< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 9,3
Overnachtingen 7,6
Reisroute 7,6
8.0 83 beoordelingen
  • 7 10-09-16

    Anja Van Vliet

    Georgie is een prachtig divers land, Tbilisi een verrassend moderne stad. De Kaukasus is een prachtig berggebied met oude dorpjes. De kerken zijn mooi, maar we zien er veel te veel op deze reis, soms een paar per dag. Leuk om naar verschillende wijnproeverijen te gaan in het wijngebied, de wijn die op traditionele wijze wordt gemaakt, is wel een beetje wennen.

  • 7 10-09-16

    Ans Koops

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-09-16

    Ina Moorlag

    Een mooie reis, goed opgebouwd

  • 6 10-09-16

    Jolanda Van Den Goor

    Op zich een mooie vakantie, maar een veel te 'vol' programma met 'te' veel kerken.

  • 6 10-09-16

    Marianne Borstlap

    Georgie is qua natuur een afwisselend land, de hoge Kaukasus is prachtig. Het programma is (te) vol.

  • 7 10-09-16

    Dirk De Fost

    Zeer goede hotels, maar gueshouses waren matig

  • 8 10-09-16

    Clemens Frederiks

    Mooie natuur(wandelingen), (te) veel kerken bezocht, tegenvallende wijnen, aardige plaatsen bezocht, heel veel gezien (met name vanuit de bus), meestal afstandelijke Georgiërs ontmoet, overvloedige maaltijden, accommodaties goed tot redelijk m.u.v. armoedig onderkomen Mestia, geweldige reisleider, leuke groep, prima chauffeur.

  • 7 10-09-16

    Greet Withaar De Jong

    Mooie, maar intensieve reis. Intensief door beperkte vrije momenten en door de hoogteverschillen. Interessant door overblijfselen van de sovjets, de moderne gebouwen en vooral de Kaukasus. De wijn viel me zwaar tegen. Eten was lekker, maar uiteindelijk te beperkt.

  • 8 10-09-16

    Mieke Van Galen

    Plezierige gids die steeds weer restaurantjes vond , en op of aanmerking goed aan kon.

  • 9 10-09-16

    Peter Giezen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-06-16

    Hetty De Groot

    Het was in een prachtige reis.

  • 7 04-06-16

    Hans Jordans

    Leuke reis maar iets teveel gericht op de christelijkheid van het land. Ambachten en ontwikkeling in de 'bouw' van boerderijen/huizen heb ik o.a. gemist

  • 9 04-06-16

    Karin Turk

    Georgie is een verassende mooi en divers land. Wijngaarden worden afgewisseld met ruige bergen en woeste rivieren. Er zijn veel kleine dorpjes waar akkers nog met ossen omgeploegd worden, tegenover de steden met zeer vooruitstrevende architectuur. De woontorens in Mestia en Ushguli zijn weergaloos mooi. Het eten is vers van het land, heel verschillend en zeer smaakvol. Gids George wist enorm veel over de interessante geschiedenis te vertellen en ongeveer alle vragen die we stelden te beantwoorden. Daarbij werd alles prima geregeld, dus complimenten voor hem! We vonden het een geweldige reis! Ps de aangeboden wandelingen zijn redelijk pittig.

  • 8 04-06-16

    Marcel Brasser

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-06-16

    Clementine Hendriks

    Mooi afwisselende reis, goed van eten en drinken

  • 8 04-06-16

    Roel Holtland

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-06-16

    Martin Pronk

    Een zeer gevarieerde reis, die heel Georgie, laat zien. Het is een land in opbouw en duidelijk bezig alles in orde te krijgen. De steden Tblizi en Batumi groeien erg hard en kennen mooie architectuur. De 'woestijn', de wijnregio, de bergen en Saveneti laten de gevarieerdheid van het landschap zien. Er zijn veel fotogenieke punten in de reis. Het eten is overvloedig en per regio iets anders.

  • 8 04-06-16

    Annerie De Gier

    De rondreis heeft een zeer gevarieerd, interessant en goed beeld gegeven van het land. De afzonderlijke gebieden hebben allemaal een eigen karakter/ thema. De indrukken zijn groots, de ervaringen veelzijdig. De reisleider en buschauffeur waren uitstekend. De reisleider was voor 100% beschikbaar, de hele dag kon je hem van alles vragen, niets was te veel. De busreis was intensief en het dagprogramma soms ook vol gevuld. Maar ik heb dan ook veel gezien.

  • 9 04-06-16

    Patricia Van Der Klugt

    In een woord: fantastisch: We hadden een supper leuke groep, een te gekke gids en Georgie is een land dat ik zeer zeker aan iedereen die van mooie natuur, lekker eten en drinken, vriendelijke mensen, en kerken (die zijn er ook erg veel) houdt aan wil raden. Wel moet rekening gehouden worden met heel pittige wandelingen men heeft in Georgie een heel ander idee van wat een vlakke weg is als wij in Nederland!

  • 9 23-04-16

    Marjolein Van Wensveen

    Mooie rondreis met een goede mix tussen natuur en cultuur.

Rondreis Georgië

Land van wijn en honing

image
16 dagen vanaf € 1.598
Naar boven