< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

De accommodatie bestaat uit stevige houten blokhutten met ieder zijn eigen veranda, gelegen in het bos. In zo’n hut is slaapgelegenheid voor 4 personen ( 2x2 stapelbedden). Er staat een eettafel met 4 stoelen, kasten, centrale verwarming en er is een koelkast en een kookplaatje aanwezig. De huisjes staan op een prachtige en goed onderhouden, schone camping. Ook zijn er een aantal gemeenschappelijk gebouwen; dames- en herendouches, een droogruimte, toiletten en aan elkaar gekoppelde keukens met eetruimtes. Dit geeft ons de mogelijkheid om samen te koken en te eten.
Buiten is er een vuurplaats met rooster en met meer dan genoeg hout wat je vrij mag gebruiken. Op korte loopafstand bevindt zich de sauna,een houten huis aan een meer gelegen, die warm wordt gestookt met een houtvuur.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Doordat het gebied zo uitgestrekt is gebruiken we af en toe de auto (0,5-1 uur per dag) om de mooiste plekken die in het programma zijn opgenomen te kunnen bereiken. Vanaf daar starten we de activiteiten

Rondreis Finland

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Sawadee Reisevent 25 november
DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door documentairemaker: Ruben Terlou
  • Vlogworkshop door vlogger Teun Peters
  • Workshop Smartphone fotografie  
  • Lancering nieuwe brochure 2019/2020
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.