< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,4
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,0
8.8 286 beoordelingen
  • 9 06-03-16

    Merel Willems

    Supergoed geregeld. Gids Joona heeft alles fantastisch verzorgd.

  • 10 06-03-16

    Lia Tuijt

    De rondreis was fantastisch en een onwijs gave ervaring. Een actieve reis waar je dingen doet die je anders niet zo snel zal doen.

  • 10 06-03-16

    Sylvie Mertens

    alles goed geregeld goede gids en kok en een super gezellige groep!

  • 8 06-03-16

    Braus Geertsen

    Goed georganiseerde rondreis top .

  • 9 06-03-16

    Wendy-Jane Edwards Van Muijen

    Niet gedacht dat Fins Lapland zo mooi zo zijn! Prachtige en goedgeorganiseerde rondreis.

  • 9 06-03-16

    Liesbet Goos

    Bij aankomst op de luchthaven van Kuusamo, waan je je al in een compleet andere wereld! Het eerste wat opvalt is de oorverdovende stilte.... Elke dag is er wel een andere activiteit gepland. Dit zijn vaak dingen die je nog niet eerder hebt gedaan. Het is absoluut een fysiek inspannende week, maar mentaal kikker je helemaal weer op!

  • 8 06-03-16

    Theo Quaijtaal

    Mooi natuur. Goed georganiseerd. Strak gepland. Stilte. Uitstekende gids!

  • 10 06-03-16

    Froukje Dijkstra

    Een rondreis om nooit te vergeten. Leuke groep, gids was goed en prettig. Het verblijf in de huisjes was voortreffelijk, prachtig tussen de bossen en meren en het eten was goed. Het was een heel afwisselende week, super!

  • 9 28-02-16

    Enith Bouwmeesters

    Een prachtige rondreis. Genoten van het sprookjesachtige landschap.

  • 9 28-02-16

    Gustaaf Keuning

    Afwisselend, prachtige natuur, enthousiaste gids, leuke reisgenoten en een prima locatie.

  • 7 28-02-16

    Mariline Limbertie

    Het was een zeer aparte rondreis, mooi, koud en vermoeiend. Voor de wat oudere deelnemer ( ik ben 58) een toch wat zwaardere reis dan verwacht. Normaal vind ik een 3 'stippen' reis prima te doen, dit keer echter vond ik het toch vrij zwaar door de combinatie van kou en veel fysieke arbeid. Van mij mag deze reis als 4 'stippen' aangemerkt worden. Comfort huisje was heerlijk!Eigen sauna en houtkachel! Het huis in de wildernis 1 nacht was afzien!

  • 8 28-02-16

    Henry Beniers

    Het was een geweldige, bijzondere en afwisselende rondreis. Door de verschillende activiteiten die in deze reis worden aangeboden is het een leuke reis. Er is daarnaast ruimte voor rust en ontspanning in de sauna!

  • 10 21-02-16

    Denis De Graaf

    Ultiem outdoor gevoel! Prachtige winterrondreis in een mooie omgeving. Goed georganiseerd mooie locaties prima dagplanning en fantastische goede zorgen voor het eten.

  • 8 21-02-16

    Cheyenne Schenk

    Afwisselend en inspannend

  • 7 21-02-16

    Geert-Jan Scheepens

    Leuke afwisselende rondreis. Iedere dag een leuke activiteit onder begeleiding van een fijne reisleider. De accommodatie heeft een leuke en ontspannen sfeer en iedere dag werden er goede en lekkere maaltijden verzorgd.

  • 9 21-02-16

    Martijn Verbeeten

    Super gave actieve rondreis met heel veel leuke activiteiten met een super leuke groep. Mede door reisleider Joose is dit een zeer geslaagde vakantie geworden!

  • 7 21-02-16

    Carla Schenk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-02-16

    Valerie Noots

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-02-16

    Rijk Achterberg

    Een echte 'DO' vakantie met elke dag winter-activiteiten. Prima begeleiding van een Finse gids, die uitstekend Engels spreekt. De organisatie was uitstekend voor elkaar. (warm eten, soep, koffie, thee e.d) was op de meest afgelegen plaatsen aanwezig. Veiligheid is voor de gidsen de eerste prioriteit. Geeft een goed gevoel. Leuke groep mensen van verschillende leeftijd met dezelfde belangstelling dwz: sportief bezig zijn in een sneeuwrijke omgeving.

  • 9 14-02-16

    Erik Achterberg

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Lapland Winter

Sneeuwsafari nabij de poolcirkel

image
8 dagen vanaf € 1.498
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!