< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,5
Overnachtingen 8,7
Reisroute 8,2
8.8 454 beoordelingen
  • 8 04-03-18

    Marjolein Schade

    Leuk afwisselend voldeed aan de verwachtingen

  • 8 04-03-18

    Jacoba Boon

    Leuke en actieve reis. Wat jammer was, is dat je vooraf niet geïnformeerd werd dat je thermo overall ook tijdens de reis nog kon huren. Had dit nu bij de boeking opgegeven en uiteindelijk niet gebruikt. Moest aan het eind toch de huur betalen terwijl ik de thermo overall niet uit de tas heb gehad.

  • 8 25-02-18

    Marije Smit

    leuke, actieve reis. goede reisleider. goed georganiseerd.

  • 8 25-02-18

    Rixt Dorrestein

    heerlijk actieve reis die voldeed aan de verwachting in een prachtig winter wonderland!

  • 9 25-02-18

    Nikki Janssen

    Een mooie ervaring in een bijzonder stukje Europa! Veel gezien en gedaan, goed geregeld allemaal.

  • 9 25-02-18

    Marja De Vos

    Superleuke week gehad met de groep en reisleidster Tuija. Afwisselend programma, goede balans tussen fysiek bezig zijn en relaxen. Mooie locatie, alles was goed geregeld. Fijn dat we tussendoor met de groep samen konden zijn aan een grote tafel in de kantine. Eten was heel goed. Aardige mensen in de keuken. De taart voor de verjaardag van Leon en Piet was een hele leuke verrassing en erg lekker! Kortom, wij hebben genoten en heel erg veel gelachen.

  • 9 25-02-18

    Mary Duin

    Wat een mooie reis met gevarieerde activiteiten, prima verzorgd en begeleid.

  • 9 18-02-18

    Thomas Reinders

    Een prachtige en goed georganiseerde reis. Van begin tot eind perfect voorbereid door de lokale gidsen.

  • 8 18-02-18

    Annette Van Der Vis

    Leuke afwisselende reis! Veel gedaan, maar wel heel relaxt

  • 9 18-02-18

    Fatima Dogan

    Geweldige reis, goed georganiseerd, de reisleidster is professioneel, enthousiast en erg leuk. Ik (en de groep) heb elke dag enorm genoten van de mooie Finse winterlandschap en alle mogelijke activiteiten waaraan je kon deelnemen. Deze reis is een aanrader.

  • 8 18-02-18

    Eefke Knippenberg

    Een fantastische belevenis.Elke dag een andere activiteit waardoor deze reis heel aantrekkelijk maakt en een geweldige ervaring.

  • 9 18-02-18

    Viola Gresnigt

    Geweldige omgeving en veel afwisseling in de activiteiten. Prima cabin en enthousiaste en kundige gids.

  • 9 18-02-18

    Véronique De Jonge

    Een geweldige reis met ontzettend veel activiteiten die tot in de puntjes geregeld en verzorgd zijn. Zo veel nieuwe ervaringen in één week, dat het lijkt of je veel langer bent weg geweest.

  • 10 18-02-18

    Emmy Bruin

    Met een directe vlucht van Amsterdam naar Kuusamo waren we snel op onze plaats van bestemming en diezelfde middag hebben we al een eerste wandeling in de sneeuw gemaakt. Alle volgende dagen waren volledig gevuld met allerlei activiteiten: dag 2 bezoek rendierfarm inclusief 'shorttrack' en een bezoek aan een huskyfarm inclusief een uitgebreide tocht met 6 husky's voor de slee, dag 3 langlaufen, voorts een tweedaagse tocht op sneeuwschoenen met overnachting in een 'villa' in het bos, dag 6 ijsvissen en iglo 'bouwen' en dag 7 hebben mijn dochter en ik gekozen voor een buitenrit op IJslanders, in stap door de diepe sneeuw en in tölt en galop over de gebaande paden: heerlijk. Na een laatste nacht in onze zelfgebouwde iglo (met heel veel rendiervellen) weer terug naar huis. De accommodatie en de maaltijden waren uitstekend en onze gids Terhi kan niet anders dan de beste zijn... Samen met haar partner Janne heeft ze ons een onvergetelijke winterweek in Finland gegeven.

  • 9 18-02-18

    Leo Krijgsman

    Mij rondreis Lapland 18 tot 25 feb 2018 was fantastisch. Goed georganiseerd, prettig onderkomen, goed eten en een gevarieerd programma, heb me geen tel verveeld. Onze gids was erg enthousiast en naturel, gaf ongemerkt leiding en was een van ons.

  • 9 18-02-18

    Ilse Krijgsman

    Geweldige reis! Sprookjesachtige omgeving en superleuke activiteiten. Een aanrader!

  • 8 18-02-18

    Trudie Kroon

    Fantastische reis, gevarieerd, goede locatie, geweldige gids Terhi(stralend, behulpzaam, gastvrij en enthousiast) sportief

  • 9 11-02-18

    Nele Vanhuyse

    Wauw! Zalige reis. Heel gevarieerd. Mooie afwisseling van activiteiten en rust. Heel goed georganiseerd. Was er echt even tussen uit.

  • 9 11-02-18

    Jet Selles

    Het was een sprookje! Een prachtig wit wonderlandschap, veel activiteit en een heel gezellige groep mensen. Een combinatie voor een week om nooit te vergeten.

  • 9 11-02-18

    Elske Van Den Burg

    Fantastische reis naar het Finse Lapland. Echt een actieve vakantie. Veel gedaan (langlaufen, sneeuwschoenen) en veel van de omgeving gezien. Ontzettend mooi gebied. De huskytocht en het bouwen van een iglo waren ook erg leuk. Mooie cabins met alles wat je nodig hebt, inclusief sauna. Je kijkt uit op de besneeuwde bomen en het bevroren meer. Maaltijden zijn lekker, typisch fins. Aardig personeel en een ontzettend zorgzame, goede gids!

Rondreis Lapland Winter - Kylmäluoma

Sneeuwsafari nabij de poolcirkel

image
8 dagen vanaf € 1.398
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.