< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 8,6
Overnachtingen 6,7
Reisroute 7,4
8.0 81 beoordelingen
  • 9 04-06-16

    Hetty De Groot

    Het was in een prachtige reis.

  • 7 04-06-16

    Hans Jordans

    Leuke reis maar iets teveel gericht op de christelijkheid van het land. Ambachten en ontwikkeling in de 'bouw' van boerderijen/huizen heb ik o.a. gemist

  • 9 04-06-16

    Karin Turk

    Georgie is een verassende mooi en divers land. Wijngaarden worden afgewisseld met ruige bergen en woeste rivieren. Er zijn veel kleine dorpjes waar akkers nog met ossen omgeploegd worden, tegenover de steden met zeer vooruitstrevende architectuur. De woontorens in Mestia en Ushguli zijn weergaloos mooi. Het eten is vers van het land, heel verschillend en zeer smaakvol. Gids George wist enorm veel over de interessante geschiedenis te vertellen en ongeveer alle vragen die we stelden te beantwoorden. Daarbij werd alles prima geregeld, dus complimenten voor hem! We vonden het een geweldige reis! Ps de aangeboden wandelingen zijn redelijk pittig.

  • 8 04-06-16

    Marcel Brasser

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-06-16

    Clementine Hendriks

    Mooi afwisselende reis, goed van eten en drinken

  • 8 04-06-16

    Roel Holtland

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-06-16

    Martin Pronk

    Een zeer gevarieerde reis, die heel Georgie, laat zien. Het is een land in opbouw en duidelijk bezig alles in orde te krijgen. De steden Tblizi en Batumi groeien erg hard en kennen mooie architectuur. De 'woestijn', de wijnregio, de bergen en Saveneti laten de gevarieerdheid van het landschap zien. Er zijn veel fotogenieke punten in de reis. Het eten is overvloedig en per regio iets anders.

  • 8 04-06-16

    Annerie De Gier

    De rondreis heeft een zeer gevarieerd, interessant en goed beeld gegeven van het land. De afzonderlijke gebieden hebben allemaal een eigen karakter/ thema. De indrukken zijn groots, de ervaringen veelzijdig. De reisleider en buschauffeur waren uitstekend. De reisleider was voor 100% beschikbaar, de hele dag kon je hem van alles vragen, niets was te veel. De busreis was intensief en het dagprogramma soms ook vol gevuld. Maar ik heb dan ook veel gezien.

  • 9 04-06-16

    Patricia Van Der Klugt

    In een woord: fantastisch: We hadden een supper leuke groep, een te gekke gids en Georgie is een land dat ik zeer zeker aan iedereen die van mooie natuur, lekker eten en drinken, vriendelijke mensen, en kerken (die zijn er ook erg veel) houdt aan wil raden. Wel moet rekening gehouden worden met heel pittige wandelingen men heeft in Georgie een heel ander idee van wat een vlakke weg is als wij in Nederland!

  • 9 23-04-16

    Marjolein Van Wensveen

    Mooie rondreis met een goede mix tussen natuur en cultuur.

  • 9 23-04-16

    Joke Van Gerven

    Prachtig land. Goede mix tussen natuur en cultuur. Een voorrecht om in dit gastvrije land te kunnen reizen

  • 9 23-04-16

    Jan Kloek

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 23-04-16

    Ria Groen in 't Woud

    Georgie ik heb nog nooit zo'n mooi land gezien de natuur is prachtig een sprookje en de mensen allemaal even vriendelijk de hotels en geusthouses waren super. Wat zeker van invloed is geweest was onze reisleider Aleko een kei wat hij allemaal weet en ons heeft laten zien super

  • 9 23-04-16

    Franca Peer

    Een mooie afwisselende rondreis in een prachtig land.

  • 8 23-04-16

    Mark Martens

    Zeer afwisselende rondreis met hele mooie natuurlijk en heel vriendelijk mensen

  • 9 23-04-16

    Barry Nab

    erg mooie rondreis, goede balans tussen cultuur en natuur. Zowel de lokale gids als de overnachtingsplaatsen en het eten was zeer goed.

  • 8 23-04-16

    Maike Stegeman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 23-04-16

    Liesbeth Schenau

    Een geweldig mooie, leuke, verrassende, interessante, actieve, afwisselende, indrukwekkende rondreis met een perfecte mix van natuur en cultuur. Wist van tevoren niet goed wat te verwachten van deze rondreis, maar heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen.

  • 8 23-04-16

    Lina Compernolle

    Deze rondreis door Georgië is mij zeer goed bevallen, het is een land dat nog vrij authentiek is, met prachtige natuur, en dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan.

  • 8 01-11-15

    Franca Peer

    Een mooie afwisselende rondreis.

Rondreis Georgië

Land van wijn en honing

image
16 dagen vanaf € 1.598
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!