< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

De accommodatie bestaat uit stevige houten blokhutten met ieder zijn eigen veranda, gelegen in het bos. In zo’n hut is slaapgelegenheid voor 4 personen ( 2x2 stapelbedden). Er staat een eettafel met 4 stoelen, kasten, centrale verwarming en er is een koelkast en een kookplaatje aanwezig. De huisjes staan op een prachtige en goed onderhouden, schone camping. Ook zijn er een aantal gemeenschappelijk gebouwen; dames- en herendouches, een droogruimte, toiletten en aan elkaar gekoppelde keukens met eetruimtes. Dit geeft ons de mogelijkheid om samen te koken en te eten.
Buiten is er een vuurplaats met rooster en met meer dan genoeg hout wat je vrij mag gebruiken. Op korte loopafstand bevindt zich de sauna,een houten huis aan een meer gelegen, die warm wordt gestookt met een houtvuur.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Reis je alleen, dan gaan we er vanuit dat je een kamer deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Doordat het gebied zo uitgestrekt is gebruiken we af en toe de auto (0,5-1 uur per dag) om de mooiste plekken die in het programma zijn opgenomen te kunnen bereiken. Vanaf daar starten we de activiteiten

Rondreis Finland

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven