< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. Op basis van feedback van klanten en reisbegeleiders waarborgen wij de kwaliteit en service. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

We streven altijd naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding, comfort is basic. Lakens en handdoeken zijn niet altijd beschikbaar en de badkamer en toilet zijn meestal op de gang. Harde, oncomfortabele bedden zijn mogelijk, te zachte ook! Slapen in 3-, 4-, of meerpersoonskamers met regelmatig wisselende kamerverdeling maakt deel uit van onze avontuurlijke manier van reizen. Afhankelijk van het aantal bedden per kamer en het aantal mannen en vrouwen in de groep is een gemengde kamerindeling soms onvermijdelijk. Er is soms airco of een ventilator.

 Vervoer ter plaatse


We streven op onze bestemming naar een variatie aan transportmiddelen (trein, boot, fiets, bus, auto, te voet, ...)


We maken zo veel mogelijk gebruik van het openbaar vervoer dat varieert van lokale bussen, de metro tot de ferry’s naar de verschillende eilanden. Om afgelegen plaatsen te verkennen of de startplaats van een wandeling te bereiken kan het zijn dat we beroep doen op een taxi. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunnen we een scooter huren en zo het binnenland ontdekken. Transporttijden zijn afhankelijk van ons dagprogramma. Vanzelfsprekend gaan we ook te voet: er staan enkele stevige wandeltochten op het programma, je hoeft enkel een dagrugzak te dragen. Soms gaan we over rotsachtig terrein.

Jongerenreis Griekenland Go-26

Boekbaar vanaf 01-01-2017.
Ik blijf graag op de hoogte.

Griekenland-Go-26-Sawadee
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven