< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Hotel Paljakka - Paljakka

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   ontbijt

  Hotel Paljakka ligt aan de voet van het ski gebied Paljakka. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en lounge. Je kunt gratis gebruik maken van de sneeuwschoenen, langlauf ski's, materiaal voor ijsvissen en sleden van het hotel. Vanuit het hotel heb je uitzicht over het prachtige ski gebied. De kamers hebben een eigen badkamer en tv. Na een actieve dag in de sneeuw kun je gebruik maken van de sauna van het hotel.

Accommodatie algemeen

De gehele reis verblijf je in Hotel Paljakka. Dit hotel ligt midden in een prachtig ski gebied. Je kunt gratis gebruik maken van de sneeuwschoenen, langlauf ski's, sleden en materiaal voor ijsvissen van het hotel. Verder kun je ter plekke altijd ski of snowboard materiaal huren en een skipas voor 3 uur aanschaffen.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

De eenpersoonskamer toeslag geldt voor alle nachten. 

 Vervoer ter plaatse

We hebben de beschikking over een (mini)bus voor de activiteiten volgens programma.

Rondreis Lapland Winter Paljakka

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

Finland sledehonden
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Sawadee informatiedag, Utrecht
Zondag 12 maart 2017

 • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor verschillende reispresentaties. O.a. Peru & Vietnam.
 • Elles van het Reishoekje verkoopt verschillende producten. O.a. decoratieve landkaarten, globes en scratchmaps.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.