispresentaties. O.a. Peru & Vietnam.
  • Elles van het Reishoekje verkoopt verschillende producten. O.a. decoratieve landkaarten, globes en scratchmaps.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.